Marotta a téli igazolásokról

A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta szerint nem lesz könnyű dolga a klubnak, ha januárban jó csatárt szeretne igazolni.

 Giuseppe Marotta

A pletykák szerint a Bianconeri egyik legfőbb januári kiszemeltje Maxi López, ám Marotta megfontolt az üggyel kapcsolatban.

A Sky Italia kérdésre válaszolva a következőket mondta:

"Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik szeretnék őt leigazolni. Még nem vettük fel a kapcsolatot a Cataniával, és nem is hiszem, hogy erre hamarosan sor kerül."

"Először magunkban kell tisztázni a kérdéseket. Sajnos nem számíthattunk Amaurira, pedig nagyon hiányzott."

"Javítanunk kell a csapat minőségén, fő célunk, hogy megerősítsük a keretet. Két fontos dolgot azonban mérlegelnünk kell: milyen lehetőségeink vannak, és ehhez milyen pénzügyi háttér áll rendelkezésünkre. Nagy igazolásokra azonban biztos nem lesz lehetőségünk januárban."

Alessandro Matrival és Giampaolo Pazzinivel kapcsolatban Marotta így válaszolt:

"Ők olyan játékosok, akik bármely nagy csapatban képesek jól teljesíteni. Akár a Milanban, akár a Juventusban. Most januárban nem tervezünk nagy kiadásokat, de júniusban, júliusban bármi megtörténhet. Matri és Pazzini nagyon érdekel bennünket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr124653214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2010.12.07. 13:10:45

Hát ez van. Spórolunk nyárra, és akkor megyünk Dzekoért szerintem. Amúgy a Madrid átadólistára tette Benzemát, így szerintem nem jön hozzánk, mert mi kölcsönbe akartuk elhozni, 35 milliót meg nem ér. Amaurit kéne eladni, és abból megvenni Dzsudzsákot. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én maxi Lopeznek nem örülnék.

fmsteve 2010.12.07. 13:29:41

Hát ez elég szarul hangzik így, de remélem csak nem akarják nagy dobra verni h kit akarunk, nehogy felnyomják az árát. Egy minőségi emberre már januárban is szükség lenne.

Ismeretlen_108746 2010.12.07. 13:33:58

Maxi Lopez ha jól emlékszem 2 gólt szerzett eddig a bajnokságban. Hát ezt semmi esetre sem nevezném olyan teljesítménynek, ami alapján komolyan szóba jöhetne a Juventus-nál. Ilyen erővel kb. Rudolf Gergelyben is gondolkodhatnánk... Egyértelmű, hogy januárban nem lesz nagy mozgás, s inkább valamiféle fél- vagy negyedmegoldást fognak preferálni. Matri képességeit illetően bizonytalan vagyok, Pazzini pedig ár-minőség viszonylatban nem lenne túl nagy vétel szerintem. Remélem Dzeko nyári leigazolására spórolgatunk szépen.

Ismeretlen_102194 2010.12.07. 14:22:16

Valaki írja már meg hgy ez a szerencsétlen Amauri mikor lőtt utóljára gólt, mert hiába vettem be a cavintonom akkor sem jut az eszembe.......:) Ez a szomorú hogy még mindig ebben a botlábúban látja a "megváltót" vagy csak ködösít! Dzeko nekem nagyon drága, de persze ez semmit nem jelent. Pazzini-Quagliarella sztem ütős lenne elöl.

Ismeretlen_22017 2010.12.07. 14:30:44

Szerintem is Pazzini lenne a legjobb megoldás. Džeko az árához képest túlságosan zsákbamacska.

Kotrevák Kelly 2010.12.07. 14:31:54

hajamuri hiányzik? kinek???

Ismeretlen_150170 2010.12.07. 14:49:49

Na kb erre számítottam, semmi komoly erősítés. Jön vissza majd Amauri és ennyi. :( Szerintem így nem lesz meg a bl-t érő hely vagy legalábbis nagyon necces, ráadásul ha most áldoznánk egy jó csatárra meg szélsőre ami nyáron ugyis elkerülhetetlen lesz, szóval ha télen ezt meglépnénk akkor a scudetto-ért is mehetnénk simán a milan "csak" egy klasszis csatárral jobb most nálunk a többiek az élmezőnyből pedig kb. velünk egy szinten vannak jelenleg. Azért reménykedek hogy Marotta csak vetít ha beáldoznák Buffont, Sissokot, Amaurit (hajasbaba nem volna áldozat) akkor lehetne erősíteni. Csinálnak ezek olyan reklámot Amaurinak hogy már szánalmas, mindenki őt hiányolja nyilatkozatában hátha valaki beveszi ezt a dumát és elhiszi hogy a brazil egy értékes játékos. Cassano-ról nem volt szó őt talán mi is letudjuk igazolni :) ha senki másra nincs lehetőség akkor felőlem ez a veszett zseni is jöhet, inkább mint a semmi meg hogy a hajasbaba szerencsétlenkedjen a pályán.

juvem 2010.12.07. 15:01:07

hát ink Pazzo mint Dzeko mert ő mostanában akkora 1 rakás szar szerintem... amit néhány éve csinált akk nagyon is jó volt de mostmár a múltjáért kérnek több 10 milliót felesleges leigazolni szerintem! de Pazzini-t sem tartom a legjobb igazolásnak! 1 fiatal gyors lendületes csatárra lenne szükségünk aki nem a középpálya íveléseiből él hanem képes magának megteremteni a helyzetet mint Q vagy Alex! FORZA JUVE

Ismeretlen_108746 2010.12.07. 15:14:12

Dzeko a Bundesliga jelenlegi szezonjában eddig 15 meccsen 8 gólt rúgott, vagyis erős dolog azt állítani, hogy mostanában rakás szar lenne, s csak a múltja miatt kérnének érte sok pénzt. Minden új játékos leigazolása zsákbamacska, persze Pazzini esetében fontos tényező, hogy már dolgozott Del Neri-vel. Mindketten gólérzékeny játékosok, de én Dzeko-t több nagyságrenddel jobb játékosnak tartom. Az mindenesetre elég biztosnak tűnik, hogy nyár előtt egyikük sem érkezik majd Torinóba.

fmsteve 2010.12.07. 15:15:23

juvem Valamit szerintem félrenéztél vagy keversz, mert Dzeko idén is jó. A bundásligában 9 góllal a 3. helyezett a góllövőlistán. Ezt nem mondanám azért rossz teljesítménynek. :)

Ismeretlen_102194 2010.12.07. 15:21:49

És akkor arról még nem beszéltünk ha mi lesz ha esetleg Quagliarella megsérül...... Ki fog gólt lőni???? Megint a jó öreg Chiellini mint védő, ahogy tavaly is tette sokszor, vagy ki?

Ismeretlen_150170 2010.12.07. 15:47:49

Dzeko a bundesligaban rúgdossa a gólokat ezt azért ne feledjük! 30-40 milla irreálisan sok érte szerintem, de az is előfordulhat ahogy most a wolfsburg áll hogy kiesnek az első osztályból és akkor majd nyáron olcsón megszerezhetjük, remélem Diegonak legalább ennyi haszna lesz! :)

tudojuve 2010.12.07. 15:56:23

Juvem te egy kicsit megkeveredtél...Dzeko amióta a Wolfsburgban van azóta kiválóan játszik. "Egy lendületes, fiatal csatárra lenne szükségünk nem Pazzinire?" Ki a fiatal és lendületes ha nem Pazzini? :D Továbbá most épp, hogy olyan támadóra lenne szükségünk aki amolyan lesipuskás, és a kapunak háttal áll. Amilyen Trezguet volt pl. Q és Alex épp elég visszavont támadónak sztem.

Tibi 2010.12.07. 16:23:46

Pazzini jobb lenne mint Dzeko. Dzeko drágább, Pazzini pedig a serie A-ban bizonyít, és láthattuk hogy azért nem mindegy, nézzük csak meg Quagliarellát, és Diego közötti párhuzamot...

Ismeretlen_149085 2010.12.07. 16:39:16

Nehéz kérdés. Dzeko posztjánál én nem érzem, hogy annyira számítana, éppen melyik bajnokságban játszik. Nagy darab, viszonylag technikás, nem hiszem, hogy nem válna be. Tény, hogy elég drága, illetve attól függ, 30 milliót talán még megér. Ne feledjük, hogy két évvel fiatalabb, mint Pazzini, azért ez is sokat számít. De Pazzininek is örülnék, egészen akrobatikus gólokra képes, és most már huzamosabb ideje jól teljesít. Az a helyzet, hogy mindegy melyik, csak valamelyik jöjjön a haszontalan Amauri helyére.

tudojuve 2010.12.07. 16:40:31

Ez így nem túl helytálló Tibi! Te most egy esetet emeltél ki, ráadásul nem is ugyanazon a poszton játszanak. Kb olyan mintha azt mondanám, hogy igazoljunk le inkább oroszországból, mert Amauri nem vált be, viszont Krasic igen. Ne értsd félre, nem személyed elleni támadás ez, csak én nagyon Dzeko fan vagyok...:D

blake11 2010.12.07. 17:46:01

Ez mégis mi?Ilyen nevekre gondolni nem kéne,nem hogy szóba hozni.. Sajnos idén sem viszi sokra a Juve szvsz amíg ilyen emberek irányítanak,akik egyáltalán nem győztes mentalitásúak. Persze nincs pénz annyi amennyi kéne okés ezt értem.De az abszolút dilettáns helyzet anno mikor zsebpénzért adtuk el Diegot a Wolfsburgnak.Nem tudom mi jön még.

Ismeretlen_113151 2010.12.07. 17:48:07

Koplárovics Béla kell ide, basszátok meg... :D

juventus ye · http://juventus blog 2010.12.07. 17:48:44

Meg az édesanyukád valogát,minek kellenek ien semitelen játékosok mikor a cserepadon lévők 3x erösebbek.Ahogy sokan mondták a juve jó csapat,de ha a legnagyobbak közé szeretne bejutni akkor 1-2 nagyobb játékost kell igazolni! És ebbe igazuk van nem maxi lopez kell!Hanem csatárként ien kaliberüeket:Agueró,Forlan,Neymar,Suarez!pl:15 misiért ellehetne hozn ineymárt és itt nőne világsztárrá! Amugy ügyesek eddig a fiúk,Forza Juve!

Thomas · http://athletic.club.hu 2010.12.07. 17:53:13

Abban ti is egyetértetek, hogy egy bal szélső és egy csatár a legégetőbb kérdés, hiszen a védelem rendbe tétele túl problémás lenne ahhoz, hogy télen megoldjuk. Nem akarok pesszimista lenni, de nem a scudetto a vezetés célja idén, és jól állunk a kitűzött célhoz (1. 4 hely), ezért szerintem csak akkor igazolnak vkt, ha kifejezetten jó áron meg lehet szerezni, mondjuk mert év végén lejárna a szerződése stb. Mindezek ellenére ez egy fórum, tehát nyugodtam eljátszhatunk a gondolattal, hogy mi kéne ahhoz valóban esélyesek legyünk a bajnoki címre. Szerintem bal szélsőnek Hamsik, csatárnak pedig továbbra is tartom, hogy Giuseppe Rossi. Hamsiknál nem nagyon van jobb, minőségibb ballábas szélső a ligában, vagy legalábbis most nem jut eszembe. De most nem ő a lényeg. Giuseppe Rossit mikor 1-2 napja írtam, sokan kétkedtetek, amit megértek, de most igyekszek ezeket lerombolni. Rossit nem statisztikái, hanem az évek óta nyújtott rendkívül magas szintű futballja miatt választom. Azért,mert egy Quagliarellához hasonló komplett játékos, azaz jól cselez, jól lő és még gyors is, ráadásul remekül lát a pályán és passzol. Quagliarella és Rossi is jól érzi magát, z árnyékék, a visszavont csatár pozíciójában, de ettől még jók elől is. Képzeljetek el két olyan csatár, akiket a technikásságuk tesz igazán nagy játékossá nem az erejük, kiváló érzékkel döntenek és úgy látnak apályán, ahogy kevesen. Két ilyen játékos félelmetes párost alkot, mert úgy érzik egymást, mintegy igazi csatárduónak kell. Ráadásul két mozgékony csatárról beszélünk, akik sokat változtatják a helyüket, így mozgásuk az ellenfél védelmének szinte lekövethetetlen. És amit más is kiemelt és a legfontosabb szerintem, hogy így annyira nem függene a csapat az előkészítő játékostól,mert két olyan csatárunk lenne akikre jellemző, hogy sokat visszalépnek a labdáért és önmagukat/egymást hozzák helyzetbe. Így szerintem nem csak eredményes, de még kreatívabbá látványosabbá válna a támadófutballunk.

blake11 2010.12.07. 19:16:25

Én szentem Rossit túlértékeled,habár igaz az amit mondassz,de nem tartom annyira jónak ettől függetlenül.A legjobb lenne,és legolcsóbb megszerezni télen Cassanot.Problémás,nyafogós de nagyon tud,meg Amaurinál jobbnak lenni nem nehéz:D De Marotta lefelé igazol a játékosok szintjét nézve.De most komolyan mi a francot látnak Maxi Lopezben,spec. azt sem tudtam a hír előtt,hogy ő kicsoda.Évek óta hihetetlen,hogy ez megy,mindenkinek világos,hogy nem ilyen emberek kellenek(felesleges kiadások),de a vezetőségnek nem. Én továbbra sem látom a győzelemhez vezető út körvonalait sem :(

Thomas · http://athletic.club.hu 2010.12.07. 19:31:49

Lehet,hogy csak a fordítás miatt, de nekem komoly ellentmondás volt a cikkben! Javítanunk kell a csapat minőségén vagy megerősíteni a keretet? Csak mert az előbbi nálam olyan játékosok érkezését jelenti, amiról itt a fórumon beszélünk (pl.: Dzeko). Viszont az utóbbiról már láttuk Marottánál, hogy vesz egy Rinaudot, hogy nehogy feldőljön a cserepad!!! De most komolyan a keret megerősítése Marottánál eddig azt jelentette, hogy bővíti a keretet, de nem igazán minőségi játékossal. Csak mert ez sztem senkinek sem tetszene. Nekem pedig ez ezt sugallja. Akkor inkább ne vegyünk senkit. Tisztelem a klubot és a vezetést és megértem, hogy idén az Bl indulás kivívása a cél. Csak szomorú vagyok kicsit mert úgy érzem, hogy egy 4. helyre esélyes csapatot építünk utána meg egy bajnokesélyest fogunk. Akkor most mégis miért építünk 1 "átmeneti" szezonra egy olcsóbb csapatot. Tényleg ennyire megéri? Mert szerintem mind azt szeretnénk,hogy már most elkezdődjön a Juve nevéhez és dicső múltjához méltó csapat építése, amely sohasem lép senki ellen esélytelenként pályára. Egy olyan csapat,amelytől egy Milan vagy Inter elleni pontszerzést nem csodaként emlegetnek, hanem kötelező elvárásként. Egy szüval mindannyiunk szerint el kéne kezdeni a következő szezonra az építkezést, ez mégsem történik és félek, hogy bár jó csapat, de néhány ponton lyukas és nyáron, ha Marotta hasonlóan kényelmes nem tudják ezeket a lyukakat megfelelően minőségi játékosokkal betömni. Hiszen ahhoz, hogy Bl-ben és bajnokságban is a Juvéhoz méltón játszunk, nem csak egy bal szélső egy csatár és két szélsővédő kell, de erős cserepad is, hogy lehessen rotálni. Ez egy nyárra pedig nagyon sok lenne.

Csülök 2010.12.07. 19:40:54

Csak egyszer kéne kinyitni a pénztárcát, egy fiatal, normális csatárra... Q maradhat előkészítőnek, de egy vérbeli befejező csatár kéne... Én azt mondom, hogy Pazzini csak a minimum... Nála lejeb nem szabad menni... De ez a mondat: "Először magunkban kell tisztázni a kérdéseket. Sajnos nem számíthattunk Amaurira, pedig nagyon hiányzott." Hát msot kérdem én! Mit tett Ő, hogy annyira hiányzik? Max abban hiányzik, hogy msot csak 3 ép csatárunk van, de kitudja, hogy Laquinta is meddig "él" Januárban kell valaki! Ez biztos.. Traorét sem értem, ha felépült, miért nem játszik?

Ismeretlen_164215 2010.12.07. 19:42:11

asveed: Quagliarella nem sérülékeny, szóval ettől ne félj. Nem olyan törékeny, mint a brazilok.

Ismeretlen_102194 2010.12.07. 19:55:00

venember83: -A próféta szóljon belőled!;) Én nagyon megszerettem és igazi kellemes csalódás a pali!;)Vegyük megg sürgősen és a "selejtet" szórjuk ki, ha még kellenek egyáltalán valakinek!

fmsteve 2010.12.07. 20:26:53

venember: Torinóban senki sincs biztonságban :)

rmc 2010.12.08. 00:09:45

pár komment kicsapja a biztosítékot azért..szerintem nálatok, akik fikázzák Marottát, "kicsit" jobban értenek a focihoz a Juventusnál..és ti rohadtul nem tudjátok hogy a klubnak jelenleg milyen lehetőségei vannak az átigazolási piacon..

west 2010.12.08. 00:29:07

Jelenleg szerintem semmilyen lehetőség nincs nem akarnak költeni januárban ez egyértelmű. Adebayorral járnánk jól kölcsönben,mert több 10milliós igazolás úgy sem lesz Maxi Lopezekben pedig kár gondolkodni esetleg még a védelembe érkezik valaki de maximum egy kiegészítő ember képességű.

Ismeretlen_102194 2010.12.08. 06:52:00

rmc: -Ha neked Amauri megfelel és még mindig bízol benne, lelked rajta!De az Én véleményem szerint egy rakás szar a játéka!Ennyi!

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 09:39:21

@Thomas: Már megint Hamsik... felejtsd már el a szlovákot... inkább írnál, akkor Dzsudzsákot, mert Ő is ballábas, olcsóbb, ráadásul szélső és magyar (igaz sztem rá sincs szükség). Ki nem állhatom Hamsikot úgy ahogy van és kardomba dőlnék, ha jönne. G Rossi más tészta. Én is favorizálnám, de jelenleg nekünk nem seconda punta kell, hanem befejezőcsatár. Ugyanez a kategória Suarez is. Téli igazolásnak Pazzinit kellett volna megpedzegetni, de gondolom nincs rá pénz, a kölcsönvétele pedig esélytelen... Adja Isten, hogy Adebayor jöjjön... inkább, mint ez a nímand Maxi López...

turorudi 2010.12.08. 10:20:45

szerintem meg télen nem kéne nagyon eröltetni ezt a csatárkérdést! ha jön adebayor kölcsönbe, az jó, pont ilyen típusu csatár kell, mivel kreatív árnyékéknek ott van Q meg Alex! a támadójátékunk szerencsére elég jól működik, mi lőttük a legtöbb gólt eddig! szóval én egy balszélsőnek(Zsuzsi) és egy szélső védőnek örülnék! zsuzsi olcsó fiatal, és ráadásul egyértelműen pozitívan hatna, az amúgy is elég jó támadásainkra! a szélsővédőt gondolom nem kell ecsetelni miért kell... jah, és ha jön egy balszélső, marci visszamehetne az eredeti posztjára, ahol így máris van 1 fölösleges ember(sissoko), akinek az árából kb meg is lehet oldani ezt a 2 igazolást!

Ismeretlen_170662 2010.12.08. 10:43:14

AMauri hiányzik. Aztán kinek drága Marotta? Esetleg az ellenfeleknek mert tudják hogy góllövésre képtelen. Pazzini-Dzeko-Quagliarella Dzsudzsák-Melo-Krasic :D

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 10:44:30

turorudi: Dzsudzsák oldalán van Lanzafame, Pepe és Martinez. Ebből Martinez jó játékos és Pepe is kezd belelendülni. Nincs bérelt helye Balázsnak. Sissoko pedig cserének tökéletes (nem felesleges, hiszen mi van akkor, ha lesérül két ember középen?). Remélem nem akarjuk eladni és Ő se vágy el innen.

Ismeretlen_164215 2010.12.08. 10:54:44

turorudi: Mióta ér Sissoko huszon-harminc milliót? Jó játékos, de az árából nem jön ki egy szélső hátvéd és egy baloldali középpályás. Meg remélem, hogy nem akar elmenni.

devil-z 2010.12.08. 10:58:31

'Dzsudzsák oldalán van Lanzafame, Pepe és Martinez.' - az ellenfelek már a nevük hallatán összerezdülnek. Lanzafame és Martinez említésre sem méltó, tehetségtelen botlábú senkik. Eddig Pepe sem mutatott semmit, de most tényleg mintha elindult volna pozitív irányba, legalábbis a szabadrúgásokat jól lövi. Bár nem igazán örülnék Balázsnak, de kétségtelen, hogy tudásban messze felülmúlja az említett embereket. Sissoko-val egyetértek, örülnék ha maradna. A cikkre reagálva, nem lepődök meg, hogy senki sem fog jönni. Most kivételesen igazat mond és nem ámítás, hogy meglepetésként lecsapunk Dzekora. Őt amúgy is el kell felejteni, logikus, hogy rá nincs pénz és nem is lesz. Benzema-ról meg jóformán lemaradtunk, még ha eddig volt is esély rá elúszott. Szóval maradnak a félmegoldások, kölcsönjátékosok, hátha bejön valaki. Esetleg egy Pazzini, neadjisten' Cassano megoldás. A lényeg, hogy olasz legyen.

Marchisio 2010.12.08. 11:07:47

Dzsudzsák és Pazzini kell ide. Dzsudzsák hatalmas focista, és fejlődnie kell, neki msot kéne a Juventusba mennie 1, mert még tud fejlődni 2, mert simán beférne. Pazzini meg kiváló csatár, jó vétel lenne...

turorudi 2010.12.08. 11:11:43

ShyrKahn: ez egyéni vélemény, de szerintem zsuzsi mind3 általad felsorolt játékosnál jobb! pepe tényleg önmagához képest jól játszott az utóbbi két meccsen, de nem véletleh h az amúgy kk marchisio játszik a posztján! lőtt 2 gólt, a szabi szép volt, a másikhoz nem kellett nagy tudomány...szerencsére csak kölcsönbe van itt, sok pénzt tennék rá, hogy nem fogjuk megtartani! martinez pedig számomra még mindig nem bizonyított semmit... Sissokot én is szeretem, de felipe melo feltámadt, aquillanival nagyon jók ott középen, velük hosszútávra lehet tervezni! és azt is sajnálnám ha marci csak a cserepadon ülne! pont azért mondtam h el lehetne adni momot, mert túl jó játékos ahoz, hogy 4. legyen a sorban! viszont jelenleg ez a helyzet! szerencsére a posztjukon nincs annyi sérülés mint máshol, már EL sincs, szóval szerintem amikor kell, megteszi 1 primaverás is! venember83: nem tudom pontosan mennyit ér...de szerintem 15 milla környéke! zsuzsi 10-12, plussz egy szélsőhátvéd 8-10(igazából nem tudom ki mennyit ér ezen a poszton, de talán ez reális szám)tehát így összes költöttünk 5 milliót! azért ez a juvenak még bele kell férjen! és ha még összejönne kölcsönbe egy csatár(mint mondtam pl adebayor, vagy cassano ingyen) 3 helyen is megerősödött a csapat aprópénzből! persze ettől még nyáron ugyan úgy mélyen zsebbe kéne nyúlni! de ez csak az én véleményem...:)

fmsteve 2010.12.08. 11:32:07

Én arra lennék kíváncsi h van-e adóssága a klubnak. Elvileg több éve nyereségesek vagyunk. NEm azt mondom h ész nélkül kellene most költekezni, de ha most belenyúlnánk a zsebbe (akár hitelt vennénk föl) nagyon jó lehetőséget látok arra, hogy év végén akár elsők is lehetnénk. Amivel sok lóvé jönne be. Más csapatok évek óta görgetnek maguk előtt adósságokat és vígan elvannak, szankció nincs ellenük, kupákat nyernek. Nem azt mondom h csináljuk azt mint a madrid, de ha most lépnénk egy váratlant akkor abból akár nagy hasznot is húzhatnánk. Pénz nélkül egyszerűen nincs foci.

fmsteve 2010.12.08. 11:41:33

Természetesen egy-két komolyabb ember érkezésével, játékunk kiegyensúlyozottabbá, szebbé válásával újra meg lehetne tölteni akár idén az Olympicot is, nem is beszélve majd az új stadionról. Ez sokat javíthatna a klub presztízsén valamint a bevételeken is. Jegy árak, esetleg új szponzorok.

west 2010.12.08. 11:42:49

Sokakkal ellentétben én egyáltalán nem vagyok biztos abban hogy Dzsuzsák jobb játékos lenne mint egy egészséges Martinez vagy egy jó formában lévő Pepe akit valószínűleg meg fog venni a csapat.

turorudi 2010.12.08. 12:11:30

west: meghívlak 1 sörre valami kurva drága helyen ha pepét megvesszük:) mégis minek adnánk érte pénzt? ne azt nézd h volt 2 meccse ahol 1 fokkal jobban játszott mint eddig! nézd meg a jobb meg a bal oldalunkat, amikor krasics meg pepe van a pályán! más dimenzió! pepe kényszermegoldásnak jó, de a jövőben semmi hasznát nem vennénk.

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 12:37:31

devil-z: Martinez maximum porcelánlábú, de botlábúnak nem nevezném miután három meccsen éppen úgy láttad játszani, hogy szokta a csapatot és akkor sem volt éppen béna. Majd akkor mondd botlábúnak, ha egymás után képes lesz 5-6 meccset játszani (adja Isten) és akkor sem mutat semmi érdemlegeset.

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 12:39:09

turorudi: Az a baj, hogy Martinezt már leírjátok, mintha nem tudna játszani. Különbség van a között, hogy valaki sérült és ha kap egy-egy lehetőséget nem 100%-os állapotban mit mutat és a között, hogy jó állapotban mire képes. Ne ítéljetek előre. Martinez a mozgása alapján elég jó labdarúgó.

fmsteve 2010.12.08. 12:59:28

ShyrKhan: Csak az a baj h nem játszik és nem tud bizonyítani, úgy meg nem megyünk vele sokra mégha egyébként jó is lenne. Lásd Andrade. Egyébként mikorra jön rendbe?

Ismeretlen_149085 2010.12.08. 13:10:21

Egyáltalán nem az a porcelánlábú, meg lehet nézni, hogy Cataniában azért lehúzott jópár meccset. Most pechje volt, megjegyzem, úgy beszéltek róla, mintha nem lenne sérült állandóan rajta kívül is szinte mindenki nálunk. Így én ShyrKahnnal értek egyet, azon kevés meccsen, amin játszott, nekem tetszett a mozgása, amúgy meg amíg sérült nem ítélném meg.

Ismeretlen_102246 2010.12.08. 13:54:19

@ronny34: Igazad van. A Cataniában nem sérült le sokszor... ez remélhetőleg egy pechszéria, ami nemsokára véget ér. @fmsteve: Január közepe/vége talán, de én azt mondom ne siettessük. Gyógyuljon meg rendesen.

west 2010.12.08. 15:36:41

turorudi:nem is azért mondtam mert annyira jó lenne, de szerintem 80% hogy megveszi a csapat mindenkit nem lehet elzavarni mert akkor ki marad alapon.

devil-z 2010.12.08. 19:49:38

ShyrKahn: Számomra nem kell, hogy 5-6 meccset játsszon folyamatosan. Mások az igényeink.. neked amit a pályán csinál az jó, az biztató. Én meg azt mondom, hogy ennyi pénzért amiért hoztuk ne bohóckodjon a Juventusban. Havonta be kell mutatkoznia a csapatnak, mert olyan ritkán látják, hogy elfelejtik. Majd meglátjuk hogy alakul, de ha sokáig szerencsétlenkedik még akkor valószínűleg nem is lesz további lehetősége bizonyítani, s elküldjük valami középcsapathoz fejlődni - ahol a helye van.

Ismeretlen_153309 2010.12.09. 13:16:41

Felejtsük már el Dzsudzsákot!!! ő is megmondta hogy elsődlegesen spanyol klubhoz szeretne igazolni ráadásul sztem jobban tenné ha még maradna a PSV-ben, mert lásuk be volt már sok olyan játékos akit istenítettek egy klubban aztán nem vált be mint új igazolás(Diego)... meg az sem elhanyagolhatő hogy a Serie A NEM= a Holland 1. osztállyal, nem tudom mennyi védekező feladata van egy olyan embernek aki a félpálya túloldalán tölti a játéka 65%-át??? máskülönben csatárt kell (Pazzini) venni... illetve egy jó szélsővédőt FORZA JUVE...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása