Juventus - Salzburg: 0-0

A Juventus játékosai füttykoncert közepette hagyták el a pályát, miután újabb csalódást keltő eredményt, 0-0-ás döntetlent értek el az Európa Ligában a Salzburg ellen.

Juventus - Salzburg: 0-0

A Juventus felnőtt keretének körülbelül fele harcképtelen volt az osztrákok elleni találkozón, így nem sok esély látszott, hogy a torinóiak megszerzik első győzelmüket az EL-ben.

Luigi Del Neri sérülés miatt nem számíthatott Buffon, De Ceglie, Traoré, Rinaudo, Lanzafame, Grygera, Iaquinta, Manninger, Chiellini, Felipe Melo és Martínez játékára, míg Quagliarella és Aquilani az UEFA szabályai miatt nem léphetett pályára.


JUVENTUS - SALZBURG: 0-0

Összegzés:

gólok: -

sárga lapok: Sissoko 12', Pokrivac 15', Segakya 40', Marchisio 54', Jantscher 74'


JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe (Giannetti 82'); Krasić (Buchel 63'), Sissoko, Giandonato (Liviero 51'), Marchisio; Del Piero, Amauri

Fel nem használt cserék: Costantino, Camilleri, Boniperti, Libertazzi

Edző: Del Neri


SALZBURG: Tremmel; Schwegler, Afolabi, Sekagya, Hinteregger; Schiemer; Zarate, Mendes da Silva (Augustinussen 80'), Pokrivac (Leitgeb 65'), Jantscher; Wallner (Alan 75')

Fel nem használt cserék: Walke, Dudic, Hierlander, Boghossian

Edző: Stevens


Játékvezető: Stalhammar (SWE)

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr384653129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_153094 2010.11.04. 23:14:37

Elég siralmas meccs volt ez. Ha tényleg így gondolkodnak az EL-ről plusz qrva sok sérült is van, akkor szerencsésebb lenne a fiatalokat kezdőként játszatni. Nem azt a pár egészséges emberkét tologatni össze-vissza a posztokon. Csatárposzton is elkellene már egy kis vérfrissítés. Forza Juve!

Tony 2010.11.04. 23:19:46

Én elhiszem,hogy a fő cél a BL-helyek valamelyike,de baszki ez méltatlan ehhez a klubhoz.

kyralyus 2010.11.04. 23:59:40

Szégyenkezem az összes ma játszott zebramezes helyett. Olyan volt, mintha felküldtek volna 11 herélt birkát a gyepre (azok legalább hasznosak lettek volna). Mintha Del Neri meg az egész bagázs úgy venné a kupaszereplést, mint itthon a ligakupát szokás. Nem ezt a látványt érdemeljük...

Ismeretlen_149053 2010.11.05. 00:55:39

Ezt a lélektelen játékot kár a sok sérültre fogni. Ez ma nagyon gyenge volt sajnos :(

devil-z 2010.11.05. 01:26:37

Szánalmas teljesítmény egy nevetségesen huszadrangú ellenfél ellen. Pár hiányzó nem indokolhatja ezt az eredményt, több játékosnál nem csak a tudás hanem az elszántság is hiányzott. Eszeveszett baromság, hogy nem fontos az EL. Igen is vegyünk komolyan minden lehetőséget, pláne amiben pénz van. Túl sok lenne a meccs? nem 10 éves taknyosokról beszélünk akiket ez megerőltetne, hanem a világ egyik legnevesebb futballklubjának játékosairól. Vagy a sérülések miatt hagyjunk fel a kupaszerepléssel? az edzéseken is sorra sérülnek le a játékosaink, egyáltalán nem befolyásoló tényező.. Nem arról beszélek, hogy vért köpjenek a pályán, hogy minden áron nyernünk kell. De ne ilyen ellenfelek búcsúztassanak már, basszus.

Ismeretlen_114665 2010.11.05. 01:50:00

Del Neri: "Sok a hiányzó? Nem probléma." jauúl van akkor...

g3ronymo 2010.11.05. 02:03:01

ez iszonyat nagy pofátlanság volt a szurkolókkal szemben. főleg azokkal szemben akik kimentek a meccsre, hogy élőben szurkolhassanak a csapatnak. De pofátlanság volt azzal a több százezer juventinoval szemben is, akik a tévé előtt ülve reménykedtek vmi foci szerűségben

bfeco 2010.11.05. 07:17:34

Azért a sérültek száma megint nagyon sok....

Ismeretlen_160819 2010.11.05. 07:44:46

Felháborító amit az EL-ben művelünk, és igen ez már a szurkolókkal szembeni pofátlanság!!!!!!!!! Erre a gyenge teljesitményre semmilyen indok nem fogadható el.

Ismeretlen_171940 2010.11.05. 08:14:48

Az EL egyértelműen látszik, hogy nem jelent potenciált. Sok a sérült is ez tény, de a srácok csak annyit adtak ki magukból, ami elegendő egy x eléréséhez, ami érthető is mivel inkább induljunk jövőre a bl-ben, mint hogy az egész szezont az EL-re fektessük, ráadásul ha esetleg összejött volna még1 sérült a meccsen akkor nézhettünk volna nagyokat, mert a bajnokságra is elfogynak a játékosok.

Marco 2010.11.05. 08:22:13

Tudjátok mi a véleményem hogy sajnos nem tudatosan nem akarunk hajtani az EL meccseken hanem ennyit tud ez a csapat ilyen kerettel, 1-1ben semmi megoldás, nincs egy olyan játékos aki tudna egy váratlant huzni, Amauri semmi nulla olyan statikus játékos, semmi kreativitás. Ez nagyon nagyon gyenge volt

Ismeretlen_113151 2010.11.05. 08:53:57

Tegnap ment a hiszti, hogy tartalékos játékosok helyett inkább küldjük pályára a fiatalokat. Meg is lett az eredménye... Gyenge, nagyon gyenge teljesítmény..

babo410 2010.11.05. 09:15:58

De én azt az egyet nem értem, miért kell egy BL-t érő hely megszerzéséért feladni az EL-t? Ilyen gyenge a keret? Akkor sajna Marotta nagyon rossz szakember! Meg érdekes, hogy mióta feljutottunk, minden évben a fél csapat sérült, vannak meccsek, ahol már ki se tudunk éllni a felnőtt kerettel, de az okát még soha senki nem derítette ki! Csak annyit tudtak megállapítani, hogy nem az edzőpálya hibája. Hát akkor kinek, vagy minek a hibája? És könyörgöm, egy Juve 4 évvel a visszajutás után még mindig csak ott tart, hogy ki kell essen az EL-ből, hogy legalább egy rohadt BL selejtezőben elindulhasson? Nem szégyen ez? Nekem égne a pofám, ha én is a vezetőségben lennék! Mert ha tényleg a BL selejtező elérése érdekében akarnak kiesni az EL-ből, az nagyon nagy szégyen egy Juventusnak! És miért van az, hogy egy nálunk elvileg nem erősebb Bayern tud három fronton harcolni? Mert az egy dolog, hogy tavaly az EL megnyerése miatt nem ment a bajnokságban az Atleticonak, de könyörgöm, akkor mi velük vagyunk egy szinten? Vagy a Barca, Inter, Chelsea, Ral, Man. United csapatokkal szeretnénk, akik 3 fronton is megállják a helyüket? Ez így nagyon gáz egy Juvéra nézve, akitől félt anno Európa!

Balipapa 2010.11.05. 09:26:38

Itt a vége az EL-s kalandnak! Így fogják megállni a helyüket a BL-ben is jövőre...:) Bravo Juve!

ToMi015 2010.11.05. 09:52:43

Nem tudom hogyan, de valahogy végigszenvedtem a meccset... Borzalom volt. Mint egy megye 1-es barátságos mérkőzés... Szégyen volt, hogy tehetségtelen, motiválatlan társaság benyomását keltette a csapat és lehet, hogy nem állnak messze a valóságtól. A Motta gyereket egy Salzburgi csatár úgy és akkor forgatja ahogy akarja, hát akkor mit várunk még tőle? Amauri egy labdát nem tud megtartani, 10 méter "futás" után elfárad és egy ilyen szintű csapat ellen nem tudott egy döntőnek mondható 1 az 1 elleni szituációt sem megnyerni. A Pepe gyerek is teljesen kész van, labdát vezetni és cselezni nem tud! Aki elvileg szélső középpályás, ezt a kettőt kéne tudnia, talán a gyorsaságával nincsen probléma, amit felhasználhatna arra, hogy gyorsan elhúz innen! Ez a 3 játékos teljes csőd, őket nagyon gyorsan el kell adni és hozni fiatal, de jó játékosokat helyükre, akik tehetségesek és sikerre éhesek, mert ezek se nem éhesek, se nem tehetségesek. Marchisio is árnyéka önmagának, úgy játszik mint ha a haverok hívták volna el egy bulimeccsre. Neki kéne húznia a csapatot és a középpályát, mikor nincs Melo és Aquilani! Ehelyett még a harcosságával sem tud kitűnni, nem hogy a teljesítményével. A fiatalok közül egyedül Buchel volt akin látni lehet, hogy esetleg a közelébe kerülhet valamikor ennek a szintnek, a többi fiatal majd lemorzsolódik ilyen Serie B-s szintre és szerintem kb ott le is élik életüket, egy Crotone szintű csapatban. Bár az is igaz, hogy ebből a meccsből nem lehet messzemenő követeztetéseket levonni, de látjuk milyen sorsuk van általában a Primaverát kinőtt fiataljaiknak. Csak nézzünk meg egy Barcelonát... Feel the difference! Marotta remélem észreveszi, hogy az udinei bagázs, Motta és Pepe ide hozatala hiba volt és nem igazolja le őket. Helyettük kellenek értelmes játékosok. Meg nem csak helyettük. Már télen is hozni kell párat, de könyörgöm, végre jókat és motiváltakat! Mert a sikertelenségtől csak az felháborítóbb, ha a tüzet sem látod a szemükben és a játékukban. Ez már vérlázító, egy ilyen mezért a beled ki kell köpni még edzésen is, nemhogy az Európai Kupaporondon! Szégyellem magam a játékosok helyett... Ez a baj hogy csak helyett!!! Hol van a Spirito Juve???

ferzo 2010.11.05. 10:06:52

még mindig nem tudom eldönteni,hogy ennyire szarunk az el-re vagy ennyire volt képes a tegnapi brigád. azért ha megnézzük a neveket JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Legrottaglie, Pepe (Giannetti 82'); Krasić (Buchel 63'), Sissoko, Giandonato (Liviero 51'), Marchisio; Del Piero, Amauri a felejthető kategóriába tartozik mint a bajnokságba mint az el-be nálam:amauri,motta,pepe csatárposzton olyan szinten nullák vagyunk,hogy az hihetetlen,amauri egy csőd,DP nálam még mindig isten de lassú na ez ki kell jelenteni,lefutni,bemozogni,sprintelni ilyenekre ő már nem képes...ok a szabadrúgásai életveszélyesek,meg ha valami úton oda kerül a labda elé mint a milan meccsen akkor veszélyes nagyon kéne egy 10 évvel fiatalabb DP jelenleg plusz még egy csatár több poszt is vérzik nálunk,akiket hozott marotta vagy évekre lesérült mint martinez is vagy egyszerűen még a szint alját se ütik meg,jól bele gondolva így nem is egyszerű ezekkel az emberekkel 2 fronton is helyt állni LOL főleg hogy 2 meccset nem tudnak végig játszani remélem vagy a télen vagy a nyáron de jó lenne inkább már most a télen egy negy kukázást végezni a keretbe oszt hadd menjenek..nem tudom pénzileg hogy áll a klub de télen kéne erősíteni,a léhűtőket meg eltakarítani(persze ha sikerül)...nem lesz itt változás sztem ebben a szezonban sajnos,maradnak ezek a játékosok,inkább úgy mondom maradniuk kell mert annyi sérült mellet "kellenek"!! meginz xar helyzet csak úgy mint tavaly

Ismeretlen_135937 2010.11.05. 10:07:56

Egyesek annyira sötétek mint az éjszaka holdfogyatkozáskor... PalkoGfunk is idejön okoskodni mikor tisztában lehetne vele, hogy nem volt kérdés, hogy csak 10 hadra fogható A csapatos játékosunk van, a többi helyet, kispadot muszáj volt a Primaverából feltölteni. ToMi015 jól látja a dolgokat. Motiválatlan volt az egész csapat és néhány poszton iszonyat gyenge a keretünk. Most még aggódhatunk amiatt is, hogy Krasic és Legro sérülése mennyire komoly.. Ilyen komoly sérüléshullám még tavaly sem volt.

Juvehooligan 2010.11.05. 10:08:56

Én sem tartom sokra az EL-t és a csapat is így áll hozzá... A legeslegfontosabb pedig tényleg a BL... Marotta pedig nem végzett rossz munkát az anyagi kerethez képest... Ha meglesz a BL hely és tényleg neves játékosok jönnek a nyáron akk engem nem fog érdekelni ez a szutyok vesztesek kupája... Most új vezetőség új játékosok adtam egy évet a csapatnak és nyáron majd értékelek... Szerintem így álljon hozzá mindenki...

gasta 2010.11.05. 10:16:46

sztem most kellett volna visszahívni Grosso-t meg salihamidzic-et. bár mivel nem voltak eddig keretben, valószínüleg nincsenek edzésben...de sztem jobb lett volna mint a semmi.

fycam 2010.11.05. 10:34:57

Hali! Nem tudom mért nem lehet Olaszországban is bevezetni,hogy a primavera + tartalékok játszanak a második, harmadik ligába és így nem kéne őket kölcsönadni és bármikor fel lehetne őket hozni a nagycsapathoz. Ráadásul egy magasabb szinten tudnának játszani ls nem lennének megilletődve ha be kell állni. Ja tegnapi meccs egy szánalom volt nem is érdemes vele sokat foglalkozni. Csak ne hangoztatná mindenki, hogy minden fronton helyt kell állni a csapatnak és mindegyik ilyen meg olyan fontos. Mondják azt, hogy az csak a bajnokságra koncentrálnak és az EL megy a levesbe akkor szerintem senki nem lenne ennyire felháborodva.

mark 2010.11.05. 10:34:59

ide diego forlán kell

turorudi 2010.11.05. 11:22:26

hát én nem igazán értem h miért mondják itt néhányan, h az EL-t nem kell komolyan venni, és azt se ha a csapat így gondolja! ha egy salzburg szintű csapatot 2 meccs alatt sem tudunk megverni, a játékosaink nem képesek 2 fronton harcolni(ok, azt aláírom h túl sok a sérült) akkor jövőre mégis mit várnak/vártok, mi fog változni?? ha sikerül mondjuk egyből a főtáblára kerülnünk, ezeknél jóval erősebb csapatokat fogunk kapni! ha innen nem tudunk továbblépni, egy barca, mu, real vagy még 1 spurs ellen is, mit akarunk? amúgy ha nem is vesszük túl komolyan azu el-t, elég lett volna 3 meccsen odatenni megunkat! ha a salzburgot verjük oda-vissza, 1szer a poznant, már a maradék 3 meccset már eltökölhetik, mert továbbmentünk, onnantól pedig meglátjuk kit kapunk, ha szerencsénk van könnyű ágon eljutunk sokáig, esetleg nyerünk. nem hinném h a jelenlegi helyzetünkben fölösleges lenne az a "kis" pénz is, amit EL győzelemért osztogatnak. a másik pedig, hogy jelenleg ez van, csak ebben a kupában tudunk jáccani, itt kéne alkotni valamit. mi van ha ebben a szezonban is sikerül lecsúszni a bl helyekről?? majd 2018-ban is azt mondjuk, h a juve szintje a bl, minket nem érdekel az el!?! remélem nem így lesz, bízom benne h jövőre már nem itt indulunk, de most bizonyítsanak itt! jahh, és pepe,amauri,motta kuka! krasicsról lehet tudni mennyit hagy ki? Forza Juve!!

Ismeretlen_149085 2010.11.05. 11:53:14

turorudi: "ha innen nem tudunk továbblépni, egy barca, mu, real vagy még 1 spurs ellen is, mit akarunk? " Például azt, amit a City ellen. Nyilvánvalóan nem vették komolyan a Salzburg-meccset, és az egész sorozatot, amit már a vezetés is sugallt. Többször is megjegyeztem, hogy ha érdekelné őket a sorozat, akkor nem igazolnak két olyan játékost, akik nem játszhatnak (Q, Aquilani). De a City, Inter, Milan meccs bizonyította, hogy ha komolyan felpörög a csapat, akkor bárki ellen van esélye. De egy félgőzzel játszó, sérülésektől, hiányzóktól tizedelt csapat nem fog hajtani. Nem mondom, hogy engem elégedettséggel tölt el, amit mutatunk, de egyetértek vele, hogy a bajnokság jelenleg a legfontosabb, habár innentől megint a kényszerűség fogja nagyban meghatározni a keretet.

Victor90 2010.11.05. 13:17:38

babo410!És tudod mi a legjobban a dühítő?A Bayern úgy tud 3 fronton is helytállni,hogy szinte Robben,Ribéry állandó jelleggel sérült!Az a legnagyobb baj,hogy Dp 1 hét alatt már korántsem bír 180 percet végig focizni,Amauri nb1 szint,Jakesz a nagy semmibe állandóan sérült,Q az akire még nem lehet panaszunk,de az éven E.Ligába ugye nem játszhat!Krasic,Melo nélkül középpályánk se acélos,Chiellini nélkül, Motta és Dc szintű játékosokkal a védelmünk is trágya!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása