Marchisio iránt a MU érdeklődik

A Juventus olasz válogatott középpályása, Claudio Marchisio iránt a Manchester United érdeklődik.

marchisio

A Tuttomercatoweb.com értesülései szerint a Manchester United komolyan gondolja, hogy leigazolja Marchisiót.

Sir Alex Fergusonnak tetszik a középpályás játéka, és a United igazgatói már a téli átigazolási időszakban kinyithatják a pénztárcájukat az átigazolás érdekében.

Ugyanakkor nem valószínű, hogy a Juventus egyáltalán fontolóra venne bármilyen ajánlatot Marchisióért, mivel a játékos Luigi Del Neri kezdőcsapatának oszlopos tagja.

Továbbá az elmúlt időszakban ismét fellépő sérüléshullám következtében nem valószínű, hogy bárki is távozna télen Torinóból. Illetve a Bianconeri nem szívesen bontaná meg a nyáron teljesen újjáalakult csapatot.

Noha, mégis elképzelhető, hogy egy játékos távozik.

A Juventus olasz válogatott középpályása, Claudio Marchisio iránt a Manchester United érdeklődik.

marchisio

A Tuttomercatoweb.com értesülései szerint a Manchester United komolyan gondolja, hogy leigazolja Marchisiót.

Sir Alex Fergusonnak tetszik a középpályás játéka, és a United igazgatói már a téli átigazolási időszakban kinyithatják a pénztárcájukat az átigazolás érdekében.

Ugyanakkor nem valószínű, hogy a Juventus egyáltalán fontolóra venne bármilyen ajánlatot Marchisióért, mivel a játékos Luigi Del Neri kezdőcsapatának oszlopos tagja.

Továbbá az elmúlt időszakban ismét fellépő sérüléshullám következtében nem valószínű, hogy bárki is távozna télen Torinóból. Illetve a Bianconeri nem szívesen bontaná meg a nyáron teljesen újjáalakult csapatot.

Noha, mégis elképzelhető, hogy egy játékos távozik.

Erre a legnagyobb esélye Amaurinak van, legalábbis a La Gazzetta dello Sport szerint.

A csatár nem szerzett gólt nyár óta, és Marotta úgy véli, hogy ő a leggyengébb játékos a csatársorban, így készen áll túladni az ismét csalódást keltő szezont futó támadón.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr464653122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daviddoc08 2010.11.03. 12:32:39

Marchisiot nem szabad eladni nagy lehetőség van benne ! A hír második fele jó Amauri mehet amerre lát. A helyére jöhetne Cassano.

Arpi089 2010.11.03. 12:35:01

Az En kedvencem nem megy sehova!!!!!!!!!!!Vegyek meg inkabb Amaurit Berbatov melle!!!!!!!!!!!!!Ket idiota biztos kiegesziti egymast!!!!

fmsteve 2010.11.03. 12:52:04

Azért én örülnék ha olyan teljesítményű idióta csatárunk lenne mint Berbatov aki eddig 6 gólnál jár náluk a bajnokságban, nem úgy mint a mi hajasbabánk...

walter csaba 2010.11.03. 12:59:36

menjen a picsába mmartin ő úgy is elküldené marcit!!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_102194 2010.11.03. 13:18:34

walter csaba, most őszintén, ennek szted van értelme? Amauri oda megy ahova akar, ami baj az az hogy a borsos árából szinte semmit sem láttunk viszont és "bukóval" adjuk el valszeg!

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 13:42:06

Attól senkinek nem kell félnie, hogy a MU komolyan gondolja Marchisio leigazolását. Marchisio-t szinte állandóan hátráltatják kisebb-nagyobb sérülések, pedig csak a lagymatag Serie A-ban játszik. A PL egészen más tészta, oda igazi gladiátorok kellenek, nem pedig 60 kilós középső középpályások. Az ő posztján temérdek hatalmas termetű, igazi harcos játszik a PL-ben, ezek ellen Marchisio-nak vajmi kevés esélye lenne a pályán, így amellett hogy nyilvánvalóan a Manchester United sem gondolhatja ezt komolyan, még maga Marchisio is csak rémálmaiban igazolna az angol bajnokságba.

ferzo 2010.11.03. 13:44:25

az ok,hogy legnagyobb esélye Amaurinak van,hogy eladják játéka alapján már beérett,hogy húzzon a vérbe! Sokat fog rajta bukni a klub az biztos..10 millát ha már add érte valaki,hadd vigye?!

cd 2010.11.03. 14:06:07

egy zsák lisztért el kell adni amaurit, legalább nem kell fizetni a fizetését (meg a hajlakkot)

Ismeretlen_150170 2010.11.03. 14:08:41

Ez az Marotta! Amaurit sózd rá valakire és te leszel az Isten! :) Mindegy mennyiért, a legnagyobbat akkor bukunk rajta ha játszik és itt rontja a levegőt! Ferguson érdeklődése megtisztelő mind Marchisio-nak mind a klubnak! Ha a skót tréner legenda lát benne fantáziát akkor csak tudhat valamit ez a Marchi gyerek, de nyílván előbb Ferguson kikéri majd mmartin véleményét mielőtt megteszi hivatalos ajánlatát!

Tony 2010.11.03. 14:11:16

Nem látom,hogy bármely játékos távozásával komolyan gyengülne a keret. Marchisio legalább Juve nevelés,Amauri viszont már régóta csupán egy nagyon drága vicc.

Söci 2010.11.03. 14:14:56

pedronegro: Igazad van mmartin nagyon nagy menedzser nehogy ő váltsa Fergusont:)ppffff......

valaki 2010.11.03. 14:30:47

15-20 milliós áron simán el lehetne passzolni Marchisio -t mert annak sincs sok értelme amit csinál hogy egy meccsen lehet hallani max 3 szor a nevét és eltűnik a mezőnybe, középen egyértelműen jobb nála Aquilani és az árából valami értelmes szélsőt pl Elia

supeter 2010.11.03. 14:37:54

Amauri ténlyeg egy katasztrófa..már a leigazolását sem értettem. az a tanulság, hogy 4-5 jól eltalált lövéstől senki nem lesz klasszis. ez olyan mint a torghelle, aki 20 évesen marcaliban rúgta a bőrt, így volt alkalmam élőben is megcsodálni legendás technikáját és emberi nagyságát, rá két évre meg valahogy mégis jó helyen volt jó időben, aztán persze mindenhol beárazta magát pár gól nélküli szezonnal. Marchisio: mmartin után be kell látnom, hogy Del Neri, Fergusson, Lippi és Prandelli súlyos hiányosságokban szenved a játékosok megítélését illetően (ezt pályafutásuk során többször is igazolták pl Vb és Bl győzelmekkel), illetve, hogy Scholes, Anderson, Giggs, Nani, Fletcher és legfőképpen Park egyaránt 100 kilós gladiátorok! köszi, ma is okosabb lettem általad, MMESTER.

fmsteve 2010.11.03. 14:46:46

Azért Marcit én sem nevezném egyenlőre klasszisnak. Vannak jó periódusai de utána nagyon hosszú időre el tud tűnni. Az lenne a jó ha huzamosabb ideig tudna jó teljesítményt nyújtani. Az meg h állítólag valaki után érdeklődnek az nem jelent semmit. Mi is érdeklődtünk már egy-két ember iránt, sőt igazoltunk is pár nagy nulla embert :)

Ismeretlen_126209 2010.11.03. 14:56:16

Én azon gondolkozom, hogy hogyan lehetne Gareth Bale-t megszerezni a bal oldalra!:D De tudom, hogy ezt majd mmester (supeter: ez tetszett!!!) elmagyarázza, hogy miért nem lehetséges.

ricsman 2010.11.03. 15:04:11

mmester: ( :D ) Cé hány kilós volt amikor megérkezett? aztán raktak rá 15 kiló izmot és csókolom. Csodálatos "vitaminokat" esznek ott a vályúból etetéskor ;)

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 15:23:03

supeter: Del Neri-nek és Prandelli-nek nincsenek eredményei, Fergusson nevű edző pedig nem létezik. Senki nem mondta, hogy 100 kilósnak kell lennie egy játékosnak ahhoz, hogy gladiátor legyen (Russell Crowe sem volt annyi), de Giggs, Park és Nani fogalmam nincs hogy jön a képbe. Mindhárom játékos szélső, semmi közük Marchisio posztjához. Egyébként Nani színtiszta izom, egészen hihetetlen alkata van annak az embernek, nem súlyos, de viszont nagyon erős. Marchisio-ban azonban se erő, se izom nincs. Scholes és Fletcher pedig brit állampolgárok, egész életükben a MU-ban játszottak, volt idejük megszokni a légkört, ráadásul Fletcher megjelenése nem hasonlítható össze Marchisioéval. Amúgy rendelkezik egy olyan képességgel, ami elengedhetetlen egy PL-es játékosnak, s ami Marchisio-ban nincs meg, azaz a skót tud futni. Marchisio legemlékezetesebb momentuma pályafutása során számomra a VB első csoportmeccsén, Paraguay ellen történt, amikoris egy másfél méteres, száz kilós, sörhassal rendelkező védő öt méteren nyolcat vert a 60 kilós Marchisio-ra. Szóval lehet élcelődni rajtam, de nem érdemes, Marchisio a PL-ben 100% hogy nem állná meg a helyét. Sztem csak úgy hívnák, hogy Aquilani2. A MU-s mezére is ez lenne felírva. epaska: Gareth Bale-t a Juventus soha, semmilyen körülmények között nem fogja tudni leigazolni. Bale szinte biztosan nem fogja elhagyni Angliát, hiszen remek csapatok vannak a PL-ben, sokkal jobbak, mint a Juventus, ráadásul ő megszokott egy légkört, a stadionok és a gyep minőségét ill. azt, hogy minden fordulóban telt ház előtt játszik. Nyilvánvalóan Olaszországban ez lehetetlen lenne. Ha Bale elmegy a Tottenham-ből, akkor vagy a Chelsea-be, vagy a két manchesteri alakulat valamelyikében köthet ki, esetleg Mourinho Realjában, vagy a Barcelonában. De ha engem kérdezel, akkor én azt mondom, hogy szinte biztosan marad Angliában. Külföldön egyébként is csak a két spanyol jöhetne szóba.

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 15:31:12

ricsman: Cé 18 évesen, szinte gyerekként került a MU-hoz, abszolut fejlődőképes állapotban, nem csak játéktudásban, hanem fizikális szempontból is. Ha Marchisio-t elvinné a MU télen, akkor 25 évesen csatlakozna hozzájuk, azaz elméletileg egy kiforrott játékosként. Cé jelenleg 25 éves. Azon felül, hogy megnyert mindent, amit lehet, fizikálisan teljesen a toppon van, most van ereje teljében. A két játékos között nincs 1 év korkülönbség, de látszatra körülbelül 10-nek tűnik.

Saxoo 2010.11.03. 16:01:26

Mmartin! Ne haragudj, igazán nem akarok kötekedni, sem megbántani (őszintén megmondva szeretem a kommentjeidet, adok is legtöbb esetben a véleményedre), DE! Megkérdezhetem, hogy mióta vagy Juve szurkoló (nem akarom megkérdőjelezni, hogy az vagy-e)? Elismerem, hogy a PL jelenleg sokkal előrébb tart mint a Seria A minden szempontból, sőt valószínűleg a Spanyol bajnokság is! Néha elismerhetnéd a csapatot, még akkor is ha nem értünk egyet minden "szakmai" döntéssel! Sajnos tényleg az van, hogy nem nagyon tudjuk tartani a lépést a többi nagy csapattal, mert mi nem halmozunk fel több száz millió eurós hiteleket, de lehet ez hosszú távon sikeres lesz! Ezt sajnos nem lehet előre látni, de ha téged ez ennyire zavar/bánt akkor lehet nem jó csapatnak szurkolsz. (Tényleg nem bántásként írtam) Saxoo

Saxoo 2010.11.03. 16:02:51

Természetesen a neved nem Mmartin, hanem mmartin! Bocsi!

Ismeretlen_102246 2010.11.03. 16:09:19

Most komolyan, miért kell isteníteni a PL-t? A 10 évvel ezelőtti ugyanilyen volt. A Serie A annyival gyengébb, hogy a Juve és a Milan most gyengébb, mint akkor. Ha a mai stílus alapján valaki nem szereti a Juvét, akkor az nem tudom, hogy tudta egykoron megszeretni. Másrészt a PL, ha annyira istencsászár, hogy oda gladiátorok kellenek, akkor nem tudom miért igazolnak játékosokat oda a vlág minden bajnokságából? Pl. a magyarból is... Gera annó például a Fradiban tengette életét és mégsem gondolták, hogy nem eléggé gladiátor. Marchisio meg... két éve Olaszország 10 legtehetségesebb fiatalja közé tették és már akkor is környékezte az MU. Nevetséges, ha nem ismeri el valaki ennek a hírnek/pletykának a jogosultságát. Hagyjuk már ezt a sok szart. A Juve nagy név és éppen egy regenerálódó klubot takar (reméljük sikeresen be is forradnak a sebek). Rengeteg itt nálunk az olyan játékos akiben nagy a potenciál. Marchisio is közéjük tartozik, aki rendkívül sokoldalú klasszis középpályássá nőtte ki magát.

Ismeretlen_102246 2010.11.03. 16:12:48

Elmaradásunk van, de ettől még nem kell nyalni a PL csapatok seggét... ennyi erővel tényleg szurkolhatna az ember nekik... de nekem nem tetszenek, mert ugyanaz a stílusuk, mint korábban. Rohanj és passzolj gyorsan. Ennyi. Az olasz meg mindig is taktikus volt. Ma is az, csak néhány világsztár nagy klub (Mi és a Milan) még nem tudott visszakapaszkodni a Calciopoli előtti szintjére.

tataboy 2010.11.03. 16:13:41

Egyetértek mmartinnal,Bale nem fogja elhagyni Angliát nagy valószínűséggel az MU-ban vagy Chelsea-ben fog kikötni,ha egyáltalán eligazol a Tottanhemből!

Ismeretlen_171940 2010.11.03. 16:58:15

mmartin: Igen van egy alapvető probléma, az általuk felhozott játékosok valóban nem Marchisio posztján játszanak? Valójában Marchisio akkor sosem játszik a posztján mert már meccsek óta, ha nem vetted volna észre, pont a széleken játszott. Ez az egyik dolog, a másik meg az, hogy ha még csak az elmúlt évekhez hasonlítjuk, akkor is badarságokat beszélsz mivel, Scoles, Fabregas stb. játszanak az ő posztján, de még sok nevet fel lehetne hozni. Ebben a szezonban Marchisio még nem volt sérült, úgyhogy nem tudom milyen sorozatos sérülésekről beszélsz. Ráadásul Cé rodáldót hozod fel mint támpont, hát vele meg végképp nincs egy poszton. Vele maximum Krasicsot tudnád összehasonlítani és szerintem a Szerb van olyan gyors mint cé, és a fizikai állapota is megüti az elvárt szintet.

Victor90 2010.11.03. 17:29:31

mmartin!Legalább ne idegesísd már fel az embereket,már én is kezdek néha agybajt kapni tőled!Egyszer sem láttam tőled,hogy írnál 1 Forza Juve-t,vagy akármit!Te mindig csak annyit írsz ,hogy ez az selejt,soha nem lesz Juve játékos,Pl-re recskázol tuti!Tudod mit??A te nagy gladiátoraid,Richards,Lescott,Terry féle játékosok,láthattuk a Vb-n,hogy a vékony gizda fiatal németek szana-szét forgatták az agyukat vagy csak én gondolom így??Előrébb jár a Pl mint a Serie A tudjuk mi is,de nem kell 100-szor ugyanazt elmondani,mert már tényleg dühítő!

Lord Viktor 2010.11.03. 17:30:58

"...remek csapatok vannak a PL-ben, sokkal jobbak, mint a Juventus" No comment :(

Victor90 2010.11.03. 17:39:27

Egyébként szarom én le az angol bajnokságot,úgy ahogy van,inkább arra vagyok büszke,hogy most is a hétvégén a ACM ellen 9 olasszal a csapatban nyertünk idegenbe!

cs4szi 2010.11.03. 17:42:29

Hagyjuk már ezt, Marchisio nem megy sehova és kész. Jó helyen vagy itt nálunk. A PL-ről meg csak annyit, amit Lippi is mondott: a PL minden, csak angol foci nem. És teljesen igaza van, azért jobb, mint az olasz.

supeter 2010.11.03. 17:45:34

asszem annyi badarságot írtál össze, hogy az önmagáért beszél mmester. amauri távozása pedig érdekes dolog, mert utód nélkül nem adnák el, így - ha ő tényleg megy - valaki biztosan érkezik a télen. én - sokakkal ellentétben - remélem, hogy nem cassano lesz az..nem is ugyanaz a szerepkör + nekem antonio sosem volt szimpatikus, de ami ennél is fontosabb, ismét bizonyította, hogy labilis személyiség :S ki került még szóba a januárt illetően? benzemán kívül.

Dana 2010.11.03. 17:55:01

Pletyka rovat! November eleje! Jövő héten Buffon megy a Chelsea-be És Cech jön a helyére! Gyerekek hagyjuk már ezt! :D

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 18:01:40

Saxoo: Edgar Davids miatt kezdtem el a Juventusnak szurkolni (sztem nagyon sok olyan szurkoló van, aki egy adott játékos miatt kezd el drukkolni egy adott csapatnak), majd Gianluigi Buffon keltett bennem hasonló érzéseket, mint a holland, így ő is az okozója annak, hogy Juventus szurkoló vagyok. Engem nem az bánt, hogy nem veszünk föl hiteleket, hanem az, hogy nem jutunk egyről a kettőre, s egyfolytában állunk a szarban, és egész egyszerűen nincs kiút. Mikor feljutottunk a Serie A-ba, egyből harmadikak lettünk, a rá következő évben pedig másodikak. Úgy látszott, hogy visszakerülünk a legmagasabb szintekre, de egyáltalán nem ez a helyzet, sőt, egyre lejjebb süllyedünk, több okból kifolyólag. Miután belemásztunk a szarba, végre elküldték a dilettáns vezetőséget, de nem azért, hogy kilábaljunk a gödörből, hanem hogy hozzanak egy ugyanolyan dilettáns bagázst, más nevekkel. Én igazából azt nem értem és azt nem tudom megemészteni, hogy az olasz futball legnagyobb válságában, a legmélyebb pontján, a legnagyobb gödrében, miért akarunk olasz játékosokra építeni. Ráadásul olasz kölcsönjátékosokra. A nyáron volt a piacon számos olyan nem olasz játékos, amely erősítést jelentett ennek a gyenge Juventusnak, de nem, mi inkább kölcsönvesszük Mottát, meg Q-t, meg Aquilani-t, meg 12 millióért leigazolunk egy sosem bevethető senkit, akinek a valós értéke 1,5 millió. Az a gond, hogy semmiféle koncepció nem látszik, csak kölcsönvesszük halomszámra az olasz játékosokat, akikből jó ha 10-ből 1 valóban bejön. Továbbá azokra a posztokra - ahol már évek óta nincs ember - nem érkezik új játékos, ezáltal nincs a csapatnak megfelelő jobb-és balbekkje. Fogalmam nincs mi lesz ebből az egészből, én speciel semmi jóra nem számítok, lehet hogy becsorgunk 4.-nek a bajnokságban, lehet hogy nem, de a Serie A jelenleg olyan messze van a világ élvonalától, mint Makó Jeruzsálemtől. Ezt bizonyítja, hogy már a Bundesliga is jócskán megelőzte a Serie A-t, szóval most már a franciákra kell figyelni és őrizni a 4. helyet. Lord Viktor: Nem értem mire ez a "No comment" szöveg, de a PL-ben jelenleg 6-8 olyan csapat van, amelyek lazán ütnék a Juventust egy oda-vissza párharcban.

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 18:03:12

supeter: kérlek fejtsd ki bővebben, innám a szavaidat.

Arnijuve 2010.11.03. 18:30:38

na hát ahogy látom megint szép kis szópárbaj kerekedett XD..... Egyébként marchisio nemmegy sehova, még akkor is ha érdeklődne (de sztem nem) a MU..... Amauri mennyen már...nemakarom többet látni és még csak egy köszönömöt sem érdemel... mmartin:nekem semmi bajom a kommentjeiddel azon kívül hogy rohadtul nem érződik hogy juve szukroló vagy....legalább néha böknél oda egy kis bíztató jelet hogy nem javíthatatlanul PL mániás vagy pls..... egyébként télleg kicsit kilátástalan a helyzetünk mert igen, a seria a már a német bajnokság mögött van sajnos ....és pedálozni lehet hogy elérjük a bl-es helyet ha télleg vissza akarunk térni a csúcsra....de ez kölcsönhurcibált játékosokkal nemmegy.....még mindig nincs igazán magja a csapatnak úgylátom:s és félek lesz egy jobb évünk most de jövőre milesz még nemtudom...

gyorijuventuno 2010.11.03. 18:59:50

Mmartin: Ha nem szimpatikus ez a csapat nem tetszik mostani helyzet és vezetőség nem kell Juventusnak szurkolni ott a hön imádott angol bajnokságod ahol annyi az angol stilus mint macko sajtban a brumogás.... Csak közölném veled a játékosok 70%a külföldi...és angol edzőt is alig találsz....akkor hol az angol stilus??? Nem értem ezt a német bajnokság imádatott se...annyival jobbak szebbek a létesitmények és ennyi.... Bayern Münchenne kivül igazán jo cspat nincs az általad jobbnak itéld Wolfsburgod vergődik az istencsászár diegoval és a bevásárolt schalke utolsok közt kullog... Ha marchisio alkatu embereknek nincs esélyük pl-ben akkor fabregas -nasri-denilson-modric-lennon-carrick-gera-arteta-silva miért tudtak maguk modján érvényesülni? Meg még egy dolog ez a néha használt senki szöveged játékosokra eléggé merész...kiváncsi lennék eddigi életpályád alatt mit tetél le az asztalra hogy ilyen aroganciával másokat kioktatsz...

Cucu 2010.11.03. 19:02:18

Gladiátorok... LOL

gyorijuventuno 2010.11.03. 19:08:22

Ja meg még vmi vannak idöközök mikor 4 elit bajnokságbol egy a csucson van többi mögötte... pl 2003 körül olasz csapatok voltak a toppon és akkor németek voltak lemaradva és akkor nem igen voltak acélosak az angol csapatok sem... Vol olyan pár év mikor angolok domináltak és most kezdenek picit visszajönni németek... MInden bajnokság és klub életében vannak hullámvölgyek és mikor csucson vannak... Ilyenkor mutatkozik meg ki az igazi szurkolo aki ha mélyponton van töretlenül kitart a csapata mellett és nem fikázza pocskondiázza ....

walter csaba 2010.11.03. 19:11:16

gyorijuventino:igazad van az en haverjaim is 2 eve milan drukkerek voltak 1 eve barca es most meg inter

Zsil 2010.11.03. 19:38:44

gyorijuventuno,respect!

Ismeretlen_102194 2010.11.03. 19:41:54

Csak megjegyezném hogy pár hónappal ezelőtt nagyon sokan szapulták Marchisio-t, és nem igazán értem ezt a nagy szolidaritást jelen helyzetben??????Komolyan elondolkodtató néhány ember meglátása.... Sztem Marchisio egy szorgos szürke eminenciás aki az is marad, szóval nem kell tőle Balehez hasonló kiugrást várni mert benne csak ennyi van! De százszor inkább ő mint Amauri, Martinez meg ez a sok selejt!!!! Akármennyire is szar olvasni mmartin sorait azért renget igazság van a vezetőséget és a munkájukat illetően, és valóban csalóka a kép számomra is mert valahogy nem tükrözi a valóságot a kkifelé sugárzott kép!!!

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 19:44:26

gyorijuventuno: Én soha nem állítottam, hogy az angol bajnokságot maguk az angolok tették olyanná, amilyen. Jelen pillanatban a PL a világ legjobb bajnoksága, ha 70% külföldi, ha nem. Egészen biztos, hogy ha az olasz klubok is külföldi játékosokkal próbálkoznának, az meghozná a várt sikert. Élő példa erre az Inter. A német bajnokság színvonala pedig hétről-hétre javul, s már nem az a kérdés, hogy megelőzik-e a Serie A-t, hanem az, hogy mennyivel előzik meg. A jelenlegi állás alapján elég nagy a különbség a két bajnokság között, sőt, az 5. helyezett franciák közelebb vannak az olaszokhoz, mint maguk az olaszok a németekhez. A 2. kommenteddel abszolut egyetértek, de az utolsó mondatodra reagálva: én nem azért fikázom a csapatomat, mert mélyponton van, hanem azért, mert akik a döntéseket meghozzák, azok hozzánemértő dilettáns barmok, s a Juventus azért áll így, mert ilyen emberek alkotják a vezetőséget. Amíg Luciano Moggi volt a sportigazgató, érdekes módon jöttek az eredmények, s 2003-ban az olasz klubfutball csúcspontján, a négy BL elődöntős csapatból három olasz nemzetiségű volt. Arra pedig nyilván mindenki emlékszik, hogy a Juventus a döntőben vereséget szenvedett. Ez az időszak pedig nem az ókorban volt, hanem mindössze 7 éve. Ennyi idő alatt teljesen tönkretették a kedvenc csapatomat. S nyilván nem Marotta fogja felállítani a padlóról...

Ismeretlen_102194 2010.11.03. 19:50:13

" Egészen biztos, hogy ha az olasz klubok is külföldi játékosokkal próbálkoznának, az meghozná a várt sikert. Élő példa erre az Inter." - -Igen, bár mondjuk számora valahol a kettő között lenne az igazság, mert talán nem túlzás azt állítani hogy a legjobb csapatunk is ekkor volt amikor a légiósok aránya majdnem egálban volt az olaszokkal, bár ennek nem néztem teljen utána, csak valahogy úgy rémlik!Vagy tévedek? Számomra az Arsenal,Inter,stb már "sok"!

gyorijuventuno 2010.11.03. 19:56:43

MIben is jobbak a németek? fejtsed ki...mert nem látom a játékokban hogy jobbak...Werder aki holland Twentétol kap ki? schalke ki utolsok közt van??? vagy a WOlfsburg ki nem képes egyetlen teljesitményre? Stutgartrol ne is beszéljünk...egyedül a münchen aki hozza elvárt szinvonalat... Tudod mi a különbség??? Az hogy hangulatos stadionok csalnak érzékeinken ennyi... Meg olasz foci nem 4ik helyen van...hanem 2ikon mert elöl spanyolok és angolok... Légyszives ird le 2000 töl vagyis utobbi 10 évben bl gyöztesek csapatok nevét és döntösöket... Mennyi német -spanyol-olasz-angol csapat van? Másik vezetöséget milyen jogon itéled meg? látod valos helyzetet? pár ujságcikkböl itélkezel és fogalmad sincs miket melozhatnak háttérben és tény nincs annyi pénz most a háznál nincs olyan szponzorunk mint anno tamoil..stb és pénz nélkül nhéz játékosokat hozni és meggyözni mivel 90% zsoldos csakis pénz miatt játszik...Hiába megy oda marotta bárkihez ha nincs hozzá pénzünk ő is probálja kihozni legjobbat... ez van ezt kell szeretni... De majd pár év mulva amikor kimászunk gödörböl és megy a szekér visszajöhetsz és mondhatod ez az én csapatok igazi juventino vagyok...

gyorijuventuno 2010.11.03. 20:01:55

Másik Juventusnak a játéka kezd biztato lenni csapatként küzdünk szerethető Inter se játszik szar focit...Milanbol meg hiányoznak védekező játékosok lehet lassan rájönnek hogy elöl a csoda 5 ös támadojuk mögött kellenek melosok zongora cipellök..Romanal meg edzővel van a baj ök se rosszak... De ezek mint idővel helyre hozhatok Napoli-lazio is kezd tetszetös focit játszani sok jo csapat van itt... Németeknél csak a bayern most ott a dortmund meg a mainz hannover de ezek a lufik kidurranak és ennyi....schalke-wolfsburg-stuttgarttol se várhatunk csodát eddigi játékuk alapján ujra megkérdezném: MIBEN IS JOBBAK?????

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 20:12:54

gyorijuventuno: Nem értem miért támadsz nekem, azt hittem kulturált mederben cserélünk eszmét, mint pl. Saxoo kolléga esetében is, de úgy látszik tévedtem. Nem én mondom azt, hogy jobbak a németek, hanem a tények (bár nem tagadom, jelen pillanatban sztem semmivel sem gyengébb a bajnokságuk, mint az olasz). A jelenlegi állás alapján a németeknek 61 pontjuk van, míg az olaszok 54 egységgel rendelkeznek. Én nem akarok olyan végtelen vitákba keveredni, hogy játékba ki a jobb s mennyivel, de a koefficiens alapján jelenleg elég nagy a szakadék a két bajnokság között. Egy mondatot nem igazán értek a kommentedben: "Meg olasz foci nem 4ik helyen van...hanem 2ikon mert elöl spanyolok és angolok..." Ha a spanyolok és az angolok lennének elől, akkor az olaszok hogyan lehetnének 2.-ok? Egyébként az olaszok, mint utaltam rá, jelen pillanatban 4. helyen vannak, de inkább hátrafelé kell nézelődniük, mint előre. A szörnyű pedig az az egészben, hogy ha a németek a szezon végeztével is maradnak az olaszok előtt, akkor a rá következő szezonban már csak 3 olasz csapat indulhat a BL-ben, szóval az eddig sem túl acélos reményeink még inkább szertefoszlanak.

Juve91 2010.11.03. 20:36:51

Inkább maradjon ilyen a serie a minthogy a mocsadék arab zsidók ide is befurják magukat. a pl már nem foci. az 1 üzlet.... aki meg marchisio tudását megkérdőjelezi arra inkább nem irok semmit. de mmartin biztos jobban ért a dolgokhoz mint Ferguson vagy Del Neri. ő1 menedzser csak nem vállalta inkább othon a gép előtt fórumozik :DDDD

Roli921 2010.11.03. 20:38:27

Mondjatok már két jó német csapatot? Lehet én maradtam le valahol de szerintem Németországban még mindig csak egy csapat van és ez nem is lesz máshogy mert ott maximálták hogy mennyit lehet játékosfizura költeni így a csapatok nagyrészében max 1-2 igazán jó játékos van.

tataboy 2010.11.03. 20:54:18

Mi volt Moggi idejében azért térjünk már észhez a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején özönlött a pénz az olasz fociba volt egy erős Lazio,egy Juve egy Inter egy Milan egy Roma sőt még a Parmat és a Fiorentinát is ide lehet sorolni, az angol bajnokságban még csak akkor kezdtek el megjelenni a a milliomos befektetők és a spanyoloknál sem volt ennyi pénz mint most! Le volt rakva egy alap mikor Moggi ide került 94-ben csak tovább kellett építeni a csapatot! A mostani egy teljesen más helyzet,a szerencsétlen senkiházi Andreáék egy kiöregedett BL helyezést el nem érő csapatot vettek át,és azt kell valahogy rendbe tenniük,szinte pénz nélkül! Ez nem a Fifa vagy az FM2011 hogy hipp-hopp minden megváltozik! Hihetetlen hogy olyan emberek senkiháziznak meg osztják itt az észt akik talán jobb esetben is csak 10éve tudják hogy egyáltalán a Juventus létezik!

gyorijuventuno 2010.11.03. 21:00:44

Kulturáltan irok csak éreztetni akarom veled nem reálisan látod tényeket és tudtommal az befolyásolja ki indit több cspatot hogy nemzetközi kupákban hogyan szerepelünk...Ha ez igy van mondj bayern -en kivül még egy német csapatot ki tul megy csoportkörön... Olaszoknál Két milanoi és roma is tovább fog menni... Jövöre meg rosszab lesz németeknek mivel megjelent main dortmund hannover 3as amiböl egy odaér a végén első 3ba. bayern sztem nyer és tán leverkusen esik be 3iknak...nem fényes kiltások... Másik ugy értettem hogy első helyen holtversenben vannak spanyolok-angolok utána olaszok... Meg kifelejtettél vmit kis kombinálásodban a sport diplomáciát ami erösen olaszok mellett van és embereket jobban érdekel bl ben egy milan -real madrid vagy barca -inter mint egy real bayern vagy barca wolfsburg... Mondom kár károgni és fényezni németeket max stadionokat és azoknak hangulatát lehet fényezni mert az télleg csodás... Meg irj egy klasszist aki ott akar befutni karriert mindenki ugrodeszkának használja csak dzeko-ribery-schweinsterger is menne ha elengedné öket klubbuk és hön istenitett diegod mai napig sir hogy juve kidobta... De még mindig nem kaptam nyomos indokot és választ miért is járnak elöttünk németek???:-))))

juveen 2010.11.03. 21:30:40

Az egész PL akkor lesz kurva nagy gondban,ha a FIFA maximalizálja a klubbok adósságának mértékét,(úgy tudom 2012)és a játékosok fizetését is. A nagy MU nem ér annyit,mint az adósságuk,a Liverpool-ról már nem is beszélve,és az "angol" csapatok nagy része is hatalmas adóssághalmazt görget maga előtt. Miért? A mérhetetlen nagy összegű fizetések miatt(Rooney)aki fele ennyi pénzért fele ennyit sem fog teljesíteni. Azért mennek PL-be a "nagy" játékosok,mert van pénz. Pénzéhes kutya mind! Nem igazán ismerik a hűséget,csak a pénz számít. De pünkösdi királyság a PL,mert eljön az idő,mikor fordul a kocka.

eddie 2010.11.03. 21:36:56

mmartin91: Szégyen, hogy egy ilyen csapatnak mint a Juventus ilyen anti drukkerei vannak mint Te.Régóta figyelem már a hozzászólásaidat de jó páran szégyeljük magunkat helyetted. Bocs at offért!

Lord Viktor 2010.11.03. 21:37:37

tataboy, nem kötöszködésből, de: "a szerencsétlen senkiházi Andreáék egy kiöregedett BL helyezést el nem érő csapatot vettek át,és azt kell valahogy rendbe tenniük [...]. Hihetetlen hogy olyan emberek senkiháziznak meg osztják itt az észt akik talán jobb esetben is csak 10éve tudják hogy egyáltalán a Juventus létezik! " Gondolom vágod mi a zavar a mondókádban. :D

tataboy 2010.11.03. 21:39:42

Micsoda?!

supeter 2010.11.03. 21:40:17

a 91-es szám a nevetek mögött valami jelzőszám? juve 91 hozzászólása is azért elég meredek: "mocsadék arab zsidók"..? grat! :(

Lord Viktor 2010.11.03. 21:42:04

Szerintem is egy fos a Bundesliga. Annak köszönhetik az UEFA koefficiensüket a németek, hogy ők odateszik magukat az UEFA kupában / Európa Ligában, míg az olasz csapatok ezeket leszarják és hamar kiesnek. BL-ben viszont nem nyújtanak semmivel sem többet és jobbat. Csak a Bayern ér ott valamit a többi egy kalap trágya.

juveen 2010.11.03. 21:46:09

A másik óriási különbség,hogy míg nálunk Olaszhonban lejön a tulaj megnézni 1 edzést,vagy meccset,akkor örülnek neki a játékosok-szurkolók,legyen az a mi Agnellink,a Milán Berlusconia,a Sinter Morattia,vagy a Roma Sensie..de bármelyik olasz csapatot idevehetném. Ha kimegy a nagy MU tulaja egy meccsre leszúrják,mert utálják,tüntetnek ellene,de minimum válogatott szitkokat kap. Az PLben a foci csak üzlet,vagy pénzmosoda. És akkor ne feledkezzünk meg az igazi erőfelmérőkről..vb,eb..el lehet gondolkodni azon,ki a jobb...olasz,vagy angol..

Victor90 2010.11.03. 22:01:24

Angol válogatott úgy szar ahogy van!Majd ha megtanulnak nyerni azután dumálhatnak!Egyébként mmartin..azt a 6-8 csapatot aki minket oda vissza ver azt elemezzük már ki?!1:Chelsea (oké aláírjuk oda-vissza vernek minket)2:Mu (oké verjenek minket oda-vissza de azért Torinóba nem venném olyan biztosra)!3:Arsenal (Londonba vereség,Torinóba már nem hinném)4:Tottenham (Londoba vereség,Torinóba nem)5:City (Manchesterbe is leikszeltünk velük,nemrég,de ha még 1 meccs lenne,lehet nagy nehezen vernének minket,Torinóba már nem hinném)6:Pool(Poolba is lenne esélyünk ellenük,nem hogy még Torinóba)!2 csapat verne minket oda-vissza akkor te milyen 6-8 csapatról beszélsz??Német bajnokság egyenlő=szarkupaccal!Bayern teljesít a bl-be jól,a többi az Uefa-E.Ligába,amit sajnos az olaszok könnyedén vesznek,nem érdeklik őket és emiatt van versengés a németekkel!Mostani bl kiírásba:Inter továbbjut,Milan továbbjut,Roma továbbjut!Németeknél:Bayern továbbmegy,Werder tök utolsó lesz,és így még az E.Ligába sem lehetnek ott,Schalke-Benfica-val küzd majd,a többi német pedig az E.Ligába van,onnan ha továbbmennek-1 Juve,Pool,City azonnal kiejti őket!

juve91 2010.11.03. 22:23:11

Supeter... :DDD mert mik az arabok... nézzél már szét a világon h hol vannak az arabok, miket irányitanak 1-2 dolog kik miatt van... és szomoru h már a focit is kezdik uralni. beleteszünk a zsebbe 500. milliókat megvesszük a világot a hatalmas fizetésajánlatokkal és mivagyunk a sztárok. nagyon gusztusos dolog jollátod : )

Ismeretlen_147985 2010.11.03. 22:57:44

gyorijuventuno: nem tudom, hogy van-e vége ennek a vitának, de az a baj, hogy ugyanarról beszélsz és ugyanazt kérdezed már három kommented óta. Én nem akarok jósolgatni, hogy a Leverkusen vagy a Hannover lesz-e a harmadik, vagy hogy rosszul járnak-e a németek, ha a Dortmund bejön az első háromba. Klasszisokat sem szeretnék írni ill. ami a legfontosabb, egyáltalán nem akarom fényezni a németeket. Én egész egyszerűen azt próbálom elmagyarázni itt egész délután, este és éjszaka, hogy a Bundesliga jelen pillanatban a Serie A előtt helyezkedik el a koefficiensek alapján. Lehet, hogy több sztár van a Serie A-ban, lehet hogy nagyobb csapatok vannak a Serie A-ban, sőt, még az is lehet hogy a nézők inkább kíváncsiak a Serie A-ra. De én nem erről beszélek és nem is ez számít. Nem az a lényeg, hogy én mit gondolok és hogy hány sztárt írok a Bundesligából, hanem az, hogy a Bundesliga előrébb áll a Serie A-nál. Ez jelen pillanatban, 2010. november 3-án egy megmásíthatatlan tény. Én mindössze ennyit szerettem volna megosztani veled és azokkal akiket ez érdekel. Nem ítélkezni akartam a Bundesliga és a Serie A fölött.

Ismeretlen_102246 2010.11.03. 23:34:58

1. Marchisio az egyik csupaszív játékosunk, akit sokan az év elején jogosan osztottak... de meglehet, hogy többségében nem azok, akik most istenítik. Mivel a kritizálók névsorát nem tudjuk, ezért felesleges általánosságban azt írni, hogy sokan kritizálták, akik most dícsérik. Ezt ugyanis nem tudjuk (vagy nem akarjuk) ellenőrizni. Én bevállalom, hogy kritizáltam Marchisio-t az év elején, mert sokat vártam tőle és a VB-n, valamint a hosszabbításával kapcsolatban írt facebook kommentjével kivágta nálam a biztosítékot. Ettől még az utóbbi fordulókban látszik, hogy egyre jobban teljesít és kezdi elérni újra azt a szintet, amiért sokan szeretjük, másrészt ne felejtsük el, hogy szerencsétlennek a középső középpályás poszt a megszokott helye, azaz ahhoz, hogy szélen jól működjön kellett egy kis adaptálódási idő. Nem tehetség. Már klasszis játékos. Fineszes meglátásai vannak (csakúgy, mint az előző szezon elején... ugye emlékeztek a Roma, Genoa, vagy Inter elleni meccsekre?). Távol áll a szürke eminenciás szinttől... legalább annyira távol, mint annó Tacchinardi állt. Hozzá tudnám hasonlítani ui. 2. A PL 10 éve és most is ugyanaz: rohanj és gyorsan passzolj. Ez lehet egyszerűen egy ócska sztereotípiának hangzik, de a valóság az, hogy semmivel sem játszanak szebb, vagy modernebb focit, mint 10 éve, amikor si ezt a sztereotípiát mondták rájuk. A stílus maradt a játékosok és a csapatok kicsit erősödtek (sok lóvé ugye), de érdekes módon a nagy előnyüknek ellent mond az, hogy az előző évben a BL-ben kakik voltak. Majd akkor szarom össze magam tőlük, ha ugyanazt megcsinálják, mint mi 95-97 között, azaz egymás után háromszor a Bl döntőbe látom az egyik csapatukat. 3. A Serie A gyengébb, mint 10 éve, de ne felejtsük el, hogy ez a Calciopoli hatása miatt lett így. A Juventus a BL-ben ott volt minden évben az első 8 csapat között. Aztán hirtelen eltűnt. Ez az olasz focinak rengeteg pont elvesztését jelentette és jelenti még ma is. Ennyivel gyengébb az olasz foci, mint régen és pontosan ez hiányzott ahhoz, hogy a németek beelőzzenek. Egyszerű a képlet: a Juvénak fel kell nőnie és én pontosan ennek a folyamatnak az elejét látom, ti. újra spiritusszal játszik a csapat. Nem egy meccset, hanem immár 4-5-t egyhuzamban. A Man City, Inter és Milan ellen sem vallottunk kudarcot. Sőt. A lényeg, hogy jó úton haladunk és ha így folytatjuk (remélem semmi nem romlik el), akkor újra számolhatunk egy erős Juvéval, akinek nincs kitől félnie a világon. Ez a Juve újra pontokat hozhat az olasz focinak és a rést lassan betömhetjük. 4. Egy szurkoló sose felejtse el azt, hogy elsődleges feladata a szurkolás, azaz a bíztatás. Ez egy fórum és jó megírni a véleményünk, de van egy határvonal, ami után már inkább destruktív egy kritika és nem konstruktív. Ennek a vonalnak a túloldalán lévők nem véletlenül kapnak a fejükre hideget. Egyik szélsőség sem jó, de a destruktív vonal túloldalán lévők olyanok, mintha más csapatnak szurkolnának és abból a nézőpontból csak a Juve kárát és hibáit látnák (sokszor olyan hibákat, amiket csak az előítélet szül). Ezt egyetlen juventino sem szereti, egyetlen egy sem tudja hova tenni. A bölcsesség ott kezdődik, hogy az ember ezt felismeri... aztán hogy mit kezd vele az már egy másik kérdés. A hozzászólásainkkal nem csak a véleményünket fejtjük ki, hanem azt várjuk, hogy minél többen visszaigazolják a nézeteink helyességét. Ha ezt sokan nem igazolják vissza, akkor lehet, hogy a nézeteinkkel van gond. Nem biztos... de lehet. Mindenesetre ha ennyire homlokegyenest megy valaki a main streammel és ilyen destruktív stílusban az nem valószínű hogy sok egyetértőre talál... kivéve, ha a másik oldal nem kezd el személyeskedni a destruktív kritizálóval, ekkor ui. sokaknak azok lesznek ellenszenvesek, akik személyeskednek. Ezzel azt akarom mondani, hogy mmartin! Légyszi próbáld meg az élet napos oldalát is látni. Hidd el, hogy ilyen van és érdemes keresni, hiszen a negatív részeket látni sosem tesz boldoggá egy embert (csak az igazság szürke oldalát mutatja, ami nem teszi az embert boldoggá). Márpedig minden ember célja egy: a boldogság elérése. Másrészt azok, akik mmartin hszére személyeskedve válaszolnak gondolkodjanak el azon, hogy mmartin véleménye nem személyes sértés, csak egy radikális és sokszor destruktív vélemény, amire nem személyeskedéssel kell reagálni... az csak ront a helyzeten, mindamellett, hogy baromira unszimpatikusnak tünteti fel az illetőt.

Tony 2010.11.04. 00:30:48

ShyrKahn, Sok mindennel egyetértek főleg a hsz végével,de: 1. Nedved,Zidane,Figo,Ronaldo stb...ők klasszisok,most Marchisio-t mellettük klasszisnak nevezni azért megmosolyogtató. Én is kritizáltam és most sem látom többnek 1 sima belső középpályásnál és ahogy ő maga is mondta örült a calciopolinak,mert így lehetőséget kaphat,ez 1 komoly Juventusnál nem fordulhatna elő (szerintem). 2. A PL korántsem ugyanolyan,mint volt 10 éve.Én inkább 1 hagyományosan nevetséges "beívelgetős" játékra emlékszem ami olyan könnyen kiismerhető volt,hogy sokra nem is mentek vele.Az egyre több külföldi játékos és edző azonban a gyorsasághoz hozzáadta a többi kelléket és mára a legerősebb bajnokság lett,ha tetszik,ha nem.Ehhez persze nagyban hozzájárult az általad említett hanyatlás a serie-a ban,a Juve eltűnt,a Milan kiöregedett és lássuk be az Inter Mou nélkül ugyanolyan harcképtelen volt az Európai kupákban mint előtte. De sajnos tényleg ott van most a pénz,a színvonal és nem is tudom hogyan vagy mikor nőhet fel mellé az olasz liga.

Ismeretlen_102246 2010.11.04. 02:16:19

Tony! 1. Részemről a klasszis és a világklasszis két különböző fogalom. Az egyik (klasszis) a maga bajnokságában elismert és nemzetközileg kevésbé. A világklasszis játékos, aki nemzetközileg is jobban elismert (pl. Messi, C Roni, Essien stb.). 2. A beívelgetős PL 20 éve létezett és nem 10 éve. 12 éve nyert az MU BL-t, amikor talán a negyeddöntőben minket is megszívattak. Az akkor már nem ívelgetős foci volt. Azóta a PL nem változott, csak annyiban, hogy oda pumpálták a pénzt és ennek következtében az MU, Arsenal, Liverpool trió kapott egy erős Chelsea-t, majd Tottenhamet és Man City-t, illetve a pénzes kluboknak köszönhetően elszabadult a drága játékosvásárlási hóbort, aminek következménye jelenleg a sok adósságba kényszerült klub. Ez persze már egy másik történet.

Ismeretlen_102194 2010.11.04. 06:19:01

Shyr Kahn : -Tacchinardihoz hasonlítani elég merész húzás, mindenesetre én jót kacagtam ezen,de elfogadom ha te így látod!Nekem ettől még egy szürke eminenciás marad, mert megítélésem szerint nem több ennél!Másrészt leírtál 3 azaz 3 db meccset egy szezonból (38meccs!)!!!Azért ezt te sem gondolod komolyan hogy elég egy Juventusban?????Nekem nem, de mindegy is!Az pedig hogy ki kritizálta-ez persze finoman fogalmazva volt így;)- hagyjuk, mert itt is nagyon sokan rapszódikusan ítélnek meg egy egy játékost, ergo egy jobb teljesítmény után sokan ajnároznak aztán meg ha szarul játszik akkor rögtön elküldenének mindenkit!Ez helyes???Ez nem destruktív???Ez ha juve szurkoló vagy akkor elfogadható???Sztem legalább annyira disszonáns mit a te által leírtak.

Lord Viktor 2010.11.04. 11:20:38

asveed, szerintem van különbség a vesztes meccs után dühöngő és csalódott szurkoló, meg az örökké (még nyertes meccs után is) pesszimistán és negatívan megnyilvánuló ember között. ShyrKahn ezt nevezte destruktívnak. De erről ennyit, mmartin-nal nem foglalkoznék tovább, ő kifejtette a teljes álláspontját, ezentúl nem vonom kétségbe, hogy Juve szurkoló, csak sajnálni tudom, hogy nem képes örülni a sikereknek és ilyen pesszimistán áll hozzá a kérdéshez. Erről ennyit. Marchisioban viszont osztom a véleményed, mert szerintem se klasszis játékos (egyelőre). Pár meccset kiemelkedőt nyújt és dícsérjük, pár meccsen bűnrosszul játszik, de a legtöbb meccsen csak max villan egyet-kettőt aztán eltűnik. De tény, hogy a jobik játékosok közé sorolandó.

Ismeretlen_102246 2010.11.04. 11:23:05

Más játékosok esetében három meccset sem tudtam volna írni. Ezt az egészet úgy kell kezelni, ahogyan a csapat és a többi játékos múlt éves teljesítményét. Tavaly Marchisio volt az egyik legjobb (vakok között félszemű a császár) és meg is kapta a Castagna d'Oro elismerést, ami megint csak engem igazol.

Ismeretlen_102246 2010.11.04. 11:26:09

A destruktív és szélsőséges kritikától úgy vélem távol álltam, bár nevezhető a véleményem disszonánsnak, csak éppen én nem erről beszéltem.

Ismeretlen_102194 2010.11.04. 12:38:53

A destruktív és szélsőséges kritikát nem személyedre értettem, ezt biztos félreértetted. Ha mégis magadra vetted, sajnálom és elnézést kérek mert nem állt szándékomban ilyet tenni!Pusztán szerettem volna ha az érem másik oldalát is nézzük, mert persze (nem te) mmartint kritizálni meg "leparasztozni" a néha már-már suicid juvedrukker magatartása miatt a legkönnyebb, de én sok embernél a magában a szálkát másban a gerendát- effektust látom és ez az ami nekem szemet szúrt! Nyílván sokszor túlzóan negatívan értékel de sztem minden kommentjében van vmi megszívlelendő, és reális, mégha nekem is nehezemre esik belátni a rosszat! Tehát ha a dolgok mögé is nézünk és félretesszük az előítéleteket talán valami egragad bennünk!Ennyi! Ettől függetlenül vannak számomra is olyan emberek itt akinek a sz.-át elolvasom és vannak akikét soha mert értelmetlen baromságnak tartom és nem pazarlom rá az időmet! Szóval MArchisiohoz mégegyszer annyit hogy jelen helyzetben százszor inkább ő mint a sok hycomat, mert anno Poulsen esetében, ő sem egy spíler, de azámomra kiegészítő embernek teljesen jó!De én nem látok benne továbbra sem többet! Mondjuk én sem vagyok egy orákulum.............;)

Ismeretlen_150170 2010.11.04. 13:28:59

ShyrKahn! Gratula tetszett a kis összefoglalód, nekem átjött és nagyon egyetértek veled! De Mmartin-t ezzel nem fogod tudni megváltoztatni! :)

Ismeretlen_102246 2010.11.04. 20:09:27

@asveed: Akkor valóban félreértettem. Szó se róla mmartin véleményeiben is van igazság. Erre írtam, hogy "az igazság szürke oldala". Nyilván ezt is le kel valakinek írni, de nem szabad túlzásba esni. Amúgy igazat adok nyilván. Neki is van sok igazság a mondanivalójában. Eddig és felteszem ezek után is találunk benne dögivel, de ha azt szeretné valaki, hogy mások is meghallgassák és elfogadják, akkor nem mindegy hogyan tálalja a dolgokat és mennyire ír negatívan. Ha nagyon, akkor nem sokan nézik az igazságtartalmát a mondanivalójának. @pedronegro: Köszi. Örülök, hogy egyetértünk ebben (is). És igaz: valószínű nem tudom megváltoztatni... de hátha elgondolkodik rajta... meg a többiek is, akik személyeskednek/személyeskedtek. Mondjuk ennek első lépése az lenne, hogy felismerje mindenki a hibáit... ez meg eleve utópisztikus elképzelés :)

Drughi di Bianconeri 2010.11.05. 16:58:05

végre vmi jó hír is... senki ez a Marchisio...nem vágom mire fel tartják őket/tartja saját magát irányítónak...köze sincs az irányításhoz; a védekezéshez meg még úgyse, a 40 kilójával...az arc nálam egy nagy 0...hiába saját nevelés...nagyon nem bírom ezt a gyereket, gyenge, lassú, ügyetlen...úgy, h. kétlem, h. pont Ő kéne ferguson-nak...de ha mégis, hát vigyék...nekem biztos nem hiányozna..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása