Del Neri: "Fantasztikus hozzáállással sikerült győznünk"

Az október nagyon jól sikerült a Juventus számára. Egy kitűnő milánói mérkőzéssel kezdődött, és így is fejeződött be - vereség nélkül.

Luigi Del Neri

A Bianconeri pozitív sorozata most már hét mérkőzés óta tart, és a Milan legyőzése után a csapat egyre magabiztosabbnak tűnik.

A találkozó után Luigi Del Neri majdnem teljesen elégedetten nyilatkozott:

"A mérkőzésen a srácok minden egyes labdáért küzdöttek és szenvedtek, és ennek köszönhetően jól játszottunk. Csapatként, nagyszerű hozzáállással győztünk. Külön öröm volt látni, hogy a csatáraink is azonnal letámadták Pirlót, amint hozzá került a labda. A sérültek? Sokan vannak, de most megmutattuk, hogy a játékunk nem egy emberen múlik. Továbbra sem szabunk magunknak határt, és megpróbálunk ezután is a Juve szellemiségének megfelelően játszani."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr164653108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artemis Entereri 2010.10.31. 01:07:12

fantasztikus'''''''''''''''''''''''''csak igy tovább.kurva messsze vagyunk a klasszikus juvetol,de az asszony mellett táncraperdültem az eredmény hallatán pedig x faktort néztünk(mivel nincs digi)fantasztikus siker ebböl kell épitkezni.régen voltam ilyen boldog a milan ellen idegenben ez felér 1........al.jövöre lesz uj stako és lehet majd költeni játékosokra.addig is tűrlem ne feledjétek fő szempont a 4ik hely....de annál jobbat dicséret illet.ugy érzem valami megmozdult 2006 nyara óta....Forza Juve

Gyurika 2010.10.31. 07:09:07

Nagyon büszke vagyok a csapatra. Voltak nehéz pillanatok, az elején szerencsénk is volt, de összességében mégis azt mondom, hogy megérdemeltük a három pontot. Csapatként nagyon jól muzsikáltunk és egyénileg is voltak kiemelkedő produkciók. De Ceglie miatt kiröhögtetek pár hete, na most mutatta meg, mire gondoltam. Átjátszhatatlan volt, simán tartotta Patot, Ibrát, épp aki vele szembe került. Az meg már a plusz volt, hogy veszélyesek voltak az előretörései is, az egyik ilyenből gólpasszt is adott. Kár, hogy megsérült... Bonucci mióta itt van, most volt a legjobb. És ha Chiello van mellette, akkor nem kapjuk azt az egy gólt se. Kiemelkedően játszott, képes olyan teljesítményre, hogy kijelenthessük: megérdemelte a 15 milliót. Neki is tök mindegy volt, kivel találja magát szembe. Felipe Melo meg egyszerűen világklasszis produkciót nyújtott. Számtalan labdát szerzett, jól is jászotta meg őket, azt a játékot mutatta, amivel ismert játékos lett. Korán kapott egy sárgát, tavaly kiállíttatta volna magát, idénre viszont lehiggadt. És átragadt másokra a hozzáállása, nagyon fontos szerepe van a győzelemben. Nekem Motta játéka is tetszett helyenként, de sajnos ő nem azt nyújtja, amit vártam tőle... A két szélen Marchisio és Martínez hozta a kötelezőt, Jorge végre mutatott magából valamit, Marchisio meg ismét bizonyította, hogy nem szélső, viszont a védekezésben ismét kiemelkedőt mutatott. A két csatárunkról meg mindent elmond, hogy gólt lőttek. Ezen kívül jól tartották a labdákat, és ami nekem Del Pieroban óriási pozitívum volt, hogy nagyon sokat védekezett. Egyedül Sissokot sajnálom. Helye van egy nagycsapatban, mégis itt Melo és Aquilani mellé nem fog beférni. Attól félek, hogy elmegy, pedig nagyon fontos kiegészítő ember lehetne. Összességében: nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, borzasztó nagy szükség volt a három pontra. És mostmár tényleg elhihetik a fiúk: akárkit meg tudunk verni. És nézzetek hülyének: ha elkerülik a csapatot a sérülések, bajnokok lehetünk! (csak zárójelben: remélem Cassanot Marotta idecsábítja...)

gyorijuventuno 2010.10.31. 07:52:22

Nagyon boldog vagyok! Több okbol is hisz két lesajnált játékos is megmutatta valodi értékét :Martinez ls De cegle. Remélem egyiknek se kell kihagynia 1-2 hétnél többet és visszatérnek. Ami jövöt illeti: A hétközi El meccsre B csapatal kell kiálni olyan emberekkel mint Pepe Sörgensen, Guardando, Legro... Pihentetni kell Marcit-t Melo-t mert hosszu a szezon és sérültek melett is rotálni kell. Ez a Milan elleni gyözelem akkor fog érni vmit ha köv hétvégén Cessena elleni meccset behuzzuk ennyi sérültel utána reményeim szerint Krasic , Martinez,Traore,De cegle visszatér!

Ismeretlen_164215 2010.10.31. 08:53:55

Látszott Alexen, hogy nagyon győzni akar. Martíneznek gondolom, hogy izomsérülése van, annak a gyógyulása se 1-2 hét, sajnos, így eléggé kevesen maradtak a szélekre.

juventino03 2010.10.31. 09:56:37

Nagyszerű meccset tudunk magunk után. Gratulálok a csapatnak és az edzőnek is, az meg külön öröm nekem, hogy ezzel a kerettel idegenben vertük a Milan-t. A Salsburgot kötelező otthon megverni, ha törik ha szakad és én ott számitok Krasicra, hogy egész meccset 120%-on fogja játszani, mert ő most ki van pihenve és az EL meccs után is pihenője van. A meccs végén nagyon tetszett mikor Del Neri és Alex egymás mellett álltak és örültek a csapatnak ahogy játszott :) A végén azért rám hozták a szivrohamot mikor ha nem lett volna les akkor tizenegyes, de mind1 mert Storari megfogta volna :)

juveen 2010.10.31. 10:00:54

Csodálatos győzelmet láttunk tegnap. Látszott hogy az eltiltások,sérülések ellenére is tudunk csapatként játszani. Így csak 1 dolgot sajnálok: Nem mertem fogadni a meccsre,pedig 4*pénzt fizetett volna a győzelmünk. De azt hiszem elégtételt vettünk,bekaphatja a FIGC,bekaphatja Berlusconi,és mindenki aki azt mondja,hogy ez a Juve Krasic függő. Nagyon szép győzelem volt,ahol mindenki láthatta hogy képesek lennénk megnyerni a Scudettót,csak a kis csapatok ellen is be kellene húzni a meccseket. Van ebben a csapatban annyi..Del Neri új életet lehelt a fiúkba,és azt hiszem benne is bízhatunk. Nem rossz edző.

DelPiero86 2010.10.31. 11:11:27

2gól Krasic 2 meccséért,és 3 pont:)

Ismeretlen_149085 2010.10.31. 11:20:28

Mindenképp azt tartom a legnagyobb pozitívumnak, hogy ez a csapat szimpatikusan, nagy akarattal játszik. Igaz, hogy tavaly sem voltunk ekkor még rosszabb helyzetben, de ahhoz képest én sokkal nagyobb különbséget érzek, valahogy nagyobb tartást érzek ebben a csapatban. Ezért remélem, hogy nem olyan lesz ez a győzelem, mint tavaly az Inter elleni, ami után lejtő jött. Storari a kedvencem lett, megkockáztatom, hogy Buffon se védene jobban. Bonucciban az tetszik, hogy nem agyatlanul vágja előre a labdákat, hanem pontosan és okosan játsza meg, és most is volt egy hidegvérű csele. Ami megfontolandó lenne szerintem, hogy klasszikus center nélkül játszunk, sokkal több fantáziát látok Q és DP párosában, főleg még Martínez támogatásával. Ők hárman elég jól kevergettek. Kérdés, bírja-e a Capitano. Az EL-meccsen szerintem is pihentetni kellene a kulcsembereket, ez a győzelem tényleg akkor érhet sokat, ha bedaráljuk a Cesenát is valahogy.

Ismeretlen_161952 2010.10.31. 17:53:27

Berlusconi basszon kecskét... szerintem. Az EL-t én hagynám a levesbe. És addig tényleg tartalékosokkal oldani meg. A Salzburg és a Cesena meccs nagyon fontos! Kell a 3 - 3 pont! Aut Caesar aut nihil!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása