A Kupában sem sikerült bevenni Firenzét

A hétvégi, csúfos idegenbeli kudarc után, a Primavera focistái ismét a Fiorentinánál vizitáltak, ám most az olasz utánpótlás kupa keretein belül.

Alberto Libertazzi

Bucaro mester méltán reménykedhetett egy jobb eredményben, ugyanis az utazó keret jelentősen erősödött a hétvégén vereséget szenvedetthez képest.

Belfasti, és az idény kezdetét sérülés miatt kihagyó De Paola is elfoglalhatta helyét az eddig borzalmasan teljesítő védelem tengelyében. Egy másik változás a négy nappal korábban pályára lépő kezdőhöz képes De Silvestro kiszorulása, és az eddig még a padon csücsülő Ruggerio első bevetése volt.


Jegyzőkönyv:

Coppa Italia, 16 közé jutás, első mérkőzés

FIORENTINA - JUVENTUS 3-1

Gólszerzők: 42' Carraro, 43' Acosty, 70' Fatticcioni, 93' Libertazzi


FIORENTINA: Seculin, Piccini, Bittante, Panatti, Fatticioni, Camporese, Acosty, Taddei, Iemmello, Carraro, Matos

Cserepad: Miranda,Gonnelli, Biondi, Rosaia, Baccarin, Grifoni, Seferovic

Edző Buso

JUVENTUS: Costantino, Romano, Belfasti, Sorensen, De Paola, Gindonato, Ruggiero, Buchel, Giannetti, Boniperti, Belcastro

Cserepad: Sclopis, Carfora, Ferrero, Ilari, Schiavone, De Silvestro, Libertazzi

Edző Bucaro


Belfasti és De Paola védelembe való visszatérése valóban stabilizálta a hátsó alakzat teljesítményét, habár ez a végeredményen nem látszik. A három bekapott gólból kettő pontrúgásból született, a harmadik pedig annak köszönhető, hogy a gólkényszer hatására kinyílt a csapat.

Ezen a napon érthetetlen módon az eddig jól működő támadó játék mondott csődöt. Az igazán erős Belcastro-Giannetti-Boniperti hármas azon kevés lehetőségei, amiket képesek voltak kidolgozni, elhaltak a befejezés pillanatában a koncentráció hiánya miatt. Azt hogy a visszavágó ne fulladhasson totális érdektelenségbe a három gólos hátrány, és a nulla lőtt gól miatt, végül Libertazzi mentette meg.


Videó összefoglaló:
http://it.violachannel.tv/dettaglio-news/items/tim-cup-primavera-vittoria-per-3-1-sulla-juve.html


Forrás: centopercentocalcio forum, az olasz futballbarátok otthona:
http://centopercentocalcio.freeforums.org/


A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr754653102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása