Diego szerint Džeko nyáron a Juventusba igazol

A brazil középpályás a Tuttosport újságírójának mesélt a bosnyák csatár terveiről.

Edin Džeko, a Wolfsburg csatára júniusban csatlakozik a Bianconerihez, legalábbis ezt állítja a támadó csapattársa, Diego.

A gólerós játékost már korábban is kiszemelte a Juve, ám eddig nem sikerült Torinóba csábítani, mivel a német csapat vezetői nem kívántak megválni legértékesebb játékosuktól. Pletykáltak róla, hogy Diego eladása megkönnyíti Džeko leigazolását, és most az ügy kulcsfigurája, Diego is megerősíteni látszik ezt a híresztelést.

"Džeko a világ egyik legjobb játékosa. Boldogan játszanék mellette hosszútávon is, de tudom, hogy opciója van arra, hogy nyáron a Juventusba igazoljon."

"Azt hiszem, hogy végül Torinóba megy majd. Ebben az esetben a legjobbakat kívánom neki."

Diego a Bianconeri mezében eltöltött időről is beszélt. A brazil nem kapott főszerepet Luigi Del Neri terveiben, és végül a Wolfsburg gárdájába távozott.

"Szép, kemény, és tanulságos időszak volt, de az eredmények nem jöttek. Aztán a dolgok megváltoztak. Maradtam volna, de egy játékosnak éreznie kell az edző bizalmát és hitét, olyat, amit a Werder Bremen csapatánál korábban, és a Wolfsburg együttesénél most megtaláltam."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr344653073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juve... 2010.10.20. 19:40:30

Legyen igaza Diegonak :)

somlasz 2010.10.20. 19:56:51

Dzeko a következő nagy generácio egyik alapja lehet...a már itt lévőkkel együtt persze.

balintttt 2010.10.20. 19:58:29

Tiszta kelet-európai csapat leszünk :) Még igazoljuk le dzsudzsák bazsit és kész is a csapat :D Viccet félretéve, én örülnék neki.

somlasz 2010.10.20. 20:04:43

Én Dzsuzsáknak is :D Dzsudzsi Krasic szél...milyen labdák jönnének már Dzekonak...:P

Arnijuve 2010.10.20. 20:40:28

sztem egyértelmű hogy kell dzeko...és sztem dzsudzsák messze a legjobb megoldás lenne a bal szélre... olcsó mert magyar, és fiatal is még és sztem bárhol megállná a helyét, nagyon pontos labdákkal látná el dzekot....:Dna de ez csak egy mi lenne ha....szal senki ne szúrjon le ezért.

Puding 2010.10.20. 21:48:20

Nem lennék szomorú, ha jönne :). Akkor ez megmagyarázná, hogy Diegot miért adtuk el szinte fillérekért...Lehet, hogy előre ledumálták a dolgot, és Dzeko már a miénk is. Jó kis balkáni duo lenne Krasic-Dzeko :)

Drughi di Bianconeri 2010.10.20. 21:52:13

ugye csak vicceltek, kedves kollégák ?...mármint ezzel a Dzsudzsákolással...elismerem, h. jó játékos, de csak a maga színvonalán, értsd Psv, vagy a Válogatott..mert a Psv-nél ok, h. vannak jó játékosok, jó kis csapat, és Dzsudzsák az egyik vezéregyénisége, de ha láttatok már 1nél több Psv meccset- mint én , aki rendszerint követi a holland bajnokikat- akkor felismerhetitek, h. Dzsudzsáknak kb. 10 labdalevételéből 5 rossz, 10 beadásából 5 rossz, és így tovább...ilyen nekem ne jöjjön a Juve-ba pont Dzeko kapcsán, pedig továbbra is úgy vélem, h. nem a legjobb opció lenne a posztra, Suárez, vagy Llorrente kell..de a legjobb lenne mind a kettő, úgyis óriási csatárhiány lesz jövő idényben, mert eladjuk Iquinta-t, meg Amaurit, nyilván fillérekért, ALEX pedig szerintem visszavonul, és más téren segíti a KLUBOT...úh. marad egy szem Quagliarella-nk - már ha megvesszük Őt- aki mondjuk jó, és örülnék, ha végleg maradna...de akkor is kevés, Llorrente jó, mert magas, kiváló fizkai, technikai adottságokkal, és 100szor szimpibb mint Dzeko vagy Benzema..Suárez meg a kicsi, agresszív, virtuóz, kreatív zseni...nekem ez lenne a flash.. FORZA JUVE !

glaci19 2010.10.20. 22:08:22

Nagyon örülnék neki...ezzel lenne egy kiválló befejező csatárunk.Véleményem szerint,mint ahogy mostanában egyre többet lehet hallani,csatárposzton másik nagy fogásunk Cassano lesz.Én abban bízom,hogy a Dzeko-Cassano duó fogja következő szezontól rohamozni az ellenfél kapuját.Azért egy ilyen támadópáros kiegészülve a Krasicékkal,már komoly potenciál lehetne,európai szinten is...

Ismeretlen_137164 2010.10.20. 22:21:14

ugye csak vicceltek, kedves kollégák ?...mármint ezzel a Dzsudzsákolással... hát nem! nézd meg a holland bajnokságot,,,,szerintem hajtósabb mint az olasz! többet futnak és az élcsapatok eléggé teknikásak. nem azt mondom hogy balást 1 lapon kell említeni Krasiccal,de pepénél nem rosszabb,max jobban cselez és gyorsabb mint az olasz! on: dzekot csak néhány meccs összefoglalójában láttam,és nem voltam beszarva tőle.... mondjuk krasic-tól se és láss csodát!ő lehet a megmentőnk! Forza Juve

Ismeretlen_102246 2010.10.20. 22:30:59

A magyar válogatottból egyedül Koman-t látnám szívesen zebra mezben, de az Ő posztja telített... ez a Dzsuzsákozás szerintem is nevetséges. A holland bajnokságban valaki, de itt kevés lenne, mint sünben a dauer. Dzeko - Suarez (aki nem csak a holland bajnokságon volt valaki, hanem a VB-n is). Ez tényleg baba lenne, de én már simán Dzeko-val is ki lennék békülve. Cassano már többször lenyilatkozta, hogy maradni szeretne a pályafutása végéig a Sampdoriánál. Jó lenne, ha jönne, de nem fog.

MinikG 2010.10.20. 22:39:51

Holland bajnokság hajtósabb? Ugyanolyan kb mint a magyar csak nagyobb nevekkel! nincs ott olyan hűde nagy foci! Dzsudzsákról meg annyit h egy magyar válogatottból képtelen kiemelkedni és vezér lenni! Ennyi! Dzekonak nagyon örülnék! Remek lenne egy Dzeko-Cassano kettős! De vki mondta Llorentét és Suárezt..ők sem lennének rossz opciók! Forza Juve!!!!!!!!!!!

Tony 2010.10.20. 23:24:31

Pfuu Suárez-Dzeko! Nekem is 1 ilyen duó lenne az álmom. Azzal a két emberrel+Krasic már egészen komoly célokat is ki lehetne tűzni. De valószínű álom is marad mert 2 ilyen játékosra sajnos nincsen keret. Örülnék Dzeko-nak,jó csatár.

adams 2010.10.21. 00:26:16

egészen sok pénzem van a juvén a holnapi salzburg elleni ütközeten, de rossz lesz h.majd a saját csapatomat kell szídjam ha bebukom ,márpedig ahogy nézem erősen tarcsik leszünk, kurva élet!se krasic se melo! forzaaaaaa juve ,hozzátok légyszíves ezt a meccset nekem!

Csülök 2010.10.21. 06:22:16

A Bal oldalra meg eltudnám képzelni Bale-t.... Nálam FM-ben ls Fifa-ban is alap ember... tegnap is láthattuk mit művelt az inter ellen.... Csak az a baj, hogy Bale-Dzeko kettős egyike jöhetne....

Torinojuve 2010.10.21. 08:39:20

Bale tegnap mester 3ast rúgott a sinternek... JÖHET :D

Diego2889 2010.10.21. 09:01:43

Bale remek lenne:) Dzeko sztem jönni fog. vagyis nagyon remélem h megvesszük. Dzsudzsákról annyit h szeretem, tisztelem, de maradjon psv-nél:D nem hiszem h megállná a helyét Olaszországban. Aztán lehet én tévedek, de nem hiszem h a vezetőség őt akarná. Mondjuk Martineznél többet ér:D életünk vására volt

Ismeretlen_152362 2010.10.21. 09:07:07

hát dzeko nem lenne rossz vétel. a kérdés, hogy az olasz bajnokságban hogy állná meg a helyét. suarezt én személy szerint zsákbamacskának tartom, elég ha huntelaar példájából indulunk ki... ő is ontja/ontotta a gólokat a válogatottban és hollandiában aztán láttuk mire volt képes madridban és milánóban... az mondjuk biztos, hogy nem azonos szerepkörben játszanak, de némi analógia megfigyelhető. érdekes, hogy dzsudzsákot fikázzátok és suarezt meg istenítitek... én személy szerint krkic leigazolását is megfontolnám, mivel fiatal és a korához képest tapasztalt játékos, aki ráadásul technikás is. elég félelmetes duót alkotna dzekoval és egy olyan szélsővel, mint krasic:) nem mondom, hogy dzsudzsák kell, de jelenleg a piacon kevés szélső van, aki aránylag olcsón elhozható, fiatal és viszonylag nagy tapasztalattal rendelkezik. bár ezt szerintem nem nekünk, szurkolóknak kell eldöntenünk, hogy kit igazol le szeretett klubunk, mert vannak ott nálunk a futballhoz jobban értő személyek. bár tudom sokan nem így gondolják.

Ismeretlen_102246 2010.10.21. 11:42:53

@reaper871205: Suarez azért kicsit többet tett le az asztalra, mint Dzsudzsák. Konkrétan, még ha Forlán után a második helyen is, de főszereplője volt az uruguayi válogatott fantasztikus VB menetelésének is. Dzsudzsák nemcsak a holland ligában gyengébb, mint Suarez, hanem a saját válogatottjában is, ezért én nem mérném a két játékost össze... Az hogy Dzsudszák ide kerüjön a Juvéba: vicc kategória. Szerencsére a vezetőség sem kapta még fel a nevét.

juvem 2010.10.21. 11:54:06

most nem tudom ez a Dzsudzsákos dolog ez csak 1 irónikus vicc?!?! ti se gondolhatjátok komolyan h helyt állna olaszországban... jó játékos de a hollandoktól ahova érdemes mennie az 1 spanyol középcsapat olasz-angol bajnokságnál kettétörnék... olaszoknál fura lenne h6 ember van előtte nem úgy mint a hollandoknál h csak a szélső védő fogja stb... ne legyetek ennyire optimisták jó játékos... nagyon is de annyira nem h egy "top klub"-ban játszon mert csak pad...

turorudi 2010.10.21. 11:57:22

az olasz liga nyilván jobb mint a holland, de nem kevés jó játékost hoztak már el onnan! dzsudzsák 90 meccsen 30 gólt lőtt, és 33 gólpasszt osztott ki! nem tudok hasonló adatokkal szolgálni pepéről meg martinezről, de gyanítom h messze vannak zsuzsitól! nem hinném h megvenné a juve, de nem kéne fikázni, meg ennyire leírni látatlanba! ez a bale gyerek kurva jó, jobb a balázsnál is egyértelműen, csakhogy kb 3x annyiba kerül, amit nyilván nem fogunk kifizetni! viszont kéne egy balszélső de nagyon!! és lehet h a barcanak nem kellene 1 dzsudzsi, de egy mai juveba simán kezdő lenne! amúgy nagyon remélem h a háttérben dzekot lezsírozták, és tényleg jön!! de sztem alex még nem vonul vissza jövőre!

Drughi di Bianconeri 2010.10.21. 12:11:20

Kedves Reaper ! kevés szélső van a piacon ?...talán a legbőbb lehetőség ezen a poszton van, de lehet, h. tévedek...az persze nem a Mi, hanem sokkal inkább Marotta hibája, h. egy Martinez-senkiért kiadtunk 15 millát, és még padra sem érdemes...mondjuk abban igazad van, h. Dzsudzsák jobban megérte volna a 12 millát -ennyi az ára- mint Martinez a 15öt...de annak tekintetében h. a Real megvette 14-ért Ozil-t, még is csak elkap a röhögőgörcs...Dzsudzsák nem ér ennyit, mármint 12 millát, max. akkor jöhetne ide sztem,Dzsudzsák +némi kess Martinezért...és akkor legalább nem tesz újabb tanúbizonyságot üzleti érzéktelenségéről Marotta - csak néhány esetben érzéketlen ilyen téren.. Amúgy mi van Lanzafame-vel ?...miért nem játszik ?..1-2szer láttam még az idény elején+a holt szezonban, és nekem tetszett; most miért nem Ő játszik, hanem a tehetségtelen-botlábú Marchisio bal oldalon ?...pls. vki. informáljon ! Amúgy meg továbbra is azt tartom, h. a legjobb megoldás 1 téli , és 1 nyári igazolás lenne csatárposzton, így: Llorrente és Suárez... nem lenne rossz amúgy a Cassano + Dzeko sem..csak nekem Dzeko annyira nem szimpi, mint mondjuk Llorrente, és sztem. annyira nem is jó, mint a baszk..de ez saját véleményem...am. meg ha szélre erősítés kell-mint ahogy kell, csak akkor Pepe , Martinez takarodjon visszafele, nem fognak hiányozni- ott van Cazorla..Tud bal szélen is játszani, és sztem. piacon is lesz, mert "kinőtt" már 1 Villareal szintű csapatot...mindegy, meglátjuk... FORZA JUVE !!!

Ismeretlen_108746 2010.10.21. 13:03:47

Dzeko fantasztikus igazolás lenne (remélem lesz), olyan megoldás, aki hosszú évekig szállíthatja a gólokat a Juventus-nak. Nem kívánok vitába szállni a Suarez-szimpatizánsokkal, de számomra egyáltalán nem azt mutatta a VB-n nyújtott teljesítménye, hogy Suarez annyira fantasztikus játékos volna. Az uruguayi válogatott jó szereplését véleményem szerint egy nagyon jól összerakott csapat, s egy öregedő világklasszis (Diego Forlan) érte el. Szubjektív álláspontom szerint Suarez messze nem az a színvonal, mint Dzeko.

Ismeretlen_102246 2010.10.21. 13:05:10

@turorudi: Nem fikázzuk Dzsudzsákot és főleg nem látatlanban. Egyszerűen kevésnek érezzük a játéka alapján a Juvéba.

Ismeretlen_114321 2010.10.21. 13:34:16

A VB-n szerintem sem ment annyira Suáreznek, de én is tartom, hogy nagyon jól jönne a jelenlegi Juventusban, és ezt az Ajaxos teljesítménye alapján mondom. A BL és EL meccseken rendszerint a legjobb, remekül lát a pályán, cselez, befejező és előkészítő csatárnak sem utolsó. A VB alapján annyit elmondhatunk, hogy szívből játszik, az a bizonyos kezezés örökre az emlékezetemben fog maradni, mert Suárez-szimpatizánsként nem csalásnak, hanem egy hősi tettnek tekintem, főleg, hogy a válogatott jól is jött ki belőle végül. A Dzeko-Suárez csatárduó valóban félelmetes lenne, de sajnos jelenleg nincs ennyi pénzünk.

tudojuve 2010.10.21. 14:55:27

Suárezt szerintem egy túlértékelt játékos...A vb-n egyáltalán nem volt nagy szám. Hol játszik jól? A holland bajnokságban. Emlékszem ott még Van Bommel is hármasával rúgta a gólokat. De lehet még hozni példákat...Alfonso Alves, Huntelaar, Kalou, Kezman. Mindegyiküket úgy vették meg, hogy rúgtak vagy 40 gólt egy szezonban és egyikük sem állta meg a helyét egy erős bajnokságban. Dzeko más tészta, ő igazi klasszis. Az elkövetkező 10 én nagy sztárja lesz, kivéve ha a Realba igazol.

Ismeretlen_149053 2010.10.21. 15:16:20

Amit Én nem értek ennek a cikknek a kapcsán, az az, hogy Diego minek nyilatkozgat arról, hogy Dzeko hova megy a nyáron??? Véleményem szerint a Juvéba igazolása simán benne van a pakliban, sőt lehet, hogy már idén nyáron le lett zsírozva, de ennek az elővevését szarkeverésnek érzem. Mindenkinek a játékkal kellene inkább foglalkozni jelenleg és nem ezen elmélkedni. Suarez és Dzeko is olyan játékos, aki simán elférne a mai Juvéban, és még talán elérhető is számunkra, ráadásul még fiatalok. Dzsuzsák nehéz kérdés szerintem….. egy évvel ezelőtt Én is jót nevettem volna a dolgon, de folyamatosan jó teljesítményt nyújt, ez alapján úgy gondolom, hogy még 1 szintet feljebb léphet, és bármennyire fáj, ez már simán a mai Juve szint. Ezért szerintem nem lenne rossz választás, még ha erősen két esélyes is a dolog, de lehet, hogy tudna annyit fejlődni, hogy fixen beférjen a mai Juvéba. Amúgy nálam Juhász Roland és valamelyik fiatal kapus tehetségünk is beférne a jelenlegi Juventus csere padjára, és igen jó vételek lennének. Forza Juventus!

keshudioo 2010.10.21. 17:40:48

tudojuve: Suárez tavaly az EL-ben a legjobb volt a Juve ellen , pár hete a legjobb volt a Milan ellen, valamint az Ajax legtöbb BL mérkőzésén a csapat legjobbja. Holland bajnokság?

Ismeretlen_126209 2010.10.21. 17:55:15

Jöjjön ide Balázs! akkor legalább minden meccsünket közvetítenék...:D:D:D

Arnijuve 2010.10.21. 18:15:30

hát én nem véletlenül írtam hogy ne szedjétek le a fejemet amiért a balázst idehoznám...mert mondjuk egy 2003-mas vagy egy 2006-os juventusban még a primavera csapatba sem férne el addig a mostani juventusban sztem lazán kezdő lenne..persze nem nagy szám mert mégiscsak a holland bajnokságban ha úgyvesszük minden 3. meccsén gólt lőtt ami nem nagy szám mert ennél sokkal többet lövők is beégtek már más klubbnál de azért annyit megérdemel hogy ne fikázzuk... sztem egyértelmű hogy nem komolyan mondjuk csak felvetésként...egyébként suarez is kicsit felkapott...nem egy igazi klasszis(hangsúlyozom sztem és természetesen még lehet az)...több mint egy amauri vagy jaki dehát az nem túlságosan nehéz dolog.....dzeko sem biztos hogy bevállna mert németből jön de sokkal több lehetőséget látok benne ezért örülnék neki....bale is jó de hát most ha választani kell akkor legyen dzeko mert szélsőt lehet találni unión belül is jót de csatárt én nagyon nemtudok sokat (mondjuk benzema jó lenne)....de ezt úgysem mi döntsük el hanem a zsenink...

somlasz 2010.10.21. 19:15:04

Ki látta Samp' ellen Dzsudzsit? Szerintem ez elég azoknak akik szerint nem lenne jó Olaszországban...Főleg miután vezettek ugy betömörült a Samp...Dzsudzsi pedig egyedüliként törte felo mindig a védelmet..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása