Del Neri: "Miattunk játszott rosszul a City"

A Bianconeri a 10. percben Vincenzo Iaquinta nagy góljával szerezte meg a vezetést a City of Manchester Stadionban, azonban a végén meg kellett elégednie az 1-1-es döntetlennel.

"Miattunk játszott rosszul a City, így teljesen megérdemeltük az 1 pontot ezen az estén" - kezdte az edző.

"Ez egy nagyon erős játék volt a Juventustól, mivel egészen a meccs végéig hittünk a győzelemben, és volt is néhány igen kecsegtető lehetőségünk a győzelem megszerzésére."

"Örülök az eredmények, különösen azon hangok után, melyek szerint sok gólt kapva fogunk veszíteni ezen a meccsen."

Alessandro Del Piero a meccs vége előtt 5 perccel komolyan veszélyeztette a hazai kaput, amikor szabadrúgásból a felsőlécet forgácsolta szét, a labda azonban az alapvonalra majd onnan kifelé pattant.

"Most csak két csatárunk volt bevethető. Amauri és az EL-ben nem bevethető Quagliarella és Aquilani így Torinóban maradt. Talán egy kicsit többet kockáztathattunk volna a győzelemért, azonban csak egy sokkal keményebb szituációban, mint amiben most vagyunk."

"Mindig játékban voltunk, és ez egy jó teszt volt a jövőre nézve, de most meg kell találnunk a folyamatosságot a játékunkban. A kapott gólnál ismét előjött a rutintalanságunk, de összességében elégedett vagyok, mivel nagyon kevés lehetőséget hagytunk nekik."

A Juventus vasárnap este az ősi rivális Inter csapatával mérkőzik a Serie A-ban.

"Nyugodt vagyok. Fejlődünk, ma este az utolsó sípszóig küzdöttünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr384653004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juveboy 2010.10.01. 11:05:36

Én nem hittem ebbe az emberbe mikor idejött... Azt gondoltam h egy semitelen játékkal eredménytelen szezont fogunk játszani... Eddig kellemeset csalódtam Látom a motiváltásog a "profizmust" minden játékosban... Remélem az inter ellen is hasonló felfogással fogunk jászani

Diego2889 2010.10.01. 11:21:50

juveboy én is így voltam vele:D ahogy mondtad én sem hittem benne, de az idő múlásával 1 remek embert láthatunk, aki úgy vélem remek szakember is. személy szerint tetszik a csapat által mutatott játék is. ( kivéve h sok gólt kapunk :D ) sok sikert kívánok neki és a csapatnak. Forza Juve

Ismeretlen_171940 2010.10.01. 11:30:18

Én mindig is remek edzőnek tartottam, a korábbi klubjaival is mindig kitűnt, persze a kerethez mérten. És külön öröm számomra, hogy végre hosszú idő után látom a küzdőszellemet a csapaton, kihajtják a belüket, egyik sem zsoldos, nem a pénzért vannak itt és alázattal tekintenek a klubra és tisztelik a mezt. Ebben a csapatban tényleg benne lehet a jövő és óriási potenciált képviselnek.

Papy88 2010.10.01. 11:52:27

Del Neri sztem is remek szakember.... Láthattuk a Sampal is.... De emlékszem amikor leigazoltuk hozzánk... A fórumozók kb 90%-a máris temette(Jajjj miért nem benitez jött jujj + int igy meg ugy stb....) De azért remélem akkor is ezt fogjátok mondani ha véletlenül kikap a csapat..... Mert ugye mi szokott lenni.... Jön egy roszabb eredmény és nem a valós dolgokat irkálják le egyesek(Pl:Most a védekezés nem volt toppon a támadásunk lehetett volna jobb,a csapat lehetett volna motiváltabb stb...) hanem....Jajjj tudtam én hogy s..r ez a csapat,az edző is egy kalap sz..r...... Szval az efféle hozzáálláson kéne javítani...! Bízzatok a csapatban! VASÁRNAP SINTER-JUVE....Ugye nem kell különösebb kommentárt még ehhez írnom...! +MERDA INTER+ +++FORZA JUVE+++29!

Ismeretlen_150170 2010.10.01. 12:31:44

Várjunk még azért DeL Neri megkoronázásával! :) Ha az inter ellen kikapunk majd gondolom megint rossz edző lesz! Mindenesetre a Marotta és Del Neri kritikusainak nem jó hír hogy működni látszik a koncepció amit a nyáron elterveztek. Azért azt ne feledjük hogy a cél továbbra is a bl helyezés megszerzése, ehhez szerintem januárban még a védelembe és a csatár fronton is kell erősítés. Jaki hiába lővi a gólokat én nem tartom Juve szintű játékosnak, őt anno cserének vették és szerintem maradjunk is meg ennél! A csapatot meg az edzőt mindig az adott meccs eredménye alapján kellene megitélni az ellenfél erősségének a meccs fontosságának függvényében stb.. Nem kellene előre valakit leírni vagy komoly jóslásokba bocsátkozni vagy eufóriába esni és akkor nem lenne itt annyi "veszekedés" !

Ismeretlen_96517 2010.10.01. 12:44:36

Nekem az volt az elvárásom a kezdetektől DelNeritől, hogy egy látványosabb élvezhető támadó focival rukkoljon elő. Ebben a keretben meg vannak az alapok. Lehet belőle építeni. Semmi mást nem várok tőle idén, csak egy bl-t érő helyet és élvezhető meccseket. Eddig azt hiszem egész jól alakul a csapat.

kacy85 2010.10.01. 12:54:24

Én bízok benne. Még akkor is ha neadj' Isten kikapunk a hétvégén. Jó munkához sok idő kell. Adjuk meg neki az időt és a körülményeket hogy nyugodtan dolgozhasson, és meglesz a BL hely.

cd 2010.10.01. 13:18:42

nem az intert kell nekünk megverni elsősorban, én is a BL helyet tartom az elsődleges szempontnak idén. egy esetleges inter elleni győzelem (a 3pont mellett) sokat adhat a csapatnak lelkileg, sajnos ha kikapunk ennek az ellenkezője is elmondható...

Ismeretlen_102246 2010.10.01. 13:25:51

Az Intert mindenképpen meg kell vernünk. Nem azért mert a ráció ezt diktálja, hanem azért mert ez egy presztízsmeccs. Soha nem szabad engedékenynek lenni és azt mondani, hogy nem az Intert kell elsősorban megverni. Még egyszer ez nem annak a kérdése, hogy mi a minimális teljesítmény, amivel már BL-ben indulhatunk. Ez emocionális kérdés egy Juve szurkoló számára.

cd 2010.10.01. 13:28:08

én általában racionálisan gondolkodok :) (ettől függetlenül k jó lenne nyerni természetesen, és nem is kizárt)

Lord Viktor 2010.10.01. 13:56:27

A City elleni bekkelés sztem arra ment ki hogy ne fussák ki a belüket a derbi előtt, szal ennek fényében remélem megérte, mert ha odatesszük magunkat nyerhettünk volna simán Manchesterben. De most hogy nem fáradtak el, picsán kell rúgni a sintert. Ha a Roma is képes volt rá akkor mi is :D Most adtak 3at a Werdernek itt az ideje egy vereségnek is :D

kyralyus 2010.10.01. 14:12:56

Nem tudom láttátok-e Eto'o ficánkolását a Werder ellen, de engem azért kicsit riaszt mit csinálna szélről beindulva az ott helyezkedő(álló) De Ceglie-énkel. Bár ne lenne igazam.

babo410 2010.10.01. 14:30:34

Én hiszem, hogy a zinter legyőzhető. Láttam játszani őket, és elég nagy százalékkal hagyják ki a helyzeteiket is. Meg azért ha okosak vagyunk behúzható a meccs. Csak nem szabad visszaállni bekkelni, mint a City ellen, ahol nagyon jól védekeztünk. Remélem a zinter ellen is hasonlóan fogunk játszani. És nem bekkelünk akár mennyire nyerünk. Mondjuk City ellen értem a bekkelés lényegét, hogy a derbire tartalékoltak, de sztem a vezetés megszerzése után kellett volna leállnunk, nem 1-1-nél. Most elsők lehetnénk. De azért jól játszottunk. Remélem a szint innen csak feljebb megy, nem megy lejjebb.

Tony 2010.10.01. 15:26:26

Ez most komoly? Játszottunk egy 1-1es döntetlent a City-vel és DN ekkora szakember lett? Kac-kac. Eddig semmi különös nem történt csak annyi,hogy zsákszámra kaptuk a gólokat gyengébbnél gyengébb csapatoktól.Gondolkodjunk már. Amúgy ez 1 igazságos döntetlen volt,amit mindenki alá írt volna előzőleg. Ezzel az eredménnyel teljes mértékben elégedett lennék az inter elleni rangadó után is.

Arnijuve 2010.10.01. 18:20:47

énis elégedett lennék ezzel az eredménnyel a sinter ellen.....és jó látni hogy nem szidjuk a csapatot:) mennyivel kellemesebb így olvasgatni a kommenteket...és csak bólogatni hogy na igen valahogy úgy van ahogy írja egyikőnk meg másikónk is...remélem kitartunk így a csapat mellett akkor is ha kikapunk hétvégén...ha ottis legalább döntetlen lenne akkor lehet aztmondani hogy DN igazi szakember...bár én nem vonom kétségbe meg nemis istenítem de talán a lehető legjobb választás volt csapatépítéshez!! hangsúlyozva a csapatépítést....

csuma 2010.10.01. 18:43:38

Abszolúte Tony-nál a pont. Nevetséges, hogy egy Mancity-s döntetlen után máris az egekig magasztalják DN-t. Nézzük már meg kicsit az eddigi pályafutását, a korát, és vessük össze más komoly (hasonló korú, vagy akár fiatalabb) edzőkkel... Nem akarom előre leírni, egyelőre én is bízom benne, de ha valaki megnézte már a múltját, statisztikáit stb. az tisztában van azzal, hogy azért A Juventus nem említhető egy lapon ezzel az emberrel. Lehet nálunk végre befut, és rengeteg sikert ér el, aminek természetesen én is drukkolok, de azért ne szálljunk már el. A döntetlen amúgy egy teljesen korrekt eredmény. Őszintén szólva én reménykedni se mertem abban, hogy "ruházás" nélkül ússzuk meg a dolgot. De azt játszottuk amit kell, és igaza van DN-nek, hogy a mi játékunk nem ízlett a "mencseszterieknek", és miattunk nem tudták azt hozni amit kell. Persze, ehhez erősen hozzájárult, a (számomra) "örök vesztes" Mancini is. De az elért eredmény dicséretes, és jó utat mutat, hogy mit is kell, és mit is tudunk játszani egy erősebb kerettel rendelkező csapat ellen. Külön öröm számomra, hogy végre azon lehet vitatkoznunk, hogy melyik jó formában lévő középső középpályásunk játsszon :D rég nem élhettünk meg ilyet... Üdv, Csuma

babo410 2010.10.01. 19:46:07

Del Neri igen is jó szakember! Hihetetlen milyen akarással játszik hétről hétre a csapat! És azt is kell látni, hogy teljesen átalakult a csapat, rengeteg új ember jött a kezdőbe is. És az meg nem az ő sara, hogy a védelem ilyen rosszul teljesít! Meglátásom szerint Bonucci és Chiellini még nagyon nem értik egymást, és sajna még kell egy kis idő, hogy összeszokjanak. És szerintem a lehető legjobb alapok lettek lefektetve. Jó az edző, aki ha bevállik maradhat akár jövőre is, de ha nem annyira, akkor se fog a tavalyihoz hasonló blamát elkövetni. Látszik, hogy ért a dolgához Del Neri. És az, hogy a Romaval felsült, meg a Portotól még a szezon kezdete elött eljött egy dolog. De a Chievot bejuttatta az UEFA kupába, meg a Sampot a BL selejtezőbe. Meg eddig nem panaszkodhatunk, mert az ő része mindig jó. Más kérdés, hogy a játékosoknak még be kell illeszkednie. És szerintem eddig csak egy hatalmas blamánk volt, az a Palermo elleni bukta. Amúgy sztem később, ha a csapat ősszeszokik, akkor ez egy jó csapat lesz. És sztem januárban várható még egy két nagyobb név ide. de ha más nem nyáron Dzeko a mienk lesz. És akkor már egy elég erős csapatunk lesz, pláne, hogy sztem a védelem és kp szélére is hoznak majd neveket, ha BL-be jutunk. És az a tudat, hogy egy esetleges inter elleni győzelemmel be is foghatjuk őket, nem rossz. Ha legyőzzük a zintert, és ezzel utolérjük őket, akkor minden tiszteletem az övé. Ezt a lehetőséget ugyanis minden eddigi edzőnk elpuskázta. Ranieri nem is egyszer. Én azt mondom a lehetőségekhez mérten a legjobb megoldást választottuk. Sztem Benitez nem is akkora edző, meg ahogy nézem az inter játékát, hát... Sztem mi sokkal szebb focit tudunk mutatni Del Nerivel. Én örülök, hogy őt választottuk. Eddig tetszik amit csinál. Ja és ha észrevettétek, ő meglépte azt amit Ranieri soha nem volt hajlandó. Motta elég gyenge formát mutatott, és pláne ingadozott a formája. Ki is vette a kezdőből. Ranieri mikor volt hajlandó ezt meglépni Molinaroval? Vagy bárki mással? Egyszer sem. Ja és időben tud cserélni. Igaz még nem tökéletesek a cseréi. de azért az ő cseréiben legalább látom, hogy mire akart kijukadni. Nem mint Ranierinél, hogy poszton belül tudott csak, vagy támadót védőre cserélni!

babo410 2010.10.01. 19:49:40

Ja és ha a Palermot sikerült volna megverni, akkor most mi lennénk az elsők!!!!!! ENNYI

joexavi 2010.10.01. 23:42:51

Egyetértek babo410-zel...DN lehet h nem vmi nagy edző de legalább nincs beszarva ha cserélni kell...bátraké a szerencse!..vagy mi

Ismeretlen_102246 2010.10.02. 00:12:27

Kíváncsi lennék rá, hogy azok akik most lekicsinylik DN-t mit fognak mondani akkor, ha esetleg megnyerünk valamit a szezon végére... azt hogy szar edző? Különbséget kell tenni a között, hogy eddig mit tett le az asztalra, hiszen igazából nem is tudott huzamosabb ideig nagy csapatot vezetni. Ez az első igazi lehetősége egy nagyobb csapat felépítésére, hiszen korábban sem a Roma-nál, sem a Porto-nál nem kapott hosszabb lehetőséget. Akárhogy is lesz, a jelenlegi jelek nagyon biztatóak. És hogy egy Man City elleni döntetlen miatt miért örülünk annyira? Mert meggyőző játékkal nem tudom megmondani, hogy mikor vertünk utoljára angol csapatot. Talán 1996-ban. 1999-ben emlékszem egy hasonlóan jó játékra és egy olyan meccsre ahol nyerhettünk volna az Old Traffordon az MU ellen, de sajnos csak Conte-nak sikerült betalálnia. A statisztikánk pedig az angol csaptok ellen: 2 győzelem, 12 vereség és 6 döntetlen... azt hiszem ezek után ez a döntetlen végképp nem nevezhető átlagosnak... és ez elsősorban DN stratégiájának érdeme. Ezzel nem mondom azt, hogy nagy edző, de szvsz benne van a potenciál ahhoz, hogy nagy legyen.

csuma 2010.10.02. 01:46:00

@ShyrKhan: a potenciál szerintem is meg van benne (ezért írtam, hogy egyelőre bízom benne). De a "nagy edző" fogalmától meglehetősen távol áll még. Sampdoria 4. hely és a "Chievo-i csoda". Ennyi. Ez azért nem sok. Az meg, hogy nem kapott elegendő lehetőséget nagy csapatnál.. ennek is biztos meg van az oka (pl.: hogy nem olyan jó edző, mint Capello vagy Hiddink) mert azok az emberek sem hülyék, sőt, akik a "nagy" csapatokat vezetik. Mindenesetre, most meg kapta a lehetőséget, ha valóba jó edző akkor élni fog vele. Én ennek drukkolok. Üdvözletem

Victor90 2010.10.02. 13:55:10

Eddig nagyon kétarcú a csapat!Vagyis inkább azt mondanám,ha a védelmünk kicsit jobban össze lenne már szokva akkor a bajnokságot vezetnénk,és a csoportunkat is az E.ligába,de mivel nincs ha így küzdeni kell a 3 pontokért nagyon!City ellen jó az x,én vereségre számítottam,és holnap is ha 1 x-et elérnénk akkor elégedett lennék!Pepe helyett én januárba ajánlatot tennék Stoch-ért!Aki látta már focizni,én igen(tavaly végig a Twenténél,szlovák nemzeti csapatba,(oroszok ellen pl),az együtt ért velem,hogy nagyon jó játékos,gyors,lendületes,jól cselez!Pepe-nél szerintem jobb focista!Dn egyébként nem Juve szintű edző,de sikeres lehet a csapattal!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása