Del Neri: "Támadásban sokat mutatunk, de még sok munka vár ránk"

"Egy fizikálisan erős csapatot választottam erre a meccsre, mivel egy kis változtatásra volt szükségünk, látva a sok elkötelezett játékost, illetve a fizikum mindig is fontos tényező. A középpályán Aquilani garantálta a biztonságot és a minőséget."


Del Neri beszélt arról is, hogy miért választotta az Amauri-Iaquinta csatárduót.

"Mindketten úgy dolgoztak, mint egy középcsatár, és mindkettejüknek fejlődniük kell. Megvan a tulajdonságuk ahhoz, hogy jól dolgozzanak együtt a pályán, és én bízok bennük."

A Cagliari felett aratott győzelem nem csap át könnyed lelkesedésbe.

"Arra kell gondolnunk, hogy még semmi extrát nem csináltunk, mindössze játszottunk egy meccset, amelyen megmutattuk a tulajdonságainkat. Védekezésben még mindig nagyon sok hibát követünk el, ebben fejlődnünk kell, de csak elég lesz, ha 4 gólt szerzünk egy meccsen..."

"A csapat sok gólhelyzetet alakít ki, ezért mondhatjuk, hogy a "pohár félig tele van". Még mindig vannak hiányosságaink védekezésben, de talán mi vagyunk az a csapat, amely a legtöbbet javulhat a bajnokságban."

A mérkőzés után minden szem Krasićra szegeződött, mivel a szerb szélső mesterhármassal járult hozzá a győzelemhez. Még a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Del Neri hangsúlyozta a szerb válogatott középpályás fontosságát a csapat számára.

"Mondtam, hogy függünk Krasićtól, de azt hiszem, nem jól fejeztem ki magam. Mindannyian azt akarjuk, hogy a Juvétól függjünk, ne egy játékostól. Ezért ambíciózusnak kell lennünk, hogy csapattá tudjunk válni. Milos tökéletesen beleillik a tervekbe, nagyon fontos számunkra, de még sokat kell dolgoznunk."

"Hogy halad a Juve új otthonának építése? Legyen elég annyi, hogy még vannak nyitott részek, de szerencsére nem esik túl sok eső."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr374652987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_114321 2010.09.27. 13:34:05

"A középpályán Aquilani garantálta a biztonságot és a minőséget." Aquilani arcán teljes mértékben azt érzem, hogy ő csak azért van itt, mert nem kellett a 'Poolnak, és a Juve volt a lehető legjobb alternatíva, éppen ezért mintha marhán mindegy lenne neki, hogyan szerepel a csapat. Az egyik gól után, mikor mindenki ölelgette Krasicot, ő teljesen faarccal követte őket, semmi tűz. Amit persze részben meg is értek, ha az embert kidobják, mint a szemetet, szarul esik, de ez nem a csapat javára fog válni, ha egy játékos csak azért játszik, mert muszáj.

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 14:25:26

Bakker, keshudiooo ez mekkora észrevétel volt!Én ugyenezt látom és érzem vele kapcsolatban! Mintha valami szitkom előadáson bedobnák őt a mélyvízbe, úgy viselkedik, szegény azt sem tudja hol van!Lehet hogy később, idővel ez nem így lesz, de valaki szólhatna neki hogy hol játszik!;) Az meg hogy ő garantálta a minőséget, pfffff Ez az edző is néha olyanokat tud mondani hogy már kínomban nevetek! Amíg nem cserélgetett sztem úgy ahogy "megvoltunk", aztán jött a káosz! A Poznan ellen sem merte nyíltan és őszintén elmondani hogy uraim!Elb@sztam!Szarul állítttam össze a kezdőt! Nem!!!Jött inkább a süket dumával hogy Storarinak meg Krasicnak, stb kell a pihenés mert így-úgy, bla-bla-bla!Egy olyan meccs után amin sztem nem voltunk olyan szarok! Szóval néha csak ennyi kellene sztem és nem a mellébeszélés!Talán nagyobb hitele lenne , nem csak nálam!!!!!

Ismeretlen_147985 2010.09.27. 14:52:50

keshudioo-nak valóban nagyon igaza van. Persze nyilván Aquilani helyzete sem túl egyszerű, hiszen megvette a Pool 20 millióért, a játéka pedig egy kalap szart nem ért, ezért mindenáron szabadulni akartak tőle. Érthető, hogy szarul esik neki, hogy nem kell a kutyának sem, dehát ez van. "Egy fizikálisan erős csapatot választottam erre a meccsre..." Ez remek észrevétel, hiszen a Juventus legerősebb játékosa a kipadon ült, s csereként jutott szóhoz. "Milos tökéletesen beleillik a tervekbe, nagyon fontos számunkra, de még sokat kell dolgoznunk." Fantasztikus. Kurva fontos lehetett számunkra akkor is, amikor majdnem eligazolt a Man City-hez (csak és kizárólag a játékoson múlott, Marottának köze nem volt hozzá), pusztán azért, mert 2-3 millióval nem tudtunk többet adni az oroszoknak. Persze most már Krasic az Isten, mindig is őt akartuk, a csapat legjobbja, a következő meccsen már ő lesz a csaapatkapitány is. Én speciel az ilyesféle képmutatást nagyon nem szeretem...

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 14:56:42

mmartin : "keshudioo-nak valóban nagyon igaza van. Persze nyilván Aquilani helyzete sem túl egyszerű, hiszen megvette a Pool 20 millióért, a játéka pedig egy kalap szart nem ért, ezért mindenáron szabadulni akartak tőle. Érthető, hogy szarul esik neki, hogy nem kell- és akkor még nem hallottál arról hogy Sissoko helyére hozná potom 8-10 millióért Lucas Leivát ez a nagy mágus!;) Lesz itt még bammmeg.....;)

Ismeretlen_102246 2010.09.27. 15:02:01

Aquilani kiválóan helyezkedett a pályán és mikor nála volt a labda, akkor rendszerint jól játszotta meg azt. Már ebből az egy meccsből látni véltem, hogy jól lát a pályán. Szvsz azért nem örült, mert a labdát kevésszer kapta meg középen (a dühösség látható volt rajta, mikor leült)... pedig sokszor jobb lett volna tőle kiindulva akciót vezetni (tényleg jó helyekre futott), mint a széleken. Nem árt a változatosság, még ha ez a csapat a szélsőkre is épül a támadásokat nézve. Nem lesz gond vele, csak fogadják be a többiek is, mert kicsit kívülállónak tűnik... és ez nem feltétlenül az Ő hibája.

4Evorg 2010.09.27. 15:11:26

ShyrKahn! Én is így látom, nem érzem Aquilanit gyenge láncszemnek, csak még szoknia kell, amikor nála volt a labda, akkor rendre szép hosszú indításokkal játszotta előre a csatároknak, más kérdés, hogy Amauri és Jaki végig háttal volt a kapunak. Többieknek: Ne fikázzunk már állandóan, ti az ilyen nyilatkozatoknál keresitek, hogy melyik mondatba tudtok belekötni? Nagyon szánalmas ez, ne haragudjatok. A védelem tényleg a leggyengébb csapatrész, de ha ez javulni fog, akkor nem lesz probléma. Félreértés ne essék, én sem szálltam el ettől a győzelemtől, de azért nem kéne minden szarba belekötni, ha ti lennétek az edző, mit mondanátok, de most úgy komolyan? mmartin91: "Ez remek észrevétel, hiszen a Juventus legerősebb játékosa a kipadon ült, s csereként jutott szóhoz." - Feltételezem Sissokora gondolsz. Nem értem miért vagytok úgy oda Sissoko ért, messze nem azt nyújtja, mint a tavaly előtti szezonban, védekezesében Melo jelen pillanatban jobb, és támadásban is, a mali csak kapálózik, passzolni nem tud. "Kurva fontos lehetett számunkra akkor is, amikor majdnem eligazolt a Man City-hez (csak és kizárólag a játékoson múlott, Marottának köze nem volt hozzá), pusztán azért, mert 2-3 millióval nem tudtunk többet adni az oroszoknak." Te most mit sírsz? Itt játszik? IGEN! Nyertünk vele 2-3 milliót? IGEN!, Nem tudom, miért kell ezt megint előhozni?

Ismeretlen_147985 2010.09.27. 15:17:56

asveed: húúú ezt hallottam én is. Nem tudom mi igaz ebből (valószínűleg semmi), de az az ember egy Isten csapása, a Liverpool drukkerek alig várják már, hogy eltakarodjon Anglia környékéről is, nem hogy csak Liverpool-ból. Ha szerencséjük lesz, akkor jön egy barom (Marotta), aki elviszi onnan és még fizet érte 10 millió körül. Bár sztem ingyen is odaadnák akárkinek, csak menjen már.

Diego2889 2010.09.27. 15:22:09

most vannak olyan pletykák is, hogy Neymarért mi is harcba szállunk. meglepődnék ha igaz, de nagyszerű lenne:)

Arnijuve 2010.09.27. 15:27:42

hát az biztos hogy vannak itt páran akik úgy látnak hozzá egy nyilatkozat elolvasásához hogy már az lebeg előttük hogy na mibe kössenek bele.....így persze hogy tud olyat mondani hogy ez nem úgy van meg így ,nemvolt úgy meg stb....sztem a jelent kell nézni..aquillani nem játszott rosszul csak kicsit idegenül kezelték őt a társak mint krasic-t az első meccsén(legalábbis én így láttam) ha netán majd pár meccs után meg majd ontja a gólokat meg oszt pár gólpasszt is akkor meg mit mondotok? hogy ti megmondtátok hogy nem olyan rossz? sztem ez amit itt néhányan csinálnak az inkább képmutatás mint szurkolás...sokszor átcsap az egész a csapat fikázásába meg marrottáéba ahelyett hogy örülnénk hogy kezd a csapat összeállni és ha egyszer lesz védelmünk is(majd talán januárban) akkor jólesz a csapat nagyon... egyenlőre Krasic a legjobb emberünk minden tekintetben nemértem ki a legerősebb aki padozott...talán Q vagy DP de nekik is kell pihenni főleg 2 ilyen fontos meccs előtt mint ami most jön. egyébként ez megint egy korrekt nyilatkozat ami a valóságot takarja sztem... nemlátok benne álcát vagy képmutatást...megmondja ő is hogy védelem nincs de gólt azt tudunk lőni ha úgyadódik... és emberek szurkoljunk és ne csináljunk úgy mint a politikusok mert elég sok marha ül a parlamentbe, nekünk már nincs ott hely....

Delpiero10 2010.09.27. 15:37:59

4Evorg:Teljesen igazad van!!!!!!!Fikázni a legkönyebb!!Azt vallom én is hogy jelenleg a Juve az a csapat amelyik a legtöbbet tud fejlődni!!Aquilanitt lehet szidni na de kérem 1 meccs után?Azért nemtudom de gondolkodjatok el azon hogy valakinek valakiknek sok pénze van ebben a csapatban és nehogymár direkt olyan játékosokat vegyenek akikkel elbukják a pénzüket?Ezt tis sem gondoljátok komolyan igaz?Én nem azt mondom hogy jók vagyunk mert sajnos akkor hazudnék de javuló formában vagyunk.Sisoko nagyon jó játékos volt a sérüléséig de sajnos nem találja magát.Nagyon lassu ütemtelenek a belépései és a rugótechnikája sem épp a legjobb szóval ennyi erővel őt is lehet üldözni.Én arra kérnék mindenkit hogy várjunk még 4-fordulót és ha nem javulnak a szidott játékosok akkor nyugodtan vágjátok a fejemhez hogy igazatok volt.

Ismeretlen_150170 2010.09.27. 15:52:33

Én is elhatárolódom a fikázásoktól, mind a mellett hogy a tegnapi meccsen is volt bőven olyan teljesítmény ami hagy némi kivánni valót maga után! Jó hír viszont a fikázóknak és a pesszimista kötekedőknek hogy nagy esély van rá hogy a következő két mecs után mindenkit elküldhetnek melegebb éghajlatra, lehet majd senkiházizni, lehet majd vizionálni a kieső helyekkel,a pénztelenséggel, a bukással, jöhet a sárdobálás, cinizmus stb.....

Ismeretlen_147985 2010.09.27. 16:10:11

Delpiero10: "Aquilanitt lehet szidni na de kérem 1 meccs után?" Nem, erről szó nincs. Egyáltalán nem 1 meccs alapján fikázom, hanem 1 év alapján. Vagy mégtöbb. pedronegro: "Jó hír viszont a fikázóknak és a pesszimista kötekedőknek hogy nagy esély van rá hogy a következő két mecs után mindenkit elküldhetnek melegebb éghajlatra, lehet majd senkiházizni, lehet majd vizionálni a kieső helyekkel,a pénztelenséggel, a bukással, jöhet a sárdobálás, cinizmus stb....." Én speciel az ég világon senkit nem akarok elküldeni sehova, hiszen 2 meccs/0 pont-ot várok, s ha ez valóban így lesz, akkor a papírforma jött be. Ha csak 1 pontot is szereznénk a 2 meccs alatt, akkor viszont már lehet tapsikolni és az egekig magasztalni a csapatot, az igazolásokat és Marottát is, mert ez az 1 pont a világ 8. csodája lenne.

csokitaylor 2010.09.27. 16:25:38

pedronegro! én sok kritikát fogalmaztam meg a csapattal szemben (ahogy sokan mások is), de mikor azt írod hogy: jó hír a fikázóknak a következő két meccs után lehet sarat dobálni, meg cinikusnak lenni, na azért biztos nem gondolod komolyan.a realitás az, hogy amennyiben veszítünk az Inter és a City ellen, úgy mindkét sorozatban a kieső zónában foglalunk helyet, ami azért elég fájó dolog egy Juventinonak. a nyilatkozatról annyit hogy valószínűleg ilyen sok gólt nem fogunk lőni hosszú távon, úgyhogy gyúrja csak Del Neri a védelmet, meg öntsön egy kis Spirito Juve-t a srácokba, mert ezen a két nagyon fontos meccsen szükség lenne rá, de nagyon.

Ismeretlen_150170 2010.09.27. 16:31:13

mmartin91! akkor egyet értünk, a következő két meccsen a tisztes helyt állás a realitás semmi több :( csak te néha megfeledkezel arról hogy azért ez még mindig a juventus és egy kis optimizmussal te is látnád hogy ha kis lépésekkel is de el fogjuk érni hogy vissza kerüljünk a helyünkre, és az is a realitás hogy a nyáron pepéket martinezeket rinaudokat igazoltunk és nem sztárokat, hidd el ha év végén ott leszünk a 4 között akkor Marota is fog tudni sztárokat igazolni, persze azt még el kell előbb érni! Azért a mancity elleni győzelem neked is felérne egy bl győzelemmel, nem? :) az interről nem is beszélve:)

Ismeretlen_149085 2010.09.27. 17:02:44

Értlmetlennek és abszurdnak tartom Aquilanit azért bírálni, mert első kezdőként játszott meccse után idegenül hatott a pályán. Majd ha 10 meccs után is ez lesz, akkor ok. Amúgy ShyrKhannal értek egyet, van fantázia a játékában, csak ne legyen sérült.

Kotrevák Kelly 2010.09.27. 17:29:53

Azt kéne észre venni végre, h ez a Juve már nem ugyanaz a Juve!!! Ez csak halott árnyéka a régi nagy önmagának! Már csak a név ugyanaz, a többi már köddé vált. Sajnos... A régi frázisok itt már nem érvényesek. Én kívánom, h érjen össze a csapat és egy tisztes (3.-4.hely) jöjjön össze a végére, aztán elégedettek lehetünk. Ha ez az a Juve lenne, akkor most azon menne a vita, h az 5 forduló alatt kaptunk egy gólt, azt is 11esből, meg h ezt a két fatökü csapatot (MC, sinter), mennyivel fogjuk megalázni.

Ismeretlen_153309 2010.09.27. 17:39:17

"Védekezésben még mindig nagyon sok hibát követünk el, ebben fejlődnünk kell, de csak elég lesz, ha 4 gólt szerzünk egy meccsen..." - hát nem tudom, ez olyan bizonytalannak hangzik. Csak azt nem értem, hogy a Palermo ellen miért nem sikerült 4-et rúgni mert akkor egy City ill. egy (S)inter ellen kevés lesz ez a védelem főleg ha csak arra gondolok hogy előbbi - Tevez Silva Adebayor utóbbi - Milito Eto Pandev csatár trióval fog felállni ellenünk remélem nem fordítva lesz és nem mi kapunk 4-et :S Forza Juve!!!

west 2010.09.27. 17:43:42

Kelly neked meg azt kellene észrevenni,hogy sajnos más időket élünk és azt is,hogy ez a Juve nem a tavalyi Juve,a védelem még mindig borzalmas,de sokkal jobban játszunk legalább előre.Próbálj meg kicsit türelmesebb lenni mást úgysem tehetünk.

Csülök 2010.09.27. 17:50:00

Aquillani az olasz bajnokságban is nagy tehetség volt,de nagyon sérülékeny...az Angol favágók ezt tetőzték....

Kotrevák Kelly 2010.09.27. 18:18:31

west: Lehet, h nem jött le neked, de én türelmes vagyok és pont azért írtam, amit, mert másképp kell kezelni a mostani csapatot. Én már rég elfogadtam, h nagyon sok idő kell ahhoz, h megint régi fényünkben tündököljünk. Csak azt írtam, h ez a Juve már nem ugyanaz, mint a botrány előtti. Az tény, h tavalyhoz képest fejlődtünk és a védelem egy nagy trágyadomb. (Mindenesetre pont ettől a csapatrésztő sokkal többet vártam!) Viszont egy ilyen szintű csapatnak nincs ideje arra, h 10 évig építkezzen, aztán majd csak lesz valami. Mi nem a Mucsaröcsöge Fc vagyunk. Ha nem teszik rendbe a csapatot zárós határidőn belül, akkor behozhatatlan hátrányba kerülünk az eus élcsapatokhoz képest. Mivel mi mást nem tudunk csinálni, csak reménykedhetünk, h év végére valami értelmes dolog fog történni Torinó nemesebbik felén.

Ismeretlen_102194 2010.09.27. 18:37:49

Na ide figyeljen a sok "megmondóember"! Én sosem mondtam azt hogy egyik napról a másikra kell összeálljon egy szuperJuve! Na de abba belekötni hogy nekem nem tetszik egy állítólag edzőnek titulált ember szájából az hogy a szarra azt mondja hogy arany, még majd én kérek elnézést!pffff Elbaszta a ntaktikát a poznan ellen? El!Felvállalta? Nem! Most jól cserélt? Nem! Akkor meg mi ez az össznépi hurrogás hogy milyen frankók vagyunk, mikor egy hete még mindenki a kardjába dőlt egy picspöcs gyenge palermo zakó után..... Észre kell venni a pozitívumokat és ezt én megis tettem, de a negatívumokat meg hagy írjam már le, plíííííííz! Én továbbra sem látom fényesen a jövőt ezzel a ramaty védelemmel, de amíg Krasic lő 3-at nincs is gond, de erre alapozni!??? mmartin91: -Asszem mi lettünk itt a fekete bárányok;)! Mellesleg teszek rá, a véleményemet ahogy mindenki leírom, és ez ha nem tetszik ne olvasd el....... Ha Leivát idehozza ez az őstehetség Momo helyett asszem akkor majd rinyálhattok, az egy csődtömeg!!!! Végülis tscos lejárt szavis étellel is el lehet vegetálni egy darabig, akárcsak a lejárt szerződésű ill. kölcsönpléjerekkel!!! Csak ezzel egy a bibi, ebből nem lesz soha minőség!!!Jóccakát!

Csülök 2010.09.27. 18:49:31

Milito nem játszik ellenünk...

Roli921 2010.09.27. 19:01:44

Roma is szar volt és mégis elverte a sintert. Egyébként szánalmas ez az állandó kötekedés, jó meccseket játszunk és 1-2 hónap alatt a védekezés is összeáll.

Arnijuve 2010.09.27. 19:12:24

eztmondom énis hogy jól játszunk. nem mindenki meg nem egy extra jó teljesítménnyel rukkolunk elő de jobb mint amit tavaly láttam és ez nálam már elég okot ad az optimizmusra....nemszámítok sok jóra a kövi két meccsen..csak szurkolok hogy ne 10 kapott góllal hozzuk le a két találkozót...gyakorlatilag mindenki leír valami igazságot és ezért nemértem miért kell egymást (is) szapulnunk...igen szapulnunk mert sztem énis ahogy gyakorlatilag mindenki felkapja a vizet ha olyat olvas amivel nem ért egyet de hát ez a szép ebben hogy úgyis elolvassuk egymás írását még akkor is ha nem értünk egyet mert azért adunk egymás véleményére ennyit....... bár azzal az egy résszel nem értek egyet hogy del neri nem mondja meg mi volt szar...szómiszó a taktikára nemtért ki egyszersem vagy hogy a cserék miért azok voltak amik..de csak tudja mit csinál (?)....

Ismeretlen_149053 2010.09.27. 22:03:27

’Majdnem eligazolt a Man Cityhez’ csak annyit tennék hozzá, hogy mi szurkolók csak a gyakran szenzáció hajhász újságírók véleményét olvassuk, haljuk. Gondolom senki sem dolgozik a Juventus belső köreiben, ezért szerintem csak arról tudunk reális képet alkotni ami ténylegesen megtörtént. Ezek alapján Krasic korrekt áron érkezett a nyáron a Juventushoz, és bár még nagyon az idény elején vagyunk egyelőre tuti bent van a top 10 igazolásban egész Európában. Bár ez egy lejárt történet, de ezért szerintem teljesen fölösleges szidni Marottát. Minden átigazolási időszakban kéne 2-3 ilyen igazolás és egész korrekt csapatunk lenne 2 éven belül. Del Neri cserélési technikájáról pedig az a véleményem, hogy bár elég rosszak az alternatívái bátor dolgokat húz meg, ami nekem szimpatikus. Forza Juventus!

Tony 2010.09.27. 22:07:54

Ezt a Juventust 1 komolyabb csapat gólokkal veri.

west 2010.09.28. 01:38:58

Kelly igazad van délután csak átfutottam gyorsan a hozzászólásodat és kicsit félreértettem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9919) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4159) mercato (4143) nyilatkozat (7441) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4173) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása