Udinese - Juventus: 0-4

A Juventus végre elkönyvelhette első győzelmét az idényben, ráadásul nem is akármilyen diadal volt ez, hiszen idegenben sikerült 4-0- arányban legyőzni az Udinesét.

Udinese - Juventus: 0-4

A mérkőzést egyik együttes sem várhatta túl optimista hangulatban, hiszen a Bianconeri mindössze egy pontot gyűjtött, míg az udineiek két vereséget szenvedtek.

A mérkőzésnek néhány játékos szempontjából is különleges jelentősége volt, hiszen a nyáron nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Antonio Di Natale a torinóiakhoz igazol, míg Fabio Quagliarella, Simone Pepe, Marco Motta és Vincenzo Iaquinta egykori klubja ellen játszhatott.

A Juventus az elmúlt két mérkőzésen, a Sampdoria és a Lech Poznań ellen is 3-3 gólt kapott, így a védelem most is a figyelem középpontjában volt.

Gigi Del Neri sérülés miatt nem számíthatott Buffon, De Ceglie, Traoré és Martínez játékára sem.


UDINESE - JUVENTUS: 0-4


Összegzés:

gólok: Bonucci 17', Quagliarella 24', Marchisio 43', Iaquinta 76'

sárga lapok: Pepe 29', Marchisio 35', Felipe Melo 40', Iaquinta 77'


UDINESE: Handanovič; Zapata, Coda, Domizzi; Isla (Pinzi 45'), Inler, Asamoah, Pasquale (Armero 66'); Sanchez (Abdi 69'), Floro Flores, Di Natale

Fel nem használt cserék: Belardi, Cuadrado, Benatia, Corradi

Edző: Guidolin


JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera; Krasić, Felipe Melo (Sissoko 70'), Marchisio, Pepe; Del Piero (Iaquinta 52'), Quagliarella

Fel nem használt cserék: Manninger, Legrottaglie, Ferrero, Aquilani, Amauri

Edző: Del Neri


Játékvezető: Bergonzi

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr794652961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maverick 2010.09.19. 21:39:10

Hmmmm, végre. Egyébként jól mutatja a csapatnál lévő gondokat az, hogy egy szintén bukdácsoló csapat ellen csodát tudtunk tenni. Ezekszerint főleg a fejekben van a hiba és nem a lábakban. Ha egy internek is így neki merünk menni, isten irgalmazzon a milánói férgeknek! Csak már látnám...

frustrate 2010.09.19. 22:27:16

Röviden: Végre!

Papy88 2010.09.19. 22:32:04

Maverick jól látod..Én is így látom.... Fejben vannak gondok....De remélem most már ott is rendben lesznek!Nagyon nagy győzelem volt szép gólokkal,akarással,hajtással,pontossággal:-) Annyira jó lett ettől a győzelemtől a napom!:-) És mégegy jó hír....Hétközi forduló lesz csütörtökön Juve-palermo lesz és a Digi élőben közvetíti....Majd a hétvégi meccs vasárnap a Juve-Catania is élőben adja!:-) Csak így tovább!!!!!! +++FORZA JUVE PER SEMPRE+++

Ismeretlen_122894 2010.09.19. 22:33:35

ez már kijárt, de emlékezzünk a tavalyi samp elleni 5-1-re...nagyon fontos volt ez a győzelem, de kell még egy pár, hogy a magabiztosságunk visszatérjen amúgy nagyon örülök!!! :) 4-5 meccs, és eldől, hogy mennyi keresnivalónk lesz idén, egyelőre a csapat érését inkább látom, mint tavaly. FORZA!!!

Ismeretlen_125576 2010.09.19. 22:51:49

Mindennél fontosabbnak tartom, hogy végre nem az, hogy 3, de még 1 gólt sem kaptunk. Azért az már nem rossz, hogy az elmúlt 3 meccsen összesen 10 gólt rúgtunk, és tényleg, végre nem kaptunk, ennek nagyon örülök. A helyzetkihasználás, úgy látszik, elég jól megy, ha hátul tartani tudjuk ezt a szintet, bizakodóak lehetünk. Az optimizmusom eddig is töretlen volt, ezután meg főleg az!

Lakatos Di Natale 2010.09.19. 23:17:30

Nagyon örülök ennek a győzelemnek, pedig a mérkőzés előtt tartottam az amúgy jó erőkből álló Udinese-től. Tavaly nagyon sok gólt lőttek, jó támadó játékot mutattak be, viszont a védelmük nagyon gyenge volt ennek köszönhették, hogy a tabella hátsó régiójában végeztek. A Genoa elleni meccsüket láttam, a verességet ott a balszerencsének köszönhetik és megszorongatták az Intert is. Egy szó mint száz nem kötelező győzelemként tekintettem a mérkőzés elé. A csapat ma minden elismerést megérdemel, kitűnően játszottak. A tavalyihoz képest a legnagyobb javulást szerintem eddig Felipe Melo mutatja, hihetetlen mennyit robotol, jó szűrőmunkát végez és remek labdái vannak, ami nagyon szimpatikus nekem. Sajnos a játékában néha benne van a durvaság és az eszetlenség, viszont kitűnő játékosról van szó, nagyon örülök neki, hogy nem adtuk el. Quagliarella eddig 3 meccsen 2 gólnál jár, ami biztató, én tőle várok egy olyan 15 gól körüli termelést, reméljük önbizalmat adnak neki ezek a bajnokság korai szakaszában szerzett találatok és még jó párszor beköszön majd. A mai gólja nem volt kis piskóta az biztos...A két szélső is alakulgat, de Krasic-ban és Pepe-ben még jóval több van, ezúttal nem mozogtak rosszul. Motta és a Bonucci is jó vételnek tűnik, reméljük sikerül tartaniuk ezt a formát. Storari eddig a magabiztosság szobra. A Grygera/ De Ceglie balhátvéd posztra kellene valami éppkézláb ember, illetve Iaquinta/Amauri párosnak kell majd nagyobb hatékonysággal dolgoznia, mert Jaki ma is elpuskázott két ordító helyzetet a gólja mellett. Csütörtökön kemény meccs, lesz reméljük a Palermot is sikerül majd legyőzni. Amúgy a Milan és a Roma újbóli botlása mutatja, hogy nagyon kiegyensúlyozott a Seria A, egyik mérkőzés sem lefutott.

Tony 2010.09.19. 23:24:45

Ez a győzelem főleg a lelki tényezők miatt volt fontos,hogy elhiggyék a srácok,tudnak jól játszani és nyerni. De azért amellett nem lehet elmenni,hogy ez az Udinese ma kiváló partner volt ebben. Ma kijött a lépés,de a következő pár meccs dönti el,hogy ez csak amolyan "Samp elleni" kivétel volt vagy tényleg történik vmi. 1 nagy pozitívumot viszont látok DN munkájában,mégpedig Melo játékát! Nem 1 "hűdekirály" ,de az utóbbi meccseken nem játszott rosszul.Az a pillanat nagyon megragadott amikor lement és pacsiztak DN-vel,látszott,hogy jól van,jól érzi magát és nála ez elég fontos tényező. Krasic pedig már most elkezdte bizonyítani,hogy megérte elhozni,zseniális,nálam ő a legnagyobb igazolás.

devil-z 2010.09.19. 23:40:53

Szemmel láthatóan az 1. gól után az Udinese játékosok elvesztették a hitüket, ötlettelenül és kedvtelenül játszottak. Mintha csak mi lettünk volna a pályán, de legalább kihasználtuk. Természetesen nagyon örülök, hogy végre a csapathoz méltó eredmény született, de azért ne bízzuk el magunkat. A játékosokon is látszott a megkönnyebbülés, mintha csak BL-t nyertünk volna.. Del Piero mikor másodedzőt játszott Marchisioval, az szép jelenet volt :] Krasic-ról is tudtam, hogy hasznos tagja lesz a keretnek - viszont nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Majd kiderül, hogy meddig tart a 'fellángolás'. Mindenesetre velem a LECH POZNAN elleni produkciót nem felejtetik el egyhamar.

zacsi 2010.09.20. 00:23:52

nekem az volt a szembeötlő, hogy nem csak úgy rohangáltunk fel-le- és rugdostuk el a labdákat, hanem próbáltunk játszani... meg is lett az eredménye! GRATULA A MAI TELJESÍTMÉNYHEZ!!!!!! RÉPA, RETEK, MOGYORÓ, SZAR AZ inter, JUVE PRO!

Ismeretlen_160819 2010.09.20. 07:29:16

Nekem egyelőre nincsen hurrá optimizmusom, persze örülök hogy nyertünk de majd ha a következő meccseket is így lehozzuk akkor azt mondom: na elkezdődött valami.

Ismeretlen_150170 2010.09.20. 09:14:55

Végre hoztuk a papírformát, de rég is volt már ilyen! Bár szerintem a két csapat közt nincs ekkora különbség, továbra is tartom hogy nagyon sűrű az olasz mezőny, viszont a meccset az udinese hamar feladta mi viszont nem ültünk rá az eredményre hanem tovább hajtottunk! Tavalyi csapathoz képest ebben egyértelműen fejlődtünk, viszont egy szervezettebb csapat ellen ez nem lesz elég. Védelmünk most nem volt próbára téve de ezzel lesz még gond, középpályán Melo-nak egy nagy gratula, ha folyamatosan így tud játszani akkor nagy kedvenc lesz a szurkolók között pedig erre nem sok pénzt tettem volna! :) Krasic meg ha szeretné hanem akkor is ő lesz az új Nedved nagyon úgy néz ki! :) Q meg úgy kellet a csatársorba mint egy falat kenyér, kár hogy nem lehet mellette egy fiatalabb Del Piero, nagy páros lehetnének, Jaki meg Amauri felejtős...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása