Juventus - Lech Poznań: 3-3

A mérkőzésen a lengyel csapat már 2-0-ra is vezetett, ám a Juventus Chiellini két, és Del Piero egy góljával fordítani tudott.

Juventus - Lech Poznań: 3-3

A csapatkapitány találata után a Bianconeri szurkolói már azt gondolhatták, megvan a győzelem, ám a hosszabbításban a lengyelek egyenlítettek.

Az Európa Liga előselejtezői során a Juventus mind a négy mérkőzését megnyerte, és optimistán várhatta a Lech Poznań elleni találkozót.

Amauri, Martínez és Traoré sérülés, Aquilani és Quagliarella pedig az UEFA szabályai miatt nem lehetett a keretben. Vincenzo Iaquinta viszont újra a keretbe kerül, Pepe, Marchisio, Bonucci és Storari viszont pihenőt kapott.


JUVENTUS - LECH POZNAN: 3-3

Összegzés:

gólok: Rudnevs 13' büntető, Rudnevs 30', Chiellini 45+2', Chiellini 50', Del Piero 68', Rudnevs 92'

sárga lapok: Felipe Melo 12', Sissoko 36', Arboleda 39', Peszko 65', Krivets 74', Wojtkowiak 78'


JUVENTUS: Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie (Motta 45'); Krasić, Sissoko, Felipe Melo, Lanzafame (Pepe 55'); Del Piero, Iaquinta (Marchisio 78')

Fel nem használt cserék: Storari, Bonucci, Rinaudo, Giannetti

Edző: Del Neri


LECH POZNAN: Korotowski; Wojtkowiak, Djurdjevic, Arboleda, Henriquez; Krivets (Wichnlarek 73'), Injac; Kikut (Tshibamba 80'), Stilic (Wilk 80'), Peszko; Rudnevs

Fel nem használt cserék: Bieszczad, Gancarczyk, Bosacki, Drygas

Edző: Zielinski


Játékvezető
: Bezborodov

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr944652949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsigadani 2010.09.16. 22:37:39

sajnos nem tudtam megnézni a meccset nemtom milyen volt de a gólokat láttam. hát amit össze nem szerencsétlenkedtünk a második gólnál+senki sem támadt ki az uccsó gólnál se a lövőre...hát az nagyon gáz. nemtok mit mondani igaz hogy meg kellet volna verni ezt a csapatot de azt sem felejtsük el hogy ezek úgy fociztak hogy nincs veszteni valójuk. csak ezzel tudom magam ,,vígasztalni,, Na meg Del Piero bomba góljával :) baromi szép volt. gáz a védelmünk és nemtudunk rajta már mit csinálni. bonu és chiello kellen középre és talán nem lenne annyira vész de őket sem lehet minden meccsen játszatni. ezt tökéletesen megértem. nemtudom milyen teljesítményt nyújtott grygera meg de ceglie. de én mostmár kipróbánám gorssot is. ha már itt van. egyébként én nem fogok anyázni meg köcsögözni. optimista próbálok lenni. eddig minden jóban rosszban kitartottam a csapat mellet és ezután is ki fogok! Gyerünk fiúk és basszunk oda annak a köcsög citynek!!! FORZA JUVE!!!!

ToMi015 2010.09.16. 22:37:53

Aki látta a meccset mesélje már el legyen szíves, hogy egy lengyel csapattól hazai pályán, miért kaptunk 3 gólt? Attól a Rudnevstől, aki még a magyar bajnokságban is csak ritkán tudott triplázni?? Nem értem ezt. Gyenge a védelmünk.

Ismeretlen_22017 2010.09.16. 22:43:00

A védelem egészen egyszerűen katasztrófa. Nem tudom, mi történt itt... Chiellini is hajmeresztő dolgokat művel néha, és a most nem játszó Bonucci is. De gyakorlatilag mindegy is, ki alkotja a hátsó négyest, ez nagyon gyenge. Mindezek ellenére egyelőre bízom a csapatban.

Lakatos Di Natale 2010.09.16. 22:51:09

Sziasztok! Én láttam a mérkőzést és azt kell mondjam, hogy egyre inkább szkeptikusabb vagyok ezzel a Del Neri féle Juvéval. Amennyire bíztam bennünk látva a tavalyi Sampot és a friss igazolásainkat, olyannyira kezdek aggódni az idei szezon miatt. A bajnokságban eddig nagyon nem megy jól, a mentsvár az eddigi jó eredmények miatt az EL volt...A mai mérkőzés kis híján az első félidőben eldőlt, ha nem lőjük a szépítő gólt a félidő végén, 2-0-ás hátrányból már valszeg nem lett volna felállás. Az, hogy megfordítottuk a mérkőzést az nagyon nagy bravúr, sőt lőhettünk volna többet is. A végén nem figyeltünk, így blama lett a záróakkord. Van pár játékos, akik nem Juve szintűek, sőt egy olasz középcsapat szintjét sem ütik meg. Ilyen Grygera és De Ceglie és Lanzafame is. Ők semmilyen megoldást nem jelentenek, nagyon gyenge játékosok. Motta és Pepe beállásával feljavultunk, különösen előbbi játéka volt kifejezetten kecsegtető. Krasic gyors kezdősebességű játékos, jól cselez, szorgalmas aminek hasznát lehet venni, de rosszak a beadásai és a centerezései. Iaquinta pedig egy kalap trágya, rajta mindig feltolom az agyvizem, teljesen impotens csatár. Labdákért nem tud visszalépni, a 16-os vonalánál távolabbról abszolút nem veszélyes, de ami még rosszabb, hogy közvetlen közelről is kell neki 10 helyzet h egyet gólra váltson. Őt is el kellene felejteni!

Ismeretlen_122894 2010.09.16. 22:53:02

sajnos (bár így utólag...) nem láttam a meccset, csak a gólokat. az 11-es előtt kérdezem, hol volt decsejje? merthogy a visszajátszásnál azt néztem, hogy amikor melo felrúgta a csávókámat, a bíró befújta a 11-est, dc még sehol se volt a második gólnál jelzem, h 3-an voltak az ötösünkön belül, védő pedig 1, chiello sanyi pedig pazar gólt lőtt, de hoztuk a tavalyi formánkat: egy védő tartja életben a reményeket. ez így kevés lesz, remélem 5-6 meccs és tényleg összeérik ez a csapat, különben sírásrívás lesz

milo 2010.09.16. 22:58:49

Egy tavaly még magyar bajnokságban játszó csatár mesterhármast rúg nekünk. Csak így tovább! Forza Juve!

zsigadani 2010.09.16. 23:05:42

sztem ha el kellen küldeni pár játékost akkor ezek lennének azok: De Ceglie, Grygera, Sali, Grosso, Jaki. egyenlőre ennyi. az új játékosoknak még hagyok egy kis időt. bár nemtom mennyit adjak. egyébként (most nem akarom egyből az edzőt szidni) én nem bízom ebben a del neri-ben. megint egy olyan edző aki komolyat nem csinált egy csapattal sem. guardiolának könnyű volt mert volt egy felépített csapata. itt nálunk előről kell kezdeni mindent és ehhez minimum egy ranieri szintű edző kellet volna. de cáfoljon rám del neri és csináljon egy győztes juvét. egy biztos, a küzdeni akarást már legalább látjuk a csapaton. tavaly még véletlenül sem volt olyan hogy visszahozzunk egy meccset a sírból és nyomjuk tovább. ennek már örülük hogy nem adják fel. nagyon kíváncsi leszek az udinese ellen. alig várom már az első győzelmünket.

efedrin 2010.09.16. 23:20:56

Elképesztő, hogy egy ilyen szégyenteljes meccs után igazából senki nem lepődik meg. Ezt a meccset és a szégyenletes formánkat én nem Marotta számlájára írnám( ő már megtette a magáét a nyáron), ezt teljes egészében a puhapöcsű edzőnknek adnám. Egy apró kiscsapatot se tudnak megverni az milliós játékosaink. HIHETETLEN!!!!

Ismeretlen_114665 2010.09.16. 23:31:06

Szánalmas, szégyen és még mindig van lentebb ugyanis szerintem a salzburg erősebb mint a lech poznan!!!!! Egész nyáron pofáztam, hogy Marotta szart se igzolt, csupa szemetet hoztuk megint ide...

Tony 2010.09.17. 00:19:23

Ez a meccs is csak 1 újabb bizonyítéka a zseniális sportigazgatónk ténykedésének. Én láttam az idei összes meccsünket,az utóbbi 2-n 3-3 gólt kapott a csapat védelme!!!!! Ez egészen elfogadhatatlan,régen 10 forduló alatt jó,ha kapott ennyit 1 Juventus. Sajnos úgy látom Chiellini is visszaesett a tavalyi formájához képest,vagy egyszerűen megunta,hogy mindent 1edül oldjon meg. De nem baj egész nyáron erőltette a nagy Marotta Dezeko-t + Pazzini-t de egy értelmes szélsővédőt nem volt képes hozni,katasztrófa az a csapatrész! Támadásban én mindössze Krasic-ban látok bármilyen potenciált mert ő legalább hajlandó futni,cselezni,ritmust váltani. Lanzafame pedig engem mélységesen felháborít,az az ember híján van a legalapvetőbb technikai képességeknek és a Juventusban kezdő ember,miközben 1 egyeneset képtelen a labdába rúgni... 3-3 és ez a Lech Poznan volt! Könyörgöm... Én Del Neri-nek fél évet jósóltam,mert soha nem vártam tőle semmit,de mivel ő van itt remélem kitalál vmit,hogy egybegyúrja a társaságot,mert nagyon nagy katasztrófa lehet ebből. Forza Juve

Zs.M. 2010.09.17. 00:47:41

EZ MI?????????????????? hát az agyam elszáll.. legalább az impotens bénák meghaltak a pályán az eredmény érdekében? le kéne menni Torinoba népet nevelni... még a végén Alex utódja Kabát Petya lesz...

Ismeretlen_149085 2010.09.17. 01:32:06

A mi pocsék eredményünk mellett az olasz foci globálisan égett. Ez van, a német megfogja előzni az olasz ligát. Nekünk csak felesleges teher az EL, a harmadik helyet kéne összehozni a bajnokságban, de ezek után elég kérdéses. Delneritől tartottam a leginkább, úgy látszik beigazolódik a félelmem, mert a keret ennél többre képes, de az is biztos, hogy leszarják az EL-t, különben nem igazoltak volna két olyan játékost, akik nem játszhatnak...

west 2010.09.17. 01:42:19

Az oké hogy 1 félidőt átalszik a csapat, de a két szélen a védelem botrányos.De Ceglie és Motta is hihetetlenül szar a cseréikről már nem is beszélve.Így hogy még Lanzafame is játszott még rosszabb volt a helyzet, mert Pepe hiába nem egy pengés játékos de legalább segít védekezni.Balra minden reményem ebben a Traoré gyerekben van akit ugye még játszani sem láttunk bár jelenleginél rosszabb nem lehet.Jobb oldalon viszont Krasic nem védekezik Motta pedig fos télen muszáj lenne valakit hozni.

joexavi 2010.09.17. 02:05:54

Nézzük pozitívan!...Del Piero kurva nagy gólt lőtt(ballal)!...(csapat az még nincs...de majd lesz)

pite 2010.09.17. 03:04:00

de ceglie és grygera hozta a formáját, szerintem rajtuk ment el főleg a meccs..kontráknál nem értek vissza(1. gól)+ határozatlanok voltak és rengeteg labdát eladtak...motta beállításával szerintem jobb lett kicsit a helyzet. lanzafame én komolyan nem tudom mit keres itt...ha nem a saját lábába lövi a labdát akkor az oldalvonalon (nem az alapvonalon!) túlra...katasztrófa... a másik meg, hogy miért az általában cserejátékosok kezdtek?? én elhiszem h sok a sérült meg hogy az 'A' csapat nem bír ki ennyi meccset, de könyörgöm....azért mégiscsak a szezon elején vagyunk, de egy ilyen lengyel csapatot a primaveranak is meg kellene vernie....szerintem...bár igaz h nekik van egy ex-zte játékosuk...azér az mégiscsak valami...

Ismeretlen_152362 2010.09.17. 06:28:45

az tény, hogy a védelem borzasztó, de a középpályán én személy szerint láttam javulást, mert melo és momo is hajtott küzdött és rengeteget szerelt. az első félidőt nem láttam, de a másodikban egyértelműen látszott a motiváltság és a győzni akarás. tavaly maradt volna a 0-2 legjobb esetben pedig 1-2. időt kell adni a csapatnak, látszott nagyon hogy nincs meg a kellő összhang. ha ez kialakul ütőképes csapat állhat az edző rendelkezésére, aki 1 kisebb játékosokból álló sampdoriát a 4-ik helyik vitt...

Kisboki 2010.09.17. 07:30:07

ilyen védelemmel nem csodálkozom hogy 3 gólt kaptunk... Grygerat már rég el kellett volna adni, vagy csere, de inkábbb eladni mert semmi haszna szerintem, nem látok benne már jó ideje semmit sem. ha a csoportkörből nem jutunk tovább akkor már nem tudom mi lesz a későbbiekben

Ismeretlen_160819 2010.09.17. 07:33:34

Ez felháborító ami a Juventusnál zajlik!!!! Egy középszerű szar lengyel csapattól 3-at kapni otthon?????!!!És még mi épphogy döntetlenre hozzuk a meccset, hát ez vicc!!!! Del Neri, Marrotta 2 nagy nulla!! Takarodjatok!!!!

Arnijuve 2010.09.17. 08:37:57

nemtom miért kell egyből sokmindenkinek itt gyalázni az edzőt meg marrottát meg a játékosokat...mondjuk a játékosokat megértem mert grygera és a cserje nem valami acélos köhöm.....egyértelmű hogy rajtuk ment el most a meccs.....az viszont lehet pozitívum hogy tavaly nem fordítottuk volna meg a meccset az biztos!!! bár azért megint kellett az öreg a házhoz.... én aztmondom várjunk még a szidkolózással legalább 5-6 meccset mert össze kell érnie a csapatnak!!

devil-z 2010.09.17. 08:54:49

Arnijuve: már megírtam, hogy lesznek hozzád hasonlóak akik pozitívumként fogják fel, hogy 'megfordítottuk' a meccset. Ezzel nem is lenne baj, ha egy komoly vagy legalább közepes ellenfél ellen tettük volna. De könyörgöm, ez az ellenfél egy nulla, egy senkiházi csapat, náluk gyengébbet talán nem is kaphattunk volna. Először is, egyáltalán nem lett volna szabad 2 gólos hátrányba kerülnünk hazai pályán Másodszor meg egy védő, és egy 36 éves játékos szerezte a gólokat. Szerintem ez elég kritika az egész csapatra nézve - nem mintha elakarnám venni a 2 játékos érdemeit. Harmadszor pedig ha már megvan a vezetés, akkor bírjuk már ki azt a pár percet.. A legkönnyebb meccsünket sikerült elbohóckodnunk, a többiek ennél csak erősebbek. Ez a mérkőzés megmutatta, hogy Delneri abszolút alkalmatlan a feladatára, s a félistenség marotta is megbukott, hisz Martínez,Pinaudok helyett megfelelő játékosokat kellett volna igazolnia a szélekre. (mondjuk Traoré sérüléséről nem tehet, de elnézve a cseréket nagyon vékony a keret)

davidka 2010.09.17. 10:06:30

devil-z-nek igaza van. sajnos láttam a gólokat. itt a lengyel csapat góljaira gondolok. főleg a 2.ra. hihetetlen, hogy ilyen van. a 16oson belül ugrándozott minden szerencsétlen. ez a drogos decsejje meg elhúzhatna szerintem. igaz, hogy kaptunk 3 gólt a lech poznantól, de neki pont egy ilyen csapatban lenne a helye. a del piero gól nagyon szép volt, de könyörgöm, húzzuk már ki a hosszabbítást szerencsétlenkedés nélkül

G.G.B 2010.09.17. 10:37:38

Ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk!!! Bari vereség, Samp Döntetlen és egy Lengyel csapat döntetlen. Elég szánalmas, 2 gólt szöglet után szereztünk. Most örülök hogy nem a BL-ben játszunk mert ott még egy Zsolna, Hapoel, Basel is megszórna minket!!! Nem is kellet volna az Európa ligában indulnunk, csak erőt vesz ki ebből az amúgy is gyenge csapatból!!!

Ismeretlen_53881 2010.09.17. 10:41:28

Néhányan elég gyorsan elfelejtették, hogy 3-4 hónapja milyen állapotban volt ez a csapat. Köszönjétek meg az előző vezetésnek, hogy totálisan gallyra vágta a csapatot. Szerintem is szar a védelem, de meg kell érteni, hogy nincs 20 milliónk mondjuk egy balbekkre. Azt meg el kell fogadni, hogy néhány hónap alatt nem lehet átváltoztatni egy egész csapatot. Én azt mondom, hogy inkább 3-3 egy Lech ellen, mint 1-4 egy Fulham ellen.

Arnijuve 2010.09.17. 10:48:13

devil-z: azzal énse vagyok kibékülve egyáltalán hogy egy lengyel senkiházi csapat ellen játszottunk döntetlen azzal meg főleg nem hogy még tőlük is 3mat kaptunk...egyszerűen most a juventus a 0-ról kezdi! olyan mintha most alakult volna a csapat...kb egy bari vagy egy genova szintjén vagyunk és sajnos még egy pár meccsig biztos ígylesz.passerby-nak van igaza, ugyanis sajnos az előző vezetőség éveken keresztül rossz játékospolitikát vitt véghez és edzőnk sem volt igazságszerint.....most épül a csapat...gólt már tudunk szerezni csak jólenne odáig eljutni hogy nekapjunk 3mat....ez ilyen játékosokkal szinte lehetetlen...

Ismeretlen_160819 2010.09.17. 10:48:56

passerby. Oké de ha egy Barit vagy egy Sampot vagy egy Lech Poznant nem tudunk megverni akkor még is kit fogunk??????

Ismeretlen_53881 2010.09.17. 11:05:47

juvegamer, hogy Arnijuve is írja, ez a csapat a nulláról kezdi. Sokatoknál az az elvárás, hogy legyünk most az Arsenal, a Bayern, az Inter szintjén, de ezek irreális dolgok.

juveen 2010.09.17. 11:15:52

Nem tudom..egész 1szerűen nem fér a fejembe..hogyan kaptunk 3gólt egy lengyel csapat ellen..egy Juventus..én még Cielló első gólja előtt értem haza,és azt hittem rosszul látok. Nem értem miért csak 1félidőt focizunk..és tényleg,ha nincs egy ilyen zseniális Védő-csatárunk(Cielló) és az Öreg zseni félisten,akkor simán kikapunk..otthon. Én azt mondom jobb lenne kiesni már most a csoportból,és csak a bajnokság. Bár óriási égés így is lesz: Következő meccs a City ellen,ott..és nincs csatárunk gyakorlatilag. Ne legyen igazam,de ha így játszunk mint most,már az első félidőben kapunk 3-4gólt,és a City ellen nem hiszem hogy tudunk fordítani..Hiba volt eladni Diegót,Giót,..most hogy jött Krasic-ő még az akivel ki vagyok békülve-erősek lehettünk volna elöl. Mi lett veled Juventus...?

Ismeretlen_150170 2010.09.17. 11:16:27

Én úgy vagyok vele hogy jobb itt a bajnokság meg az európai kupasorozat elején egy-két pofon ami realizálja a helyzetünket. Már pedig hogy védelmünk az nincs és nem is lesz az tuti és ezt eddig is sejthettük. Grygera, Legro, De Ceglie nem megoldás de Motta sem az, és valljuk be hogy Chiello játékában is benne van a hiba nagyon "szeleburdi". Bonucci meg még nagyon tapasztalatlan. Kapusaink jók, de bravúrokra egyik sem képes, Buffon közelébe sem érnek. A védelemről ennyit. Alex megint bizonyított a benne kétkedőkben! Jaki meg egy rakás kaki, ami mindig is volt, sose értettem mit látnak benne? Ezt a Lanzafamet se tudom miért hozták ide, ráadásul úgymond Gio helyett! Nekem eddig ez volt a nyári igazolás legnagyobb bakija! Összegezve rosszul kezdtünk mindenütt és ettől biztosan nem fog elszállni senki, van még tenni való bőven, bár a minőség egyértelműen hiányzik egyes csapatrészekből de ha ez a küzdőszellem megmarad akkor annak előbb-utóbb meg lesz a gyümölcse. Ebből a keretből kell gazdálkodnia Del Neri-nek, csodát nem ő, hanem csak egy-két győzelem tudna tenni!

Ismeretlen_108746 2010.09.17. 11:31:01

Szerintem abszolúte nem az az elvárás a szurkolók részéről, hogy azonnal versenyben legyünk Európa legszűkebb elitjével, amelybe jelenleg mi nem tartozunk bele. Pillanatnyilag a Lech Poznan (nem a Real Madrid, nem az Arsenal, nem a Barcelona, de még csak nem is Lecce) elleni meccs után vagyunk, amelyen gyalázatos teljesítményt nyújtott a csapat. Ez olyannyira bokamagasság alatt van, hogy kár bundabotrányra, előző vezetőségre, sérülésekre vagy bármire hivatkozni. Egy Lech Poznan-t minden körülmények között lazán verni kellene. A Fulham meccsek emlegetése meg tök szép, de ez a lengyel csapat nagyon messze a Fulham szintje alatt van. Én azt érzem végtelenül szomorúnak, hogy sokan már egy Lech Poznan elleni 3:3-nak is örülni tudnak. Azt azért nem gondolom, hogy csak az a két opció van, hogy hozzuk Traore-t kölcsönbe, vagy 20 milliót költünk. Félúton, harmadúton is lettek volna a jelenleginél sokkal jobb opciók (nem Traore személye a lényeges), főleg ha nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy Martinez-re volt 12 milliónk. Arról, hogy például Motta elképesztően gyenge teljesítményt nyújt, szerintem aligha az előző vezetősség tehet. Úgy látom sokan politikai műsorokon nőttek fel. Nem lehet minden szart az előző vezetés nyakába varrni (na nem mintha védeni akarnám őket), az új igazolások közt is hihetetlen gyenge produkciók vannak. Az meg szimplán nem felel meg a valóságnak, hogy nulláról kellene kezdeni az építkezést. A tavalyi csapatban potenciálisan nagyon komoly értékek voltak, s néhány igazán jó igazolással (nem muszáj 20 millióért)sokkal előrébb lehetnénk.

ferzo 2010.09.17. 11:33:52

Védelmünk egy fos egyelőre?!A második félidőt már nem néztem de bíztam benne,hogy legalább X-re ki hozzuk..és vezetünk is,erre a 90. percbe kapunk egy elkerülhető gólt.Azt sajnálom,hogy valami úton módon nem tudtuk itt tartani Cáceres-t,igaz neki is voltak bakijai de viszont acélosabb mint grigéra vagy bármelyik a keretből.DeSelje meg mondjon má le!Vannak jó momentumai évente talán kétszer oszt ennyi.DP nagyot ragasztót ismét(ballal):D meghát tényleg jó lenne már megtanítani egyeseket 10 méterről lőni,legalább a kapusba!Lanzafame is valami hihetetlen helyekre volt képes elrúgni,ezek nincsenek ott fejbe esküszöm,Pepével az élen na az még egy igazi varázsló ebbe a műfajba :DD

Ismeretlen_53881 2010.09.17. 12:03:03

Izé, Motta teljesítményéről tényleg nem az előző vezetőség tehet, de arról igen, hogy szinte csak ő jöhetett szóba arra a posztra. Ez nem politika, itt bőven lehet az előző vezetőségre hivatkozni, főleg szeptember közepén. Alig telt el még valami. Tavaly ilyenkor azt hallgattam, hogy hagyjátok Diegót, Nedvednek is fél év kellett. Nem Marotta és Del Neri vitte le a Juventust erre a szintre, ők ezt kapták, és kész.

Ismeretlen_108746 2010.09.17. 12:21:18

"de arról igen, hogy szinte csak ő jöhetett szóba arra a posztra" Ne már... Ez nyilván Te sem gondolod komolyan. Motta az égvilágon semmivel nem jobb, mint Grygera vagy Zebina, nyilván nem csak az volt az egyetlen elképzelhető és reális lépés, hogy kölcsönben (!!!) őt hozzuk ide. Lehet hivatkozni meg mutogatni az előző vezetőségre, de a probléma nyilvánvalóan nem kizárólag az ő munkájukból adódik. Az igazi gond abban lehet, hogy eddig a jelenlegi vezetőség sem jobb egy fikarcnyival sem. Amúgy az előző vezetőséget meg miért nem véded azzal a szöveggel, hogy szegényeknek meg ott volt a bundabotrány. dehogyisnem, ez kőkemény politikai mellébeszélés. Mondhatjuk, hogy majd az idő eldönti, de a sokat emlegetett Motta nyilván nem fog megtáltosodni. Egyébként ismétlem, egy olyan igazolási szezonban, amely során Martinezre van 12 milliónk, nonszensz azt állítani, hogy Motta-nál jobb nem fért bele. Néhány igazolás minősége nyilvánvalóan nem üti meg azt a szintet, hogy akár egy épülő Juventus-ban helyet kaphassanak. Aligha fognak megtanulni focizni októberre, novemberre, vagy akár 2015-re. Valóban nem ők vitték erre a szintre a Juventus-t, de ilyet senki nem is állított. A probléma az, hogy ők ugyanúgy lefelé tolják a szekeret. Márpedig ez már az ő saruk, senki másé.

G.G.B 2010.09.17. 12:56:17

A nagy gond az hogy a Juventusz olasz játékosokat akar a csapatban játszatni, de azt nem akarják felfogni hogy nincsenek olyan szinten mint az Inter légiósai vagy a Milán Braziljai. Pl. Bonucci, Pepe, Qvallarella, Motta, Lanzafame mind azért jöttek a csapathoz mert olaszok és tőlük várják a sikereket. De ezekből a játékosokból nem valószínú hogy világsztárok lesznek (sz*rból nem lehet várat építeni)!! Volt egy hozzászólás hogy nem engedheti meg magának a juve a költekezést, de ez hülyeség!! Ha kell már holnap 100 M € tesznek a csapatba!! De nekik az olcsó és rossz jtékosok kellenek!! Pl. David Silva féle játékosokat kellet volna venni, ő elment az Europa Ligába szereplő M. cityhez. Abban bízom ha készlesz a új stadion lesz néhány sztár játékosunk.

Csabah0 2010.09.17. 14:11:59

A Rudnevs az, az aki itt nálunk a szánalmas hazaiban rugdosni próbálta a gólokat?:)

Ismeretlen_53881 2010.09.17. 14:31:01

Unalmas már nagyon ez a Martínezre volt 12 millió szöveg, de sajnos nem tudok rá mit mondani, mert én konkrétan még nem láttam játszani. Nincs pénz, nincs morál, nincsenek lehetőségek a szar szereplés után, ha ez politikai visszamutogatás, legyen. Szerintem nem az. Kapsz egy boltot, amit az előző tulaj félig lerombolt, az árukészletet nagyjából leselejtezte, a könyvelés tele mínuszokkal, a helynek rossz a híre, és akkor még le is köpdösnek, hogy 3 hónap után nem sikerült megközelíteni a régi fényt... Hangsúlyozom, sok játékossal nekem is bajom van, én sem várom mindenkitől, hogy megtáltosodik (De Ceglie pl. nálam keretben sem lenne). De egyrészt nincs mindenre pénz, másrészt a többség ezért érkezett kölcsönbe. Ha nem válnak be, haza lehet őket rugdosni. Mottát is. Azzal, hogy merre tolják a szekeret, még várjunk egy kicsit.

Ismeretlen_53881 2010.09.17. 14:34:56

G.G.B., az mind szép és jó, hogy valaki betolna annyi pénzt a Juvéba (ki?), de gondolom tisztában vagy a hamarosan életbe lépő UEFA szabályozással. Marotta is utalt rá, hogy azt szem előtt tartva igazoltak nyáron.

tudojuve 2010.09.17. 14:50:36

Az utóbbi években volt pár edzőnk..Ha jól számolom Del neri a 4. mióta feljutottunk. Egytől egyik mindegyik edzőre köpködünk, hogy puhapöcs, képzetlen stb. Lassan sztem ki kéne mondani, hogy ez a Juventus ennyire képes. Chiellinivel, Buffonnal együtt. A játékosok mintha nem a maximumot adnák sok meccsen, és a motivációval is gondok vannak. Ötletem sincs min kéne már változtatni....

Ismeretlen_161952 2010.09.17. 22:18:14

Mintha a parlamentben lennénk. Mindenki mondja a magáét ezerrel. Fülön be, fülön ki. Én passerby véleményét osztom. Igaz nagyon félek, hogy megégünk idén. Aut caesar aut nihil...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása