Aquilani célja a Scudetto

Habár még hivatalos bejelentés nem történt az ügyben a Juventus részéről, Alberto Aquilani, aki a Liverpool csapatától kerül kölcsönbe a Bianconerihez, kifejtette, miért is érkezett Torinóba.

A játékos röviden beszélt az újságírókkal ma reggel, mielőtt részt vett volna az orvosi vizsgálatokon Torinóban.

"Örülök, hogy itt lehetek. A Juventus a Scudettóra esélyes csapat. Remélem Krasiccsal együtt jó teljesítményre leszünk képesek."

"Azért is tértem vissza Olaszországba, hogy ismét a válogatottban szerepelhessek."

"Holnap fogok találkozni Del Nerivel. Ő győzött meg, hogy csatlakozzak a csapatához, de amúgy más csapattól nem is kerestek."

Hogy vajon Aquilani játszhat-e az Európa Ligában vagy sem, még a jövő zenéje.

A korábbi Roma-játékos már játszott a Liverpool mezében az Európa Liga idei szezonjában még a Rabotnicki ellen, Macedóniában.

Viszont amennyiben a Trabzonspor elüti a továbbjutástól csütörtökön a Liverpoolt, a játékos játszhat a Juventus színeiben a csoportkörben.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814652845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102246 2010.08.23. 16:54:18

Nem hiszem, hogy elüti a Poolt, így marad a januári nevezése az EL-re... ha egyáltalán itt köt ki, mert ugye nem véletlenül tart nála kétszer tovább az orvosi. Ha találnak nála komolyabb bajt, akkor repülhet vissza (sajnos).

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 17:23:53

Biztos vagyok benne, hogy azon a 3-4 meccsen amin játszani fog, mindent meg fog tenni a célja elérésében.

Victor90 2010.08.23. 17:41:39

Most jól ki lesz vizsgálva,4 orvosi központban is!!Lehet hogy szart sem fog érni...

epaska 2010.08.23. 17:50:32

mmartin91 Már alig vártam, hogy mit fogsz írni.:))) Hidd el, én meg abban nem vagyok olyan biztos, hogy a hűű de nagy Krasic jobb teljesítményt nyújt majd, mint bármelyik szélsőnk!!! Kérlek, ne vedd kötekedésnek.

Ismeretlen_109592 2010.08.23. 18:06:16

en orulok h jon, remelem bevalik a csapatnak es jovore vegleg marad.

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 18:07:06

epaska: abszolut nem vettem kötekedésnek, csakhát én abból indulok ki, hogy a nagyszerű Aquilani az elmúlt 4 szezonban - és csak szimplán a bajnoki meccseket figyelembe véve - 152 mérkőzésből 66-on tudott megjelenni a pályán. Tehát 4 szezont figyelembe véve Aquilani pályára lépéseinek száma nem éri el az 50%-ot. Na már most, ismerve magát Aquilani-t és Vinovo-t, s azt hogy aki a Juventus-ban játszik, az előbb-utóbb biztosan megsérül, úgy gondolom hogy Aquilani amint belép az edzőközpontba, elesik egy buckában és eltörik a lába. Persze ez kicsit szélsőséges volt, és nyilvánvalóan nem kívánom ezt senkinek, de ha valaki, akkor Aquilani lesz az, aki többet lesz sérült, mint amennyit játszik. Persze az nem baj, hogy nagyra törő tervei vannak, hiszen egyrészt még az "emberkedés" szakaszában vagyunk, másrészt mivel a Liverpool-ban eltöltött egy éve tulajdonképpen értékelhetetlen, így szüksége is lesz az önbizalomra. Azonban a probléma nem csak a sérülékenységével van (persze ez a legnagyobb baj), hanem a játéktudásával is. Én mint nagy PL rajongó, folyamatosan nyomon követem a legkomolyabb bajnokság küzdelmeit, s sajnos Aquilani a Liverpool játékához konkrétan semmit nem tudott hozzá tenni. A játéka leginkább egy szöcskére hasonlított, mert nagyon szépen tud szökkenni jobbra-balra, viszont sem támadni, sem védekezni nem tud. Legalábbis Liverpool-ban nem tudott. Azért gondolom a hazája bajnokságában valamivel jobb lesz, bár az is tény, hogy a Pool-ban nyújtott teljesítményét nem lesz nehéz túlszárnyalnia.

babo410 2010.08.23. 18:35:40

Mmartin91! Én meg abból a teljesítményéből indulok ki, amit a Romában mutatott. Ha nem lesz sokat sérült (meg is lepődnék), akk. nagyon jó játékost szereztünk. És Krasic meg egy ügyes gyerek, és csak azért, mert oroszországban játszott sokáig, nem bizti olyan rossz játékos. Szerintem nagyon sok olyan játékos van még akinek csak az hiányzik a sztárrá válásához, hogy egy nagy klub, melyet rengetegen néznek hétről-hétre, felfigyeljen rá. C. Roniból is akkor lett sztár, mikor megvette az MU. Addig sztem nagyon kevés ember tudta egyáltalán, hogy ki ő.

Victor90 2010.08.23. 18:44:26

Én Ledesma érkezésének jobban örültem volna,de ezt már írtam!Ledesma közel sem olyan sérülékeny játékos mint Aquilani!De remélem ránk cáfol Alberto.....egyébként nem tudom ti nézitek e az orosz bajnokságot,de én nézem,és azt kell hogy mondjam erős bajnokság!!Nem azt mondom,hogy Serie A-s szinten van,de 1 francia bajnoksággal simán egyenlő szinten van,holland bajnokságtól sokkal jobb is!Krasic mind fizikálisan,mind játékstílusilag is nagyon jó játékos,kurvára örülök neki!!!

supeter 2010.08.23. 18:46:00

lehet h Aquilani itt is sérült lesz, lehet hogy egyszerűen szar lesz, lehet, hogy 10 meccsen 7 öngólt fog rúgni, de az is lehet, hogy 15 gólt szerez 50 meccsen, és minden gólja után szeretlek mmartin polóban fog ünnepelni..nem tudhatjuk, de mint juvefanok (ugye azok vagyunk..?) kötelesek vagyunk legalább szorítani neki, és a többieknek is! (de nekem ezektől a martin hozzászólásoktól - bármennyire is tudom, h pont ez a céljuk - kb a kedvem elmegy ettől a fórumtól.. mmartin, te egy békaember vagy? :D és ha igen, kik írják neked ezeket az ürgebőrbe varrt idétlenségeket?) On: Forza Alberto!! irány a Scudetto, irány a válogatott!!

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 18:59:08

supeter: értem én a sületlenségeket, amiket összehordasz, de fogalmam nincsen, hogy miért kell engem állandóan támadni. Ha nem tudsz érdemben reagálni a kommentemre, akkor inkább tartsd meg a véleményedet magadnak. "mmartin, te egy békaember vagy? :D és ha igen, kik írják neked ezeket az ürgebőrbe varrt idétlenségeket?)" Az ilyen és ehhez hasonló értelmetlen faszságokat pedig ha lehet mellőzzük, mert egyrészt gondolom erre senki nem kíváncsi, másrészt teljesen értelmetlen, harmadrészt köze nincs a témához. Egyébként Ledesma érkezésének én is ezerszer jobban örültem volna, mivel ő legalább egy bevethető játékos, ellentétben Aquilani-val.

supeter 2010.08.23. 19:15:02

Némi magyar kultúrtörténeti jártasság tényleg kell ennek a megértéséhez, ezt elfelejtettem :) De hidd el, aki érti, annak még lehet vicces. Érdemben: Aquilani - ebben van igazad, és a többi kétkedőnek is - tényleg valamilyen szinten zsákbamacska. DE: 1. ingyen jött (ok ok a fizetése..) 2. ő egyelőre 4. számú ember arra a posztra. 3. ismét egy bebiztosított szitut hozott létre a vezetés, ha nem válik be mehet, ha beválik megvehetjük És hozzá kell tenni, ugyanezen a poszton vannak, akik meg épp tőlünk kerültek kölcsönbe, így onnét is jöhet a segítség, ha Albertoval bajok lesznek. Némi pozitív gondolkodást srácok! :)

juveen 2010.08.23. 19:17:45

mmartin csak nagyon pesszimista..vagy csak a földön jár..? Lényegtelen,mert ezekre a kérdésekre csak az idő,és a lejátszott meccsek eredménye adhat választ. Lehet hogy a 10.helyen végzünk,de lehet hogy meglesz a 2.hely..nem érdekel..én azért hiszek,remélek,bízok..mert nekem így jobb! Imádom a Juvét,akkor is,ha lecsúszunk a Seria x-be,a szívem csücske ez a csapat. Szurkoljunk,szorítsunk nekik inkább itt 1ütt! Ez lenne a legjobb út!

realsequator 2010.08.23. 19:55:49

supeter!! mmartin tényleg csak pesszimista. De érdemes a kommentjeit olvasni (mert bár először agyfaszt kaptam tőlük) tényleg két lábbal jár a földön még ha néha túlzás is amit és ahogy ír. Ő egy "magánszakértő" de én kibékültem a dologgal. Ez a véleménye és kész. ÉS TUDOM HOGY MARTIN MEG MARCHISIO EGY ÉS UGYANAZ A SZEMÉLY!!!! A LEGTÖBB KOMMENTJÜK EGYMÁS UTÁN KÖVETKEZIK!!! :D UGYANAZ A SZEMÉLY!! TUDOM ÉS KÉSZ!!! :))))

Ismeretlen_147985 2010.08.23. 20:07:06

realsequator: biztosíthatlak róla, hogy Marchisio és én nem vagyunk ugyanaz a személy, ha jól tudom Marchisio is regisztrált fórumozó, így könnyen ki lehet deríteni, hogy semmi közünk egymáshoz:)

Ismeretlen_128760 2010.08.23. 20:31:38

Istenem, hagyjátok már abba! :)

Ismeretlen_161952 2010.08.23. 20:33:02

mmartin: Nehogy félre értsd. Nem volt véletlen a smiley. Viccnek szántam tényleg. Amúgy egy kérdés. Milyen sérülései voltak Aquinak? Alkatilag sérülékeny vagy volt egy sérülés (mint Ronaldonak) és nem tudott kikecmeregni belőle?

Ismeretlen_161952 2010.08.23. 20:36:22

mmartin! Amúgy most hogy írtad a regisztrált fórumozót eszembe jutott, hogy én is az vagyok :DDD Új gépem van és ezen még nem léptem be a loginnal. :D

Ismeretlen_108746 2010.08.23. 20:47:44

Ez most valami "baszogassuk mmartin91"-et nap? Mindenki próbálja már meg személyeskedés nélkül, észérvekkel alátámasztva ecsetelni a véleményét. Olyan kurva unalmas egész nap ezt olvasni.

JuventusFc 2010.08.23. 21:15:28

Sziasztok :) Sokat olvasom a Blogot és úgy érzem reagálnom kell amiket tapasztalok :)Ez elvileg egy Juventus Blog és ugy gondolom aki egy picit is szimpatizál a csapattal feljön megirja a véleményét!hozzáteszem hogy itt anyi zseni van hogy azmár néha fáj...Itt Volt a Krasic Saga...Mindenki elküldte volna marrotát a francba..NEm ért a dolgához stb stb...És nézzenek oda itt van krasic :)Továbbá nem tudom ki kmióta szurkol a juvénak és akinek egy csöpp esze van és olvasta Misur Tamás könyvét a Bundabotrányról..A Juventust Kicsinálták méhhozzá moratti és nem könnyü a semmiből épiteni egy csapatot ugy hogy nem sok pénz van ugye serie-b a a mult szezonbeli siralmas szereplés miatt....Martin te vagy itt a legokosabb ugy vezem észre mindent fikázol és szapulsz teszem hozzá nem ez az első bejegyzésed amit elolvasok....űszóval szerintem marrota kihozta a maximumot amit ennyi pénzből kitudott hozni.... :)

Juli 2010.08.23. 21:40:07

mmartin91: Én csak szégyenkezek miattad komolyan mondom, mivel egy juve szurkoló nem lehet olyan, hogy éjt napallá téve szidja a csapatát, minden cikkben Marotta igazolásait nyomatod, hogy mekkora szar, Martinez szar, mindenki szar és mindenki idióta szerinted. Talán észrevennéd magad, ha nem lennél ennyire butuska. Szerintem az sem lenne megoldás, ha más néven írsz mert amilyen lekezelő stílusod van mindenkivel szemben, hogy már szégyenlem magam helyetted is.

dodlikoma 2010.08.23. 21:49:03

Sziasztok. Szintén én is csak egy olvasó vagyok aki még sosem reagált de most eljött az idő :D Mindig szoktam olvasni a hírek mellett(alatt) a kommenteket vagyis meglepő de csak mmartin91-ét :D fura de ő valahogy reálisan/pesszimistán látja a dolgokat de 60-70%-ban be is jön amit mond. Meg valószínű azért is olvasom mert van véleménye is a hírről nem csak annyi hogy pl. egy pletyka: lehetséges érkező lugano, és erre kb annyi a kommentek fele hogy akkor inkább agüero :D szal ennyi. (nem nyalok mmartinnak csak szeretem olvasni mások földhözragadt véleményét)

Ismeretlen_128149 2010.08.23. 22:53:24

Egy álom vált valóra. Sőt nem is egy. Aquillani egy kiváló focista. Személyes nagy kedvencem. Én nagyon örülök hogy a Juventusba jött, mert egy olyan játékos aki képes bármikor olyat lőni hogy az beszarás, és nagyon jó passzai is vannak. Remélem visszatérhet a válogatottba. Forza Juve

Ismeretlen_161952 2010.08.23. 22:59:00

apuleius: Gondolom ezt nem nekem írtad...

Ismeretlen_161952 2010.08.23. 23:01:58

juli: juventusfc: Azért én szapulni magát a juventust (mint intézményt) még nem hallottam martin-t...

Ismeretlen_108746 2010.08.23. 23:06:29

realequator: Nem, abszolút nem Neked szólt személyesen. Akinek nem inge... Pusztán azt próbáltam jelezni, hogy gyakorlatilag a mai nap összes bejegyzésénél mmartin91 baszogatása, s Juventus-szurkoló voltának vitatása ment, ami baromi fárasztó, amikor az ember szurkolótársainak véleményére volna kíváncsi az aktuális történésekkel kapcsolatosan. Sokkal szerencsésebb volna a csapatunkról csevegni.

Juli 2010.08.24. 08:41:52

Ha azt vesszük, hogy tavaly ilyenkor is sérült volt a fél csapat, és figyelembe vesszük azt, hogy az állítólag szar vivonoi edzőközpont (a világ egyik legjobb edzőközpontja lett miután felújították) gyepe. A sok sérülés a nem megfelelő edzésterv eredménye volt és nem a központé. Lám-lám Del Neri érkezésével kevesebb is a sérült, Buffon és Iaquinta, akik biztosan nem Neri miatt sérültek le. És biztos vagyok benne, hogy Aquilaninak is megvan az edzésterve, ami biztos nem szar mert ismerik egymást régóta.

Ismeretlen_150170 2010.08.24. 09:59:00

Felejtsétek már el mmartin91 baszogatását! Ez az oldal nem róla szól! Egymás véleményeihez természetes hogy hozzászólunk és van hogy nem értünk egyet, de miért kell személyeskedni? Én is ritkán értek egyet mmartin-nal mert máshogy gondolkodunk, de azt egy percig se gondolom soha hogy amit én írok az a frankó és más mindenki hülye! Én mondtam már mmartin a mi "havashenrikünk"! :) Kritikus a csapattal de nem szokott hülyeségeket írni, nem ír össze-vissza és tájékozott a futball világában! Egy kicsit nagyobb toleranciát ha lehet kérni! :) Aquilani-ról meg csak annyit hogy nekem a Poulsen gyerekkel nem volt semmi bajom én benne jobban megbíztam volna, most meg az van hogy a négy belső középpályásból kettő "porcelánlábú"(Sisso-Aquilani)

Ismeretlen_149085 2010.08.24. 10:05:06

Elnezest, hogy ekezetek nelkul irok, de kulfoldon vagyok. Olvastam rengeteg kommentet mas oldalakon Pool-rajongoktol, 100%-ban sajnaltak, hogy elmegy Aquilani, inkabb hiszek nekik, mint a "nagy PL-rajongonak" a kepessegeit illetoen. Az mas kerdes, hogy mennyit lesz serult, ebben a dologban csak remenykedni lehet.

Ismeretlen_102246 2010.08.24. 10:54:01

supeter második hsz-ában érdemes megnézni az érveket, mert szerintem azok nagyon ülnek. Még egy érvet hozzátennék: Marchisio halvány volt a VB-n és azóta is az. Ha nem tér magához sürgősen, akkor - egy egészséges - Aquilani kiütheti a nyeregből (annál is inkább helyénvaló a kettejük összehasonlítása, mert mindkettő hasonlóan univerzális játékos, aki a kp szinte bmely posztján bevethető). A versenyhelyzet miatt sem volt rossz a kölcsönvétele.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9906) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása