Hétfőn írhat alá Aquilani - Frissítve

A pletykák szerint már csak a középpályás szignója hiányzik a papírokról.

Alberto Aquilani minden bizonnyal kölcsönbe csatlakozik a Juventushoz, a torinói csapat pedig egy év lejárta után opciós joggal rendelkezik majd a játékos megvásárlására.

A Roma egykori tehetsége nem tudott beilleszkedni Liverpoolban, ebben sorozatos sérülései is hátráltatták. A Vörösök új mestere, Roy Hodgson sem számol komolyan a középpályással.

"Kölcsön lesz opciós joggal, és a Juve állja majd a fizetését." - mondta Aquilani ügynöke, Franco Zavaglia a Sportitalia riporterének.

"Csütörtök reggel óta Liverpoolban tárgyalok a vezetőkkel. Szombaton térek vissza Olaszországba. Már csak a két klub közötti végső részletek tisztázása és Alberto aláírása hiányzik."

Ugyan részleteket még egyik fél sem közölt, mégis úgy tudni, hogy Aquilani kivásárlási ára 15 millió euró lesz. A játékos jelenlegi fizetése - melyet a Juve fizet majd - 3.4 millió euró évente.

"Minden nagyon gyorsan történt. Roy Hodgson azt mondta, hogy Albertónak játékra van szüksége, de az Anfield-en nem kapna elég teret, a Juventus viszont megadja neki ezt a lehetőséget." - fejezte be Aquilani ügynöke.

UPDATE: Aquilani is megszólalt az ügyben, a középpályás a Tuttosport és az Il Corriere dello Sport munkatársainak mondott néhány mondatot jelenlegi helyzetéről.

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Bianconeri mezében játszhatok. Szinte megőrülök az örömtől. Azt is remélem, hogy visszaszerezhetem a válogatott mezét is."

A játékost Claudio Ranieri is megpróbálta Torinóba csábítani 2 éve, Aquilani erre is utalt rövid nyilatkozatában.

"Két évet késve érkeztem ide, de nagyon örülök ennek a lépésnek, hiszen számomra ez egy kicsit olyan, mintha hazatérnék."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr304652834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása