Troefo TIM

A minden évben hagyományosan megrendezésre kerülő felkészülési tornáról következik egy gyors összefoglaló.

A 45 perces mérkőzések végén a rendes játékidőben győztes csapat 3, a döntetlen utáni büntetőrúgásokkal győztes pedig 2 pontot kap. A büntetőrúgás vesztese egy ponttal vigasztalódhat.

A nyitómeccsen csapatunk Milánó kék-fekete együttesével játszott, ahol is Sneijder szerezte az egyedüli gólt.

Gigi Del Neri Trezeguet választotta vezéréknek, míg a kiszolgálói ezúttal Alex Del Piero, Simone Pepe és Davide Lanzafame voltak. A kísérlet szinte tragikus véget ért.

A Samuel Eto’o, Victor Obinna és Goran Pandev alkotta trió folyamatosan góllal fenyegette a Juve hátsó négyesét, mjad Maicon passzából Sneijder szerzett szép gólt egy tökéletes lövéssel.

Az 0-1 után a Milan következett, ahol már Diego próbálhatott szerncsét a kapitány és Amauri a vezérék helyén.

Mind Lanzafame, mind Diego, aki jó formában volt, próbálkozásait biztosan védte Amelia.

Következett azonban a Milan gól: Oduamadi elfutásából kapott passzt pedig Ronaldinho váltotta gólra.

Amauri mindent kihagyott, amit ki lehetett hagyni, de Diego megmentette a Zebrákat, így 1-1 lett a vége, majd jöhettek a büntetők.

A tizenegyeseknél Pepe és Amauri rontott, míg a piros-feketéknél mindenki értékesítette a sajátját, így Milan - Juventus:1-1; büntetőkkel 5-3.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr924652801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_135917 2010.08.14. 09:37:01

A mérkőzéseket sajnos nem volt időm megnézni, így csak a beszámolókra hagyatkozva fordítottam, remélem helytálló minden.

frustrate 2010.08.14. 09:42:53

Összefoglalók: Juventus - Milan youtube com/watch?v=iRCw4s-aBDM Juventus - Inter youtube com/watch?v=JVgAWUmSBgE

Risard 2010.08.14. 09:42:57

Hát ebből látszik hogy kell egy befejező csatár!Mert Trezzel nem érünk semmit már!Amaurinak meg ha olyan napja van akkor berúgja,ha nem akkor meg kihagy mindent!

zsigadani 2010.08.14. 10:01:55

É megnéztem a kettő meccset és sajna azt kel mondanom hogy nagyon gyengék vagyunk. Az inter ellen át sem tudtuk szint lépnia felező vonalat. A milán meg hagyott minket focizni és nagy nehezen lőttük be azt a gólt(igaz hogy egész szé p gól volt). Ha nem igazolunk minimum egy szélső védőt meg egy támadó középpályást akkor ne is számítsunk arra hogy kupákat nyerünk. Ha érkezne végre Krasic meg mongyuk Bastos akkor az már nagyon nagy előrelépés lenne. De csatárhelyen is vannak gondok, nem is kevés. Én már több mint 10 éve juve drukker vagyok de sajna csak ki kell mondani hogy trez már nem mai gyerek. kb labdához sem ért a meccsek alatt. Jakintáról ne is beszéljünk. És hát Del Piero... Máig Ő a nagy kedvencem, és ő is fog maradni de sajnos sajnos 36 éves. Rá már egyáltalán nem lehet építeni. Akkor igazán jó ha csereként beáll és eldönti a meccset :) Összefoglalva: nagyon sok munka és szenvedés vár még a csapatra ( de ez a saját véleményem).

zsigadani 2010.08.14. 10:06:03

Jah és még annyi hagy tegyek hozzá, hogy amíg Grygera és De Ceglie a kezdőben lesz addig nemhogy kupára de győztes mérkőzésről se álmodjunk. Grygera szokásához híven átjáróház. De Ceglie meg igen igen kezd hozzá hasonlítani. Sztem De Ceglie= Grygera+Molinaro. Lassú, rossz a technikája, beadásai szörnyűek. Útálom az intert csak sajna ide kell írni hogy nézzük meg Maicon-t!!! Ha lenne egy Bastosunk meg még egy szélső védőnk esetleg akkor sztem a védelem elég jó lenne.

Drugho 2010.08.14. 10:21:41

OFF: A büntetőpárbajban 4-2re maradtunk alul a Milánnal szemben. (Ronaldinho BE - Trez. BE, Boriello BE - Diego BE, Pirlo BE - Pepe KI, Nesta BE - Amari Ki...) ON: Nincs nagy jelentősége ennek a kupának, hisz tavaly is mi nyertük, de a szezonunk mégis csapnivaló volt... :/ Ami bánt, hogy elég lélektelen játékot nyújtottunk! :(

Ismeretlen_147985 2010.08.14. 10:22:31

Ezek a felkészülési időszakban összeszedett vereségek nagyon jól jönnek, mert így a nagyszerű Marotta is láthatja, hogy a csapat konkrétan kurva gyenge, s hogy miért is nem kellene eladni a Juventus legkreatívabb játékosát.

Ismeretlen_141491 2010.08.14. 10:33:57

Diego küzdeni akarása tetszett! Szépen vezette a támadásokat. Neki igenis helye van a csapatban!

Emberarcuhal 2010.08.14. 10:43:20

Hát én is láttam a meccseket és azt kell mondjam,olyan volt az inter elleni meccs,mintha az az ellenfél másik galaxisról jött volna,ritka gyengék voltunk. Zsigadanival egyetértek.Egyéretelmű hogy diego és lanzafame volt az aki igyekszik és vmit próbált tenni a csapatért. Ez a Pepe??? ezt mi a fa..nak igazoltuk,bazzeg az udineseben is szar volt,itt meg aztán,ezen is mennyit tudtunk volna spórolni ha megtartjuk gio-t,ezerszer jobb,ha nem tízmilliárdszor.

isk 2010.08.14. 11:06:08

Nah, tegnap este észrevettem hogy Diegon kívételével mekkora senkik vannak ebbe a csapatba. Szégyen.

Ismeretlen_108746 2010.08.14. 11:34:40

A tegnapi meccsek pontosan megmutatták, hogy az új vezetőség egyetlen lépéssel sem tart előrébb, mint a Ferrara, majd Zaccheroni által vezérelt csapat. Még kb. 2 hét van hátra, s lassan elkezdhetné megerősíteni a csapatot a Szezon Legnagyobb Igazolása, mert ez eddig egy nagy kalap szar. Pepe és Martinez idehozatala kidobott pénz, a cserecsapatban sem illene helyet kapniuk. A másik nagy tanulság, amelyet talán lassan mindenki belát, hogy Diego esetleges eladása beláthatatlan következményekkel járna, és tragikus kihatással lenne a Juventus jövőjére. Nagyjából ő volt az egyetlen az egész csapatban, aki a Juventus nevéhez méltó teljesítményt nyújtott. Diego eladása öngyilkossággal érne fel. Remélem a gyengeelméjű Marotta és a kockafejű Del Neri nem követ el ekkora hibát.

Victor90 2010.08.14. 11:34:52

Én is néztem tegnap mind2 meccsünket,sinter ellen brutálisan rosszul fociztunk!Grygera,DC szélső védőink szörnyű rosszak,elől Trez+Dp támadóduó hihetetlen gyenge,milan ellen sokkal jobb volt a játékunk,és ez kinek volt köszönhető??Diego-nak,ha nem véd olyan jól Amelia,gólokkal nyertünk volna!Balhátvéd kötelező,belső védő is kellene,Krasic-ra égetően nagy szükségünk van,és a csatársorba is kellene 1 ember!!!!

Ismeretlen_149085 2010.08.14. 13:04:58

Csak leírásokat olvastam, de azok alapján én is azt mondom, hogy Diegónak jár még egy esély, ha így küzd, amúgy is a szükséges igazolások mellett nem lenne idő az ő helyére is igazolni. A csapatot egyébként az Inter és a Milan közé pozícionáltam az erőviszonyok alapján, és a torna is ezt igazolta, tehát ha a szezonban is tudjuk ezt realizálni, akkor meglehet a 2. vagy 3. hely, ami bőven jó a jelen helyzetben, főleg, ha még jönne Krasić. De messzemenő következtetéseket nem lehet levonni 45 perces meccsekből persze.

csuma 2010.08.14. 13:10:07

Sajnos én is lemaradtam a meccsekről, de kb. erre lehetett számítani, amit szoszkos összeszedett nekünk. El kell fogadni, hogy a Kapitány már nem a régi, illetve azt is, hogy Diegot áron alul nem szabad eladni (már ha egyáltalán el kéne adni...), mert így esélyünk sem lesz pótolni őt egy hasonló kaliberű játékossal. Az utolsó morzsák amibe kapaszkodhatunk (már aki akar): DN: "Is Diego on his way out? We never considered him like that. He is at the centre of a transfer situation that can evolve positively or negatively. But he knows that we have great faith in him and the important thing is that he proves he deserves to stay and wants to stay." "Certainly, if he continues playing like this then he is someone who gives us the quality we are otherwise lacking." én még reménykedem a maradásában. Üdv

Tony 2010.08.14. 13:18:53

Az eddig ideérkezett játékosok bizonyították,hogy semmilyen erősítést nem jelentenek. 2 hetük maradt,hogy valami értelmes embert idehozzanak,különben nagy katasztrófa lesz.Még 1 tavalyi-hoz hasonló szezont nem tudom,hogy kibír-e ez a klub.

Ismeretlen_114321 2010.08.14. 13:55:30

Ebbe a 4-4-2-be nagyon hiányzik egy Nedved-féle játékos, aki, ha kell elfut a szélen és PONTOSAN adja be a labdát, ha meg épp arra van szükség, megindul befele, hogy össze tudjon játszani a csatárokkal. Ez így harmatgyenge volt, Sissoko és Melo túlságosan védekező szelleműek, a két szélső meg hiába ívelget az egy szem befejezőcsatárnak, ha a labda egyszer sem pattan a fejecskéjére. Nekem is Del Piero az all time kedvencem, de sajnos nagyon könnyű őt levenni a pályáról, hiszen gyorsaságban gyakorlatilag bárki veri, az meg teljesen hasztalan, ha legurítja De Cegliének a labdát a szélre, ő meg kirúgja a stadionból. Zsigadanival értek egyet, az lenne "szép", ha a meccsek végén kapna szerepet és eldöntené őket mondjuk egy jó kis szabadrúgással, mert ebben az állapotban csak hátráltatja a csapatot :S (Pedig mit nem adnék érte, ha csak 5 évvel lenne fiatalabb!)

Kotrevák Kelly 2010.08.14. 14:57:13

Bele kell nyugodni, h a köv. 2 hétben nem fogunk megerősödni és ezzel a csapattal szart sem fogunk elérni, sajnos... Én semmi jóra nem számítok. Bűn gyengék vagyunk. De cáfoljanak rám!

devil-z 2010.08.14. 20:10:19

Meglepő, hogy sokan csak most veszik észre, milyen gyenge is a csapatunk. Ez eddig is egyértelmű volt, a félisten ténykedése csupán rontott a teljesítményünkön. Az is érdekes, hogy most egy Hajamauri-fant sem látok, pedig a múltkori meccse után többen is éltették, elfelejtve az eddigi produkcióit. Most, hogy ellenfelekkel találta szemben magát köpni-nyelni nem tud a szerencsétlen. Diego a játékával remekül bizonyította, hogy igenis nélküle eláshatja (még jobban) magát a csapat. Ez a szöveg, hogy ez a kupa sem jelent semmit csupán rizsa, magyarázkodás. Valójában ennyit tud a csapat, a fenomenális edzővel, a félistennel az élén. Nagyon-nagy bajban van/lesz a csapat így, Moggi jóslata idáig bejött.

Ismeretlen_149085 2010.08.14. 20:36:51

devil-z: Moggi azt is mondta, hogy Diegót el kell adni...

devil-z 2010.08.14. 20:59:20

És akkor mi van? Mondhatott sok mindent, én konkrétan a 'Juventusra sötét jövő vár' megnyilvánulására céloztam. Diego-val kapcsolatban nem osztom a véleményét, de ettől függetlenül nagyon is jól látja a dolgokat. Abban is biztos vagyok, ha ő eladná Diegot akkor pótolni is tudná, de ebbe most ne menjünk bele mert sok lenne a 'ha'.

Ismeretlen_149085 2010.08.14. 21:40:56

A sötét korszakot pont ő idézte elő, de szerintem se menjünk bele, mert OFF lenne.

Ismeretlen_114321 2010.08.14. 23:03:43

Ha nem vetted volna észre, Moggi mindennek az ellenkezőjét mondja, amit a jelenlegi vezetőség csinál. Ilyen ez a fránya poltika...

devil-z 2010.08.15. 00:02:51

Talán azért mondja mindennek az ellenkezőjét, mert ez a komplett idióta vezetőség pont az ellenkezőjét csinálja mint amit kellene? Erre nem is gondoltál, mi?;) Ő legalább kimondja azt, amit sokan nem mernek, vagy ami rosszabb; sokan észre sem vesznek. Bizony, ő állította, hogy egy tökös, tapasztalt edző kell ide. Bizony, ő állította, hogy az igazolások gyengék (kifejezetten Martínez). Bizony, ő állította, hogy a teljes vezetőséget le kell cserélni. Hívhatod politikának, vagy ahogy akarod, te dolgod. A lényeg lényeg marad: igaza van. Na de ne Moggiról beszéljetek, hanem arról a csodás teljesítményről, amit nyújtott a csapat a Trofeo TIM-en (a címben elírás, nem Troefo)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása