Del Neri és Marotta nyilatkozott a tegnapi meccsek után

Nem ünnepel túl sokat egy-egy győzelem után, és nem érzi demoralizálva magát egy nem túl tökéletes este után.

delneri

Del Neri a tegnap esti Inter elleni vereség illetve Milan elleni döntetlen ellenére elégedett volt.

Az augusztusi felkészülési mérkőzéseken, így a Trofeo TIM-en is az eredmény a legkevésbé fontos.

"Új csapatunk van, új csoport alakul és éppen emiatt azt vártam, hogy nehézségekkel fogunk szembenézni, valamint nem fog minden tökéletesen menni."

"Ugyanakkor örülök, hogy előrébb járunk, mint ahogy elképzeltem. Mintha mindenki tisztában lenne azzal, hogy sok mindent kell elvégeznünk, és fejlődnünk kell. Például röviden kell játszanunk és jobban kell tömörülnünk."

"Ma este egy kétarcú teljesítményt láttunk, ugyanakkor tetszett a csapat karaktere és személyisége."

A tegnapi torna után Giuseppe Marottát is szóra bírták az újságírók.

marotta

Minden alkalommal, legyen az hivatalos mérkőzés vagy egy felkészülési meccs, mint pl a Trofeo TIM, Giuseppe Marottát megkérdezik az átigazolási piaci helyzetről.

Tegnap az Inter elleni meccs után adott nyilatkozatot a Juventus sportért felelős igazgatója.

"Az átigazolási piac ezen szakaszában meg kell próbálnunk előnyt kovácsolni a felbukkanó lehetőségekből. Az a szándékunk, hogy minőségibb csapat álljon Del Neri rendelkezésére."

"Az ilyen tesztek, mint például a ma esti meccsek, arra szolgálnak, hogy megmutassák a csapat hiányosságait és hogy milyenek az egyes játékosok adottságai."

"Jelen pillanatban a csapatmunka a legfontosabb. Létre kell hoznunk az összetartozás érzését és tudatosítanunk kell minden egyes játékosban, hogy milyen fontos mezt viselnek."

"Diego? Tudjuk, hogy érdeklődnek iránta más klubok, viszont nincs ok arra, hogy Diego távozzon."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr124652802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2010.08.14. 15:03:09

Marotta: A csapatmunka fontosabb az átigazolási piacnál de kérlek Istenem ezzel a kerettel mit akarnak??? Grygerát tegnap azthittem tv-én keresztül megütöm. Pepe 1 rakás szerencsétlenség,Martinez padra is kevés meglátásom szerint és még sorolhatnám.

Ismeretlen_114321 2010.08.14. 15:30:47

A csapat karaktere? Személyisége? Hét idézet gyanús...

Robi 2010.08.14. 15:39:57

Már úgy vagyok vele, hogy semmilyen elvárásom nincs Marrottával szemben, egyszerűen nem akarom felidegesíteni magam folyton miatta. Már egy hintaló is összeállított volna egy korrekt kis csapatot a következő szezonra. Megvenni Krasicot, aki dalolva jönne, egy valamire való balhátvédet és csatárt (ezekre a posztokra elég sok jelölt lenne, persze nem Pazzini és hasonlós Sampdoria-szökevények), eladni a selejtet és minden áron megtartani Diegot. De mint mondtam, ez nem elvárás, hanem egyre inkább úgy tűnik, hogy csak egy szép álom, sajnos.

Alessandro 2010.08.14. 15:45:32

Konkrétan nem mondja ki hogy Diego nem eladó, tehát még ott van a levegőben a brazil esetleges távozása. Marotta maga se tudja igazán hogy mit akar, kitérhetett volna az általa erősítésnek idehozott játékosokra, talán kezdi belátni, hogy kissé szegényes üzletpolitikát csinált eddig és talán egy esetleges Diegoért bejövő komolyabb pénzösszegből vásárolna egy igazán jó játékost, ezáltal némileg kárpótolva minket szurkolókat, de kizárt dolog hogy idén Diegoért jönne egy visszautasíthatatlan ajánlat, nem beszélve arról hogy azt a pénzt normálisan nem is tudnák befektetni más játékosokba.

Ismeretlen_147985 2010.08.14. 15:58:01

A tegnapi TIM Kupára a Juventus érkezett a legerősebb csapattal. Az Inter és a Milan kezdőcsapataiban is voltak Primavera játékosok, a Juventuséban nem. Nálunk nem volt komoly hiányzó (jelen helyzetben tökmindegy, hogy Buffon áll a kapuban vagy más), míg a Milan-nál és az Inter-nél több meghatározó játékos sem lépett pályára. A három csapat közül mi kezdtük el legelőször a felkészülést. Szóval fogalmam sincs, hogy ez a szerencsétlen Del Neri mivel elégedett, és ha az ő elmondása alapján előrébb járunk, mint ahogy előzetesen gondolta, akkor vajon eredetileg mire számított ezen a tornán.

Szabi85 2010.08.14. 16:02:57

Ami még kéne ide: Krasic megvétele. Lanza,Krasic,Diego hármas már tud valamit kavarni komolyabb csapatok ellen + Amauri hátha összeszedi magát... Marchisio és Momo meg szerzi a labdákat. DC helyére egy értelmes balbekk, aki tud beadni is. Mottának és a középső védőknek meg megmagyarázni, hogy a jobb szélünket nem kéne üresen hagyni oly gyakran. Az EL meccsen is volt rá példa, most meg a Milan gólt is lőtt belőle. Erősen ajánlott lenne egy rutinos, jó védő (nem kiégett Cannavaro féle) akivel Chiellini jól tudná irányítani a védelmet. Valamint álomigazolásnak - ha még futja a készletekből - Trez helyére egy mozgékonyabb, gólveszélyes csatár. De bízzunk benne, hogy ez Marotta papa is látja...

Del Piro 70 2010.08.14. 16:20:08

Sziasztok eladtuk végre Ekdalt is 4.8 millioért! Ebből meg Poulsen árából majd csak igazolunk valami normális játékost.

L.Moggi 2010.08.14. 16:22:33

Srácok nem akartok visszahívni? Mert sajnos a Juventus végképp kezdi magát kitörölni az Európai foci nagyjai közül.:(

Diego2889 2010.08.14. 16:29:45

hát Moggi elkellene. Krasic vagy Elia. én ink az utobbira szavaznék. 1 klasszis csatár és még 2 védő. ez kellene. de hát semmi esély rá

Del Piero 70 2010.08.14. 16:29:51

Diegoért beajánlott 17 millát a Wolsburg, mi 19-et szeretnénk,ha eladjuk jó nagy barmok leszünk és jó nagy bajba is leszünk.Ennyi pénzért, ráadásul ilyen játékost nem fogunk kapni!

Victor90 2010.08.14. 16:32:44

Szabi,nagyon jól összefoglaltad a dolgokat,jól látod a helyzetet!Ez a Lanzafame gyerek,nem annyira rossz,csak kicsit nagyképű,de legalább gyors,pörgős játékos!Krasicot ha leigazolnánk végre egyszer valahára,ez a 3 játékos bolondot tudna csinálni a Serie A-ból!Trez nagy kedvencem,de már semmi keresnivalója nem lenne itt,kiégett,lassú,körülményes!Motta cseréje aggaszt még nagyon,mert szegény Grygera is már olyan mint halottnak a csók!Balhátvéd posztunk nagyon gyenge,oda égetően kell 1 normális játékos!Belső védőnek nem igaz,hogy nem tudjuk rávenni Gallast-hogy vegye már lejjebb a fizetési igényét,ő nagy fogás lenne!Inter egyértelmű bajnok,Milan Roma 2dik helyért fog harcolni,mi pedig a 4-dik helyért,de az már nem eu-liga helyezést fog érni???

Diego2889 2010.08.14. 16:33:20

én már oda jutottam h nem érdekel. meg érdemeljük ha bekövetkezik. 1x talán lesz még olyan csapatunk amilyen 4 5 éve. már várom nagyon.

Diego2889 2010.08.14. 16:39:07

mivel inter nyerte a Bl-t igy a 4. hely is BL-t ér.én sztem igy van.

Supi 2010.08.14. 18:27:18

Diego2889 hát nem így van,mármint nem az miatt,de látom megint okoskodsz:)... várom a válaszod,de gondolkodj már el,hogy nem vagy-e 1 kicsit gyerekes, nem is 1 ember szólt be neked és nézzél magadba... Egyébként ezerszer jobban érdemelné meg a német bajnokság 4. helyezettje a BL-t,mint a mostani Serie A-ért. Benítezen sok fog múlni,de hasonlóan védekező mentalitású csapat lesz szerintem,mint tavaly,de első hely jővőre is a Sinteré. Többi csak ráérzés,de szerintem a Milan idén gödörbe lesz hacsak ki nem talál valamit Allegri,mert az egyre jobban öregedő kp. és a védelem szélei se az igazi,ha viszont Dinho formába rendül a támadószekcióval nagy gondok nem lesznek,mert azért a Ronaldinho,Pato,Boriello,Huntelaar és végső esetben Pippo nem olyan rossz csatársor... Szerintem Roma 2.hely ha így folytatja Ranieri csak ő az örök második,de még akár Scudettora is lehetne esély,mert tavaly honnan hozta fel a csapatot... Ki tudja mi lett volna ha a szezon eleje óta ő van... Na és most jön a merész gondolat,de csak mert optimista vagyok:D 3.helyért a Juve és a Genoa fog küzdeni. 5.Palermo,6.Napoli Samptól sokat nem várok Di Carlo miatt,habár lehet nekik jobb is így,hogy eljött a MI SZezon legnagyobb igazolásunk onnan:D Én a tegnapi meccs után csak két pozitívumot tudok felhozni:Diegot és Lanzat csak neki nagyon nagy az arca azt nem ártana leállítani kicsit,ha jönne Krasic és Amauri formába lenne a támadószekció úgy ahogy megfelelne,de a védelembe legalább 3 ember kellene még.

Diego2889 2010.08.14. 19:04:24

Supi te nagy okos akkor kérlek mond meg ebbe mi volt az okoskodás??? akkor kérlek válaszolj te h mi van a 4. hellyel?? én ott van a végén h szerintem ugy van.

Claudius77 2010.08.14. 19:48:01

sport sport Wolfsburgban kötött ki Diego sport Visszatér a Bundesligába a brazil csatár sport Ma, 10:42, Forrás: SportFórum.hu sport Péntek este a Milan ellen még a Juventus színeiben szerzett gólt a brazil Diego, ám szombati német lapértesülés szerint időközben megegyezett a Juventus és a Wolfsburg Németországba szerződéséről.

Ismeretlen_128149 2010.08.15. 09:45:08

Nem fog elmennim ez a legnagyobb baromság! Diego itt fog maradni, nem adják el! Camo, Zebina és Tiago még mehet, más nem fog! Diego esetleg Dzeko cseréjeként mehet el, máshogy nem! Más részről a csapat a halálán van...Del Neri is kihozta belőllük a maximumot, de sokkal jobban kéne a taktikára figyelnie mostmár, mert ne fárassza ki őket nagyon. Továbbá nem értem mit szaroznak Krasic leigazolásán, amikor nagyon kéne Bal Szélre végre valaki! AZ eladásokból csak tovább gyengűlhet a csapat, vásárolni kéne de nem Martínezt hanem jó játékosokat!

Ismeretlen_150170 2010.08.16. 10:11:54

Már megint csak ez a pesszimizmus! Gondoljátok a juve vezetői nem látták hogy mennyire nincs kész ez a csapat??? Kicsit jobban értemek hozzá mint mi! Tudják hol vannak hiányosságok csak amíg nem tudnak eladni addig igazolni se tudnak! Az meg egyenesen nevetséges hogy fikázzátok a csapatot mert egy intertől kikapunk! Nekünk egy teljesen új csapatunk van megint és még csak nem is teljes! Egy teljesen új csapat míg "összeérik" ahhoz azért idő kell! Persze károgni a legkönnyebb!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása