Marotta: "Az igazolások az eladásokon múlnak"

A Juventus igazgatója Edin Džekóról is beszélt.

Giuseppe Marotta beismerte, hogy az álma - vagyis Edin Džeko leigazolása - nem fog valóra válni.

A Wolfsburg bosnyák gólvágója a pletykák szerint a Juve első számú célpontja volt, de úgy tűnik, mégsem sikerül Torinóba csábítani a támadót.

"Džekóról szinte végleg lemondhatunk, hiszen a Wolfsburg egyszerűen nem akarja eladni."

"Džeko többször is jelezte, hogy szívesen viselné a Juventus mezét, de sajnos a klub döntése számít, és ha az eladó nem akar eladni, akkor nem sok mindent tehetünk. Ezt az álmot nehéz megvalósítani." - olvasható a Juventus hivatalos weboldalán.

Marotta szavainak némileg ellentmond a Wolfsburg vezetőjének, Frank Aehlig-nek a nyilatkozata. Aehlig arról beszélt az Itasportpress.it riporterének, hogy a Juventus egyáltalán nem tett konkrét ajánlatot a csatárért, sőt, szerinte csak a Manchester City és a Bayern München érdeklődött.

Marotta megjegyezte azt is, hogy az igazolások nagyban függnek a távozóktól is.

"Jelenleg túl nagy a keret, és azon dolgozunk, hogy néhány játékosunk máshol kaphasson szerepet. Tárgyalunk más vezetőségekkel, de én optimista vagyok. Amint ezek az üzletek le lesznek zárva, el lehet gondolkozni a többi igazoláson. Az igazolások az eladásokon múlnak."

"20 napunk van, ezalatt arra is választ kapunk majd, hogy ki lesz benne a keretben. Egy olyan csapattal próbáljuk majd zárni az átigazolási piacot, mint amit korábban elképzeltünk."

A bajnokság még nem kezdődött el, ám a Juve már fontos meccseken van túl. Sőt, a sajtó már botrányt szimatol, amiért Del Piero tegnap nem volt a kezdőben.

"Már most részt veszünk egy hivatalos sorozatban, és még sok másik meccs vár ránk. Ebből kifolyólag az egész keretet ki kell használni a szezon során. Nagyszerű játékosaink vannak, mindannyian hasznosak és nélkülözhetetlenek, akárcsak Del Piero."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624652779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alessandroitaly10 2010.08.06. 18:46:57

Sajnálom,hogy Dzekot nem engedik.

Tony 2010.08.06. 19:25:49

20 napja maradt ennek a nagyokosnak,hogy hozzon legalább 1 erősítést jelentő játékost.

Tony 2010.08.06. 19:28:38

A távozók névsorát pedig kezdhetné mindjárt ezzel a szerencsétlen Martinezzel,például bevonhatná a Krasic üzletbe,hátha 1-2 millióval kevesebbért megkapjuk és 1 játékossal kevesebb a fölöslegből. :) 2 legyet 1 csapásra.

Supi 2010.08.06. 19:28:57

Gratulálok nagyszerű MAROTTA!!! Insúara 5mllióért évi 1 milliós fizetésért nem rárepülni megint ügyesek vagyunk és holnap be is jeletnik,hogy az exliverpoolos a Genoaba folytatja. gratulálok...

Victor90 2010.08.06. 19:44:08

Én se vagyok megelégedve Marotta teljesítményével,Bonucci jó igazolás volt,Martínezbe bízok (de félek,hogy nagyon rossz lesz nálunk)de ne legyen igazam,Storari jó igazolás volt,Pepe-re nem mondok semmit,nála mintha azt éreznem,nagyobb a szíve a focihoz,mint a tudása és a tehetsége!Motta ha belelendül nem lesz 1 rossz igazolás,de Rafinha sokkal jobb lett volna szerintem!Lanzafame nálam Serie A-s gyenge középcsapatba való,nem 1 Juventusba!Mindent összevetve eddig a teljesítménye gyenge átlagos...!

Arnijuve 2010.08.06. 20:20:16

sztem martinezen kívül eddig mindent jól csinált.....és még azért martinezt se kiabáljuk el....sztem most télleg az jön hogy elkell adni a selejtet meg az extramagas fizetésűeket....és utána még talán 1-2 igazolás lesz....ennyi....egy EL induló csapathoz sztem ennyi a max...majd ha meglesz a bl hely akkor lesz nagy igazolás sztem

Ismeretlen_102194 2010.08.06. 20:26:29

AmikorMArtine jött mindenki tudta hogy sérült, csak Marotta nem???Vagy Meggyógyult nálunk és máris lesérült???Egy kicsit deja vu-m van.....

Ismeretlen_147985 2010.08.06. 20:59:32

Pontosan ugyanazt akartam megjegyezni, mint Supi. Óriási szerencse, hogy itt van nekünk ez az ember, ő az aki kell nekünk. Hatalmas húzás - hogy mivel Poulsen valószínűleg Liverpool játékos lesz - nem belevonni a Poulsen-féle üzletbe Insuát, mivel nekünk kellene balbekk, őt meg el lehet hozni mélyen a valódi ára alatt, ráadásul éppen Insua klubjával tárgyalunk egy Juventus játékos eladásáról. Köszönjük neked Giuseppe "Beppe" Marotta, vedd meg Aogo-t vagy Fodor Marcell-t 10-12 millióért, nagyon örülünk, hogy úgy alakul a keret, ahogyan ti azt elterveztétek a 25 éve trófea nélkülivel.

Ocean 2010.08.06. 21:20:33

Az újabb pletyka: Grosso a Göteborgba, cserébe érkezik Ragnar Sigurdsson.

4Evorg 2010.08.06. 21:28:52

mmartin, lehet egy személyes jellegű kérdésem? Te JUVENTUS SZURKOLÓ VAGY? Mert nem vagyok biztos benne. Kicsit unalmas már a Marotta fikázásodat hallgatni, küld már el az önéletrajzodat a Juventusnak, vagy csak ilyen plusz információkat, hogy kire/kikre kellene "rárepülni". Várjunk még az ítélethozatallal, egyedül nekem is Martínez az aki egyelőre nem mutatott semmit.

billy 2010.08.06. 21:53:30

inusa is a genoáé ezt nem hiszem el a genoa is elken minket

Wiltore 2010.08.06. 22:57:58

Rafinha elkellt - Genoa perkállt...

Ismeretlen_164215 2010.08.06. 23:37:56

Akkor ennyit erről, játékosokat eladni érdemi áron nem fognak, max elvesztegetni, hogy legalább a fizetésüket ne kelljen kiperkálni. Ezzel a kerettel meg a tavalyi évből és a Shamrock ellen nyújtott teljesítményből kiindulva harmadik-negyedik helynél jobb nem lesz, ami azért nem méltó se a klubhoz se a kapitányhoz, Buffonhoz, Chiellinihez.

devil-z 2010.08.07. 01:04:10

Lehet, hogy unalmas a félisten-Marotta fikázása de egy pár hónap (hét?) és szinte mindenki a fenébe fogja kívánni. Csak kell egy kis idő, hogy mindenkinek leessen mégis mit művel itt. Mert ez eddig egyáltalán nem csapatépítés, mintha nem lenne tisztában azzal, hogy ez itt a Juventus. (ami az előző szezonban borzasztóan leszerepelt, erre a megmentésünkre idehozza Martínezt?!) A távozóknál sem jobb a helyzet: eddig eladtunk egy jól teljesítő Candrevát és Gio is máshol folytatja. Utóbbi annyiból jó, hogy máshol kap lehetőséget. Annyiból rossz, hogy nem nálunk. Szóval még nincs vége az átigazolási időszaknak de mivel sorra maradunk le az értelmesebb játékosokról sok jóra nem számítok. Talán Krasić meg lesz de egyedül ő is kevés ide.

Tony 2010.08.07. 02:27:45

Igazából az egyetlen valamire való igazolás eddig mindössze az 1 szem Bonucci,a többi katasztrófa.

Ismeretlen_123962 2010.08.07. 10:14:45

Sokan rinyálnak, már elnézést.. az igazolások miatt.. Szerintetek kit kellene minimális pénzekből igazolni? itt nem csak az átigazolási díjért kell fizetni aztán hepi van hanem egy Eliának Martínezzel szemben 2x akkora fizetést kell adni Rafinha érkezése pedig kizárná Krasicét és azért lássuk be a szélső poszt jóval gyengébb mint a jobb védő (igaz az is az egyik gyenge pontunk). Szerintem korrektül igazol Marotta. Ez az időszak az áldozatokról szól és ha sikerül bejutnunk a BL-be sorozatban 2-3 évig majd jönni fognak nagyobb nevek.. de csak szépen fokozatosan!

goku06 2010.08.07. 10:48:18

am. mindenki ezzel a k...a tavalyi szezonnal jön. ott egyértelműen ferrara hozzá nem értése vitt minket a 7. hely környékére. azóta jött egy épkézláb edző, és a keretünk sem gyengült (ha csak a neveket nézzük, akkor nem rossz ez a keret..), és sztem a roma és a milan kereténél nem gyengébb a miénk. De én az intert sem érzem olyan erősnek idénre.. főleg ha elmegy Maicon, aki legalább 15 pontot hozott nekik a tavalyi szezonba. hihetetlen hogy amikor senki sem bírt gólt lőni, a jobb-bekk hozta össze nekik a gólt:S

Drughi di Bianconeri 2010.08.07. 13:00:33

emberek hihetetlen, h. egy 92ben született srác, aki még nálam is fiatalabb (már ha k_krisz92 nevében ,a 92 születési dátumot takar..); jobban átlátja az átigazolással kapcsolatos fejleményeket , mint ti...értsétek meg : nincs pénz sztárokat igazolni, pláne nem évi 5-6-7 millás fizetési igényeket kielégíteni; mindezek fényében igenis, jól igazolt a vezetőség.. Martinezt meg még nem ásom el; ki tudja, lehet, ha már nem lesz sérült, és formába lendül...akkor lefut mindenkit és príma pontos beadásokkal hozza gólhelyzetbe a csatárokat..így legyen...kvalitása majd kiderül úgy az 5-8. lejátszott meccs környékén...addig nem kéne fikázni... de a többiekkel kapcsolatban, teljesen jó döntéseket hoztak, így pl.: Pepe-nél jobb szélsőt a serie Aból nem nagyon tudtunk volna igazolni, tudom, nem egy Camo színvonal, de azért elég jó..azzal meg nehogy gyertek nekem, h. mit művelt a vb-n a squadra-ba, mert ha mindenki a szívére teszi a kezét, akkor nyugodt lélekkel elmondhatja, h. Pepe volt az 1etlen az egész csapatban, aki játszott pont ,meg egyébként is elég jó képességű szélső, szóval neki mondhatni örülök..de még jobban Lanzafame kölcsönjövetelének örülök, nagyon jó , mert jó szezonja volt, sokat volt játékban; és képességei szerintem magukért beszélnek, meg aztán fiatal, gyors , megbízható; szóval szerintem a szezon végén élni fog a vezetőség azzal az opciós joggal..aminek szerintem örülhetünk.Motta pedig 1értelműen a jövő olasz válogatottjának nagy jobb bekkje lehet, és lesz is...Bonuccit meg hát ismerjük és elismerjük...szóval mondom összességében szerintem a körülményekhez képest a lehető legjobban igazoltunk...remélem beváltják a hozzájuk fűzött reményeket ! Forza La Vecchia Signora ! off.: a milan és a roma tényleg nem rendelkezik jobb kerettel, bár a Roma most elég jól erősített, és lesz egy elég ütős támadó soruk (taddei-simplicio-adriano) ,de a miénk jobb :)...az ac silányról meg kár szót ejteni...sok-sok nagy klasszis, sőt legjobb, és nagy-kedvenc egykori(!)olasz játékosok vannak ott (nesta, pirlo, gattuso), de kicsit olyanok, mintha a múltban ragadtak volna, és nem hinnének az idő múlásában, észre sem veszik, h. az átlagéletkor 30 év felett van :P a sIntert pedig én szóra sem méltatom, de Maiconról csak annyit, h. ezen kijelentéssel nem értek egyet, -mint ahogy sztem sokan -, h. "összehozta a jobb bekk a gólt"...ad 1 h. a világ legjobb RB-je nem csak összehoz 1 gólt...meg aztán alapból képes ő gólokat lőni, nem kell ahhoz csatárjaik impotenssége...de nehogy félreértsétek !!!...szívből gyűlölöm a sintert, de elismerem néhány játékosuk kvalitását, így Maiconét..bár nekünk lenne ilyen klasszisunk a védelemben, 1 szem Chiellini klasszisnak azért kevés a védelembe...se baj, majd M. Motta, ha beérik pár éve múlva, jobb lesz, mint Maicon :P Forza La Vecchia Signora !!!

Ismeretlen_102246 2010.08.07. 13:22:51

mmartin91-nek igaza van. Legalább is eddigi igazolások alapján elmondhatjuk, hogy sokkal több volt ebben a nyárban. Marotta semmivel sem tűnik jobbnak Secco-nál egyelőre, hiszen Secco is Almirónnal kezdte, akit most veszteségesen adtunk el (a Bari csak úgy vette meg 5-6 milláért, hogy a fizetésének egy részét még mi álljuk)... és itt van Martinez, akinek - látványra - még rengeteg idő kell a beilleszkedésre, ha egyáltalán be tud illeszkedni. Ugyanazt a balfaszságot követte el Marotta Martinez leigazolásával, mint Secco annó Tiago és Almirón leigazolásával. Persze az idő majd igazol engem, vagy megcáfol jobb esetben. Marotta eddig nagyon gyengén muzsikál, hiszen Secco sem tudta eladni Tiago-t... Marotta sem tudja eladni. Valójában semmi különbség idáig, hiszen Bonucci kontra Sissoko is fennáll (jó igazolások). Nagy bajok vannak. A csapat nem erősödött... sőt Diego korábban megpedzegetett eladásával még gyengítették volna a támadószekciót. Criscito-t eladtuk. Giovinco kölcsönben. Az odáig rendben van, hogy kevés a pénz, de nem hiszem el, hogy nem lehet kipenderíteni a nem idevaló játékosokat. Nekem hatalmas csalódás idáig a munkájuk.

Ismeretlen_53881 2010.08.07. 13:30:34

De legalább Marotta nem ad akkora fizetéseket, amivel ideláncolja a klubhoz a sok bohócot. De persze ettől függetlenül eddig csalódás.

Ismeretlen_108746 2010.08.07. 16:02:23

ShyrKahn: A Bari nem vette meg Almiron teljes játékjogát, ez tévedés. Sok fórumon valóban úgy írtak róla mintha ez történt volna, de a nézd csak meg a Juve honlapján az idevágó sajtóközleményt. Bizonyosan fárasztó mmartin91 Marotta-fikázása, de a leginkább azért, mert kurvára igaza van. Marotta úgy érkezett ide, hogy egyesek "a szezon legnagyobb igazolásának" nevezték, ehhez képest eddig a legkevésbé sem meggyőző a ténykedése. Bonucci megvétele jó üzlet volt, s az eddigiek alapján nekem Motta is pozitív, de a többeikről inkább ne beszéljünk. Ezen kívül vég nélkül szerencsétlenkedünk Krasic megvételén, s nevetséges, hogy egy Genoa hozzánk képest egészen zseniális csapatépítést hajt végre. Egyértlmű, hogy szó nincs a mesebeli 80 millióról, aminek a fele sem áll rendelkezésre, na de ennél nagyon sokkal okosabban és ügyesebben lehetne igazolgatni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása