Csütörtöki pletykaáradat - Frissítve

Újabb találgatások láttak napvilágot a Juve játékosaival kapcsolatban.

Olasz jelentések szerint a Juve és az Inter Michel Bastos aláírásáért harcol, de állítólag a Milan is érdeklődik a brazil iránt.

A 27 esztendős balbekk a világbajnokságon jó teljesítményt nyújtott, és több európai élcsapat kívánságlistájára is felkerült, a L'Equipe szerint pedig a torinói és a milánói gárda vívja a legnagyobb harcot a Lyon játékosáért.

A Juve már régóta keres egy bal oldali védőt, az Inter pedig a valószínűleg távozó Maicon helyére keres embert. Konkrét ajánlatokról nem érkezett hír, bár Bastos egy interjúban megjegyezte, hogy a Milan egyik vezetője beszélt vele, és túl drágának minősítette.

A footballpress.net eközben listát készített a lehetséges távozókról és érkezőkről.

Újabb találgatások láttak napvilágot a Juve játékosaival kapcsolatban.

Olasz jelentések szerint a Juve és az Inter Michel Bastos aláírásáért harcol, de állítólag a Milan is érdeklődik a brazil iránt.

A 27 esztendős balbekk a világbajnokságon jó teljesítményt nyújtott, és több európai élcsapat kívánságlistájára is felkerült, a L'Equipe szerint pedig a torinói és a milánói gárda vívja a legnagyobb harcot a Lyon játékosáért.

A Juve már régóta keres egy bal oldali védőt, az Inter pedig a valószínűleg távozó Maicon helyére keres embert. Konkrét ajánlatokról nem érkezett hír, bár Bastos egy interjúban megjegyezte, hogy a Milan egyik vezetője beszélt vele, és túl drágának minősítette.

A footballpress.net eközben listát készített a lehetséges távozókról és érkezőkről.

A weboldal szerint a Bianconeri új trénere, Luigi Del Neri beszélt néhány játékossal kapcsolatban egy interjúban.

"Számítok Vincenzo Iaquintára és Felipe Melóra. Ők nem eladók, arra várok, hogy felépüljenek a sérülésükből. Mindketten kulcsembereknek számítanak a csapatomban."

"Elégedett vagyok Diegóval, jól teljesít csatárként mostanában az előkészületi meccseinken. Ebben az évben ez lesz a szerepe, én nem tudom elképzelni őt irányítóként két támadó mögött."

A beszámoló szerint hivatalosan csak a következő játékosok vannak átadólistán: Fabio Grosso, Zdenek Grygera, Jonathan Zebina, Mauro Camoranesi, Hasan Salihamidžić, Christian Poulsen, Tiago, Albin Ekdal és Sebastian Giovinco.

A szerző kitér rá, hogy a Bianconeri vezetői még mindig érdekeltek az átigazolási piacon, és még legalább 5 játékost szeretnének igazolni, méghozzá egy jobb és egy bal oldali védőt, egy középső védőt, egy szélsőt, és egy irányítót. Állítólag a következő nevek a kiszemeltek: Andrea Barzagli, Diego Lugano, Martin Cáceres, Royston Drenthe, Miloš Krasić, Giuseppe Sculli, Andrea Poli.

Végül pedig arról is ír a beszámoló, hogy a következő játékosokra való vadászat egy időre leállt: Paolo Cannavaro, Cesare Bovo, Angelo Palombo, Diego Forlán, Giampaolo Pazzini, Edin Džeko.

Az Itasportpress.it szerint a Stuttgart szemet vetett Tiagóra, a Juventus portugál középpályására. A német együttes a Real Madridba távozó Sami Khedira helyére keres új embert.

Eközben Roy Hodgson is megerősítette, hogy szeretnék leigazolni Christian Poulsent. A Liverpool mestere a Ekstra Bladet riporterének beszélt a dánról.

"Ha meg tudjuk szerezni a Juventustól egy szerintem elfogadható áron, akkor az ő személyében egy nagyon jó játékos érkezne a csapathoz. Christiant nagyon jól ismerem, évekkel ezelőtt tulajdonképpen én indítottam el a karrierjét, és azóta is figyelem őt."

UPDATE: Az Il Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a Juve igen keményen lép fel azon játékosokkal szemben, akik nem hajlandóak a távozásra. Állítólag az is elképzelhető, hogy egész szezonra kiteszik őket a keretből, amennyiben Torinóban maradnak.

13 játékos távozása várható, ebben az esetben a Bianconeri mintegy 142 millió eurót takarítana meg a fizetéseken. Többek között Mauro Camoranesi, Fabio Grosso, Hasan Salihamidžić, Jonathan Zebina, Christian Poulsen és Zdenek Grygera esete indokolja a drasztikus lépést, így ők maradásuk esetén sem számíthatnak epizódszerepnél többre.

A Tuttosport szerint újabb kérője van Diegónak. A lap arról ír, hogy a német Schalke 04 gárdája kinézte magának a Juventus brazil játékmesterét, és a következő napokban ajánlatot is tehet érte.

UPDATE2: A Manchester City csatára, Emmanuel Adebayor arról beszélt, hogy el tudná képzelni a jövőjét a Bianconerinél.

"A Juventus egy nagyszerű klub, szívesen játszanék ott." - idézi a csatárt a Tuttosport.

"Nem sokkal ezelőttig nem fogadtam volna egy transzfert egy másik klubhoz. A City mezét akartam viselni, és jobb szezont szerettem volna az előzőnél, de tudom, hogy nem kapok majd sok esélyt, tehát átgondolom a sok ajánlatot, amit kaptam. Sajnálom, hogy elhagyom a Premier League-et, de Európában más topbajnokságok is vannak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454652773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goku06 2010.08.05. 11:20:36

na ennek örülök hogy jobb bekket is keresünk, mert akkor Grygera és Zebina is mehet:) viszont a középpályán nemigazán tetszik hogy Tiago és Poulsent is eladnánk, akkor oda kéne venni majd egy embert. és a két játékosért 12-13 millát ha kapunk, abból éppenhogy tudunk venni egy épkézláb vkp-t. én meghagynám Poulsent, nem volt ő olyan rossz.. Naés Cáceres neve felmerült ismét:D ha a Barca engedne az árából (amit lehet hogy a nyár vége felé meg is tesz.. mert ők se akarják hogy a nyakukon maradjon az évre), már jöhetne is:) ja és Bastos jó lenne balbekknek, Marotta tudja hogy arra a posztra nagyot kell hozni..

spider81 2010.08.05. 11:20:38

Közben Poulsen-ről megálapodott a 2 klub egy 7 millió €-s vételáron! Most mmár csak a játékosnak megegyezni a klubbal! Ha még Tiago-t,Grosso-t,Zebina-t eladnánk az nagyon jó lenne!

Juventuno-Gyor 2010.08.05. 11:24:06

bastos-kompany-krasic és kész a keretünk

Ismeretlen_20408 2010.08.05. 11:25:24

na most már nekem is hozzá kell szólnom ezekhez a hírekhez.... távozók,már végre menjenek el,és kapjunk értük pénzt,valamint a fizetési sapeka szabaduljon fel pénz,futbalkurvák.... érkezők; bastosnak nagyon örülnék,már alyonba is imádtam,jobb oldalra ugyan miért nem voltunk képesek lecsapni rafinhára? fel nem foghatom....ne mindegy.Barzagil,cáceres,drenthe nem megoldás semmire,sőt! isten mentsen meg tőlük, luganonak örülnék,ő nagyon jó védő,akár padra és akár kezdőbe!A legnagyobb igazolás krasic és poli lenne,teljes mértékben kellenének a csapatba,de sculli nem,akkor már inkább hozzuk vissza zalayetat :D A leállt vadászattal kapcoslatban pedig,hát a kis canna maradjon csak szemétfalván,pazzinival együtt,palaombora nincs szükség,inkább poli,vagy ha ennyire ragaszkodnak hozzá,akkor sissoko vagy melonak mennie kell,mert sok ember lenne egy posztra. dzeko pedig cask vágy álom,ugyan akkor egy amauri benzema cserére fejethajtok,mert jobban járunk,karim egy játszós csatár,akire szükségünk is lenne!

valaki 2010.08.05. 11:29:51

Nagyon gyorsan el kéne passzolni őket és belekezdeni egy komolyabb erősítésbe mert ez nem lesz elég ami eddig volt... főleg hogy jövőre már a Genova val is számolni kell...

Ismeretlen_128290 2010.08.05. 11:43:08

Andrea Barzagli, Diego Lugano, Martin Cáceres, Royston Drenthe, Miloš Krasić, Giuseppe Sculli, Andrea Poli. Ez a névsor nekem k*rvára tetszik, aztán majd meglátjuk mi valósulhat meg belőle.

Ismeretlen_150170 2010.08.05. 11:50:10

csak felidegesítem magam ezekkel a pletykákkal! Ha Bastost el is engedik az jócskán 20 milla fölött lesz! Most akkor megint van pénz??? Poulsen helyett Tiago-tól kellene már megszabadulni! Továbbra is tartom hogy a dánra szükségünk lehet, egy nagy kérdőjel a belső középpályánk is, lesz jó teljesítmény vagy az idén is átjáró ház lesz az egész? Kell egy kemény favágó ide és ez Poulsen! Rafinha 8 milláért a genoa-ban! szétrobbanok! nekünk meg jobb esetben lesz egy motta-caceres párosunk! Jó hogy Jakira számít Del Neri, igaz mire felépül ez a "szerencsétlen" már nyugdíjazhatjuk is. A szerencsétlent a sérélüseire értem! A középhátvédnek továbbra se tudom ki volna jó, mert vagy olyan nevek merülnek fel akik még a padra is kevesek vagy olyanok akik viszont túl jók a padra! Pazzini jó hogy nem jön, nem olyan nagy szám, Dzeko annyi pénzért meg irreális és felesleges az idén. Kár volt ideje korán pepe-t és martinezt ide hozni ugyanis a Vargas gyerek még mindig eladó, na de ezt is elcsesztük! Az nekem meg külön vicces hogy hátul az egyik oldalon egy Motta van 2 millióért viszont a baloldalra Bastos kell 20-30 milláért, csak nekem vicces ez a fajta "egyensúly"??? Ha jobbra jó a Motta vagy Caceres akkor balon simán lehetett volna Criscito-De Ceglie kettős csak eléjük kellett volna egy Vargas kaliberű player és máris másképpen néz ki a dolog! Egy Martinez - Bastos oldal szerintem elég szerencsétlenül hangzik, Bastos fog inkább támadni Martinez helyett, ráadásul még az urugay-it is kerülgetnie kell majd a brazilnak! Nincs még vége az átigazolási szezonnak de állhatnánk már most is sokkal jobban!

Ismeretlen_149085 2010.08.05. 11:55:40

"A szerző kitér rá, hogy a Bianconeri vezetői még mindig érdekeltek az átigazolási piacon, és még legalább 5 játékost szeretnének igazolni, méghozzá egy jobb és egy bal oldali védőt, egy középső védőt, egy szélsőt, és egy irányítót." Biztos vagyok benne, hogy nem jön ennyi játékos 3 hét alatt, főleg, hogy már egy hónapja nem igazoltunk, és a fölöslegtől is nehéz lesz megszabadulni.

Ismeretlen_150170 2010.08.05. 12:05:10

Diego még se irányító? Mennyit is szidtuk ezért tavaly Ferrara-t!

Kyralyus 2010.08.05. 12:07:20

Maicon helyettesének?? Nem egyszerre voltak pályán a vb-n és ellenkező oldalon? :D

Kotrevák Kelly 2010.08.05. 12:24:45

Csak nehogy a sok "szemét" itt maradjon és miattuk ne tudjunk megfelelő játékosokat venni, mert akkor remélem a Drughi kicsinálja őket!

rmc 2010.08.05. 12:42:59

142 milliót spórolnánk a fizetéseken? :O aztarohadt... Diegót semmi pénzért nem szabad eladni!!

west 2010.08.05. 12:52:48

Amatőr szemmel Diego nekem sem tűnik igazi irányítónak inkább csak egy egyszerű támadó középpályás.

Ismeretlen_150170 2010.08.05. 12:53:24

142 millió az k.. sok! na mindenki ebből a szempontból próbálja megítélni a juventus helyzetét! nem vagyunk könnyű helyzetben! valamit nagyon elcsesztünk az utóbbi években!

Ismeretlen_152362 2010.08.05. 13:06:44

az a 142 milliót nem 1 év alatt lehetne megspórolni rajtuk... nem feltétlenül a drughi fogja az életüket megkeseríteni, mert az semmi ahhoz képest, hogy nem fognak játszani és mikor lejár a szerződésük majdnem a kutyának sem fognak kelleni. legalábbis értelmes, nemzetközi kupában is érdekelt csapatnak nem. a pénzüket megkapják, de b*szhatják, ha utánna nem tudnak majd más csapathoz elmenni, mert nyilván meglenne a fizetési igény, de a semmire nem dobálják a milliókat. az meg, hogy 1 csapatban csak bizonyos árkategóriás játékosok lehetnek irgalmatlan nagy hülyeség...

zacsi 2010.08.05. 13:20:33

ez a 142 milla rövid távon 1-5 év körül van sztem és ez nagyon sok ebből már futná értelmes játékosokra...

Ismeretlen_53881 2010.08.05. 13:46:00

Senki sem mondta, hogy a 142 millió egy év alatt jönne össze. Nyilván ez attól függ, hogy kinek hány éves szerződése van.

Ismeretlen_108746 2010.08.05. 13:57:52

Kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatban mit jelent majd a nemkívánatos játékosok büntetése, hiszen a valóságban eddig is többniyre epizódszereplők voltak. Ez az egész persze komoly lecke, nem szabadna, hogy ilyen színvonalú játékosok vastag fizetést, s hosszú szerződéseket kapjanak a Juventus-nál. Mindenesetre engem megdöbbentett, hogy ilyen magas kiadást jelent a fizetésük.

Ismeretlen_102246 2010.08.05. 13:58:18

Bastos álom kategória... most engedtük el Cáceres-t, erre újra a listán van? Ez több, mint érdekes. A távozók listájával abszolút mértékben egyetértek.

west 2010.08.05. 14:00:48

Elvileg őt eddig is akartuk csak sok volt az opciós jogban szereplő ár a barca meg nem engedett belőle bár nem tudom azóta mitől változott volna az ára.

Ismeretlen_96517 2010.08.05. 14:11:47

Szerintem meg, igenis kell Bastos 20on valahány millióért, míg a másik oldalon csak egy Motta van. Hiszen nincsen 800 milliónk, hogy mindenhova drága magas színvonalú játékos vegyünk. A legjobb igazolásunk lenne idén. ...........Buffon ( Manni, Storari) Motta (?) Bonucci (?) Chiellini (Legro) Bastos (DC) Krasic(MArtinez)Melo(Sissoko)Marchisio(?)Pepe(Lanzafame) (Amauri/trez/Iaquinta) Diego (DP)

Norbi91 2010.08.05. 14:14:07

Húú de hiányzik erről a listáról Tiagó neve:D:D:D.Biztos elfelejtettétek.

Ismeretlen_102246 2010.08.05. 14:53:01

Norbi91: Neked honnan hiányzik a neve? Az átadólistások között van... vagy te a maradók között akartad látni?

Ismeretlen_149085 2010.08.05. 15:10:21

"Többek között Mauro Camoranesi, Fabio Grosso, Hasan Salihamidžić, Jonathan Zebina, Christian Poulsen és Zdenek Grygera esete indokolja a drasztikus lépést, így ők maradásuk esetén sem számíthatnak epizódszerepnél többre." Itt tényleg nem szerepel Tiago neve.

Ismeretlen_123962 2010.08.05. 15:16:16

Cácerest azért nem tartottuk meg mert EU-n kívüli, ahogy Adebayor is ezért nem fog idejönni(idén). Lugano, Krasic, Drenthe és Poli akiket elhoznék! Bastosért nem adnék ki 20-25 milliót (27éves..EU-n kívüli..) A távozókkal egyet értek kivéve, Gio és Ekdal őket csak kölcsönbe, vagy Giovinco-t fele játékjoggal és még a listára felvennék jákintá nevét is mindenképp!

Ismeretlen_96517 2010.08.05. 15:32:30

nem tudom kinek bizonyított már Drenthe játéka. Én rettentő gyengének tartom. Van egy közepes szint amit játszani tud, viszont nagyon görcsösen ragaszkodik a játékához. Én butának tartom a játékhoz, egyszerűen nem látja jól a játékot. Nem láttam sokat játszani, pár meccset csak, de az nagyon gyenge volt. Ekdal egész kiváló teljesítményt nyújtott a felkészülési meccseken. Látok benne fantáziát. Caceres-el pedig az van, hogy túl drága volt az opciós ár, lejebb lehet faragni. Nem tartom túl nagy játékosnak, de cserének nem olyan rossz. többieknek, nem nagyon ismerem a játékát

Ismeretlen_128760 2010.08.05. 15:50:50

Látom mindenképpen egy a kora (tehát nem képessége) miatt olcsó középhátvédet keresünk. Erre a célra Lugano teljesen megfelelne. Cácerest el lehetne már felejteni, a válogatottból is kilógott a vb-n. Drenthét nem tartom megfelelőnek, egy agyatlan "ugrálócsoki". Ugyanakkor fájó szívvel látom, Rafinha idén szóba se került, és egy Genoa igazolja le viszonylag olcsón...

Ismeretlen_53881 2010.08.05. 17:28:55

Új update!

Ismeretlen_102246 2010.08.06. 10:37:42

Adebayor nem fog jönni (szerencsére), így ez a nyilatkozat sztem csak figyelemfelkeltés és árfelsrófolási célzattal született.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása