Diego és Buffon sorsa is bizonytalan

A két játékos jövője még kérdőjelekkel tarkított.

Diego bevallotta, hogy nem tudja, mit tartogat számára a jövő a Juventus együttesénél. A 25 éves játékos tavaly nyáron érkezett, ám nem tudott teljes mértékben megfelelni az elvárásoknak.

Luigi Del Neri érkezésével a Juve valószínűleg áttér a 4-4-2-es hadrendre, emiatt a brazil akár távozhat is.

"Jól érzem magam itt, nyugodt vagyok." - nyilatkozta Diego a Tuttosportnak.

Amikor arról kérdezték, hogy szerinte lesz-e gondja a csapatba kerüléssel, a következőt mondta.

"Nem hiszem, hogy ez probléma lenne, de ki tudja."

A brazil ügynöke már magabiztosabban nyilatkozott.

"Nem hagyja el a Juventust. Ezek csak pletykák. A Bianconeri újrakezdésének ő és Chiellini az alapja." - mondta Giacomo Petralito.

"A Juve bárkit megvehet, kivéve Chiellini és Diego helyettesét. A következő év az övé lesz. Főszereplő lesz, csakúgy, mint a Juventus."

Gianluigi Buffon távozásáról is egyre többet pletykálnak. Köztudott, hogy a világbajnok kapus a Bajnokok Ligáját is szeretné megnyerni, és talán olyan csapatba igazol, ahol ez reális célkitűzés lehet.

"Azt vártam, hogy nyerünk valamit idén. Ehelyett üres kézzel maradtunk." - mondta Buffon a Milan elleni szezonzáró után.

A La Gazzetta dello Sport szerint a kapus arra vár, hogy ki lesz Alberto Zaccheroni utóda. A hírek szerint Buffon egy nagy név érkezésének örülne, így Del Neri kinevezése talán nem lesz elég a meggyőzéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934652438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego89 2010.05.17. 15:58:23

remélem mindketten maradnak és a nyáron kellően megerősítik a csapatot. ez igy nem fog menni. sürgösen ki kell találni valamit.

DonMatteo 2010.05.17. 16:03:49

Értem én hogy a managernek védenie kell a kliensét ,de azért az idei teljesítménye alapján Diego nincs a két legfontosabb emberünk között az biztos. Buffon,Chiellini,Marchisio és utánuk jöhet talán Diego. Hangsúlyozom talán.

Diego89 2010.05.17. 16:05:54

ne haragudjatok de ugy gondolom h Marchisio sem csinált tul sokat.

juvem 2010.05.17. 16:19:02

de diego ha normális csapattal van fel van tüzelve akk láthatta bárki tavaly h mennyire világklasszis teljesítményben játszik! ha megtudjuk csinálni h köré és chiellini köré építjük a csapatot szerintem irgalmatlan jól menne neki is és Chiellonak is

Ismeretlen_150170 2010.05.17. 16:20:18

Egyre valószínűbb Buffon távozása, sajnos be tett neki ez az év, mondjuk kinek nem? Én megértem ha el akar menni és trófeákat akar nyerni. Nagyon rossz lesz Buffon nélkül új csapatot összerakni, pontosabban nagyon nehéz lesz, még egy új kapust is be kell építeni a csapatba, ráadásul egy ikonnal egy vezérrel lesz kevesebb. Diegonál más a helyzet, ha ő elmegy semmit nem veszítünk vele mivel még semmit se rakott le a csapatnál és ő se nem vezére se nem ikonja a juventusnak. Ha akkora spíler mint ahogy sokan mondják akkor meg jövőre mutassa ezt meg és ha kell mind középen mind szélen is alkosson maradandót, ez egy állítólagos klasszistól nem lenne olyan nagy elvárás!

csuma 2010.05.17. 16:21:33

Pedig egyértelmű, hogy Chiello és Buffon mellett Diego a harmadik olyan játékosunk aki pótolhatatlan (természetesen mindenki helyettesíthető, csak nekünk nincs arra pénzünk, hogy ezeket a játékosokat pótoljuk). Marchisio is remek játékos, de még nem hasonlítható hozzájuk. Buffont meg teljesen megtudom érteni! Ha ide hoznak egy Delneri szintű edzőt, én se lennék bizonyos abban, hogy a következő években bármit is nyernénk. Szóval, ha minden vágya, hogy Bl-t nyerjen akkor menjen. Persze ha rajtam múlna akkor minden követ megmozgatnék, hogy itt tartsam (pl elhoznék egy edzőt aki miatt itt maradna mondjuk...)!!!!!

Bobek 2010.05.17. 16:33:29

Nos, én Diegot nem sajnálnám annyira. Tény hogy nem rossz játékos, de nem hiszem hogy vezére lesz a Juvénak. Akiket mindenképp megtartanék: Buffon, Chiellini, Del Piero, Candreva, Sissoko, Marchisio, Iaquinta, Manninger, Camoranesi, Giovinco, Salihamidzic Akit mindeképp hoznék: Kolarov, Mata

Juvehooligan 2010.05.17. 16:44:15

Mehetsz nem fogsz hiányozni, sosem bírtam a brazilokat, ink igazoljunk argentint vagy spanyolt... Azok még mindig közelebb állnak az olaszhoz... Cseréljük már el Jesus Navasra !!! Ahhh 4-4-2 végreeeee...

spider81 2010.05.17. 16:46:20

Remélem marad és vezére lesz a Juvenak,bár Jesus Navas-ért én is odaadnám vagy David Silva-ért:).

Ismeretlen_146600 2010.05.17. 16:56:56

Jesus Navas? Már le írták itt páran hogy soha nem fog elmenni Sevilla-ból mert beteg

epaska 2010.05.17. 17:09:01

Ha nem Jesus Navas akkor Pastore.:D

Ismeretlen_149085 2010.05.17. 17:20:12

Buffon távozása tényleg valószínű, nem véletlen, hogy Diego ügynöke ügyfelén kívül Chiellót nevezte még meg, akire építkezni akarnak.

Ismeretlen_102246 2010.05.17. 17:24:12

A spanyol olyannyira közel van az olasz stílushoz, hogy eddig megszámlálhatatlanul sok spanyol játékos tette le a névjegyét a Juvénál és az olasz bajnokságban... ellentétben jó brazil egy sem volt... Ébredjetek már fel. Ezek az előítéletek elég kiábrándítóak. Aki nem lát sokat Diego-ban inkább írja azt, hogy nem lát sokat és ennyi. Szerintem meg maradjon. Nem lehet mindig menekülni. Állni kell a sarat és idővel hozzánő a feladathoz... a képességei nem lettek rosszabbak.

Alessandro 2010.05.17. 17:26:41

Az már régen rossz ha egy vagy két ember képezi egy csapat alapját, jövőjét, remélem hogy sokan lesznek akikre lehet majd számítani a közeljövőben többek közt az utánpótlásból is. Nem vagyok Diego mellett, de csak akkor adnám el ha klasszis támadó középpályás érkezne a helyére, de az el selejtező és a rövid nyári phenés miatt nem hiszem hogy nagyon jó játékosok érkeznének, kivétel ha nagyszerű üzletpolitikát folytatna a vezetés, amire Blanc miatt kicsi az esély. Diegora nem szabad csapatot építeni, de lehet adni neki még egy esélyt, viszont jó lenne ha az új edző nem hozzá szabná meg a felállásunkat, ha be tud épülni egy új taktikai variációban a csapatba és jó teljesítményt nyújt akkor maradjon, ha nem, akkor jöjjön valaki más a helyére. Buffon várhatóan megvárja míg új edző érkezik és végleges lesz a jövő évi keret és majd utána dönt, de meg lehet érteni, ha megy, itt jövőre biztos nem nyer bl-t de utána is elég kérdéses, hogy milyen csapatot sikerül felépíteni és mikor lehet újra sikeres a csapat.

Mátéé 2010.05.17. 17:26:57

Buffon távozása nem olyan nagy dolog.. Ha jól építjük a csapatot és jó védősorunk lesz, akkor nem kell olyan nagy hangsúlyt fektetni a kapusra. Fiatal kapus kéne aki még fejlődik :) (Muslera,Lloris,De Gea)

Tony 2010.05.17. 17:29:19

Ha kérdéses lenne Buffon távozása,a vezetőség delnyéri kinevezésével gondoskodik róla h btos legyen! A rombolás folytatódik,továbbra sincs 1 szakértelem aki megoldaná a helyzetet.Úgy tűnik Agnelli sem az az ember. Olyan embrek kellenének(edző,vezető) akiben hisznek a játékosok,ahogy Buff is kérte 1 nagy név,inkább erre kéne nagy pénzt áldozni,dehát ez úgy néz ki ez nem menő. Delnyerivel nyerni bármit is??????

babo410 2010.05.17. 17:30:15

De miért ők? És mikor fogunk ugyanilyen híreket hallani Zebináról, meg Grygeraról, stb? Nem a legjobbaktól kéne megválni. Meg milyen üzenete van annak, ha Buffon és Diego is távozik, meg Camo és Trez? Meg jön egy középkategóriás edző. Ezzel elüldöznék az összes jó játékost nem? És a mai NS szerint Canna is távozni kivánna a klubtól. Nem vicces, hogy mindig ő az első, aki elhagyja a süllyedő hajót?

Ismeretlen_147985 2010.05.17. 17:37:12

Nekem ez a 4-4-2-es hadrend tetszik a legjobban. Tehát Diego azért szorulhat háttérbe, mert mi áttérnénk erre a hadrendre. Végülis, szinte az összes középpályásunk középső, s Camoranesi eligazolása után gyakorlatilag nem marad szélső a csapatban. Ez azt jelenti, hogy nyáron a 3 új védő mellett (az az alapok alapja, hogy érkezik egy jobb, egy középső és egy balbekk) és a kötelező csatárigazoláson kívül kellene még venni 4 szélső középpályást. Teljes mértékben megvalósítható...főleg a Juventus számára. Azt már most mondom, hogy a következő szezonban is borítékolható az irányítós játék Diegóval, szóval ha valaki, akkor ő biztosan nem távozik.

Csülök 2010.05.17. 18:04:49

Jaaaj,ha Diego olyan lenen itt is,mint nekem az Fm 2010-ben,hát akkor...27 meccsen 23 gólt szerzett:D Semmiképp sem adnám el! 1 évet mindenképp adnék még neki! Ennyit meg érdemel....és én még a 4-4-2-ben is ki próbálnám... Del Neri meg nem kell ide...nem sokkal jobb,mint az előző edzők,bár ki tudja...

csuma 2010.05.17. 18:08:50

Igen, Delneri akkora név a szakmában, hogy mindjárt hozzá is igazítjuk a felállásunkat, illetve, jól mondja előttem mmartin, veszünk is egy rakat szélsőjátékost a 3 védő és csatárok mellett. Mert ez olcsóbb megoldás mint elhozni egy elismert szakembert. Viccet félre téve, ha Delneri nem teljesen agyalágyult, akkor nem lesz itt jövőre semmilyen 4-4-2. Még a 4-3-3 is esélyesebb...

Juvehooligan 2010.05.17. 18:58:20

Ha marad is a 4-3-1-2 nálam akkor sincs képben Diego akk már ink van der Vaart... Cseréljük el a reallal sneijder már megmutatta mire képes egy hollnad és van der Vaart legalább annyira jó és erőszakosabb, kevésbé körülményes és az erőfoci sem áll távol tőle... Ellenben Diegoval aki körülményes könnyedén elnyomható és lehet h jól cselez de ez egy Serie A-ban nem igazán számít mert jön egy Chiellini és szétrugja... Szal van der Vaart nem is olyan drága és lássuk be Robbennel és Sneijderrel is csak nyert a mostani csapata... Mondjuk h BL döntőt játszanak.... Sztem őt leigazolhatnánk 15 milla körül plusz én Capelt mint már mondtam elhoznám Sevillából... Lehetne akár egy ilyen csapat: 4-3-1-2 Buffon : Rafinha, Caceres, Chiellini, Drenthe, : Camoranesi, Marchisio , Diego Capel : van der Vaart : Iaquinta , Pazzini (vagy aki tud jobbat csatáposztra) Sztem nem vallana szégyent: Diego meg tőlem padozhat ha nem megy el...

Ismeretlen_128149 2010.05.17. 19:06:23

Miért akarja mindenki a 4-3-1-2-t. Baromság. Diego simán tud 4-4-2ben is játszani...Jobbszélsőként vagy középen úgy, hogy kisic Sissoko v Marchisio előtt van... Ott a Messi, C.Ronaldo,Kaká,Xavi akik nem csak 1 poszton játszanak hanem a középpálya bármely részén. Marchisio aki eredetileg középső közép miért tod a két szélen is jól focizni...jééé pedig nem is volt 25millió Euro, és nem egy Brazil Zseni...Ha Diego csak középen tud focizni akkor max 10milliót ér...

Ismeretlen_22017 2010.05.17. 19:11:58

Marchisio nem tud jól játszani a szélen... sajnos. Neki középen lenne a helye.

Victor90 2010.05.17. 19:20:39

Diego biztos,hogy nem fog távozni,és szerintem Buffon se,akárhogyan is Del Neri lesz az edzőnk,Agnelli barátunk rábeszéli remélem a maradásra!!!!Aprópénzért biztos,hogy meglehetne szerezni,Drenthe-t, és Behrami-t,egy-két ilyen univerzális játékosra szükségünk van!

rBBaggio 2010.05.17. 21:05:38

Diego többet ér,mint az 1gész csap 1ütt,igaz hozzá kell az is,hogy GIGI és DPiero már a múlt,de még így is azért érdekes,legalább 6-7éve látom őt játszani,mikor még csak a Libertadores kupában tolta,majd 1kis kisiklás portugáliában(szerintem ott nem mutatta + mit is tud),majd Bremaban ahol szinte isten lett,nem is érdemtelenül.Persze 1valami jól kivehető,hogy ő a támadó felfogásban játszó csapatokban érzi otthon magát és hát a Juve 1nagy kalap szar ebben és pont ezért tart itt ahol,talán ha elöl tudnánk rohamozni,nem lenne folyton a védelmen a teher Forza Juve támadó focit kérek,nem ezt a szar alibi játékot

rBBaggio 2010.05.17. 21:12:14

még valami az említett spanyol emberkék eleve nem pótolhatnák Diegot,hisz a szerepkör nem azonos,2szélsőről van szó és nem 1szervezőről aki az 1gész csapat játékát képes +formálni,inkább Diego mellé kéne még 1 kreatív szélső,amire már teljesen tökéletes lenne pl:Silva,mert gyors szélső aki a támadásokban tökéletesen részt tudna venni.Ha már a samptól jött 2emberke akk jöhetne Cassano Diego mellé,vagy csatárnak és mellé hozni még 1nagyobb testfelépítésű,de technikás emberkét

kr 2010.05.19. 15:31:58

Szerintem Buffonnak, és többieknek maradni kéne, híszen ők a klub meghatározó alakjai. Akit hoznék (játékos): -Gera Zoli -Ibrahimovic Akit nem hoznék: -Fernando Torres (egyfolytában sérült)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása