Zaccheroni: "A kiállítás megváltoztatta a meccset"

A Juventus trénere szerint Sissoko piros lapja áll csapata veresége mögött.

zacccA Juventus tegnap este vereséget szenvedett az Intertől, úgy, hogy Sissoko kiállítása miatt csaknem egy órát emberhátrányban játszottak.

A Bianconeri mestere, Aberto Zaccheroni nem is rejtette véka alá frusztráltságát a mérkőzés után adott nyilatkozatában.

"Sissoko piros lapja mindkét fél számára megváltoztatta a mérkőzést." - méltatlankodott Zaccheroni.

"Valaki mondja meg nekem, miért kapta az első sárgáját. Miért? A szabályok szerint semmi nem volt."

Felipe Melo sárgája után Sissoko és Thiago Motta is lapot kapott, mivel egymással veszekedtek. Sissoko ezután Zanettivel szemben szabálytalankodott lapot érően.

"Nem vitatom a második sárgát, de a meccset döntően befolyásolta a leküldése. A játékunkat a labdatartásra alapoztuk, nem szerettünk volna az Internek lehetőségeket adni. Jobban állnak a bajnokságban, de ma nem láttam ekkora különbséget a két csapat között, míg mi is teljes létszámban voltunk a pályán."

"Általában nem beszélek a bírók teljesítményéről, de ez alkalommal a józan ész szabályait kellett volna használni."

A szurkolók körében megütközést váltott ki, hogy Sissoko kiállítása után Del Piero hagyta el a pályát, míg a sérülésből visszatérő, így nem száz százalékos állapotban levő Diego fenn maradt.

"Egyiküket le kellett vennem a kiállítás után, és Diego első félideje a legjobbja volt, mióta a Juventusnál vagyok."

"A csapatjáték jó volt, különösen az első 20 percben, amikor átvettük a kezdeményezést az Intertől. Ami Maicon gólját illeti, az egyik támadónk rosszul alkalmazta az emberfogást a tizenhatos vonalánál."

"A csapat legnagyobb problémája eddig az erőnlét volt. Túl sok sérülés, a felépülések meggyorsítása, és a zsúfolt naptár. Gyakorlatilag olyan, mintha az együttes csak az elmúlt két hétben tréningezne együtt, és mostanában kezdenek egy kis állandóságot találni."

"Sajnos ez a vereség így újabb csapás, főleg a tabellára nézve. Különben is, ez a szezon rosszul kezdődött, és úgy is végződik."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624652266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2010.04.17. 11:48:47

Zsúfolt naptár? te majom, rég kiestünk mindenhonnan, egyedül a bajnokságra kellene koncentrálnunk. Egy Barcának zsúfolt a naptára, még az Interé is zsúfolt, de a miénk?!

Doki 2010.04.17. 12:31:24

Kezd Zacc-nak savanyodni a szőlő!

Ismeretlen_53881 2010.04.17. 12:51:01

Tudni kell veszíteni.. Diego majdhogynem nulla volt, nem értem mit látott benne.

Ismeretlen_128149 2010.04.17. 13:42:03

Sissoko piroslapja vetett véget az egésznek. A csapat nem volt szar, mostanába ennél sokkal rosszabb. Nagy baj, hogy továbbra sincs olyan ember, aki aktívan tudná a támadásoakt segíteni. grosso fut fel a balszélen, és néha Marchisio és Diego tud 1-2 passzt csinálni. Diego szabadrúgásai erőtlenek és gyengék továbbá a brazil egyedül képtelen a csatárokhoz eljuttatni a labdát, főleg, hogy az Inter védelme nagyon erős, egységes. a 4-3-1-2es játékrendszer pocsék, be kéne látni, hogy a 4-4-2 a jó megoldás. Jól ismert, stabil, és elég jó, ha egy csapat tud passzolni.

Ismeretlen_153094 2010.04.17. 13:51:11

Ezt a Diegos dolgot én sem nagyon értem... Meg azt sem, h miért kell Melot és Sissokot egyszerre játszatni, hiszen a játékstílusuk, tudásuk,a formájuk de még a hibáik is ugyanazok. Sissokora a sérülése után szinte rá se lehet ismerni. A tegnapi produkciója is... Besárgulva 6 méterrőll becsúszni azon a helyen, nem látta h ott volt már egy védőnk. Az első sárgája mondjuk tényleg semmi sem volt ez tény.

blake 2010.04.17. 14:02:12

Zacc:"Sajnos ez a vereség így újabb csapás, főleg a tabellára nézve. Különben is, ez a szezon rosszul kezdődött, és úgy is végződik."-kérdem én lehet ennél mélyebbre süllyedni(ez a csapatra is vonatkozik)

-mjz- 2010.04.17. 15:02:30

Ha néztétek a mérkőzés első 35 percét lehetett látni, Diego mennyire stabilan tartotta meg a labdát....csak hát álltalában visszafele kellet passzolnia..De a többi középső ember reménytelenül mozgott... del piero is keveset mutatott magából...ha nincs kinek adni egy idő után belefásulhat diego is, hogy ő tenné de nincs kinek. Kell egy elhelyezkedő David Villahoz hasonló ember előre akit lehet tolni lasztival.ÉS diego a juve csillaga lesz, mint Xavi a gránátvörösöknél. Mellesleg poulsen kellemes csalodás volt.Sokszor odapakolt alattomosan.Momo helyet "HA" ő kezd... na de már mind1. Jövőre EL-t kell nyerni.Mást nem tudunk... ÖRÖKKÉ BIANCONERI!

carlos44 2010.04.17. 15:31:04

A baj az, h 0 az előrejátékunk. Ez a szezon bukta, eredmény csak akkor lesz, ha új keretet építünk. Rengeteg játékos nem üti meg a középszintet sem sajnos. Amíg ez így van lehet sírni...

babo410 2010.04.17. 15:32:02

mjz! Erre lett volna jó megoldás Camo beküldése! De ez a faszfej megmondta: "Ez a szezon rosszul kezdődött, és úgy is végződik." Ennyit róla! Már előre tudja, hogy nem lesz meg a 4. hely! Meg nem is akarja, mert ki lesz rúgva év végén. Habár nem tudom mit várt miután meg lett mondva, hogy csak az idény végéig marad. Lehet úgy jött alapból ide, hogy tök mindegy mit csinálok, szarok bele, mert a pénzemet meg kapom, év végén meg úgy is kirúgnak! Nem mindegy nekem mi lesz! Mi a fenéért törjem magam? Legfeljebb azt mondják szar a vezetőség, meg a csapat. Eddig is ilyen szar volt! Nekem mindegy! Egy ilyen edzőt ide se kellett volna engedni!!! És miért nem lehetett Camot beküldeni Salihami helyett? Meg Nem lehetett volna egy támadó szellemű ifit nevezni, és betenni, mikor látta ez a barom, hogy nem tud mit kezdeni egyedül Diego, mert csak visszafele tud játszani? Szerintem az se érdekelte volna, ha 30 gólt lő a zinter! Már elkönyvelte, hogy nem jutunk semmilyen kupába, és kirúgják. Most kéne lekoptatni, mert esetleg egy ideiglenes megoldással még meglehetne a 4. hely, csak ehhez kéne mostmár a többiek botladozása. Sajna ez a barom már leszarja, hogy milyen gyengén játszunk, vele nem nyerünk, de ha még is, az inkább a játékosok érdeme lesz, nem az övé, mert őt már nem érdekli a győzelem.

-mjz- 2010.04.17. 15:50:26

Babo410: Nem hinném h teljesen leszarta volna. Mert: Ha esetlegesen megnyeri az EL sorozatot az neki egy plusz lökést adhatott volna, hogy jövőre találjon magának csapatot.AKárhogyisnézzük :) neki az csak előny. Természetesen egy lófasz amit produkált, de a hőn szeretett "csapatunk" nemöreg zsenikből és kopott mb1es játékosokból állna talán tudott volna vele kezdeni valamit. Tavaly az elvileg "gyengébb" keretből ki lett hozva valami. Itt teljesen más játékospolitikára lesz szükség és egy Lippi nevezetű egyénre a vezetőségbe aki bagettahoz hasonlóan megmondja a frankót. De javits ki ha tévedek. JUVENTUS PER SEMPRE

babo410 2010.04.17. 16:08:47

Nekem meg a tegnapi meccsből pont az jött le, hogy úgy szarik arra, hogy mi van a csapattal, ahogy csak lehet. És az a nyiltkozat, hogy rosszul indult a szezon, és rosszul fejeződik be, azt sugalja, hogy tökmindegy neki mi lesz! És pont az EL, amivel nem takarózhat! Pont úgy estünk ki, mint a BL-ből! Pedig ha nem beszari és kockázik, akkor nem kaptunk volna 4 gólt! Csak ahhoz játszani is kellett volna! Na pont az volt az egyik meccs, ahol azt éreztem, hjogy nagy ívben szarik az egész csapatra mert tudja, hogy nyáron úgy is távozik. És a sok pletyka se tett jót neki, amik az esetleges érkező edzőkről szólnak!

babo410 2010.04.17. 16:12:44

Sajnos a vezetőség újabb hibát követett el, mikor idehozta. Már mikor kinevezték mindenki megmondta, hogy a vezetőség élete legnagyobb fa..ságát követi el! A vezetőkön kívül mindenki tudta, hogy Zacceroni kinevezése egy újabb pofon a szarnak! Legalább kikérték volna Lippi, vagy Moggi véleményét, hogy kit kéne hozni, esetleg most nem itt lennénk!

Ismeretlen_149085 2010.04.17. 16:14:17

Én egyre inkább csalódom Diegóban. Nem tudom, mi a baj vele, lehet hogy túl szorosan fogják, és nem osztják meg a többiek a védők figyelmét, de egyszerűen minden támadás elhal rajta. Nincs gyors támadásvezetés, mert felpasszolják neki, ő meg addig tököl, meg cselezget hátra, hogy az a kevés lendület is, ami lenne a csapatban, meghal. Emellett nem lő szinte soha, ha igen, borzasztó gyengén. Kiváncsi leszek, az új edző mit kezd vele, nyáron még megtartanám, aztán kapja össze magát.

babo410 2010.04.17. 16:51:43

Diegoval csak annyi van, hogy a csapat 80%-a védekező, azt elől meg van egy alkalmatlan, semmit nem csináló Amauri! Diego akkor lenne jó, ha lenne legalább egy Gio melette, vagy Candreva, akivel tudnak összejátszani. De nem. Egyedül nem megy!!!!

wiltore 2010.04.17. 16:59:21

Diego, a werderbe sem egyedül vitte a csapatot volt kivel összejátszani, itt kivel? Gio padon... Candreva az isten se tudja.. Camo állandóan sérült.. Del piero val úgy ahogy (mikor az ellenfél hagyja, mert csak őket kell lefogni és vége a támadásnak).. a többi mind védekező.. a fiatalokat beállítaná a támadásokba lehet hogy jobban járnánk, mert így is kapunk majdnem minden meccsen 2 gólt hát akkor lehet hogy rúgnánk is 3-4 et...

Ismeretlen_149085 2010.04.17. 18:34:07

Ebben én is egyetértek, de akkor sem magyarázat az egészre. Attól még meglőhetné erővel a labdát, hogy nincs Gio mellette... És emellett tegnap is azért megindult néha Marchiso vagy Melo és hiába várták a labdát Diegótól, ha meg passzolt, akkor szarul. Erre se magyarázat, hogy nincs mellette Candreva... De én se hiszem, hogy el kellene adni, csak egyre szkeptikusabb vagyok vele kapcsolatban. Ezért adnék neki nyáron egy új, normális edző irányítása alatt esélyt.

Tony 2010.04.17. 20:03:25

Lassan már azt is el tudom képzelni,hogy az Európa Liga sem lesz meg.

John Paul Jones 2010.04.17. 23:56:17

Fel szeretném hívni a figyelemet, hogy Melo jól játszott. Nem kellett volna az a piros, mert addig a középpálya "ott volt a szeren". Na mindegy pozitívumként ki lehet emelni, hogy Melo javuló tendenciát mutat, mióta kibékült a szurkolókkal. Eladni nem szabad. Csak így tovább.

Victor90 2010.04.18. 00:20:22

Jól látod!!!Szerintem is jól játszott Melo pénteken,de ő egyedül nagyon kevés,hogy győzzünk!Nyáron nem fogunk tőle megválni!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása