Tardelli: " A Juventus vezetése alkalmatlan"

Marco Tardelli, a Juventus egykori legendás középpályása a klub jelenlegi vezetését hibáztatja az idei pocsék szezonért.

Marco Tardelli

A Bianconeri csütörtök este az Európa Liga küzdelmeitől is búcsúzott, így már biztos, hogy idén sem nyer semmit. Sőt, most már annak is örülni kellene, ha sikerülne a bajnokság negyedik helyét megszerezni.

Tardelli a Sky Sport Italiának nyilatkozott:

"A vezetők sokat beszéltek az átláthatóságról, a fiatalokról, sok mindenről, de valójában nagyon keveset tettek. Az a probléma, hogy a Juventus élén olyanok ülnek, akik igen keveset tudnak a futball világáról. Sőt, még egy kicsit elbizakodottak is. Azt hiszik, egyik pillanatról a másikra megértik a futballt."

Tardelli szerint Roberto Bettega visszatérésével már látszott a fény az alagút végén.

"Bettega legalább visszatért. Remélem, sikerül rendbetennie a dolgokat. Sok oka van ennek a katasztrófának. Bízom benne, hogy fontos játékosok érkeznek a klubhoz, és legalább egy olyan ember, aki tökéletesen ismeri a futball világát. Nem azt mondom, hogy újra Luciano Moggi kellene ide, de egy hozzá hasonló ember."

"Ahhoz, hogy a klub újra felmelkedjen, még legalább két, vagy három évre lesz szükség."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574652120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessandro 2010.03.20. 10:26:50

Különösebb jelentősége nincs hogy Tardelli vagy éppen Moggi mit mond, de sajnos igazuk van, először fent kéne elkezdeni a tisztogatást, aztán sérülés problémák megoldása, klasszis edzőt hozni, jó védőket venni és ezt folytatni. Érdekes hogy tényleg ha a fiatalok szóba kerülnek, akkor a vezetők és edzők sem zárkóznak el a dologtól, csak éppen pályára és még kispadra sem nagyon jutnak az utánpótlás játékosok, de valamilyen szinten érthető is, mert egy védekező focit előtérbe helyező edzőnél ez már túl nagy kockázat lenne. Talán nem véletlen hogy Marrone vagy éppen Giandonato volt már a kispadunkon idén, mert ők védekező középpályások. Nem egy embertől függ a felemelkedés, sokat nem számít jelenleg, hogy Bettega itt van vagy nincs, ez a 2-3 éves felemelkedés csak akkor valósulhat meg, ha más felfogású klubvezetés kerül a csapat élére, mert bármennyire is rosszul alakult az idei szezon, nem tudom elképzelni, hogy a dolgokat elsősorban anyagi oldalról néző Secco és Blanc óriási tisztogatást csinálna, sőt nem lepne meg, ha drága Cannácskát megkérnék hogy legalább még egy évet vállaljon.

Ismeretlen_128290 2010.03.20. 11:08:13

kicsit off, de azért nem annyira: a mai tuttosport címlapján az áll jó nagy betűkkel: john elkann nagyon dühös a csapatra, de megvédi az elnököt. ennyi. mi a jó édes faszom lesz itt még? tényleg mindenki ennyire debil torinóban mostanában?

juventino03 2010.03.20. 11:18:16

Én ezt a vezetőséget már most nyáron leváltanám Zacc-al együtt. Amióta visszatértünk a SerieA-ba mit értünk el? Nagy semmit. Sőt csak minél rosszabbak vagyunk minél többet költünk a játékosokra ez érdekes. Ranieri tavaly az év végére elfogyott, de még Ferrarával meg lett a 2. hely, most meg mi van? harcolunk a 4. helyért, hogy mehessünk a BL kvalifikációra. Ez a vezetőség ahogy már mondták többen is nem ért a focihoz. Hiába zárjuk úgy plusszal az évet, hogy nem nyerünk semmi trófeát se. Inkább legyünk egy kicsit minuszba, de évente minimum 2-3 trófea kötelező legyen. Igen kiváncsi leszek, hogy ez a drága jó vezetőnk meg az átigazolási ,,gurunk" kit hoz ide 80 milkából.

babo410 2010.03.20. 12:25:47

És ha igaz, hogy Elkan is ezt a dilettáns barmokból álló csűrhét védi, akkor készüljünk fel arra, ha csak nem jönnek megmenteni a klubot Agnelliék, hogy itt még rosszabb is lesz! Mióta visszajutottunk, csak egyre lejjebb jutunk! Talán, ha tavaly a Chelsea még Scolarival ál ki ellenünk, akkor verjük őket, és továbbmegyünk. Lehet a ÍBarcat kapjuk, lehet nem, mert a sorsolás máshogy alakul, mert akkor már a sorsot is megkevertük! És ha mondjuk a 8 között esünk ki, akkor lehet Ranieri több bizalamt kap, és idén még az is lehet a bajnoki címért megyünk. Ha a Milannak sikerülhet egy kihaló félben lévő kerettel, meg egy nyáron még mindenki, által lenézett edzővel, akkor nekünk Ranierivvel, és ezzel a kerettel miért ne? Jó ahhoz kellene az is, hogy ne legyen ennyi sérült.

babo410 2010.03.20. 12:27:32

Tul sok volt a ha ez a gond! egyszer jó lenne olyan mondatot írni, ahova nem kell ha!

Ismeretlen_128290 2010.03.20. 13:26:17

babo410 te miről beszélsz? Akkor a félreértések elkerülése végett: John és Lapo Elkann testvérek, Gianni Agnelli unokái. Az öreg Gianni és a testvére Umberto már évekkel ezelőtt meghaltak, ha jól tudom. A két öreg nagyon szerette ezt a klubot, értettek is a focihoz, ellentétben Johnnal, akinek ráadásul fiatal kora ellenére a fiatot is el kell vhogy irányítania ezekben a nehéz időkben, így nyilván kevesebb ideje marad a Juvéra. Ha több mindenre vagy kíváncsi a családfával kapcsolatban, a gugli a barátod.

babo410 2010.03.20. 16:14:25

Azt én is tudom ki az a John Elkan, meg azt is kik, az Elkanok. Csak azt nem tudom ki révén kerültek az Agnelli családba, meg hogy került John a Juve meg a Fiat élére. De azt is tudom, hogy John szarik a Juvéra, de legalább is ő se nagyon ért a focihoz. Én arról beszéltem, hogy újra az Agnelli ágnak kéne átvennie a csapatot. De lehet már ott se lenne senki aki alázattal van a klub iránt? Jó lenne ha nyáron vki lépne már vmit! A vezetőséget úgy ahogy van meneszteni kéne!

Type-R 2010.03.20. 20:29:45

ki révén kerültek az Agnelli családba??? gondolom az édesapjuk elvette édesanyjukat (aki Agnelli) és ide születtek...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása