Zaccheroni: "Nehezen fogom fel a kiesést"

A Juventus edzője nehezen hiszi el csapata kiesését.

A torinói 3-1 után kevesen hittek volna benne, hogy a Bianconeri búcsúzhat az Európa Liga küzdelmeitől. Az elképzelhetetlen mégis megtörtént, hiszen a Fulham gárdája nagy csapást mért a Juventusra.

A vereséget követően Zaccheroni néhány jelenetre mutatott rá.

"Néhány, a pályán történt dolgot nem tudtam rendesen a kispadról elemezni, tehát mielőtt ezekről beszélnék, vissza kell néznem a találkozót. Még most is nehéz ezt elhinni, hiszen nem gondoltunk a kiesésre. Valami történt, hiszen egy Juventushoz hasonló csapat nem kaphat négy gólt a Fulham otthonában, legalábbis normális körülmények közt."

"Ami az első gólt illeti, azt hiszem, Cannavarót meglökték. A kiállítás sem tünt igazságosnak, hiszen valójában Grosso volt az utolsó ember, a tizenegyesnél pedig Diego túl közel volt. Sajnos a meccs előtt kiesett Marchisio és Iaquinta is, így őket nem küldhettem pályára. Del Piero? A vasárnapi meccsre való tekintettel pihentettem őt. Ez egy ideális meccs lehetett volna két kisegítő támadó részére, ahogy azt az első néhány perc is bizonyította."

"Megértem a szurkolók csalódottságát, de ma a csapatot nem lehet hibáztatni az elszántságuk, vagy az akaratuk okán. Már csak a bajnokság maradt számunkra, és nem követhetünk el több hibát, ha el szeretnénk érni céljainkat."

Zaccheroni a La Republica kérdésére válaszolva beszélt a védelemről is.

"Nem kétséges, hogy a védelmünket meg kell erősíteni. Szégyen, hiszen szerettünk volna továbbjutni a következő körbe. Vezetést szereztünk, jól játszottunk, de Cannavaro kiállítása megadta a Fulham számára hiányzó lökést. Nyomást gyakoroltak ránk, mi pedig szenvedtünk emiatt. Még 10 emberrel is jobban kellett volna teljesítenünk, tehát idegesítő így kiesni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr74652113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spider81 2010.03.19. 09:16:36

Egy nagy fos volt az egész! Egy angol középcsapattól nem szabad még 10 emberrel is 3-4 gólt kapni! Vicc volt! Sajnálom,hogy ezt írom,de remélem nem lesz meg a Champions hely és nagytakarítás lesz a csapatnál és ilyen Zebina,Melo,Grosso félék elmennek a brébe! Ott van a győztes Primavera csapat,onnét kell építkezni!

devil-z 2010.03.19. 09:28:05

'egy Juventushoz hasonló csapat nem kaphat négy gólt ,,,' a mondatot bármelyik csapattal be lehetne fejezni. Hisz a Siena-tól kapunk 3 gólt, baszki, a Sienatól! Szégyen. Kapjatok már észhez, és FOCISTÁKAT hozzatok már ide! Elég volt a nyugdíjasokból, vagy a fiatal noname feltörekvő tehetségekből (akiket még nem is játszatunk)

Ismeretlen_102194 2010.03.19. 09:33:21

CSAK KAPKODOM A LEVEGŐT, DE TÉNYLEG!!!! EZT KOMOLYAN NEM HISZEM EL..... ...."a céljainkat"- idáig jutottunk????Egy kibaszott 4.-ik hely már a célunk??????Ne bassza már meg, ez vicc! ....."jól játszottunk"- játszottunk??? ..... "csapatot nem lehet hibáztatni az elszántságuk, vagy az akaratuk okán"- akkor kit? Mert ha téged akkor vond le a konzekvenciákat te barom!És még azt akarták 3 meccs után hogy lehet ez a pöcs marad!Ugyan már!!!!

Ismeretlen_102194 2010.03.19. 09:35:42

ASVÉÉD :-"Nem(!!) fogom fel mi lett a Juventusból!"

Ismeretlen_102194 2010.03.19. 09:39:10

Vazzeg odáig jutottam hogy - szégyenemre!- visszasírok egy Ranierit!!!! Nem akarom magam "túráztatni" mert érzem, nem ér ennyit ez az egész, de akkor is!!!! Úgy érzem ami kerek azt visszük, ami meg kocka azt gurítjuk!!!!!Belefáradtam......Sorry, srácok.

Ismeretlen_128290 2010.03.19. 09:50:15

Komolyan, tegnap a sírás határán voltam, nem lehet ehhez mit hozzáfűzni. Ha a döntési helyzetben lévő emberek nem vonják le a megfelelő konzekvenciákat, vagy ha egy csepp önkritika sincs bennük, akkor még nem vagyunk a gödör alján. Ennyi, borzalmas ezt kimondani.

Ismeretlen_150170 2010.03.19. 09:58:31

Fantasztikus eredményei miatt a vezetőség azt tervezi hogy nyártól Zac mester veheti át a juve elnöki székét. A szurkolók körében is nagyon népszerű Zac különleges képességei miatt, Mourinho után kiérdemelte a "special zero", azaz a "különleges nulla" nevet. Az edzői teendők nagy valószínűséggel a a csapat brazil klasszisa Felipe Melo veheti át. Melo a másodedzői feladatokra már megis kezdte a tárgyalást egy másik juve klasszissal Molinaroval!! A "special zero" már ki is dolgozta a csapat jövő évi taktikáját amely a 8-2-es felállást jelenti. A védő posztokat megkettőzve fog a csapat áthatolhatatlan falat alkotni ezáltal rengeteg fejtörést okozni az ellenfél támadóinak! Elől két védekezőközéppályással fogunk rohamozni. Melonak nagyon tetszik az új taktika! A Gazdasági posztra is új ember érkezhet aki nem más mint magyarország volt legsikeresebb miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc! Az új gazdasági szakemberrel valószínű hogy komoly befektetői csoport is érkezik, a MÁV Zrt. máris jelezte szponzori szándékát! Gyurcsány Ferenc a nyári átigazolások után Öszödön tart majd évértékelő beszédet. A vezetők gondolnak a nagyszámú sérülések megelőzésére is ezért egy nemzetközileg elismert professzort a távgyógyító Gyurcsók Józsefet kérik fel az orvosi feladatok ellátására. Egyszerűsíti a helyzetet hogy a professzornak nem kell átköltöznie torinóba, csak az edzőközpontban kell beállítani a budapest tévé frekvenciáit és máris mindenki igénybe veheti az emeltdíjas telefonos szolgáltatást. Nyári átigazolási hírek: - sikerült megállapodni a "manchesterölő" Koplárovics Bélával, ősztől torinóban fogja rúgni a bőrt. A Juve Koplárovicsért cserébe Chiellinit és Buffon játékjogának felét ajánlotta fel és némi készpénz kb. 10-15 millió euro összegben. Buffon örül hogy ősztől a magyar NB III.-ban játszhat, Gigit az NB III. fantasztikus hangulata a kiváló infrastruktúra és a lenyügöző stadionok győzték meg a váltásról. A következőket mondta: - Gyerekkori álmom válik valóra hogy az nb III.-ban játszhatok és trófeákat nyerhetek, de a szívem mindig az öreg hölgyé marad - küszködött könnyeivel a világbajnok kapus. További rövid hírek: - a juventus megpróbálja megszerezni a jelenleg szabadúszó, korábbi magyar válogatott játékost, a "magyar beckhamet", Mracskó Mihályt. A játékos magas fizetési igényét Del Piero eladásából próbálják előteremteni. - Meghiúsult az augsburg gólvágójának leigazolása, Alex Torghellét 2020-ig érvényes szerződés köti csapatához. Jó hír viszont hogy előszerződésben sikerült megállapodnia a feleknek és a 2020/21-es idénytől torinóban csodálhatjuk meg az "új Alex" remek cseleit. - az új juve stadion a portugál klasszis Tiago Mendes nevét fogja viselni, elismerve ezzel a játékos elvitathatatlan érdemeit a csapatért. - Új vezér szurkolója van a zebráknak! A nagy zebra rajongó Gáspár Győzike fog gondoskodni a jövőben a szurkolók fergeteges hangulatáról. A showman jelenleg olaszul tanul. Forza Juve! forrás: tuttosport

Ismeretlen_145917 2010.03.19. 10:07:10

azért belső védők nélkül nem nagyon lehet védekezni. csak azt nem tudom, hogy akkor mi a f*szért van ott 2 védekező középpályás, és mért nem lehet Poulsent betenni védőnek? sissoko meg f melo kiket szűrt tulajdonképpen?!

Victor90 2010.03.19. 10:09:36

Saját magukat! pedronegro,az a legnagyobb vicc ebbe az egészbe,hogy egytől-egyig igaz,amiket leírtál,kb..most ilyen szinten van a csapatunk,vezetőségünk!

Ismeretlen_150170 2010.03.19. 10:21:02

Csak kínomban poénkodok, nincs szándékomban senkit se megbántani, de katasztrófa ami a juvénél történik.

juventino 2010.03.19. 10:28:54

Srácok! Mindig azt hittük, ennél lejjebb már nem létezik, aztán kénytelenek voltunk rájönni, hogy mégis. Jöttek és jönnek a pofonok sorozatban december óta, kupában, bajnokságban, otthon és idegenben egyaránt.Tegnap este azon gondolkoztam a meccs közben ahogy néztem csapatunkat, hogy ez a csapat ennyit tud . Bárki legyen az ellenfél, számolatlanul kapjuk a gólokat és képtelenek vagyunk kettőt egymáshoz passzolni, helyzetet kialakítani. Tehát kimondom amit eddig gondolni se mertem, ez a csapat ennyit tud. A bajnokságban is csak annak köszönhetjük a jelenlegi helyezésünket, hogy a többi "középcsapat " / Sampdoria, Napoli, Palermo, Fiorentina, Genoa..../, képtelenek hosszútávon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Egy Fulham ellen / nem lebecsülve Őket /, kétgólos előnyről ilyen szégyenteljesen kiesni, ez már tényleg gáz....

Ismeretlen_128290 2010.03.19. 10:36:06

ht tp://www.youtube.com/watch?v=tmJ5THDNpNs persze szóköz nélkül. bocs az offért.

Victor90 2010.03.19. 10:36:13

Most beszéltem telón blanc-al,azt mondta,hogy győzike lesz az edzőnk,a másodedző pedig az öccse zsoltika!Van még ennél is lejjebb lehet,ha még az E.Ligás helyeket sem érünk el!

Unimuck 2010.03.19. 10:48:09

Hát még mi milyen nehezen fogjuk fel...

Zsocaeight 2010.03.19. 10:48:35

nehéz megélni azt, hogy a kedvenc csapatom több, mint 10 éve, aki annyi örömöt okozott nekem, jelenleg nem tudok rájuk nézni. mérhetetlenül szomorú vagy azért, ahol ez a csapat most tart. egy ideig kerülöm az összes Juve meccset.

Ismeretlen_153094 2010.03.19. 11:08:36

Trezeguet kivételével eltakarodhat a pébe az egész tegnapi kezdő. EZ A JUVE? Az igaz hogy kiállítoták Cannát, de azért nem lett volna kötelező 4et kapni egy kib.....ott Fulhamtől. Basszus: cél a 4.hely:)))))))))) Ez a védelem egy huszadikligás öregfiúk ligába való, nem egy JUVÉba. Salihamidz.., le sem írom a nevét, mutogatós Zeb., Grosso:))), a 25 milkás brazil f.sz, Camora abszolút semmi, de még szerencsétlen Sissoko is elvesztette a tartását. Candreva gyereket vitte le az a F, amikor Camorának már volt egy sárgája + f.szt nem játszott. HIHETETLEN. De Ceglie:)))fúúúú Grygera:)))) Szégyent hoztak a JUVENTUSra. Az egész kibeb.szott vezetőség elmehet a... Vegyenek még ingyen védőket, meg kiöregedett f.szokat. bravó, csak így tovább.... Szegény Agnelli, forog a sírjában. Basszus meddig mehetnek még el???????? Jövőre tényleg ilyen Kurányi + minden??? Hol lesz Buffon, Chiello, Trez, Del Piero, Marchisio, Sissoko? Mi lesz a JUVÉval?

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 11:15:12

11-11 ellenében 2-1-es vereséget vártam éppen ezért a kiállítás után nem vártam mást, mint egy hatalmas zakót. Egy szedett-vedett védelemmel, ahol 70 percen keresztül csak szélsők játszottak... életükben nem találkoztak még így a pályán, így nem csoda, hogy kikapott ez az egyébként sem top formában lévő csapat. A 10 emberhez képest és a védelem felállásához képest igaza van Zaccnak: nem lehet a játékosokat hibáztatni. Viszont aki hibáztatható az a stáb. Nem lehet ennyi sérülést összeszedni 3 éven keresztül. Ez szerintem bekerülhetne a Guiness könyvekbe... ezt oldják már meg könyörgöm, mert így fos az erőnlét, kevés az ember, sok a fáradtság és így sohasem látunk olyan csapatot, amiben minden ember csúcsformájában játszhatna. Szóval a vezetrőség (mert nem vizsgálták felül) és az erőnléti stáb a fő bűnös. A játékosok tették, amit már eddig is láttunk. Nincsenek magas szinten. Ennyit tudtak. Ezt már a mérkőzés előtt is lehetett sejteni, de szerintem 11 emberrel nem kapunk ki max 2-1-re. Szerintem.

Zsotya 2010.03.19. 11:25:32

Amit nagyon szerettem volna, az összejött... Rúgtunk 1 gólt, ezzel kiegyenlítve az idegenben lőtt gólokat. Na de ami utána jött... Szégyen!!! A bírói ténykedés felháborító... Ahogy vki is írta, Canna NEM utolsó emberként szabálytalankodott, tehát max sárga szvsz... Grygera?!?!?! Az elmúlt meccsek alatti teljesítménye NB3... Még nevezni se neveztem volna a meccsre, hadd gondolkodjon el, h mit is csinál mostanság... Zac bamme !! Candrevát lehozni ?? Mostanság nagyon is jól játszik a csapathoz képest, és Diegoval jól mozognak együtt... Chimenti ?? Bakker ugorjon azért a qrva labdáért, még ha nem is éri el... Nem pedig elindulni, megtorpanni, benézni.. Inkább állítottuk volna hadrendbe a primaverát... Zac nem érti h h estünk ki? Hát szerintem a sok millió szurkoló magasról szarja le, h zac nem érti.. Mi sem értjük... És akkor nem is csak erről a meccsről van szó... Nem értjük, hogy - Miért van ennyi sérült, akik ráadásul nem is a pályán sérültek le (lsd Jaki bemelegítés pl) - Miért töketlenkedik a vezetőség az igazolások tekintetében... Finggal nem lehet piros tojást festeni (tm Taxi), ahogy írta is vki... Pénz kell a minőségre, ennyi... Ha megvan a váz, köré már lehet építeni csapatot... - van egy kiváló kapusunk Buffon személyében, van egy szvsz kiváló cseréje Manninger személyében (ár-érték), van EGY kiváló védőnk (Chiello), és kb ennyi... Középpálya Diego, Marchisio hullámzó teljesítményű, Candrevának meg idő kell, és szerintem egy elit csapatnak is alapembere lehetne... Melo-ról csak annyit, h róla Montero jut eszembe, de sajnos csak lapok tekintetében... A teljesítményt hagyjuk... Momo nem hozza a régi formáját. Atom Anti meg nem kap lehetőséget. A többi ember szinte szemét... (Alex persze kivétel) - Olaszország, és talán a világ egyik legtöbb szurkolót felvonultató csapatával hogyan lehet ezt tenni ??? Ki kell vágni innen mindenkit... Kezdve a vezetőkkel, folytatva az orvosi stábbal, befejezve a játékosokkal... Buffon, Manninger, Chiello, Marchisio, Diego, Giovinco maradhat, Alex maga a Juve, ő is mindenképpen, és mellettük esetleg Momo és Jaki... És jöjjenek a fiatalok... Ha tegnap a játékosokban Nedved tartása, akarása lett volna, még 10 emberrel is nyerünk... Hol van már a 96-os BL döntő, hol van már a 2002-03-as idény, ahol az elődöntőben Nedveddel együtt estem össze, mikor megkapta a sárgát (sokan mondják, vele BL győztesek lettünk volna), hol van az én Juventusom ??? Szégyen...

Ismeretlen_108746 2010.03.19. 11:31:33

A legnagyobb baj az, hogy a legerősebb felállás esetén is szedett-vedett a védelem. Chiellini az egyetlen olyan hiányzó, aki tényleg minőséget képvisel. Caceres néha tud elfogadhatóan focizni, de Legrottaglie pontosan ugyanaz a színvonal, mint a Fulham ellen kezdő védők. a játékosok természetesen nem tehetnek róla, hogy nem tudnak focizni, viszont vajon miért gondolta azt a vezetőség, hogy a tavaly is gyengén szereplő védelembe elég lesz a szerencsétlen Grosso és a még szerencsétlen Cannavaro leigazolása? Cannavaro számára a zseniális Gera Zoli is nagy falat volt, katasztrófa, hogy ilyen emberek a Juve első csapatában lehetnek. Nem tudom, én egy unottan, és minden elképzelés nélkül kínszenvedő Juventust láttam, benne rengeteg megfásult, alkalmatlan játékossal. Komolytalan dolog sérülésekre hivatkozni egy Fulham elleni 4:1-es (!!!) vereség után. Ki lehet esni bármilyen kupából, de egy ennyire gyenge csapattól szégyen és gyalázat 4 gólt kapni. Nagyon súlyos és kőkemény selejtezésbe kell kezdeni a játékoskeretben, mert ezzel az anyaggal csak lefelé vezet az út. Finggal nem lehet tojást festeni.

Ismeretlen_122894 2010.03.19. 11:33:18

"Megértem a szurkolók csalódottságát, de ma a csapatot nem lehet hibáztatni az elszántságuk, vagy az akaratuk okán." hát én se elszántságot, se akaratot nem láttam, összesen láttam 2 kapura lövést, ebből az első a 2. percebn volt, és gól lett (de ez trez zsenialitása), a másik pedig egy halovány diego lövés volt kb a 25. perceben. se előtte se utána semmi!!! ha a nyáron nem lesz belső tisztogatás (palota forradalom), jövőre tuti, hogy nem csak pár szék fog égni a lelátón. és lapo elkann is elgondolkodhatna, hogy kosármeccsre kell-e járnia, és ott bohóckodnia, meg juve tetkót csináltatnia, és arra verni a fa*át, vagy pedig szakmailag jó döntéseket hozni. két off: 1, pedronegro - zseniális írás, hangosan negvettem gyúrcsóknál :) 2, legalább a mi Gerzsonunk tovább ment, és 2őt vágott (a 11-esnél azért gondban voltam, merthogy mint magyar gyerek az EL-ben persze rúgja be, de mégiscsak a juvéról van szó, aztán rájöttem, hogy így a legjobb. szomorúm ezt kimondani, de minél nagyobb lesz a tragédia az idény végén, annál nagyobb esély van a totális megtisztulásra)

Ismeretlen_150170 2010.03.19. 11:51:55

Azt hihettük hogy Ferrara-nál már nincs lejjebb, hát tévedtünk. És egyesek már Zac-ot akarták örökre! Hihetetlen hogy egyesek mennyire nem látnak az orrukig sem. Az egész idényben nem volt 4-5 meccs amin jól játszott volna a csapat! Én már Ferrara alatt is azt hajtogattam hogy mindegy ki az edző amíg ilyen játékos állománnyal rendelkezünk! Egy másik fórumon olvastam egy srác hozzászólását aki torinóban él és minden meccsen kint van hogy a szurkolók felét már el is vesztette a csapat a másik fele meg legszívesebben felgyújtana mindent elkeseredettségükben. Ja és Zaccheronit már kinevezésekor is utálták és most legszívesebben kikergetnék a világból a vezetőséggel, diegoval és meloval együtt! A legtöbben Capellot várják vissza, és igazuk van. Engem már nem érdekel hogy szép focit játszunk-e de egy ilyen bohóc mint Zac is ne járassa le a csapatot, ilyen kudarc Capelloval nem fordulhatna elő!

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 12:05:04

pedronegro: Szerintem ez nem elsősorban az edző hibája. Ferrara nem játszott olyan meccset a csapattal, ahol emberhátrány és ilyen felállású védelem lett volna. Vajon mennyire kapott volna ki vele ez a csapat? A kérdésre nincs válasz, de nem is kell, hogy legyen, mert ebben az esetben nem hibáztattam volna Őt sem. Nem Zacc a nagy baj, hanem az hogy ilyen felállásban lép pályára a Juventus. A neveket és a sérülések miatti formát is nézve. A "nevek" miatt a védelem és a támadó szekció egyértelmű erősítésre szorul.

Ismeretlen_150170 2010.03.19. 12:37:11

Nem Zacc a fő baj, hanem az egyik. Én se hibázatatom őt, kinevzték, elvállalta, ennyit tudott. Szerintem csak a sérültekre sem kellene fogni, egy Fulham ellen ez nem lehet kifogás. 3-1-re nyertük az első meccset, tegnap már az elején vezettünk 1-0-ra! Mi kell még??? Hogy lehet így kiesni??? Ez nem csak a játékosok sara! Ugyanúgy nagy a fejetlenség mint Ferrara idején és ez az edző felelőssége ha tetszik ha nem. Zacc cseréi meg a kezdők és a felállás mindent elárulnak! Az tény hogy nehéz ennyi sérülttel mit kezdeni de mégegyszer mondom egy Fulham ellen ez nem lehet kifogás.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 12:52:05

Régóta sportolok és nem tudom megérteni, hogy ha emberhátrány nélkül is zakó van kilátásban, akkor emberhátrányban miért vár sok mindenki csodát, de legalább is ugyanolyan teljesítményt? Tapasztalataim alapján kajak-póló mérkőzéseken egy-egy ember kiválása egy egyenrangú csapat ellen (mert ugye most a Fulham egyenrangú szinten volt... otthon... ezt már tudtuk előtte is) egyenlő a halál... pedig ott csak maximum 2*10 perc a mérkőzés. És ilyen mérkőzéseken szét kell hajtania az embernek magát, hogy ne lehessen érezni a hátrányt. Főleg, ha bent lévő játékosoknál lenne jobb is.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 12:54:05

Persze ez lehet fociban másképp van bár én még nem nagyon láttam olyat, hogy 10 emberrel ugyanolyat, vagy jobb teljesítményt ért volna el egy csapat. Általában legalább fáradtságot látok a mérkőzés végére. Vannak kivételek... de nagyon kevés.

Ismeretlen_53881 2010.03.19. 13:10:00

A legnagyobb hiba lenne ezt a rémálmot elkenni azzal, hogy sok a sérült, meg szar a bíró, meg mit tudom én. Ha ez sem elég a gyökeres változtatáshoz, akkor mi kell még?

Tony 2010.03.19. 13:10:26

Zacch-nak a szezon végén távoznia kell.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 13:13:30

Mindegy. Én leírtam a véleményem. Ti tudjátok mit gondoltok és úgy látom nem is kell biztatni benneteket. Csak akkor ne csodálkozzatok, ha akkor sem lesz változás, ha új játékosok és/vagy új edző lesz. Szerintem ez nem elsősorban ezeken a dolgokon múlik. Bár lehet nem lesz igazam. Legyen igazatok!

rmc 2010.03.19. 13:22:53

Shyr, én focizok, tavaly a szezonnyitón egy emberrel kevesebben álltunk fel, mert egyszerűen nem volt meg a keret...nyertünk 6-1-re...emberhátrányban...meg lehet oldani mindent, csak egy kis ész kéne hozzá, és az jelenleg nincs a Juventusnál

Tony 2010.03.19. 13:27:18

Én meg úgy gondolom,h lehet akár milyen szedett-vedett is a csapat,akkoris ravasz vén rókákból áll,profikból és 1 topedzővel ilyen megalázó eredmények nem történtek volna meg!

Ismeretlen_108746 2010.03.19. 13:28:04

Én is úgy látom, mint passerby. Elvitathatatlan tény, hogy Cannavaro kiállítása komikus volt, mert ilyen szituációkban a világ egyetlen pályáján sem szokás pirosat adni, s a bíró nagyon szar volt, de nagy hiba lenne a bíróra és a sérültekre fogni a dolgot. A védelmünkből igazából csak Chiellini hiányzott, a többi hulladék pedig adott, nem gondolom, hogy Legrottaglie-vel sokkal beljebb lettünk volna. Ezt a totálisan szürke, jellegtelen Fulham-et egészen lazán ki kellett volna ejteni, még 10 emberrel is. Nem akarom bántani a Fulham játékosait, de európai szinten nevenincs, jellegtelen, senkiháziakból áll a csapatuk, s egész egyszerűen nem lehet sérüléssel vagy bíró hibákkal elkenni egy ilyen csapattól elszenvedett, megalázó 4:1-es vereséget. A Juventus játéka egészen kilátástalan volt, s gyakorlatilag végig csak abban lehetett bízni, hogy kihúzzuk a büntetőkig, ahol valami csoda folytán nekünk kedvez a szerencse.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 13:34:15

rmc: És milyen csapat ellen? És milyen csapattal? Esetleges védelemmel? Sérültekkel? Rossz sorozatban voltatok? Mentális és fizikai állapot? Ugyanez a másik csapatnál? Áh... nem érdekes. Makacs vagyok. A saját tapasztalatomra támaszkodok és abban hiszek... ahogyan te is.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 13:40:25

A védelmünkből Legro, Canna és Cáceres hiányzott. A középpályáról meg Marchisio. Kapus posztról Buffon és Manninger. Iaquinta is sérült volt. És ez még csak nem is a teljes lista, hiszen Gio is már másfél hónapja "lábadozik". Ezen felül a bíró "kedveskedett" a Fulhamnek a kiállítással... Én nem mondom azt, hogy ez nem szégyenteljes eredmény, de a háttér tudatában igen is tudom, hogy ennél jobbat nem igen lehetett remélni. Szokták volt mondani: a szegény embert az ág is húzza. Húzott bennünket a bíró a kiállítással, szedett-vedett védősor (akiknek három napjuk volt készülni közösen) és a sérülések által. A csapat játéka kilátástalan volt. Ezt aláírom, de én sokakkal ellentétben nem vártam mást. Mint írtam én eleve 2-1-re tippeltem, azaz arra, hogy vereséggel megyünk tovább. Ez a csapat és ezek a játékosok jelenleg ennyit tudnak. Így nyilván hibáztathatnánk őket is ezért a meccsért, de valójában azt hiszem, hogy a formájuk alapján nem tehetjük ezt... Ők egyszerűen kevesek ehhez, így nem érdemes magas szintű focit sem várni tőlük.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 13:45:48

Pardon Canna helyett Chiellinit akartam volt írni.

Ismeretlen_53881 2010.03.19. 13:54:36

ShyrKahn, teljes mértékben igazad lenne, ha a Fulham helyett mondjuk a Barca ejt ki minket ennyi sérült mellett 4-1-el. Dehát ez mégiscsak a Fulham volt. A középpályánk meg Sissoko, Melo, Camoranesi, ami "nevek alapján" biztos jó, de tegnap én ennek nem láttam jelét. A másik, hogy elfogadnám az érvelésedet, hogy ha a szezonban ez lett volna az első, vagy esetleg a második fiaskó. De ez a sokadik volt, már megszámolni sincs kedvem. Ezek után köszönöm, de én nem kérek a kifogásokból. Amúgy remélem nem értesz félre, ez nem a személyed ellen szól, bírom, hogy még ilyenkor is bizakodsz. Nekem viszont elegem van.

Ismeretlen_108746 2010.03.19. 14:00:57

"Ők egyszerűen kevesek ehhez, így nem érdemes magas szintű focit sem várni tőlük." Na igen, ebben a tekintetben teljesen igazad van. Nem a játékosok tehetnek róla, hogy leigazolta őket egy tökéletesen dilettáns vezetőség, s egyértelmű, hogy ők örömmel érkeztek egy olyan patinás klubhoz, mint a Juventus. Ennek ellenére bírálni kell a játékosokat, hiszen teljesen nyilvánvalóan méltatlanok és alkalmatlanok arra, hogy Juventus mezt öltsenek magukra. Chiellini kivételével gyakorlatilag nincs a védelemben olyan játékosunk, aki akár egy európai középszintet megütne. Cannavaro-ból már a mágikus Gera Zoli is bohócot csinál, vajon mi várna ránk a Nou Camp-ban vagy az Old Trafford-on? Ezektől a játékosoktól tényleg nem érdemes magas színvonaú játékot várni, de szerintem mi a Juventus-tól várjuk a szóban forgó jó teljesítményt, nem ezektől a szerencsétlen bohócoktól. A játékosokkal kapcsolatos kritika csupán annyi, hogy a keret javarészének nyáron távoznia kell. Kezdve a nevetséges Cannavaro-val, Grosso-val, DeCeglie-vel, Zebina-val, és az olyan kifakult, megkopott harcosokkal, mint pl. Camoranesi. Ennyi és nem több.

rmc 2010.03.19. 14:37:48

Shyr, azon a meccsen baloldali védőt játszottam, úgy hogy az alapposztom a csatár...meg mint mondtam, szezon első meccse volt, az ellenfél meg teljes létszámban jelen, mi meg szétfutottuk a belünket is...

vizi8 2010.03.19. 14:55:28

Úgy látom itt szinte mindenki utálja Melot, pedig tegnap Sissokóval ha nincsenek a pályán 6-7 gólig jutnak. Az igaz hogy Poulsent kellett volna védőnek behozni, ezt Zac benézte. De az igen furcsa hogy ha mi labdát szereztün az mindig sipolásban végződött, az ellenfél ha nyakánál fogva ránytja vissza a játékosunkat egy pici szabadrúgás, még figyelmeztetés sincs. Ha korrekt a bíráskodás még 10 fővel is lett volna esély. A kiállítás jogos, ha Geránál lett volna a labda, de méterekkel előtte suhant el(így esélye sem lett volna elérni, ezért feldobta magát). Gerát eddig is egy ?öcsnek tartottam de ezek után remélem a válogatott közelébe sem jön. A 11-es vitatható, ugyanis nem szándékos kezezés volt, ami általában közvetett szabadrúgást von maga után egy jó bírónál. Nekem személy szerint tetszett a fiuk tegnapi hozzáállása, mentek amit bírtak.

babo410 2010.03.19. 14:57:56

Véleményem, hogy ebben a vereségben az edző is tökig benne van. Nem tud cserélni, meg ha ilyen szar védelemmel tud csak kiállni, akkor miért nem lehet vmi olyan taktikát alkalmazni, ami meggátolja, hogy a védők sokat talizzanak a labdával? Sztem nekünk folyamatosan elől kellett volna tartani a labdát. És azt hittem nem lesz olyan hülye a csapat, hogy még egyszer ugyan abba a szakadékba zuhan bele! Még is! Úgyan úgy estünk ki tegnap is, mint a BL-ből. Nem gázos egy kicsit? És ráadásul a Bayernt nem csak magunk, de az egész olasz labdarúgás végett verni kellett volna! A Fullhamot meg már csak azért is, mert sokkal gyengébb, mint mi! Meg így mindenki mondhatja, hogy miattunk veszik el a 4. BL hely, pedig a Milan se remekelt, meg az inter a fő bűnös a Calciopolival, de idén ők legalább megtették amit megkövetelt a haza. És az olasz foci érdekében kell nekünk a 4. hely! Nyáron meg a csapatnak teljesen meg kell tisztulnia!

AlexDeLarge 2010.03.19. 14:58:34

Eddig hittem Zacc-ban hogy ha igy folytatja akár év végén maradhatna is de hát már nem tudok benne hinni 3-1ről kiesni te úr isten mekkora égés lehetne fogni a hiányzó emberekre meg sok mindenre de minek? ez egy Loser 3-1es előnyt elb*szni....komoly gondok vannak. Zaccheroni: "Nehezen fogom fel a kiesést" a cikk címe szerintem mindent elárul az ember képességeiről.:D

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 15:03:47

passerby: Semmi gond. Nem vettem a személyem elleni támadásnak. Én elfogadom, ha így látod. Igazából csak belegondoltam, hogy Ferrarával és egy jobb tizeneggyel emberhátrány nélkül kaptunk otthon 4-et a Bayerntől. Ha ott emberhátrányba kerülünk, akkor azt hiszem Ferrara még korábban repül, mert kapunk még 2-3 gólt plusszban.... ez persze csak feltételezés. Én sem látom fényesen a jövőt. Szerintem is nagy gondok vannak, de nem a játékosokban és az edzőben látom a legnagyobb hibát... kétségtelen, hogy Ők is hibásak, de nem olyan mértékben, mint azt néhány hsz-ben láttam a meccs alatt. Igaz akkor az indulat is dolgozik az emberben. Apuleius: A távozókkal egyetértek... De Ceglie-t és Zebina-t kivéve a sorból. Én utóbbi helyett a cseh huszárt tenném ki... ja és Poulsen-t. Nem azért mert utálom, hanem azért mert sokan vagyunk kkp poszton és számomra Ő a leggyengébb láncszem, ahogyan Tiago-ra és Molinaro-ra sincs semmi szükség így remélem maradnak ahol jelenleg vannak.

babo410 2010.03.19. 15:06:38

És az egy dolog, hogy sok a sérült, de ha úgy estünk volna ki, hogy legalább a jele lett volna, hogy nyerni akarnak, és próbálkoztak volna, küzdöttek volna! De nem! Inkább hagyták, hogy nyerjen a Fullham.

Camo 2010.03.19. 15:16:22

Inter a Chelseat veri a BL-ben,minket meg egy Fulham oktat az EL-ben.Sajnos ez mindent elmond a két csapat közti jelenlegi különbségről. Év elején még azt mondta mindenki,h beértük őket, sőt erősebb a keretünk.Szomorú.... Nincs más választás,a vezetőknek mélyen a zsebükbe kell nyújni nyáron.És inkább egy-két minőségi játékos jöjjön,mint kiöregedett "sztárok".Belőlük elég volt.Ja,és egy kitűnő edző a padra.(Blanc,O'Neill,Prandelli pl).

babo410 2010.03.19. 15:21:38

És most mindenki egyetért végre abban, amit eddig is mondtam! Zaccheroninak semmi keresnivalója itt! Az azért beszédes volt róla, hogy Udinével két év szerencsétlenkedés után lett 3., Milannal meg bajnok lett egyszer, aztán egyre lejjebb jutott. BL-ben viszont minden alkalommal akkorát zúgott, hogy hihetetlen! 3 évig sehol nem dolgozott, és a Torinonál, ahol az elvárások nem lehettek túl magasak, nem tudta teljesíteni. Akkor miről beszélünk? Azt jöttetek azzal, hogy várjuk meg mihez kezd. Meg 3 meccs után, ahol csak az ellenfél szerencsétlenkedésének, vagy Alex nagyszerű színészi tehetségének köszönhettük, hogy nem kaptunk ki, mindenki éltette. De remélem már senki nem teszi, és nem akarjátok, hogy sokáig maradjon? Húzzon délre a ludakkal!

Camo 2010.03.19. 15:29:37

Egyértelmű,h Zac csak átmeneti megoldás.Ha nincs ló jó a szamár is alapon jött.De egy edzőt is kell motiválni.Amúgy még így is jobb,mint Ciro.Talán behoz minket 4. helyre,és el lehet felejteni ezt a gyalázatos idényt.Viszont ezzel a kerettel a legjobb edző se tud csodát tenni.A védelem,a csatársor és a kp. is erősítésre szorul(ebben a sorrendben).Seccotol viszont tartok,bizonyította már h képes nagy pénzeket elszórni nem a megfelelő játékosokra.

Ismeretlen_102194 2010.03.19. 17:31:11

ShyrKahn: Vazze, már ne is haragudj, de annak hogy 10 vagy 11-en vagyunk mi köze ahhoz hogy 2 értelmeset nem tudtunk egymáshoz passzolni????Valójában az akarat szemernyi hiánya az amit itt sokan hiányolunk sztem, mert ha kikapunk azt sem mindegy hogyan tesszük, sztem..... Ezek egyszerűen be vannak oltva foci ellen, ezt látni kell!!!Megye 1-ben nincs ennyi eladott labda, rossz passz mint nálunk! Ha nem megy akkor gyakoroljanak a rúgófolyosón órákig, vazze, ezért kapják a nem kevés dellát, a franc essen bele már!!!

Ismeretlen_102194 2010.03.19. 17:32:42

Valójában az akarat szemernyi szikrája az amit itt sokan hiányolunk sztem- ezt így akartam;)

DelPiero86 2010.03.19. 18:16:07

Srácok,én majdnem sírtam..de ez a meccs a BÍRÓN ment el!Cannat ellökték 2kézzel, utána egyből piros..bezzeg ha Sissoko 2m-re állt a játékostol már fujta a sipot..ez a biró megalázott minket! 11 emberrel 2napig játszottunk volna egyhuzamba akkorse esünk ki!!! Persze ettől még nálam: Grygera,Grosso,ZEBINAAA-MELOO AZONNAL KUKA!!3komoly védőt Chiello,meg Legro mellé! Játékosain pedig valószinüleg padlón lelkileg,igy aztán eléggé távol a 4.hely..

Ismeretlen_22017 2010.03.19. 18:31:39

Mindenki dühös és elkeseredett, én is. Ez a csapat szégyent hoz a Juventus nevére, a fél keret hulladék. De ettől függetlenül a meccs a bírón ment el. Ez nem lehet vita tárgya.

Ismeretlen_102246 2010.03.19. 22:25:24

asveed: Szerintem meg 10 emberrel nehéz támadni és Zacc védekezésre kérte a fiúkat... ugye volt 4 védőnk később is a pályán. Úgy nem lehet támadni, hogy eggyel kevesebb a támadó szekcióban a játékosunk... ráadásul nekik is hátra kell jönni be-be segíteni az esetlegesen összerakott védelemnek. Én úgy láttam, hogy fizikálisan és mentálisan is totálisan elfáradtak a játékosok. Próbáltak koncentrálni, de kívülről ez erőtlennek és esetlegesnek tűnt. Egyszerűen hulladék volt a kezdő 11 és utána a 10 meg egyszerűen nevetséges képet festett... de szerintem ez nem csak, nem elsősorban az Ő hibájuk. Mindegy. Nem ismétlem magam, csak a kérdésedre akartam válaszolni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása