Juventus - Ajax osztályzatok

Lentebb láthatjátok a goal.com osztályzatait.

Manninger: 5.5 - Meglátszott rajta, hogy nem sok szerepet kap az első csapatnál. Az első félidőben látszott rajta az önbizalom hiánya, ami a második 45 percre helyreállt... egy kicsit.

Chiellini: 7 - Nagyszerűen levette Pantelicet a pályáról és a gólszerzésre is megvolt a lehetősége az első félidőben.


Legrottaglie: 6.5 - Sokkal jobban teljesített, mint a múlt héten Amszterdamban. Magabiztosabb volt a védekezésben és a rögzített szituációknál veszélyesnek tűnt elöl is.

Grygera: 6.5 - A Suarez nélkül felálló Ajax támadókkal szemben már nem volt olyan nehéz dolga, hisz se Pantelic se Sulejmani nem jelentett igazi veszélyt a zebrák kapujára.

Felipe Melo: 6 - Megint begyűjtötte a már-már szokásos sárgáját, majd meg is úszott egyet, mikor gúnyosan kinevette a bírót.

De Ceglie: 6.5 - Pár remek beadással vétette észre magát, mikor a szélen vezetett támadásokat az Öreg Hölgy. A második félidőben, mikor csapata már védekezett nem ment olyan sokszor előre.


Marchisio: 7 - Stekelenburg védte nagyszerű korai próbálkozását, később pár életmentő szerelés fűződik a nevéhez.

Sissoko: 7 - Fejese szétforgácsolta a lécet az első félidőben, ami a meccs helyzete is volt egyben. Az előrefutásai jól működtek, majd a második félidőben hátravontabban játszott.

Diego: 6.5 - Kétarcú. Az első félidőben brilliáns labdaérintéseket és cseleket mutatott be. Sajnos láttuk a másik oldalát is, nemsokkal lecserélése előtt már nem ment neki annyira. Zac pedig nem tűnt túl elégedettnek...

Del Piero: 7 - Mindig veszélyt jelentettek a pontrúgásai és nagyban hozzájárult csapata támadásaihoz is. Tökéletes szögletet tálalt Sissoko elé, ami a meccs helyzetének bizonyult.

Amauri: Túl korán elhagyta a pályát ahhoz, hogy értékelni lehessen. 0.


Cserék

Trezeguet: 6.5 - Hamar beállt, majd a végén közel járt a gólszerzéshez, ám helyzetét egyenesen Stekelenburgba fejelte.

Camoranesi: 6.5 - 20 percet kapott Diego cseréjeként, nagyszerűen tartotta meg a labdákat.

Candreva: Túl kevés idő töltött a pályán, így 0.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314652004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arnijuve 2010.02.26. 10:14:43

ehhez csak annyit hogy én sissokonak nem adtam volna ilyen jó osztályzatot! a fejesén kívül semmi pozitívumot nem láttam. diego fáradtnak tűnt a második félidőben vagy dekoncentráltnak!én még odaírtam volna mindegyik értékeléshez hogy a második félidő msáodik felére elfogyott a szufla és ezért nemis lehet jobb egyik osztályzat sem! egyébként csak én vettem azt észre hogy de ceglie egyre jobb lesz? még a végén őt viszi lippi a vb-re nem pedig grossot.

Ismeretlen_102246 2010.02.26. 11:18:19

Ezeke a pontok 15-ös skálán születtek? Nagyon gyenge meccs volt. El kell felejteni. Egyik csapatban sem érdemelne senki sem 6-nál erősebb osztályzatot.

devil-z 2010.02.26. 11:37:43

Egyetértek ShyrKahn-nal, nagyon színvonaltalan meccs volt. Arnijuve: Biztos nem csak te látod így, de szerintem helytelenül. DC pontosan ugyanaz, mint Molinaro. Futni/hajtani tud, de védekezni, cselezni, beadni nem. Vele és grygerával a játékunk még gyengébb, ugyanis széleken abszolút veszélytelenek vagyunk. Ezt már leírtam az előző meccsnél is, de a forgatókönyv ugyanaz. Szerintem borzasztóan ciki, hogy hazai pályán ennyire futja a csapattól. Mire is? tulajdonképpen volt kb. 3 helyzetünk, ami rendben - a gólvónalról mentettek. De ezek is rögzített helyzetek voltak, szöglet/szabadrúgás. És szerintem ez az égő, hogy csakis rögzített helyzetekből tudunk veszélyeztetni. Ideje lenne taktikát változtatni, és helyzeteket KIDOLGOZNI, ezt az ívelgetős dolgot végleg elfelejteni.

Ismeretlen_128149 2010.02.26. 11:42:30

DC sokat fejlődik, de szerintem még sokat kell tanulnia...Grossonak játszani kéne, mert ő a VB esélyes nem DC...Molinaro egyébként nagyon gyors, 120percig is képes robotolni, jól segíti a támadásokat, egy kicsit beadni kéne megtanulnia, de a Stuttgartba már ezt is kezdi egy kicsit elsajátítani... Diegonak még kell egy kis idő, de már kezdem azt érezni, hogy jó úton jár...Zaccheroni kérését, hog sokat mozogjon ki a a szélekre megteszi, és ebből tud/tudna helyzetbe kerülni. Másik dolog ami azt jelzi, hogy kezd magára találni az az, hogy kezdenek bejönni a cselei!

Diego89 2010.02.26. 11:51:08

Diego figyeljétek meg a legjobb lesz:) amugy sztem Felipe Melo is 1re jobb. látszik az arcán h akar és sztem a javulás 1értelmü nála is. ha kell belevetődik minden labdába. az elmult meccseket nem is tudom hányszor volt jó helyen és tudott menteni. de sztem Melo is 1re jobb:)

Victor90 2010.02.26. 11:59:01

Hát igen,rengeteget kell még fejlődni Dc-nek,de ők ketten,Marchisio-val legalább játszanak a mi fiatal 23-24éves focistáink!Kolarov ebbe a játékrendszerbe nagyon beleillene,védekezni,támadni kitűnően tud,nyáron remélem megpróbáljuk leigazolni!Vasárnap este be kell darálni a Palermo-t,nincs mese!Forza Juve

Victor90 2010.02.26. 12:07:29

Diego89,ők ketten személyes kedvenceim,Ferrara óta Melo véleményem szerint úgy teljesít,ahogyan azt tőle ellehet várni!Zacc-al még mindig veretlenek vagyunk,hehe...vele kapcsolatba az a véleményem,hogy még csak a 16 között vagyunk az E.Ligába,bajnokságba még csak most fognak jönni számunkra a 6 pontos meccsek,úgyhogy az hogy ő maradna a kispadon,erre csak ezt tudom mondani,hogy ne szaladjunk ennyire előre,most szombaton és vasárnap szülessenek jó eredmények számunkra,és mi vasárnap este pedig nyerjünk!

Alessandro 2010.02.26. 12:58:12

Hát elég gyenge egy meccs volt. Kár hogy nem voltam álmos, mert elég altató jellegű meccs volt, főleg a 2. félidő. Diego játéka sajnos inkább látványos, mint hasznos, felívelgetheti a labdákat a kapu elé a jól fejelő embereknek és ezenkívül csinál egy-két szép cselt, de meg sem közelíti Del Piero klasszisát. Továbbra is soknak érzem a 3 védekező középpályást, gyakorlatilag támadásban alig tesznek hozzá a játékhoz, még ha Sissoko el is találta a kapufát. Az jó hogy legalább De Ceglie a gyenge Grossot kiszorította, ugyan még van mit fejlődnie, de legalább lehetőséget kap és így van lehetősége, hogy fejlődjön ellentétben Gioval.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása