Giraudo is visszatérhet

A Panorama című olasz hetilap információi szerint Antonio Giraudo, a klub egykori vezérigazgatója is visszatérhet a Juventushoz.

Antonio Giraudo

Giraudót a 2006-os bundabotrányban játszott szerepéért tiltották el a futball világától, és ezen kívül tavaly három év felfüggesztett börtönbüntetést is kapott egy olasz bíróságtól.

A Panorama szerint Giraudo visszatérése mögött az állhat, hogy nagyon jó viszonyt ápol Margherita Agnellivel, Gianni Agnelli lányával, aki a klub vezetésének megerősítése miatt szeretné visszahozni Giraudót.

A Juventus nemrég igazgatóhelyettesi pozícióba hozta vissza a klubhoz a bundabotrányban szintén érintett egykori elnökhelyettest, Roberto Bettegát, és Luciano Moggi is szeretne visszatérni a futballhoz, amint jövőre lejár eltiltása.

Moggi korábban arról beszélt, hogy a Juventushoz csak abban az esetben lenne hajlandó újra csatlakozni, ha Jean-Claude Blanc lemondana posztjáról, és Andrea Agnelli, Gianni Agnelli unokaöccse fontos szerepet vállalna a klubnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr404651909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2010.02.04. 12:52:07

Nagyon remélem, hogy Giraudo visszatér. Sőt, Blanc-t nyugodtan el lehetne takarítani, egy semmirekellő, semmihez sem értő éhenkórász. Milyen érdekes is lenne, ha Moggi is visszatérne...legalább felpezsdülne az élet a Juventus háza táján. A jelenlegi vezetőktől úgysem nagyon várhatunk semmi jót, így Moggi visszatérése sem jelentene nagy kockázatot. Persze, szimpátia problémák lehetnek a szurkolók részéről, de viszont be kell azt is látni, hogy a jelenlegi vezetők töketlenek.

spider81 2010.02.04. 13:03:56

Igaz hogy egy kissé maffiózó az öreg,de ha ő kell ahhoz,hogy újra Olaszország és Európa csúcsán legyünk akkor ámen! Egyébként Moggi is jöhetne,hátha megfagyna a sz*r Moratti seggébe! Secco+Blanc meg húzzanak a vérbe!

babo410 2010.02.04. 13:18:46

Az addig oké, hogy a vezetőséget azonnal le kell váltani, mert nem értenek a focihoz, de sztem a triádon kívül vannak más nagyon jó szakemberek is a piacon! És ha visszatérne a triád nem gondoljátok, hogy minden attól lenne hangos, hogy újra csalni akarunk? És a zinter szerintetek nem tenne meg mindent annak érdekében, hogy újra tönkre tegyen minket? Mert az biztos, hogy Blanc-ékkal nem sok esély látszik arra, hogy bajnokok legyünk, ezért lehet csak az után tudnánk bajnokságot nyerni, hogy a triád visszatért. És ha ez így lenne, ennyi elég is. Pláne a zinternek, mert kiütjük őket a nyeregből és lehet örökre. Nekik a másodhegedűs szerep soha nem tetszett. És akkor jönne a gond. Ha a bíró csak egyszer is nekünk fújna, pl. egy olyan 11-est kapnánk, mint a Lazio ellen, hogy nem is az, vagy egy olyan gólt szereznénk, mint hétvégén a Barca, hogy ki lehet úgy kockázni, hogy lesnek látszodjon, akkor máris ránk szállnának. Vagy pláne, ha az aktuális ellenfél legfontosabb játékosa pont elöttünk való meccsen szedné össze az eltiltását, és ellenünk nem játszhatna! Pláne ha ez a zinter! Na ezt akarjátok? Hogy minden egyes meccs után a zinter nagyitóval kezdje el kereni a csalás jeleit? Hogy újra csaloknak legyünk kikiáltva? Hogy a zinter drukkerek ellenünk kezdjenek el tüntetni? Meg hatalmas balhékat akartok? És akkor sztem inter összes meccsén a drukkerek juventus ellenes felhangokat skandálnának. Meg tudnának arra hivatkozni, hogy míg nem volt itt a triád ők letaszíthatatlanok voltak a trónról. Egész évben végig biztosan voltak az elsők, nem volt ellenfelük. De hopp, visszajött a csaló triád, akikről egyszer már kiderült, hogy elcsalták a Juve meccseit, és nem tudnak nyerni. Mióta a Juvét kizárták inter nyert folyamatosan, és csak a triád visszatérésével nem tud bajnok lenni? Szerintetek a zinternek nem jönne jól? Ugye nem akarunk újra a B-be menni? Mert a 2006-os botrány alkalmából is a zinter kavart akkorát, hogy kiestünk, sztem simán kzáratna újra! És akkor megint nem attól lenne hangos a sajtó, hogy a zinter megint kizáratta a csapatot, mert ez legutóbb se jött elő, mos miért jönne? Én bizom benne, hogy nem jönnek, habár tudom, vagy inkább bízom benne, hogy nem csalni akarnának visszatérni! De akkor se! Én minden gyanú felett álló, tiszta Juvét akarok! Egy olyan csapatot, amelyik újra Európa legerősebb gárdája, és úgy, hogy kétség se fér hozzá, hogy nem csal. De a triáddal ez nem lehetne! Főleg, hogy internek nagyon jól jönne!

Dana 2010.02.04. 13:20:17

Tényleg eléggé maffiásnak néz ki de engem nem zavar :D Moratti is az vagy legalább is olyasmiféle. Mogginak én is örülnék megkapták a büntetésüket! És ha ők kellenek hogy Juve újra Juve legyen én is igent mondok rá!

babo410 2010.02.04. 13:30:09

Én meg úgy vagyok vele, hogy vannak más kiváló szakemberek is, csak a Blanc Secco párost kéne sürgősen kirúgni!!!!!!!! Én félek, hogy ha jönnének, már nem tudnánk egy meccset se úgy megnyerni, hogy ne kezdjenek el mindenbe belekötni. Belemagyarázná a zinter a csalást az összes meccsünkbe! És sajna túl jó kapcsolatai vannak Morattiéknak! Ezt legutóbb bebizonyították! Én azt mondom amíg van más megoldás, hogy újra "TAKE MY BREATH AWAY" legyünk, addig azt kell választani! Nem szabad a zinternek kedvezni! Mert nekik nagyon jól jönne ha a triád újra összeállna!

Ismeretlen_149053 2010.02.04. 13:48:44

Maximálisan egyet értek Baba410 véleményével. Változtatni kell, de nem feltétlenül a régi arcok kellenek ide. A vezetőségben is a rutint kellene a fiatal lendülettel ötvözni. Kemény kezű emberek kellenek az biztos, puha pöcsöket meg ki kell rakni. Forza Juventus!

pedronegro 2010.02.04. 13:55:13

Na a sinter az biztos tűntetni fog ha ezek visszatérnek. Arról nincs kétségem hogy a "triád" nem válogatott az eszközökben, szép kis maffiózok! De azt ne gondoljátok hogy Moratti és bandája különb lenne, Berlusconi-ékről nem is beszélve csak a Milan -nak nincs legalább fusztrációja mert időnként ki tud állítani egy ütőképes csapatot. Szóval ha összeáll újra a "triád" akkor legelsőnek Moratti tökét kellene elkapniuk és addig szorongatniuk míg el nem húz a rühes csapatával együtt!!!! Lehúznák róluk az álarcot és akkor mindenki tisztán látna. Szóval csak jöjjenek és csináljanak rendet, nem kell minden mocskos vádaskodásnak felülni, persze újból hozzáteszem hogy a "triád" nem szűzlányok gyűlekezete de közel sem úgy volt minden ahogy azt rájuk kenték! Justice for Juve! :)

Ismeretlen_128149 2010.02.04. 14:07:49

A maffia csapata...zebra mezből börtön meg?hmmm... Amúgy sztem se kéne minden régi arcot visszahozni. Lippit, ha nem is edzőként, de vmilyen igazgatóként oda kéne tenni Blanc mellé, mert balnc jó igazgató, csak ne szoljon bele a fociba, üljön a székébe, nyilatkozzon a sajtónak, de ne oktassa ki az edzőket meg a játékosokat.

Ismeretlen_118238 2010.02.04. 14:19:59

Margherita Agnelli rosszba van az anyjával a fiával, John Elkannal, így az, hogy ő mit akar egyáltalán nem számít. Első házasságából született John Elkann. A második házasságából 5 gyerek jött a világra. Gianni Agnelli, John Elkannt akarta örökösének, így az 5 gyerek ki lett semmizve. Ezért a "kedves" Margherita megvádolta apja tanácsadóit, hogy eltitkolják a külföldre kimentett vagyont, így az olasz hatóság nyomoz az Agnelli család ellen. Tehát, szerintem ennek a büdös kurvának a véleményét mindenki leszarja.

pedronegro 2010.02.04. 14:21:25

Marchisio! Én is a becsületesség híve vagyok, de az olasz foci nem erről szól! Töketlenkedéssel pedig nem sokra jutunk! És Moratti szerinted hogyan intézi a dolgokat???

Tubi 2010.02.04. 14:24:22

De jó is lenne ha ezek tényleg visszatérnének!a zinter meg a zinteresek pedig ne azzal foglalkozzanak hogy mi volt a meccseinken hanem szopjanak halat!!

Ismeretlen_118238 2010.02.04. 14:28:32

Amíg John Elkann a család feje, addig Moggi nem fog visszatérni és Giraudó sem. Egyszerű az ok, John hagyta, hogy ezt tegyék a Juvéval. Elkann el akarta távolítani a triádot, a calciopoli éppen kapóra jött neki. Moggi ezért haragszik rá, és ezért bírálta Bettegát, hogy visszament azok közé, akik hagyták ide jutni a Juvét.

Ismeretlen_149053 2010.02.04. 14:34:32

Azért is szeretem ezt a blogot, mert mindig lehet, új dolgokat olvasni, tanulni… corvinus81 család elemzése pl. érdekes, én még nem hallottam róla. Azért azt sem felejtsük el, hogy Moggi Úr már nem túl fiatal….. Tubi mit jelent az, hogy szopjanak halat? :) Forza Juventus!

Csülök 2010.02.04. 14:59:41

Az a baj, hogy Secco meg Blanc nem félelmetes vezető,mint Moggi,Bettega,Girtaudo... Secco és Blanc nem rendelkezik megfelelő tekintéllyel...egyszerűen nem tudnak parancsolni...

Ismeretlen_135915 2010.02.04. 15:12:34

Amúgy Blanc kiváló üzletember, elég csak megnézni azt, hogy a Juventusnak szinte nincs is tartozása. Másrészt viszont a focihoz nem ért. Én azt mondom, hogy Blanc maradhatna valamilyen pénzügyi részen, mert nagyon jól intézi szerintem a pénzügyeket. Ő ehhez ért nagyon. De ne legyen a JUVENTUS elnöke!!! Legyen inkább valami gazdasági igazgató, vagy nem tudom...

pedronegro 2010.02.04. 15:37:27

corvinus 81 jól tudja hogy már a calciopoli előtt John Elkann erősen fúrta a triádot sőt állítólag a kirobbant botrányban is "segítőkész" volt, állítólag. Aki erről az összeesküvés elméletről lemaradt volna: http://lavecchiasignora.blog.hu/2009/07/20/osszeeskuves_elmeletek_es_a_calciopoli

Type-R 2010.02.04. 16:26:11

szerintem a pozitív pénzügyi mérleggel rendelkező klubszerkezet alapjait nem Blanc és Gigli tette le, hanem a triád. Blanc biztos jó üzletember, de ez nem az ő érdeme. amőgy meg ha nem látja be, hogy egy nevesebb edzőbe való tőkeinvesztíció sokszorosan megtérül, akkor az megkérdőjelezi a hozzáértését. corvinus81: ezt az elméletet, hogy John hagyta tönkretenni a klubot, még én sem hallottam. honnan tudod ezt? mindenesetre érdekes összeesküvés-elmélet.

Tony 2010.02.04. 16:32:26

"Trád" ez a név jelent valamit,félik az emberek,nem szórakoznak vele,az erőt jelképezi a klub élén. Giraudo,és főleg Moggi zseniális emberek,a szakma elit figurái,mindent tudnak ami az olasz focit jelenti. babo410-nek vannak igazságai,de ugyanúgy Moggi-nak is van elég kapcsolata,ők 3-an leállítanák a vádaskodó intert és velük azért kevésbé mernének packázni. Az ő tekintélyük nagyon sokat jelenthet 1 klubnak,a 2majom meg 0. De ha nem is a meccseket nézzük,csak az átigazolási piacot,1 Moggi-val nem szarakodnának meg zsebelnék ki,D'ago-t már rég 10m ért hozta volna udineből ha kell,Melo is meglett vna 15ből ha ő irányít. És ne higgye senki h ilyen ravasz rókák mégegyszer elkövetik ugyanazt a hibát! Engem az se érdekel h csalnak v vesztegetnek,csak ne vegyék észre.

west 2010.02.04. 16:32:46

Én úgy gondolom,hogy ha ők ketten(Moggi,Giraudo) tényleg vissza akarnak térni(és hát miért ne akarnának)és megy a háttérben a nyüzsgölődés akkor előbb-utóbb célba is fognak érni még ha van egy kis probléma Elkan személyében(személyes véleményem hogy jobb lenne nekünk nélküle). Azokkal a véleményekkel,hogy megint mi lennénk a csalónak nevezett csapat viszont nem értek egyet, mert sajnos eleve most is azok vagyunk a legtöbb ember szemében, sok idő kell még ahhoz hogy ez feledésbe merüljön és sok siker főleg nemzetközi szinten.Szerintem enyhén nevetségesek ezek a Juve elleni felszólalások tüntetések és szívesen megkérdezném az embereket hogy látták 95 és 99között a csapatot?vagy mikor a Milánnak lazán gurítottunk egy 6ost?vagy azt 2003ban mikor a verhetetlennek beállított Madridot leiskoláztuk?Ugye,ugye... Bocsánat kicsit elkalandoztam:)Blanc lehet akármilyen üzletember mennie kell,rontsa máshol a levegőt Secco meg térjen vissza a marketinghez azt hiszem előtte az volt a dolga.Moggi,Giraudo pedig vagy hozzánk vagy máshova de visszatér ez 100,valamint fog még pár dolog a felszínre kerülni mi is az igazság valójában és fogja még bánni az inter amit tett ha nem is a pályán kívül de a pályán biztosan. Összegezve a dolgokat én remélem hozzánk térnek vissza és visszavág az Öreg Hölgy mindenkinek:)

mark 2010.02.04. 17:04:44

én alapbol nem hiszek a calciopoliban. körübrlül annyira csaltunk mint amenyire az inter vagy a milan csak a két miláno geci összefogott ellenünk. ezt nem csak moggiék állítják hanem sok futbalszakértö is.

mark 2010.02.04. 17:06:21

egyébként meg ha viszajönnek és elkezdenek pampogni a sinteresek hogy csalunk akor csak pampogjanak.ki nem szarja le?de arr gondolom nem fognak emlékezni hogy az elmult 2 idényben a birok menyi mecset hoztak le nekik

Ismeretlen_137958 2010.02.04. 17:26:43

Szerintem van itt most is bunda. Mivel nagy pénz van a fociban ezért a maffia is benne van.

Dartagnanx 2010.02.04. 17:28:15

Őszintén. Ki nem szarja le az intert? Tőlem aztán az ereiket is vagdoshatják. A büntetés letelt, az emberek visszatérnek, ha akarnak és hívják őket. Ha nem a triád ül a klub élén, akkor vajon nem rinyál minden interista egy vitatható 11-esnél (meg a nem vitathatóknál is?)? Dehogynem. Tehát részemről akár öt Moggi is irányíthatja a klubot, amíg nem csinálnak valami szarságot.

Alessandro 2010.02.04. 17:36:20

Nem szabad visszahozni Moggit és társait. Éppen itt volt a Lazio elleni meccs. Moggival az elnöki székben ki nem gondolná azt hogy megvettük a bírót mert az tényleg egy nevetséges büntető volt. Lehetne találni más jó szakembereket, csak keresni kéne őket. Az hogy ki bundázik ki nem, ki fogott össze kivel az lényegtelen a Juvét elítélték sajnos, a többiek megúszták, és tiszta maradt a nevük, az megint egy más dolog hogy a pénz diktál és a legtöbb sztárklubnál vannak olyan dolgok aminek köze nincs a focihoz illetve tisztességtelenek, de ez nem számít, utólag már felesleges mondani hogy a milánóiak is benne voltak, de ők nem buktak le illetve nem sújtották annyira őket. Egyértelműen elég durva hogy a Milánnak nem lett volna szabad indulni a következő bl szezonban de indult és meg is nyerte. Az Agnelli családról csak annyit hogy ha tényleg megy a széthúzás és nem tudnak egymással kijönni, inkább adják el egy pénzes arabnak a klubot, igaz nem lenne olasz kézben már a csapat, de sok pénzből újra hamar sikeres lehetne.

west 2010.02.04. 19:18:47

Ott a pont Dartagnanxnál!A Juvét most így is úgy is csalózzák és utálják szóval akkor már inkább velük legyen ez a helyzet és hozzák rendbe a dolgokat mint hogy ilyen Blanc meg Secco féle szerencsétlenek csődbe vigyék szeretett csapatunkat.

babo410 2010.02.04. 20:46:13

Csak az nem mindegy, hogy visszajönnek, lehet kezdik elölről az egészet, csak más módszerekkel. Én tudom, hogy Moggi egy hatalmas szakember, de az a helyzet, hogy a maffiából nem olyan könnyű kiszállni! Max akkor jöjjenek vissza, ha garanciákat kapunk, hogy tiszták maradnak. Tony! "Engem az se érdekel h csalnak v vesztegetnek,csak ne vegyék észre." Remélem ezt a mondatot nem gondoltad komolyan! Te tényleg nem bánnád, ha megint csak csalással nyernénk? Amúgy a korsó is addig jár a kútra amíg összetörik! Úgyis elöbb utóbb lebuknának pláne, hogy vannak akiknek kifejezetten jól jönne!

Dartagnanx 2010.02.04. 23:33:25

babo410: "Te tényleg nem bánnád, ha megint csak csalással nyernénk? " Te tényleg komolyan mondod, hogy szerinted csalással nyertünk scudettókat és jutottunk a BL döntőkbe és játszottunk hihetetlen jó focit?

wiltore 2010.02.05. 00:49:45

Dartagnanx -- veled vagyok -- korrekt kérdés...

Zsil 2010.02.05. 09:20:28

Egyetértek az előttem szólókkal.

pedronegro 2010.02.05. 10:38:41

Nem értem egyesek miért játsszák itt a szűzfiút!!! Nem a csalás itt a lényeg, ráadásul ezt nem is tudták bizonyítani, hanem hogy ez az egész calciopoli-nak csak egy célja volt hogy a juvét tönkretegyék! És ezt az egészet John Elkann meg se próbálta akadályozni sőt ez az egész botrány neki jött jól egyedül!!! Keressetek rá a neten John Elkann és a calciopoli kapcsolatára és meglepő dolgokat fogtok találni, persze mint minden ez is csak egy elmélet, amíg be nem bizonyítják!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3384) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4157) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása