Bettega: "A Juve még mindig egységes" - Frissítve

A nemrég visszatért vezető szerint nem lesz érkező játékos.

A Juventus rossz szériája tovább folytatódik, hiszen ma délután is vereséget szenvedett a Chievo otthonában. A klub ügyvezető igazgatója, Roberto Bettega ugyanakkor még mindig hisz a csapatban, és szerinte igazolások nélkül is túl lehet lépni a rossz időszakon.

"A csapat szenved egy kicsit manapság, de ebben az ellenfél csapatainak is szerepük van." - nyilatkozta Bettega a SkySport részére röviddel a meccs után.

"Ehhez hozzáadódik a sok sérült is, szóval az elmúlt hetekben nehéz volt kilábalni a krízisből."

"A csapat egységes, és most egy nagyon fontos sorozat vár ránk, reméljük közben néhány fontos hiányzó is visszatérhet a kezdőbe."

"Nem hiszem, hogy aktívak leszünk az átigazolási piacon. Hiszünk benne, hogy a csapatunkban ott van a megoldás, és hitünk szerint erősítések nélkül is meg tudjuk oldani a problémákat."

Update: a nyilatkozat további része alább olvasható

"Őszintén szólva, egyik csapat sem mutatott be túl szép focit. A Chievo fizikálisan jobb volt ma, jól játszottak a levegőben, és tisztában voltak a pálya állapotával, a teljesítményük ezen alapult, és ezért nyertek."

A Juventus az elmúlt 16 fordulóban csak 21 pontot gyűjtött. Ha a tabella csak ezen a perióduson alapulna, úgy Ciro Ferrara együttese mindössze a 14. helyen állna.

"Én az egész idényt nézem. Igaz, hogy mostanában nem teljesítünk valami jól, de az első hónapban miért voltunk mindenkinél jobbak? A 7. héten a tabella élén voltunk, mert az egész csapat bevethető állapotban volt."

"Könnyű egy asztal mögött ülve, a monitort nézve beszélni. A focit a szemeddel olvasod, nem egy rakás statisztikán keresztül."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr924651817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_53881 2010.01.17. 19:31:07

Én azt gondoltam, hogy legalább ő normális, de tévedtem. Kész csőd.

tiger 2010.01.17. 19:36:41

azt hiszem benéz egy komoly pénzbüntetés a Roma ellen...

Kotrevák Kelly 2010.01.17. 19:38:12

Ez a Bettega sem normális... hiszünk, meg bízunk benne, meg csapategység, nem kell erősítés... Mi a faszom ez!??? Miről beszél!??? Hánynom kell!!! Mit csináltak ezek a Juvéból!??? Rajtunk röhög egész európa!!! Minden csapat örül, ha velünk játszik, mert tuti nyernek!!!

Szabi 2010.01.17. 19:38:44

Szerintem a hülyeség ragályos! Három hete van itt, de már megfertőzte a Blanc-Secco sindróma! Könyörgöm!!! Legalább csak Rafinhat szerződtessük!!! Csak mi látjuk a sz.rt!!!??? Edző kérdés már nincs? Nem értem!!! Nem értem!!!

Ismeretlen_128760 2010.01.17. 19:40:36

Úgy látszik, az inter már nem a bírókat pénzeli, hanem a komplett Juventus vezetőséget!

Marshall 2010.01.17. 19:42:58

Érdekes h Ferrararól nem mondott semmit.

jonny 2010.01.17. 19:43:21

no comment telibe kapom a vezetöket 1 milánoi dómmal hogy értséka helyzetet

Ismeretlen_128760 2010.01.17. 19:44:08

Szörnyű, ez a tehetetlenség amit érzek! Szombaton nem a Romának NEM a "Juventusnak", hanem a Drughinak fogok szurkolni!

ronny34 2010.01.17. 19:44:26

Három napja még azt nyilatkozta elvileg, hogy "bizonyára aktívak leszünk az átigazolási piacon". Nem értek már semmit. A gond mostmár tényleg az, hogy össze-vissza nyilatkozgatnak, és senki nem tudja már, mi fog történni. Fejetlenség minden szinten...

cs4szi 2010.01.17. 19:44:29

Hát Bettega te nagyon hülye vagy. a Jövő héten is ezt mondanád? Te is egy idióta szarházi lettél.:@

Mr. Ocean 2010.01.17. 19:47:41

Azt figyeltem meg, hogy itt bizony nem lesz semmi. Igazoláshoz 2 nagyon fontos dolog kell. Pénz(amiről én speciel nem tudok hogy bárkiből is lenne bevétel vagy félre tett lóvé) és játékos aki a juvéban játszana (szerintem ez a szegmens elég kevés emberből állhat), így maradt a parasztvakítás hogy igazolunk, eddig 2 már volt is az midegy, hogy milyen. Ez a nagy helyzet elindultunk lefelé és kitudja meddig süllyedünk. A vezetőség nagy hibát vétett, hogy nem akkor küldte el Cirot amikor még ez elkerülhető lehetett volna. Edző nincs aki ide jönne mert minek? BL HELYEZÉS??? OLASZ KUPA?? talán még az EURÓPA LIGA, de ezek nem kihívások szerintem semmilyen komolyabb edzőnek..(: Hogy mi maradt nekünk? A remény, hogy eltalál egy edző és a csapat huszárhajrát vág és megnyerjük a csapatokkal Milánéknak a bajnokit és behozzuk a Bl SELEJTEZŐT..(: Forza JUVE!

Forza_Juve 2010.01.17. 19:52:45

erről beszéltem.ez se azér jött vissza hogy segítsen.vagy ha mégis,akkor nagyon jól leplezi és mindenki háta mögött intézkedik. igaz,a csapat egységes.egységesen szar mindenki.tisztelet a meccsenkénti 1vagy2 kivételnek. először ferrarat kéne elküldeni és megnézni az új edző mit tud kihozni a jelenlegi keretből.aztán ha annak se megy,akkor bevásárolni. persze védőt ígyis-úgyis kell igazolni.létszükség.

Ismeretlen_53881 2010.01.17. 19:53:25

Ferrara is azt mondta, hogy lesz érkező középpályás, szóval tényleg nem lehet tidni, mi folyik itt.

Csülök 2010.01.17. 19:54:01

Pár napja még azt mondta, hogy igazolni fogunk... Félreismertem őt is...

Szabi 2010.01.17. 19:58:53

Pár éve volt olyan műsor az olaszoknál, hogy egy focista elvállalt egy napra egy hétköznapi állást... Pl.: Buffon egy napig benzinkutas volt Most nem lehetne, hogy egy átlag szurkoló legalább egy napig Juve igazgató legyen... Ő is többet letenne mint ezek! Örülök, hogy most már az egységes kommunikáció sincs meg...

Zsolti 2010.01.17. 20:02:09

Ferrara és Bettega is le.... Ilyen nincs... Minden oldalon és cikknél azt kell olvasnom, hogy fos juve, szar juve, már az Interes is azt kívánja, hogy edzőcsere legyen, mert ők sem bírják ezt nézni. Igazolni kell minden posztra kivéve a kapust! Amauri, De Ceigle, Poulsen, Grygera, Zebina, Grosso, menjen amerre lát! És tehetségek kellenek nem felkapott falábúak!

Kotrevák Kelly 2010.01.17. 20:02:42

Istenem! Milyen jó volt még pár éve, amikor nagycsapat voltunk! Most meg... Lassan senkik sem leszünk. Fényévekre vagyunk európa élvonalától. Kíváncsi lennék, h az elmúlt hetekben hány Juve szurkolóval lettünk kevesebben?

Kotrevák Kelly 2010.01.17. 20:04:20

Az a szomorú, h sztem lassan a Milán és Inter drukkerek is sajnálnak minket, akármennyire is utálnak...

Alessandro 2010.01.17. 20:08:17

Ha ilyen töketlen vezetőink vannak, akkor mit várunk az edzőtől? Ranieri is két évig itt szerencsétlenkedhetett a csapat edzőjeként, Ferrara ugyan rosszabb nála, de tényleg még nem volt itt elég ideig, úgy néz ki tovább kell mélyülni a csapatnál a válságnak, hogy valami történjen. Nem bánnám ha nyerne a Napoli, akkor legalább a tabellára pillantva rájöhetne Blanc és Bettega hogy talán rossz úton halad a csapat. Abban igaza van hogy a csapat egységes, mert mindenki egyforma rossz, még jó hogy Chiellini a saját feladatát legalább tökéletesen ellátja, így olyan sok gólt nem kapunk. A sok sérült tavaly is megvolt, még sem volt ekkora probléma, erre is jó lenne végre megoldást találni.

edgar 2010.01.17. 20:16:02

igazoltunk is: yago meg paolucci =) kíváncsi vagyok hogy hány juveszurkolót nyugtatnak meg illetve arra is hogy hányat veszítenek el...amikor lesoroltak minket a bligába, akkor úgy éreztük nem ott helyünk, most a mutatott játék alapján sajnos még ott sincs a helyünk ahanyadik helyen vagyunk. sajnos a játékosok reményvesztettséget sugallnak a szurkolók is, az edző se tud mit mondani... ilyenkor nem Ferraranak kéne lemondani, hanem a vezetőségnek. egy ekkora klubnál mint a Juve nem lehet hónapokig keresni a sikertelenség okát és dolgozni rajta. nincs rá idő. ha valakinek nem sikerül megoldani egy válságot, akkor együttesen mindenkinek távozni kell. nem hiszem el hogy ebből a játékoskeretből ez a maximum ami kihozható. érdekes lenne elgondolkodni egy olyan kérdésen, hogy lehet-e ennél lejjebb? olyan ami még az ésszerűség határain belül van, tehát nem olyanra gondolok hogy delPiero átigazol az Interbe... szerintem ennél hogy blből kiestünk, a scudetto már elérhetetlen, sorba veszítjük el a meccseket, értékelhetetlen játékkal, ennél lejjebb most hogy lehetnénk már? ezt kéne belátni a vezetőségnek, hogy hibáztunk és nem a felelősséget vállalni és megpróbálni kijavítani a hibát, hanem távozni. nem igazán tudok olyanról a történelem során, hogy valaki vagy valakik bevezettek egy népet (itt caspatot+szurkolókat) a gödörbe, és ők maguk ki is vezették volna....

bfeco 2010.01.17. 20:20:56

Az a baj,ha nem lép a vezetőség gond lesz. Nem tudom ki olvasta ezt,ez egy decemberi 22 cikk: A Juventus árfolyama a csapat gyenge szereplésével párhuzamosan csúszik lefelé, immár harmadik hónapja. A BL-ből való távozás a hazai pályán összeszedett, Bayern elleni 4:1-es zakónak betudhatóan jelentős árfolyamesést eredményezett, a jelenlegi részvényár 0,89 euró, ami 188 százalékos P/BV-t és 20 körüli P/E-t jelent. Az egyetlen fellelhető elemzői célár ezt a szintet mintegy tíz százalékkal haladja meg. Nagy bajba leszünk.

Ismeretlen_128149 2010.01.17. 20:23:10

Esküszöm nem kell igazolni, csak Ferrara húzzon már el a ****-ba. A Chievo jobb fizikális álapotba volt...a Chievonak labdába se keleltt volna rúgniuk, nem győzni...sérültek ide-oda, a Juventus lába előtt kéne hevernie egész európának, azt lassan már a Chievo is megtapossa ezt a szerencsétlen, rommávert csapatot, és nagyon sajnálom őket, de azt kell mondanom, hogy az utolsó esély most van, hogy még megmentsék a Juventus becsületét...Különben az Öreg Hölgyből Vén Utcalány lesz...Forza Juve Örökre!

bfeco 2010.01.17. 20:27:47

nézzetek meg honnan indultak a részvények, azóta csak süllyedünk,megyünk lefelé, egy kicsit visszajöttünk 2010-be, de azóta. Szar a vezetőségünk. Kész olyan hibákat követnek el,amiket egy ekkora klubnál nem szabadna. A játékosokon látszik hogy nem tesznek meg mindent a csapatért. Amikor még seria b nyomtuk -7 ponttal, az volt a kemény. Mindenki úgy játszott ellenünk...mindenki meg akarta mutatni mit tud. Mienk pedig küzdöttek,harcoltak szível-lélekkel. És nem kerültek 25 millióba. Remélem helyre rakják ezt a csapatott. Mert borzalmas érzés tétlenül nézni,ahogy csúszunk le. :'( Forza Juve!

juve16 2010.01.17. 20:28:54

Előbb-utóbb p*csán lesztek rúgva, ha sok ilyen sz@r hazugságot nyilatkoztok még!

Kotrevák Kelly 2010.01.17. 20:32:29

Azért hihetetlen, h mindenki látja, h katasztrófahelyzet van, csak a vezetőség nem, inkább elbagatelizálják a helyzetet! Dilettánsok gyülekezete az egész Juve! R.I.P. JUVENTUS

juve16 2010.01.17. 20:33:49

"A Juve még mindig egységes"! Nem-nem...a Juve még mindíg nevetséges vazzeg! Lehet hogy ezt akartad nyilatkozni "Betegagy"!? Nem???

Victor90 2010.01.17. 20:41:51

Úristen,most nagyot csalódtam Bettega-ba is!Nem hittem volna ezt sose,hogy ő is ilyen hülye,mint a másik 2 pajtársa!Ha jó kapcsolatba lennék veletek,már 1-2 hete ajánlottam volna nektek,hogy 1 külön buszos utat szervezzünk,a klubszékház elé,tüntetni,mert ezt már nem bírom idegekkel!

Tubi 2010.01.17. 20:55:30

Ebből a " nagyszerű egységes " csapatből a felét elzavarnám a belőlük kapott pénzből csak fiatalokat vennék akiket az új edző Wenger jelölne ki.A szezon hátralevő részében a biztos bennmaradás lenne a cél, de mindenki tudná hogy a csapat jó úton jár az új vezetőséggel,mert a régi épp az M6-os befelyezésén dolgozik........Aztán megcsörren az óra és felkelek irány dolgozni....Bocs az offos álmodozásért vmit mondani akartam mert elegem van abból ami most a csapatnál történik de annál jobban tisztelek néhány embert a csapatnál hogy elküldjem őket oda ahová....

Ismeretlen_72926 2010.01.17. 21:00:27

már csak abban a csodában bizhatunk,hogy ködösitenek,de a háttérben folyik valami munka...ha nem,akkor óriási nagy szarban vagyunk,óriásiban! nincs bl,nincs pénz.sem edzőre,sem normális játékosra.ha jövöre még bl első kör sem lesz,akkor tovább csuszunk le.kb lehet gondolni buggon,chiellini eligazolására,stb... lejtön vagyunk! :(

Ismeretlen_108746 2010.01.17. 21:01:21

Látom Bettega hamar átvette a jelenlegi vezetőség retorikáját. Az egy dolog, hogy hülyeségeket beszélnek és belehazudnak a pofájába mindenkinek, de legalább nem kellene éppen az ellenkezőjét mondani a kb. 2 nappal ezelőtti nyilatkozatnak, miserint "biztosan lesz mozgolódás az átigazolási piacon". Arra gondolni sem merek, hogy Bettega Paolucci és Iago visszahívását értette alatta... "Könnyű egy asztal mögött ülve, a monitort nézve beszélni. A focit a szemeddel olvasod, nem egy rakás statisztikán keresztül." Hát ez a gondolat egy hatalmas kreténség. Ha a csapat parádés játékot produkálva vesztene meccseket, akkor még érteném, hogy ez honnan jött Bettegának... Egyfelől ez a Juventus szemmel olvasva is kritikán aluli, másfelől az eredmények, a megszerzett pontok bizony igenis fontosak, s a statisztika nem szokott tévedni, hűen tükrözi egy csapat teljesítményét.

Claudius77 2010.01.17. 21:03:19

És én még hittem benne.Te is beálltál a sorba.Ami bűzlik azt ki kell dobni!!!!!

Ismeretlen_145917 2010.01.17. 21:04:30

imádkozom, hogy elkann rendet tesz ezek a sz*rf*szúak között...:@

Tony 2010.01.17. 21:12:09

Hát tényleg azt kell mondjam,mióta visszajött ő sem csinált semmit! Össze-vissza beszél,pár napja nyilatkozta,h lesznek érkező játékosok! Ő is megfertőződött,itt már nem tudom ki segíthet. Bár megjegyzem,h "triád" tagjai közül is ő tűnt mindig a "csak úgy ott ülök" embernek és Moggi-ék tették a dolgukat(nem véletlen,h ő tiszta maradt).Csalódtam benne. :( Személyes: Vissza Moggi-val !!!

Edgar 2010.01.17. 21:23:06

Hogy lehet szerezni jegyet a VIP szektorba Seccoék mellé? Úgy szeretnék onnan végignézni egy meccset. Én is azt, és úgy szeretném látni amit ők.

Lust 2010.01.17. 21:47:38

Elképeztő mi folyik itt de úgy érzem hogy mostmár egyértelműen igazolja a vezetés h ki, kik a probléma okozói. Annyira látszódik h már Ferrara sem bízik önmagában sőt szerintem ő el is menne csak a vezetőség nem engedi. Lehet túl kombinálom de sztem vmi van a háttérben. Nem lehet ennyire nylívánvalóan tönkre tenni 1 klubbot. Pl a Napoly-nál a szezon első felében nem igen ment nekeik a játék 4-5 meccses sorozat volt ez ha jól emlékszek és hipp-hopp edzőváltás. Pedig az "csak" a Napoly, ez meg a Juventus. Szval itt van valami mert h pont az ellenkezősjét csinálja a vezetés, mint amit a józan ész diktál: nem megy a csapatnak-nincs edzőváltás. Mindenki sérül-nem igazolunk stb . Ez már több mint hozzá nem értés.

Lust 2010.01.17. 21:51:24

Lehet h most fordíva csinálják a bundát. Az túl gyanús ha mindig nyerünk, akkor inkább kapjunk ki mindig. Na jó ez rossz poén volt de az én fejemben ez is megfordult.

Zero IQ 2010.01.17. 21:56:18

"Könnyű egy asztal mögött ülve, a monitort nézve beszélni. A focit a szemeddel olvasod, nem egy rakás statisztikán keresztül." Lehet hogy az én szememben van a hiba de én csak egy rakat szart tudok kiolvasni ebből a játékból...

Ismeretlen_128149 2010.01.17. 22:01:08

Edgar, én ha beülhetnék Seccoék mellé ott helybe tekerném ki a nyakát az összesnek...a börtönből is lehet nézni a Juve sikereit..:))))))))

Victor90 2010.01.17. 22:29:11

"Könnyű egy asztal mögött ülve, a monitort nézve beszélni. A Chievo fizikálisan jobb volt ma,Erről a 2 gondolatodról Bettega az a véleményem:1 Juve szurkoló joggal elvárja ,hogy a szeretett focistája felszántsa a pályát 90 percen át!Ezek a játékosok milliókat keresnek 1 hónapba,ennyi dolguk van hogy focizzanak,eljárjanak edzésre 1nap 2-3szor!1 átlagos magyar ember szar 70-80ezerért ,gürcöl,lenyel mindent,kiköpetik a tüdejét is,és ezt tűrni kell mert ha nem,lapát,és akkor éhen hal az ember ha nem tud dolgozni!Nah igen,és akkor mi mit várjunk a csapattól?Hát nem ezt a semmitérő hulladék játékot,92percbe a felezővonalnál Chievo vezetésnél,passzolgatunk nyugodtan,mintha mi vezetnénk!Mi ez??????Igen is elvárjuk,hogy haljanak meg a pályán!A másik dolog: mi az hogy fizikálisabban jobbak voltak???????Juve meg 1 Chievo között ég és a föld a különbség!Sokkal komolyabban folynak a dolgok,gyakorlatok stb stb!Akkor meg?Ők több spenótot ettek meg a meccs előtt,hogy jobban bírták az iramot?Nem értem ezt!Nem várnám el azt hogy 10 meccsből mind a 10szer toppon legyünk,100%osan,de legalább 7-8szor,!

Ismeretlen_72926 2010.01.17. 22:36:25

a Chievo játékosai észrevették,hogy rossza talaj,a mieink meg nem,vagy hogy a rákba kell ezt érteni?

tiger 2010.01.17. 22:40:19

szerintetek ha a Roma meghint minket pár góllal, na meg szétbontják a stadiont, vajon mi fog történni? erős a gyanúm, hogy semmi...ezt a kilátástalanságot :( meddig mehet még...lassan 20 éve szurkolok a csapatnak, de ilyen sz!r játékra nem emléxem...

Zsolti 2010.01.17. 22:46:08

Nem értem a vezetőket, elvileg az ő érdekük lenne hogy a klub jól szerepeljen abból van a zsé nem? Vagy fogadtak Benítezzel hogy 5 éven belül ki viszi előbb csődbe a saját csapatát? -.- Esküszöm nem értem. Az addig oké hogy nem telik egy világklasszis edzőre, de nem hiszem hogy minden tapasztalt edző, annyit keresne mint C. Ronaldo+Messi a négyzeten.

Type-R 2010.01.17. 23:19:07

én hittem benne, de úgy tűnik nem tudja megváltani a világot. pedig ha most nem ölnek minden pénzt, energiát, időt a csapatba, akkor nagyon mélyre süllyedhetünk és onnan sokkal több erőforrás kell a visszajutáshoz. életem legszomorúbb Juvés korszakát kell átélnem. az elveszített BL döntők után is csak 1-2 napig szomorkodtam, aztán legyintettem egyet, hogy jövőre biztos meglesz. és hittem benne. ma már nem hiszek semmiben, nem látom a fényt az alagút végén, és ez a szomorú. :(

Type-R 2010.01.17. 23:26:16

itt tényleg csak két dologban bízhatunk: 1. Elkann a fejéhez kap és leváltatja a komplett idióta bandát. 2. hatalmas koponya Bettega, és január végén hoz 3 új játékost, egy edzőt, meg elküld 2 régit. az elsőnek sokkal nagyobb az esély, de az is egy százaléknál kisebb. nem tudom már miben higgyek. esetleg még, hogy még a mocskosmoratti is megsajnál minket és edzőt cserélünk az interrel a szezon maradék meccseire, hogy egálba legyünk.

Szabi 2010.01.17. 23:36:50

Ez a helyzet akkor amikor olyan emberek szólnak bele a profi labdarúgásba akik csak "szurkolók" és valójában nem értenek hozzá... Egy ember van jelenleg a Juve vezetőségében - ide véve a komlett igazgatótanácsot is - aki vmit is konyít a focihoz, az pedig Bettega. Bár ebből nyilatkozatából tőle sem számíthatunk sok jóra! Ha Elkann nem lép monjuk hétfőn vagy kedden, gondolok itt elsősorban edzőkérdésre - mert szezon közben a teljes vezérkart azért nem rúgják ki, bár szerintem nyáron sem - akkor lassan lassan búcsút lehet mondani a jövő évi BL szereplésnek!

Tony 2010.01.17. 23:56:37

Akk üt meg majd a guta végképp,ha a Liverpool aki szintén nincs eleresztve,megszerzi előlünk Hiddink-et is. Amire van kis gyanú,mert úgy nyilatkozott,h legszívesebben Angliában dolgozna... Zsebbe kell nyúlni! De van 1 olyan rossz érzésem,h az Elkannok szarnak az egészre,ők csak üzletelnek. Kérdés: KI LESZ A MEGMENTŐ ???

Ismeretlen_143448 2010.01.18. 00:07:41

Hihetetlen, hihetetlen. Mindenki látja, hogy baj van csak ezek a kretének a VIP páholyba nem? Megáll az ész. A saját csapatom ellen fogadok hétről hétre de tudom hogy szégyen de nagyon jól fizet.Itt nem csak Csirával van a baj. Blanc! Te hegyesorrú k*cs*g. Tűnj el innen és menj a Moratti csatlósának mert az vagy. Tönkreteszitek a Világ Legnagyobb csapatát. Secco te is takarodj. Szivből kivánom hogy a Milan nyerje meg a bajnokságot. Most már ha mi nem nyerhetjük meg akkor csak ne a r*hadt Inter. Elkan legalább te csinálj valamit. Meddig lehet még csúszni a lejtőn? Vagy inkább úgy kérdezem h mikor érünk mer le az aljára hogy elkezdjünk vére felfelé kapaszkodni. Gyalázat. Ez nem a Juventus! Mindörökké Juve!

Szabi 2010.01.18. 00:15:01

Egyetlen külföldi volt versenyben Hidding... Ő már 99%, hogy nem jön! Maradnak az országon belüli jelöltek: Zoff és Gentile. (Esetleg Trapattoni.) Nyáron meg ki tudja?! Esetleg Allegri... Nagyban függ mekkorák lesznek a változások, meg hol végzünk ebben a szezonban.

Ismeretlen_114321 2010.01.18. 07:09:03

az Inter már csak abban is mérföldekkel előttünk jár, hogy ha szarul is játszik és kap két volt, akkor is képesek összeszedni magukat 10 percre és kiegyenlíteni, vagy akár meg is nyerni a meccset (lásd most is a Bari ellen, vagy az előző Siena elleni győzelem) mi egyszerűen szarok vagyunk, és ha szarul kezdünk egy meccset, akkor azt szarul is fejezzük be, mert az öltözőben sem Ferrara személye, sem senki más nem elég motivációs tényező, amiért érdemes lenne küzdeni.

juvem 2010.01.18. 07:48:12

bármennyire is nem értek egyet ezzel a nyilatkozatával még mindig azon az állásponton vagyok h Bettega érti a dolgát bárki bármit mondd

Del Piero 70 2010.01.18. 08:01:58

Nem tudom Bettegának,hogy esett volna hogyha ilyen szar csapatban kellett volna játszania annak idelyén.Most meg mondja a sok okosságot.Tönkre teszik a klubbot.Ennél lentebb remélem már nem lesz.Ferrára pedig takarodjon a büdös p...ba!

babo410 2010.01.18. 11:14:45

Az a szép, hogy ilyen kevés ponttal év végén akár ki is lehet esni! Na akkor jönne a fekete korszak! Onnan pláne ilyen vezetőséggel nem hiszem, hogy egyhamar kijutnánk. És az a vicces, hogy Torinóban volt Olaszország két legnagyobb gárdája, mert a 70-es évek közepéig a Torino is nagy klub volt, csak leamortizálódott, és most mi is. És ezzel együtt a bajnokság is egyre hanyatlik! Az a baj, hogy nagyon kéne egy erős Juve, aki húzza magával a többi csapatot, mert erősítenek, hogy le tudjanak győzni! Meg hol van az amikor még az ellenfelek úgy jöttek ide, hogy célunk a tisztes helytállás? Ma már úgy jönnek, hogy 3 pontot kell szerezni? Nem szégyen? Szomorú, hogy ezt kell megélni! Már csak abban tudok bízni, hogy a Milan nem szúrja el! Meg abban is bízhatunk, hogy nem előz be a német meg a francia bajnokág, mert ha csak egyik is beelőzi az olaszt, akkor mindenki minket tesz majd egyértelmű bűnbaknak, és Olaszország közellensége lesz a Juve! Na még csak az kéne! Remélem még idén csinálnak vmit, mert az, hogy várják a sült galambot a szájukba, az elég nagy vicc! És félő, hogy ha idén nem tesznek semmit, akkor jövőre már késő lesz! Nem fogunk tudni idevaló játékosokat hozni, már csak azért se, mert a bajnokság egymagában már nem egy nagy vonzerő, az kéne, hogy a BL megnyerésére is legyen némi esély, és taln lehetne játékosokat hozni. De egy csúfos szereplés viszont azt hozná, hogy nem igazolunk nyáron jó játékost, mert nem fogunk tudni, de emellett a nagyokat elveszítjük. Chiellini, Buffon, Sissoko elmennek. Alex esetleg visszavonul Caseres inkább a Barcaban marad, Gio nem kap elég lehetőséget, nincs Del Piero, aki miatt eddig maradt, ő is lelép. És ki marad? Poulsen, meg Amauri? Grosso, meg Canna? Na ne! Ja és ha ott volt szabadon Walter Mazzari, akkor nyáron miért nem lehetett leigazolni őt edzőnek? Napolival már 4. úgy, hogy év elején ők is a tabella végén kullogtak! Most meg 1 pontal elöttünk. És ha nyert volna a Fior is, meg a Palermo is, akkor most 7. helyen állnánk. Szégyen. Köv. fordulóban Ranieri tuti megver minket, azt majd jöhet azzal, hogy Ő mindig megverte a Romat, meg elküldék, hogy rossz edző, azt elöttünk van, meg is ver nagyon könnyen, stb. Azt vele a Bl csoportot megnyertük, Realt kétszer is vertük, Chelsea ellen remek játékkal helyt álltunk, s ha kibírtuk volna idegenben 0-0-val, még leget tovább is jutunk! Ferraraval meg kapunk folyton 3, meg 4 gólokat? Ranieri alatt hány csapat rúgott 2-nél több gólt nekünk? hát sztem nem sok, s lehet egy se? Sztem nem eért lett elküldve! Vele most lehet a Scudettoért nyomulnánk? Mikor arról volt szó, hogy Diego mindenképp jön, akkor elkezdte a taktikákat próbálgatni, hogy hogyan tud jól játszani a csapat! Ferrara meg elővet 2-3 taktikát, azt azt erőlteti minden áron. Sztem Ranierivel idén a bajnoki cím elég közel lenne, mert nála is csak a széleken tudtak lekontrázni, a kiscsapatok, azt meg meg tudtuk volna oldani, ha itt van Diego, és ez által támadóbb a taktikánk! Ja és a BL-ben még állnánk!!!!!!!! Sose szerettem Ranierit, de ez a helyzet sajnos! Romaból is khozza amit ki lehet! Már csak 11 pontra vannak a zintertől, azt honnan indultak? Na ez a gond, nem más! Itt a vezetőség a legnagyobb gond! Amíg ezek vannak, addig itt szar se lesz!

babo410 2010.01.18. 11:25:16

Ja és tavaly összesen 37 gólt kaptunk, azaz fordulónként nem egész 1-et, idén meg már most 26-ot kaptunk! Kivi leszek hány kapott gólunk lesz év végén, és hány lőtt. A mutató sokkal rosszabb lesz, mint tavaly!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása