Ledesma érkezhet, Melo távozhat, Rafinha jönne

Az Olaszországból érkező pletykák szerint a Juventus csapatánál ismét terítékre került Cristian Ledesma leigazolása.

A Bianconeri tervei szerint Ledesma Torinóba költözne, kisegítve ezzel a csapatot a Felipe Melo formahanyatlása miatti kátyúból.

Az Il Corriere Dello Sport riportja szerint a Juve vezetősége a téli átigazolási ablak nyitására vár, ekkor tenné meg ajánlatát. A helyzet eléggé érdekes, hiszen Ledesma szerződése érvénytelenítését kérte korábban a Calcio vezetőitől, így akar ugyanis megszabadulni a Lazio gárdájától.

Ugyanakkor a torinói csapat egy 5 millió eurós ajánlatot készül tenni, ezzel reményeik szerint sikerül gyorsan pontot tenni az ügy végére. Jelentések szerint Secco és munkatársai már fel is vették az argentin játékossal a kapcsolatot, akinek nem lenne ellenére a váltás.

Ledesma esetleges érkezése csak olaj lenne a tűzre Felipe Melo ügyében. A brazil válogatott középpályás nem igazán találja helyét a Juventusban, és a pletykák szerint a középpálya hátsó részéről is jól irányító Ledesma érkezése az ő távozását is jelentheti.

A Itasportpress jelentése szerint az Arsenal csapata figyelemmel követi a Felipe Melo körüli eseményeket, és ha lehetősége adódik rá, lecsap a játékosra. A londoni csapat a nyár folyamán is szerette volna megszerezni az akkor még a Fiorentina gárdájában szereplő játékost, de végül alulmaradtak a torinói alakulattal szemben.

Elképzelhető ugyanakkor, hogy Felipe Melo távozása esetén sem csökken a brazil játékosok száma, hiszen pletykák szerint Rafinha, a Schalke védője szívesen csatlakozna a Juventushoz.

A jobb oldali védő neve korábban a biztos érkezők között is szerepelt, de az üzlet végülis nem jött létre. A Tuttosport beszámolója szerint azonban Alessio Secco továbbra is tartja a kapcsolatot a védővel, és a Bianconeri ismét megkísérelheti Rafinha leigazolását. Ráadásul a játékos sem a Schalke együttesében képzeli el jövőjét.

"A lehető leghamarabb szeretnék csapatot váltani. Új élményekre vágyom, és szeretném kipróbálni magam egy másik bajnokságban. A Juventus és a Real Madrid is nagyszerű csapat."

Persze akadályt jelenthet Rafinha ára, ugyanis a Schalke legalább 12 millió eurót akar kapni a brazilért, a Juve viszont nem szeretne sokat költeni januárban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr264651718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_128149 2009.12.23. 15:38:32

Rafinha egy Grosso szintű megoldás! Nem érhet fel Sagnaval, de ahoz elég hoyg beférjen a kezdőbe...de akkor Cáceres középre kéne hogy kerüljön! Ledesma annyit tud mint Tiago csak nem szerencsétlen balfasz...Melonak a nyomába se érhet! Melot eladni amikor január közepére kirúgják Ciro-t...felesleges, és emggondolatlan, mert Felipe tényleg az egyik legjbob VKP!

r-m-c 2009.12.23. 16:00:52

pff...nagyon remélem nem valósul meg...

mmartin91 2009.12.23. 16:01:17

A Juventus számára Rafinha a lehető legjobb megoldás a jobb oldalra, hiszen elhozható a jelenlegi klubjától, jönne is, és ha kicsit tudna faragni Secco az árából, akkor tökéletes igazolás lenne. Sagna elérhetetlen... Ledesma 5 millióért??? Hol kell aláírni??? Egyébként Ledesma érkezése egyáltalán nem függne össze Felipe Melo távozásával, mivel a keretet erősíteni kell, nem pedig gyengíteni. Ha az argentin jön, akkor sokkal valószínűbb a 30-as vagy Poulsen távozása. Az viszont 100%, hogy Felipe Melo nem lesz eladva, ettől senki se féljen, ő biztosan marad.

ronny34 2009.12.23. 16:09:15

Vártam már, mikor dobják be Ledesma nevét, mivel nyár elején is sokszor volt szó róla. Ezek a változtatások szerintem nagyszerűek lennének. Persze úgy, ha Ledesma Tiago helyére jönne, Melo-tól még nem lenne szabad megválni.

Diego89 2009.12.23. 16:14:49

hahaaa:D:D ez már téll vicces:D valahogy gondoltam h iyen lesz. még Melot akarják eladni:D:D:D sirok rajta már kb:D ez a Ledesma 1 szar:D hova jutunk te jo ég:S védönek meg akk már sztem is inkább Sagnat vagy hozzá hasolno kabilerü játékos kellene. am meg nem kellene eladni Melot sztem 1általán. am is támado kp. kell Diego mellé meeeg 1 gyors csatár. hülyék ezek

Ismeretlen_135402 2009.12.23. 16:27:40

Ez az!Adjuk el Melot(meg Amaurit,legalábbis az nso-n Őt is említik) kb 10 milláért(tehát bukjunk 15-öt),mert szar az egész csapat,nem ám Ferrarat küldjük el,akinek a keze alatt ide süllyedtünk!Siralmas ami itt folyik!Rafinha?Nem tudom,nem sokat láttam játszani,tehát nem mondok véleményt,de inkább középső védő kellene,mert Canna és Legro nem tudnak már stabil formát mutatni,és ez a hatalmas edző még nem kezdte el beépíteni Ariaudot.Ledesma 5 milláért viszont kihagyhatatlan szerintem!A seria-a-ban játszik már évek óta,és nem rossz teljesítménnyel,nem egy Zidane,és még csak nem is Diego,de szerintem tudna egy kis színt vinni a játékunkba,akár csereként is!

Ismeretlen_99954 2009.12.23. 16:36:32

Pandev szerzodeset felbontottak, ingyen igazolhato, szoval szerintem telen o is csatlakozni fog :P

Ismeretlen_53881 2009.12.23. 16:43:26

Én nem biztos, hogy örülnék Rafinha érkezésének, szerintem így is sok brazil van a csapatban. Ledesmát dícsérő szavakat meg sosem értettem, hatalmas alibi-játékosnak tűnt mindig.

Ismeretlen_99954 2009.12.23. 17:01:23

hat ja, ledesma mar a lazio kezdojebol is kiszorult :P

Ismeretlen_128149 2009.12.23. 17:06:05

Pandev...iylen szar, "ismeretlen" csatárokat idehozni minek?...Amauri-t ha eladják hozzák helyette Dzeko vagy Chamakh...az már valami lenne!

Ismeretlen_141153 2009.12.23. 17:09:59

Mire jo ez a sok hulyeseg kell egy jo kozepso vedo es egy uj edzo es kesz.Nem kell senkit eladni,persze molinaro es tiago mehet.De adjatok csak el mindenkit.BUNKO KOCSOGOK!

mmartin91 2009.12.23. 17:34:16

madcows: fogalmam sincs, hogy honnan szedted az értesületlenségeidet, de Ledesma egyáltalán nem szorult ki a Lazio kezdőjéből, mivel ebben a szezonban be sem került oda. Az őszi szezonban 1 percet sem töltött a pályán, mivel nem akart hosszabbítani a Lazióval, így Lotito bácsi őt is, no meg Pandevet is "száműzte". Gondolom ez is közrejátszik abban, hogy januárban szinte bagóért le lehetne igazolni. Egyébként ár-minőség arányban remek vétel lenne, ráadásul rendelkezik olasz útlevéllel is, így non EU-s helyet sem venne el mástól.

szijem 2009.12.23. 17:41:31

remelem pletyka marad.... Jatekosok kellenek, nem selejtek, persze nem azt mondom h tehetsegtelen a ket jatekos, de nem utik meg a szintet(nem a mostanit :) ) Sajnos a vezetoseg nagyon gyenge....

juventino03 2009.12.23. 17:53:15

Sztm. Rafinho minden gond nélkül kezdő lenne a jobb felén és Cacerest meg be kellene épiteni Cannavaro helyére és akk már elég jól összállna a védelmünk és akkor már egy kicsit fiatal is lenne a védelmünk ami jó, mert, ha nyáron meg jönne Grosse helyére egy fiatal és több évig is egybe tud maradni a védelem akk egész idényben nem kapnánk annyi gólt amennyit már eddig kaptunk. Középpályán sztm. minden rendben oda nem kell senkit se venni csak csatárt, de azt sürgősen

juventino03 2009.12.23. 18:43:43

Caceres, de mind1 :)

Risard 2009.12.23. 18:47:04

Nemzetin írják hogy Melo meg Amauri mehetnek,s itt a hírben is ez áll!Hát nem tudom persze adjuk el azt akinek az edző nem tudja a képességeihez mért feladatot kiadni s közben ilyen pöcs emberek meg ott ülnek miliókért a padon(Tiago,Poulsen)Melo így hogy nem nyyerte el tetszését sok embernek a játéka de sokkal többet tett a fél év alatt mint a két imént említett uriember aki már évek óta szívja el tőlünk a pénzt!Tehát a szemetet kellene kisöpörni nem a minőségi játékosokat eladni!Ja és az edzőnek olyan feladatokat csinálni ami az illető kvalitásaihoz valóak!Erről ennyit!

Ismeretlen_127756 2009.12.23. 18:57:17

"kisegítve ezzel a csapatot a Felipe Melo formahanyatlása miatti kátyúból"...? Azért ez elég nagy túlzás, h miatta lennénk kátyúban...Ha tegyük fel, tényleg az Arsenalhoz igazol majd (aminek remélem azért nincs sok valóságalapja), van egy sejtésem, hogy nem így játszana, ahogy most. Ha marad, akkor remélem olyan poszton fog játszani, ahol tényleg tud. Ha pedig nem illik bele a csapatba, akkor előbb is gondolkodhattak volna, mielőtt rááldoznak ennyi pénzt és időt...

ronny34 2009.12.23. 19:08:06

Mégis ki lenne az, akit télen ide lehetne hozni bagóért, és megfelelne az ízléseteknek? Ennél jobb vételt aligha találni. Könnyű itt dobálózni nevekkel, de a helyzet az, hogy nyáron adtak ki 50 millát, azt is részletekben fizetik, BL-pénz is oda van. Rafinha helyett se tudom ki lehetne jobb igazolás, mivel ilyen, hogy Sagna biztos nem fog idejönni, vagy túl drága lesz. Nekem se fűlik a fogam ehhez a sok brazilhoz, de hátha valaki már be is válik. Valamit muszáj változtatni, és Ferrara egyelőre marad.

Victor90 2009.12.23. 19:42:37

Rafinha jó igazolás lenne szerintem,Ledesma se 1 rossz játékos,de úgy tudom,hogy Pandev-el együtt még edzésre sem járhattak a Lazio-hoz!Úgyhogy nem tudom hogy érdemes e lenne leigazolni,de hát lehet hülye vagyok!Felipe Melo 100%,hogy nem fog sehovase eligazolni!

John Paul Jones 2009.12.23. 19:53:04

Melo nagyon jó játékos, csak úgy mint Diego. Az, hogy Ferrara nem tudja kihozni belőlük a maximumot, már más kérdés. Példaként hozhatnám, hogy hiába van Ferrarid, ha nem tudsz vezetni.... Ha tényleg eladásra kerülne Melo, amit erősen kétlek, az a vezetőség fejetlenségét tükrözné.

Ismeretlen_140492 2009.12.23. 20:01:51

mindkettő jöhet....amúgy a Lazio érdeklődik állítólag Molinaro iránt, ezért még őt is bele lehetne vinni az üzletbe, Rafinha pedig elég jó lenne a szélre,ráadásul mindkét szélen bevethető. Ez így 1 véd.köz.pályás és egy szélső védő...........+ kéne még egy fiatal középső védő(pl: Ranocchia vagy Zapata) meg egy csatár(Pazzini vagy Dzeko vagy Van der Vaart)...ez elég lenne télen.

Ismeretlen_140492 2009.12.23. 20:02:44

Ja és inkább Tiago-t kell eladni, Melo-t semmiképpen

EhhEhh 2009.12.23. 20:10:11

Ha még 1 ember rosszat szól poulsenről kinyirom!. Fasz kivan mindenki itt szidja szerencsétlent... Látta már valaki idén játszani?? Aki látta az nem ugatna róla, jól passzol, pontosak a labdái, jól szerel/védekezik csak kapura lőni nem nagyon tud... Akiknek nincs itt a helye szerintem: De C, Moli, tiago, cannavaro És aki kell az Rafinha, de szerintem ledesma is jöhet... Melonak uj edző kéne akár csak amaurinak és/vagy egy uj csatár pl Dzeko vagy (Agüero csak ő nagyon drága lenne de 21 éves szerintem megérné...)

Juve... 2009.12.23. 20:21:52

bocsi nem ide tartozik de az Ajax ma nyert idegenben 1-14 re :)(holland kupa de akkor is mi mikor lövünk ennyi golt ??? a fele is elég lenne ) Forza Juve !!!

Ismeretlen_108746 2009.12.23. 21:29:27

Ledesma tudtommal nem ugyanazon a poszton játszik mint Melo, ráadásul a vezetőség nyíltan vállalná totális balfasz voltát, ha eladnák Melo-t. A keret erősítéseként, főleg az ekelábú Tiago helyett, felőlem jöhet Ledesma, különösen ha bagóért lehet elhozni. Rafinha szerintem jó vétel volna, s az ő esetében reálisnak tűnik a váltás. Csak Ferrara menne már végre...

Ismeretlen_138779 2009.12.23. 22:25:59

Ledesma-ez vicc,mik lesznek még?

juventino03 2009.12.23. 23:36:06

Ha már itt tartunk, hogy játékost igazolunk akkor előtte sztm. kikellene próbálini még Iago Falquét, mert amióta eljött a Barcából azóta semmi hir róla és még egyszer sem hivták be a nagy csapatba pedig nagy tehetség lessz, ha majd időben megkapja a lehetőséget. Mondjuk szivesen megnéznék egy Giovinco-Diego-Iago Falquét középpályát :)

Ismeretlen_99954 2009.12.23. 23:42:51

Bellamy balhezik a Cityvel, le kellene csapni ra, meg lehet jonne Kolo Toure is :P Mancini ellen lazadnak (mondjuk ha Hughes jonne edzoi posztra, jonne mindketto, meg meg par a ManCitybol :P)

steven-h 2009.12.24. 00:04:07

juventino03, Iago Falque a Barinál van kölcsönben tudtommal, mellesleg nyáron már játszott, nem is rosszul!

steven-h 2009.12.24. 00:06:47

Amúgy Hughes-sal egyetlen gondom van...Ígyis sok gólt kapunk, vele se kapnánk kevesebbet, ami a Citynél ment védekezés címen az huhh no comment...

r-m-c 2009.12.24. 00:11:14

Bellamy??még viccnek is rossz...nem kell ide olyan balhés figura mint ő...emlékszem amikor a Poolban játszott, golfütővel verte meg Riisét...

Ismeretlen_108746 2009.12.24. 00:19:08

Ez a Bellamy dolog gondolom vicc volt, mert komoly ötletnek elég érdekes. Közelebb van a 40-hez lassan, s egy Juventus-ba még fénykorában is kevés lett volna. Hughes mint edző hasonló kategória. Esetleg a skót harmadosztályból nincs valakinek néhány tuti ötlete?

Tony 2009.12.24. 02:20:58

Azért az elég mókás lesz,ha eladják Melo-t és 2hétre rá kirúgják Ferrarát! Akkor mi lesz??? Ez is szánalom a köbön!

Tony 2009.12.24. 02:25:12

Ledesma,Rafinha: Szememben mindkettő 1 igen középszerű futballista,feltétlenül nekem nem kéne 1ik se,de jelenleg elfér mindkettő. Bár ha már szélső védő,akkor inkább a bal oldalt erősíteném.

Ismeretlen_99954 2009.12.24. 03:03:04

kinem szarja le, hogy balhes-e Bellamy? kurvajo, es olcson el lehet hozni, a Man City jelenleg legjobban teljesito jatekosa, es a city iden ment rendesen, mellesleg ha igazan jo edzo kell, a Premiershipbol kell valogatni, meg mindig hasznalhatobb otlet, mint Mancini, aki kurvaeros kerettel es ellenfel nelkul nyert serie a-t, de a blben mindig elbukott, anglia a legjobb edzok otthona, Hughes pedig kivalo szakember (majd meglatjak a tulajdonosok, amikor Mancinivel zuhanni kezd a csapatuk), es tovabbra is azt mondom, ha Hiddink nem jonne, Burley lenne talan a legjobb megszerezheto edzo

Ismeretlen_99954 2009.12.24. 03:04:10

mellesleg a mostani juveba egy Bellamy barmikor beferne, es egy Kolo Toure se jonne rosszul

bfeco 2009.12.24. 09:20:34

Hát most Panded szabadon igazolhatóvá vált. Őt kéne megszerezni, ennél olcsóbb nem lehet és szerintem elég jó játékos.

Ismeretlen_122258 2009.12.24. 09:48:23

Rafinha jöhet de Melot ne engedjék!!!

Ismeretlen_108746 2009.12.24. 12:04:40

Nagyon sok angol edző és angol játékos nem jut eszembe, aki külföldön komoly karriert futott volna. Van néhány, de nem jellemző, s ez bizonyosan nem véletlen. Bellamy tényleg jó játékos volt, de nem hiszem, hogy ilyesfajta megoldásokban kellene gondolkodni. Azért nem kell túlmisztifikálni az angol bajnokságot, s attól, hogy valaki Angliában jó edzőnek számít, nem biztosíték arra, hogy Olaszországban beválna.

Ismeretlen_60396 2009.12.24. 12:46:03

Rafinhát nem szeretjük, de mi is szívesen látnánk a csapatunkban. Remélem, hogy a vezetőink is így látják.

Csülök 2009.12.30. 12:23:58

Rafinha szeritnem egy nagyon jó jobb hátvéd! Én annak is örülnék,ha vennénk egy középső védőt Chiello mellé, és Cáceres-t is végleg szerződtetnénk,és maradhatna jobb hátvédnek!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (323) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása