A nagy kérdés

Szinte történelminek nevezhető vereség, kiesés, szégyen, düh, tehetetlenség. Beszéljünk róla!

Amikor elindítottam a blog tesztet, nem akartam benne negatív élű kérdést feltenni. Mert minek is, a szurkoló úgyis az örömteli élményeiből él. És akkor eljutottunk ide.

A tegnap esti gyalázat után nem lehet csöndben maradni. Jó lenne egy kis higgadtság, hideg fej, vagy legalább minden kimondott szó előtt elszámolni tízig. Összeszorult gyomorral nehéz. Meg kell találni a felelősöket, ez biztos. De kik ők?

Szerinted ki(k) tehet(nek) arról, hogy ide jutott a Juventus?

Ciro Ferrara, a tapasztalatlan edző? A brazil messiások, akik eddig inkább amatőrök? 
A vezetőség, mert tulajdonképpen ők felelnek mindenért? A sérülések? Gyenge a keret? Vagy rosszul állnak a csillagok? Esetleg jól van minden így?

Te tudod a választ?

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr694651632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_125607 2009.12.09. 14:19:07

Ahogy egyre többet gondolkodom rajta, sajna az a vége, hogy az edző nem tudja irányítani a csapatot. Nem tud motivációt és lelkesedést adni. Nem tud pontos feladatokat kiosztani egyénekre. Most ebben látom az okot, sajna tavaly is ide jutottunk.

adam0123 2009.12.09. 14:20:51

a kerettel semmi baj sincs,inkább a fejekben kellene rendet rakni, ami igazából az edző feladata. nálunk ez nincs meg, szentem az edző (tisztelem Ferrara-t,de túl korán "dobták a mélyvízbe"). biztos benne volt a vereségbe h sokat kivett belőlük az Inter elleni meccs, + máshogy alakult volna ha ott van Chiellini és Sissoko, de így NEM LEHET JÁTSZANI!

Ismeretlen_102194 2009.12.09. 14:21:12

""Beszéljünk róla!"" Nem megy!Sajnálom, de egyszerűen még felfogni is képtelen vagyok a tegnapi "produkciót?"!!! Ennél még a Debrecen is jobban játszott bármelyik meccsén!!!

Ismeretlen_102194 2009.12.09. 14:23:09

A visszatérő kép Diego+Melo a padon, csalódott arccal,lecserélve!50MILLIÓ A CSEREPADON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HEEE???

Ismeretlen_53881 2009.12.09. 14:23:18

Vezetőség, Ferrara, új igazolások, nálam ez a 3 dolog. Nyilvánvalóan új szerzeményekből nem adunk el senkit, így Ferrara megy majd. Viszont ha az új edzőnél is ez lesz, akkor a vezetőségben és a keretben is gyökeres változásokra lesz szükség.

Ismeretlen_141491 2009.12.09. 14:27:57

Ciro tehet mindenről! Egyszerűen sötét, mint a föld és semmit se konyít a taktikához! Lefogadom, hogy a brazilok is jobban játszanának, ha más lenne az edzőjük. Nem hinném, hogy elfelejtettek focizni tudni, miután leigazoltuk őket. Nem véletlen balhézott össze Diego Ferraraval! Továbbá nem értem a rengeteg izomsérülést ami a csapatot súlytja! Rengetegen sérülnek meg!

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 14:30:40

A játékosok csak azt próbálják csinálni, amit az edző rájuk bízott. Az látszik rajtuk, hogy küzdenek és hajtanak, de ez mit sem ér, ha a csapatjáték nem működik az elégtelen stratégia miatt. Vezetőség és Ferrara. Ez a kettő a kulcs véleményem szt.

Ismeretlen_122258 2009.12.09. 14:30:45

Szerintem a keret nem gyenge. Én inkább a vezetők tapasztalatlanságában látom a fő gondot és a sorozatos sérülésekben. Nekem úgy tűnik, hogy a játékosok sem tudják mi a dolguk és feladatok de ez megint csak a vezetők hibája. Elképzelés nélkül játszik a csapat.

laverda 2009.12.09. 14:32:40

Minden tiszteletem Ciro-é, de jobb lenne ha elmenne. Nagy játékos volt, de edzőként leszerepelt.

Ismeretlen_127033 2009.12.09. 14:33:21

Az itt felsoroltak közt elég sok mindennel baj van. 1.:fejben igen nagy baj van néhány játékosnál,motiválatlanok,és ebben az edzőnek is van sara 2.:Helytelen taktika,ebben a helyzetben a 4-3-1-2 t el kell felejteni.Ebben is van sara az edzőnek. 3.:Az akarattal nagyon nagy baj van,a tegnapi meccsen 2 játékos hozzáállása volt dicsérhető:cannavaro,aki a védelem vezére volt,és a hibajá ellenére cáserest lehet még dícsérni. Szerintem a vezetőség nem hibáztathatő,mert ők az év elején megteremtettek mindent ahhoz,hogy ez a csapat idén sikereket érhessen el,szerződtettek 5 minőségi játékost,ők ennél többet nem hiszem hogy tehetnek.

Ismeretlen_108746 2009.12.09. 14:38:39

Nyilvánvalóan több hiányosságból következik egy-egy ilyen hullámvölgy. A legfontosabb tényező, hogy Ferrara teljes mértékben alkalmatlan arra, hogy a Juventus edzője legyen. Lehet, hogy szimplán a tapasztalat hiányzik, lehet soha nem lesz jó edző, ez majd elválik. Az viszont tény, hogy a Bayern ellen olyan volt az összjáték, mintha a keret aznap játszott volna életében először együtt. Minden egyes játékos nagyon mélyen a saját tudása alatt teljesít, s egyértelmű, hogy a játékosok felelősségét is meg kell viszgálni, de ez egyértelműen az edző képességeinek hiányából is adódik. Lehet fikázni Diego-t és Melo-t, hiszen állati gyenge formában vannak, viszont mindketten ennél sokkal többet tudnak, ezt szerintem bizonyították előző klubjaiknál. A másik komoly kifogásom Ferrara-val kapcsolatosan, hogy a nyilatkozatai egészen hajmeresztőek. Soha, egyetlen mondatban nem vállalt felelősséget a gyenge és elfogadhatatlan eredményekért. Mindig jön a "nem ezt kértem a fiúktól" duma, ami szerintem felháborító. Állandóan olyan távolságtartással beszél, mintha nem a Juventus edzője, pusztán egy Juve szimpatizáns riporter volna, s neki nem lenne kulcsszerepe és felelőssége az ügyben. Nyilasi Tibi szokott kb. így beszélni a szánalmas Fradi meccseket elemezve a Sport1-en... Játékosok felelőssége. Igen, ebben is van ráció. Egyértelmű, hogy ez a keret nem elég erős ahhoz, hogy komoly célokkal fussunk neki egy BL sorozatnak, vagy tartani tudjuk a lépést az Inter-el. A védelem például katasztrofális, Chiellini kivételével nincs épkézláb belső védőnk. A szélen szintén nem túl rózsás a helyzet. A támadójáték szintén akadozik, de kérdés, hogy ez a keret alkalmatlanságokból, vagy taktikai hibákból adódik. Az nevetséges és elfogadhatatlan, hogy hazai pályán 2 db kapuralövésünk legyen. Néhány nagy öregnek a szögre kellene akasztania a cipőt. Minden tiszteletem az övék, sokat tettek a klubért, de eljárt az idő fölöttük. Ugyanakkor változatlanul azt gondolom, hogy még ebben a jelenlegi keretben is nagyságrendekkel több van.

turorudi 2009.12.09. 14:44:49

nálam első helyen ferrara!! egyértelmű! nem jó taktikák, részben és egészben is, mert nem csak az alap felállást nem találja, de egyes csapatrészek is teljesen amatőr módon "fociznak"!cserélni nem tud, és otthon az asszony jobban felpörgeti a srácokat mint ciro! a második helyen a vezetőség, a szar igazolásokkal, plusz a villámgyors reagálással a ranieri meg most ferrara szar munkájára! nem azt mondom, h a játékosok nem tehetnek semmiről, de szerintem egy jobb edzővel nem itt tartanánk! ennél ez a keret sokkal többre képes!

Ismeretlen_141971 2009.12.09. 14:48:15

az egész csapat egy nulla! Hozzanak a seria b-ből 30 játékost,és haggyák meg buffont,chiellinit,caserest,del pietrot., cannavarot.. a többit adják el.. Utána keressenek egy jó edzőt aki összegyúrja őket.. ezek a játékosok nem 40 évesek lesznek.. hanem 25,26 évesek.. igy a tendencia egyenlő ez alatt azt értem hogy: nincs olyan hogy, túl öreg,túl fiatal a pályán.. természetesen nem csak a seria b-ből..igazoljank hanem esetleg a premiere lig-ből és 4-4-2 felállást alkalmazzák és ennyi.. semmi más nem kéne..igy viszont hogy, van egy jó keretünk de a játékosokban semmi tűz igy inkább elseinduljunk a seria a-ban ill. a bl-ben.. Boccs a helyesírásér! Forza Juve!

Wade 2009.12.09. 14:51:41

Számomra egyértelmű, hogy a kerettel van a baj. A vezetőség iazolt 5 játékost, de 5ből kettő volt igazi mkinőségi igazolás szerintem. Én a keretet hibáztatom. Nagyon messze van ez a csapat egy Inter, Barca Manchester-i kerettől. Sehol nincs olyan játékos állományunk mint a top clubboknak. Én annak is örülök, hogy egyáltalén odáig eljutott a csapat ahol most van. Ferrara tapasztalatlan, de szerintem megteszi amit tud. A játékosok is próbálkoznak akarnak, csinálják amit tudnak, de egyik sem egy Messi-Ronaldo-Zlatan-stb... A keret a hiba a játékosok és az edző részemről rendben van. Nincs elég mély és minőségi kerete a Juvenak.

Ismeretlen_135402 2009.12.09. 14:55:11

Én egyértelműen Ferrarat és a nem létező taktikáját okolom!Nem érett még a feladatra,nem tud mit kezdeni,ha problémák vannak a pályán,nagyon rosszul cserél,nem tud motiválni,rosszul rakja össze a középpályát,és ami a legfontosabb:NINCS TAKTIKÁNK!!! A támadójátékunk abban merül ki,hogy a kitesszük jobbra a labdát(vagy nagy ritkán balra),és megpróbáljuk beadni általában rosszul!A középpályán gyakorlatilag semmire sem jó,másodpercek alatt átviszik rajta a labdát,az előre játékuk meg nulla!Melo egyértelműen fáradt,1 éve nem pihent,szerintem Kaka gyengélkedése is ezzel magyarázható!Diegora pedig nem tud mit tenni,neki kéne megoldani mindent a támadásainknál,sokszor néztem amikor megkapta a labdát és nézett körbe,hogy kit lehetne megjátszani,és sehol senki!! Minek annyi védekező középpályás egyszerre a pályán?Ők nem arra vannak,hogy kiszolgálják a csatárokat!Megszerzi a labdát és nem tudnak vele mit kezdeni,mert csak hasonló képességű játékosok veszik körül!Melyik csapat játszik 3 védekező kp-sal? Mondjuk van más probléma is de szerintem ezek a legnagyobbak!

pedronegro 2009.12.09. 14:59:08

Az érdekes hogy mindenki ferrarat hibáztatja! Akkor az hogy van hogy egyesek mégis képesek jó teljesítményre!!! Chiellini, Buffon, camoranesi, Trezeguet, Caceres. Még sissokot is ide veszem a sok sérülése ellenére, mert mikor játszott azért tudta mi a feladata! Sőt az öreg canna tegnap oda tette magát rajta nem múlott. Ezeket a játékosokat tudta motiválni meg feladatokkal megbízni??? Mert az tuti hogy ezeken a játékosokon nem múlott, persze ők is hibáznak vagy gyengébben játszanak de átlagban jó teljesítményt nyújtanak! Az a baj hogy ennyi a csapat érdemi része a többi játékos nem tud átlagban jó teljesítményt nyújtani. És hát ugye ilyenkor a sérülés jelentősége megtöbbszöröződik! Az 5-6 használható játékosból egy vagy kettő kiesik már borul is a bili! Ilyenkor aztán ülhet bárki a kispadon!!! Ezt a motivációt felejtsük már el!!! Ha valaki a juvéba játszik annál nagyobb motiváció nincs és nem is kell! Ja és taktika! Játszottunk egy pár formációt és egyik se volt megoldás, de nem véletlen mert nem ezen múlik! A vezetőség egyébként egy balfasz banda annak ellenére amit kellett megtették, versenyképes játékosokat vettek a nyáron, persze ugyanez a balfasz banda vette poulsent meg tiagot is. Na mindegy. Egyértelmű a probléma számomra, az új igazolások nem úgy jöttek be ahogy vártuk és egyszerűen nincs cserepad!

Risard 2009.12.09. 15:01:24

Hát olvasom a hozzászólásokat!Hmmm szörnyű!Itt senki nem említi meg a sérülséhullámot ami évek óta elkisér minket!Míg nem voltak sérültek istenien ment a játék!Én ebben látom a legnagyobb okot!Biztos ferraranak nem egyszerű ha egy csapatban 5 olyan játékos van akinek nem volt baja hogyan rotáljon egy 3 szintéren küzdő csapatot!Aki focizott az tudja hogy sérülés után mennyi munka mire visszatér a régi formájához itt meg hétről hétre sőt 4 naponta tétmeccs s bizonyítani kell!Meg sok a válogatott s fontos szakaszban voltak a selejtezők is a juve szinte az olasz válogatott is!S már nem olyan fiatalok hogy bírják ezt a terhelést!Én ebben látom a legnagyobb hibát!Én mondjuk egy 4-3-3 at tudnék elképzelni ahol csatárok között Diego elől ezzel levéve róla a terhet(mivel a werderbe is úgy volt jó mert a védekező középpályások játszották meg a labdát itt meg ő megy vissza labdáért hoyg egyáltalán kapjon) középpálya Gio-Momo-Marchisio védelem meg grosso-chie-canna-caseres!Persze a sok sérült mellett a fő probléma Moratti volt!Hisz a visszasorolás miatt jutottunk ide!S én örülök hogy ebből a serie b-s kalandból így ki tudtunk jönni hogy lett egy 3. és egy 2. helyezésünk a seria a ban!Hisz el is súllyedhetett volna a szeretett csapatom jópár évre emiatt!!!!!!!!!!!!!!!És több mint 20 éve Juve szurkoló vagyok, s megéltem már sok örömet s bánatot s az érzéseim nem változtak!Én még mindig ezt a nagyszerű csapatot szeretem!Én nem szégyenről beszélnék hanem egy nagyszerű eredményről hogy a seria b után újra egyből feljutottunk európa elit ligáiba!!!!!!!!!!!Amit sok klubb nem tudott volna véghez vissz!Forza JUVE

blake 2009.12.09. 15:19:30

Hát anno Ranieri a nagy sérüléshullámban vert meg nem egy nagy csapatot,tény,hogy gond ez is de nem elsődleges. Ferrara:szimpi de nagyon nem való egy ilyen kaliberű csapathoz,mint a Juve(nem egy stratéga)-Rani legalább az volt,az más tészta,hogy ő sem klasszis edző... Védelem:szégyen Cannavaro közepesnek nevezhető teljesítménnyel volt a védelem legjobbja,Grossoval nincs gond csak,vhogy elmarad néha.Caceres roppant tehetséges de én személy szerint nem erőltetném a védelemben inkább középpályán.Chiellini akire nem lehet panasz,persze neki is vannak rossz periódusai de ez benne van.Legro,Grygera,Zebina hm nagy talány mit keresnek a keretben és lehetne folytatni.Szvsz Chiellini és Grosso az akinek helye van talán még Caceres ha jobban tudna védekezni,mint a támadásokkal feljönni. Középpálya:Poulsen,Tiago az ingyenélők nulla teljesítménnyel.Melo a csalódás,persze magához térhet még de 25 millért azért nem ezt várja az ember.Diego én őt eddig soha nem tettem felelőssé eljön még az ő ideje.Marchiso egyre jobb habár elég hamar elfárad de nagy munkát is végez szal Respect neki.Momo újabb talány vhogy nem is tudom,hogy fogalmazzak de igazából jó ideje nem találja régi önmagát és ideje lenne.Giovinco hiába a nagy tehetség ha nem kap elég lehetőséget,am Diego annyira jó lett volna,hogy addig pályán volt a BM ellen,hogy nem lehetett volna betenni GIO-t?(na jó ez Ferrara fekete pontja).Camo jó játékos de nem lehet rá építeni,ezzel évek óta így vok,hullámzó a teljesítménye.Brazzo ingyen jött valszin.ingyen is megy:D Csatárok:a jó öreg Alexet soha nem lehet leírni épülgessen csak fel,habár az idő nagy úr de tény most talán leggyengébb pillanatait éli.Iaq harcos és nagy küzdő kire panasz nem lehet-e szempontból de nem nagy játékos.Trez BEFEJEZŐ CSATÁR volt van és lesz is örökké de ha nincs egy erős kp.-_-".Amauri újabb talány,hogy mivan vele,örültem amikor jött de akkor is tisztában lehetett vele lenni,hogy ő sem az a klasszis támadó hanem ő is egy befejező csatár. Hát röviden ennyi

Kakadu 2009.12.09. 15:32:23

Számomra a legmeglepőbb Ferrara nyilatkozata: "Nem voltunk elég motiváltak"???????????. Egy BL továbbjutásról döntő meccs nem motivál egy játékost???Mert akkor nagy gáz van a fejekben egyes játékosoknál.Arról meg ne is beszéljünk,hogy az edző dolga motíválni a játékosokat!!! Azért van ott,meghogy kitalálja a taktikát.Ennyi!!! Ami a legnagyobb megdöbbenés volt tegnap,hogy a félidőben (miután végig támadta a Bayern az elsőt),lecserélte Del Piero-t és betette Poulsen-t,átérve így a 4-5-1-re Ferrara. Ez csak annyit jelentett,hogy ki akartuk húzni a döntetlent.Ezzel a taktikával viszont sját magunkat vertük meg. Mióta visszakerültünk a Serie -A ba folyamatosan megy a huzavona a védelem terén. A vezetőség azt mondja,hogy jó mások meg,hogy nem. Ki az a Grygera?Zebina?Tiago?Poulsen????? Nem juve-szintű focisták. Dehogy Sissoko (aki az egyik legjobbja ennek a csapatnak),megint lesérült,anélkül,hogy játszott volna,ez már egy vicc komolyan. Nem igaz,hogy nem tűnik fel valami ezeknek,hogy ennyi sérült van. Amauri minden 20.meccsen játszik jól,ez tőle rohadt kevés,de még ő akar olasz válogatott lenni. Szerintem új edző kell,mert most nincs taktikája a csapatnak és teljesen lagymatag a játékuk és tényleg kéne egy pár jó játékos. Egy baloldali védő mindenféleképpen és egy sztár csatár,aki bármikor képes gólt szerezni. Melonak kéne egy kis pihenőt adni,Digot pedig stabilizálni egy helyen ,nem állandóan rakosgatni összevissza. FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_96517 2009.12.09. 15:32:44

Igazából nem tudom eldönteni, hogy az edző hibája, vagy a játékosoké.!? Diégo minden 4. passza volt jó. Meló 5 passzból kettő hátra, 3 elveszett. Paulsen egyszer próbált meg előre játszani akkor is eladta. Melo Diego Caceres nem tud labdát levenni? Grosso egyáltalán passzolni. És jön még egy csere, amit sehogyse értek, Amauri Diego? Delpiero inkább cselezett 3 at és elvesztette, mint hogy leadta volna. Legro, még a tudásához képest játszott, de ő meg elég gyenge szint. Cacerest annyira azért megvédeném, hogy egyedül nem lehet megoldani azt a feladatot, amit rá szabdtak, ha besegített neki valaki, akkor nem volt nagy gond azon a szélen, gondoljatok az első 25-30 percre. És az ő posztján ez teljesen normális. Akárki játszott volna, ezen a meccsen azon a szélen, még Dani Alves se tudott volna semmitse csinálni, Sagna se, Ralfina se, senkise, egyedül nem. Ameddig besegítés van, addig meg volt oldva a védekezés. Jó hülyeséget csinált caceres a 11esnél, de akkor is két embert fogott. Ehhez képest a samp ellen milyen meccs volt? Teljesen más juventus volt. A kettő közötti különbség mérhetetlenül nagy. Ezt kell csökkenteni. És szerintem ez a legfontosabb. Valamint a sérülések. Most már látszik, hogy nem az orvosi stáb a hibás. Valami gond van, és láthatóan senki sem tudja, hogy mi. Mindig is csodáltam a juventust, most nagyon csalódott vagyok, de ez az én csapatom is, és kiállok mellette.

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 15:40:58

Egyes játékosok azért teljesítenek jól, mert a posztjukon a megfelelő feladatkörrel játszanak. Chiellini és Canna már jó ideje belső védőként játszanak és jól ki tudják egymást segíteni. Cáceres az egyeten kivétel, mert Ő nem szélső védő, bár eleve úgy jött ide, hogy annak vettük. Trezeguet még mindig hatékony, de Camoranesi teljesítménye attól függ, hogy ki segít be neki, azaz Ő hasonlóan rászorul a többi kp segítségére és helyezkedésére, mint mondjuk Melo, vagy Diego... Sissokonak rombolnia kell és Ő testalkatából és képességeiből fakadóan erre termett, azaz Ő sem tekinthető kivételnek, hiszen ott és olyan feladattal játszik, ahol kell...

Alessandro 2009.12.09. 15:45:18

A tegnapi meccs után Ferrarának önként kéne távozni a csapattól, ez a teljesítmény nagyon gyenge, taktikailag ismét nulla volt, szakmailag sem üti meg a Juve szintjét. Ha Trez berúgja 2-1nél a helyzetét és 2-2vel továbbjutunk, akkor minden probléma ismét a szőnyeg alá lenne söpörve, pedig eddig is eléggé bukdácsolt a csapat, most legalább meg kell nézni komolyabban a problémákat, elsősorban hozni egy nagyon jó edzőt, még ha drága is, nem kell egyenlőre új játékos, majd meglátjuk egy tapasztalt szakember mit tud kihozni ebből a keretből ami nem rossz, de tényleg sok a sérült és tegnap a 2. félidőre az erő is elfogyott, az erőnlét elég rossz és a braziljaink tényleg gyengék, ez nem csak edző felelőssége, egyszerűen csak Diego nem üti meg az olasz bajnokság színvonalát, ez nem a német bajnokság.

keshudioo 2009.12.09. 15:46:52

tavaly sem volt jobb keretünk, mégis több meccsen játszottunk szebben, vertük a Realt oda-vissza, rúgtunk a Milannak 4-et is, stb. amúgy szerintem Nedved hiánya nagyon érezhető, tavaly sokszor szidták, hogy öreg és nem csinál semmit, de jelenleg nincs olyan játékosa a csapatnak, aki minden meccsen kifutja a belét, hasznos, sok labdát szerez, jól lát a pályán, gólpasszokat ad és veszélyes a kapura. nekem ő nagyon hiányzik.

Ismeretlen_53881 2009.12.09. 15:48:21

Hagyjuk már ezt a nem a posztján játszik dolgot Diegonál. Volt az, hogy nagyon figyelnek rá, volt az, hogy rugdossák, most meg ez, hogy nem a posztján van.. Érdekes, a Roma ellen jó volt a posztján, pedig akkor is 4-3-1-2 volt? Hülyeség egy ember köré építeni a csapatot, és arra várni, hogy majd valamikor jól érzi magát. Ki kell mondani, hogy nagyon de nagyon mélyen az elvárt szint alatt teljesít, mert ha mindig találunk egy kifogást, akkor sosem leszünk beljebb. Persze ez nem menti fel Ferrarát, mert most már én is szívesen megnézném, hogy mit tud ez a keret Hiddink keze alatt. És akkor már okosabbak is lennénk, hogy most valójában mi a probléma.

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 16:01:44

Nem értek veled egyet. Megfogalmaztam egy véleményt és elismerem, hogy az elvárt szint alatt teljesít, de én Ferrara stratégiájában látom a fő ludast a játékosok gyenge teljesítménye miatt IS. E mellett már csak árnyalatnyi, hogy néha kicsit jobban teljesít valaki, vagy néha kicsit rosszabban. Ennyi. Ha nem értesz velem egyet, akkor ne érts velem egyet, de én így látom.

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 16:03:53

Alessandro: "nem üti meg az olasz bajnokság színvonalát"... éppen most vert meg egy német csapat és ha így haladunk, akkor Ők indítanak majd 4 csapatot a BL-ben. Akkor miért is kell lenézni a német szintet?

Ismeretlen_119096 2009.12.09. 16:04:33

Cáceres,Canna,Grosso-Melo 4 új játékos a kezdőben,ennyit nem lehet egyik percről a másikra beépíteni,összeszoktatni,főleg ugy h három védő!Grosso ezért nem volt jó vétel sztem pl.se Canna,mert 1-2 éves megoldások.Hosszabb távra kellett volna tervezni és nem a brazil csodatriónkra kidobni 2 év alatt 75 milliót.Melo pl semmivel sem jobb mint C. Zanetti lenne most.Diego?messze van Nedűvedtől,szoknia kell a JUVENTUST.ő ugy néz ki ide sajnos kevés.főleg ugy h rajta kivül ki volt aki fantáziát vitt volna a juvéba tnap?Camo próbált lendületes lenni...Alex pályán volt???:Ofel sem tünt...gyökeres változások kellenek.Ferrara?nem tud motiválni!!!???kitudja?nem vunk bennt az öltözőben.a vezetőség ott hibázott h amikor visszasoroltak nem a fiatl játékosokra alapozott, hanem soroljam?Almirón,Andrade,Tiago,Boumsong stb.kellenek a tapasztalt játékosok is a keretbe nem csak fiatalok.de!!!ők ígértek egy 5 éves "feltámadást".ennek semmi jelét nem látom.ennyi pénzből okosabban kellett volna vásárolni. belegondolok annó kikkel hoztak szóba minket.lehetne egy olyen kezdőnk,ami mára talán össze is ért volna...abban bíztam idén h jól fog menni és elég lesz minden évben 1 klasszist vennünk nyaranta és nem 3at... Buffon-Sagna,Zapata,Chiellini,Criscito-Marchisio,Nocerino,Cigarini-Diego-G.Rossi,Iaquinta. idénre ez tökéletes kezdő lehetett volna.jó és ez kiegészül Sissokoval valamint a rutinosokkal:Dp,Trez,Camo... nem meertük meglépni annó...

Ismeretlen_102246 2009.12.09. 16:06:00

Érdekes módon az előző szezon UEFA kupájában az Udinese ellen be tudott verni néhány gólt... persze akkor csak egy nevenincs Brémában tett ezt meg, ahol nem voltak játszótársak ugye? Szóval biztosan nem tud Ő az olasz foci szintjén játszani... nehéz ez neki.

Ismeretlen_108746 2009.12.09. 16:16:16

Én is azt gondolom, hogy Diego gyenge szereplése nem a képességeinek hiányából fakad, de ezen kár vitatkozni. Nyilvánvalóan nem lehet minden felelősséget levenni a válláról, de szerintem korrekt volt a nyilatkozata. Érdekes amit antonioconte írt és ebben is sok igazság van a vezetőség felelősségét illetően. Anank idején hevesen elleneztem Cannavaro és Grosso érkezését, s az ilyesfajta ügyletek ugyan nagyon rövid távon talán működnek, ugyanakkor a sikertelenségben is nagy szerepük van. Az odáig OK, hogy ingyen, meg csaknem ingyen idehozzuk őket, de többnyire fix kezdőként számolnak velük, amire tökéletesen alkalmatlanok egy egész szezonon keresztül. Minőségi védőket kellett volna igazolni, cserének meg OK lett volna Grosso meg Cannavaro, de így... Részben pont az ilyen gyengeségek miatt nem tudjuk tartani a nagyokkal, sőt most úgy tűnik a nem olyan nagyokkal sem.

Ismeretlen_53881 2009.12.09. 16:16:40

Abban nem értek egyet, hogy valamivel mindig fel kell menteni szerencsétlent. Erre a teljesítményre nincs mentség.

Alessandro 2009.12.09. 16:20:34

ShyrKahn: mindkétszer szörnyen játszottunk a Bayern ellen és ez most eredményben is megmutatkozott, azért nem olyan erős ez a München csak azért mert a túl defenzív csapatunk ellen rúgott négyet, a Bordaux oda-vissza verte őket, és szerintem a tegnapi csapatukat gond nélkül verte volna sok bl továbbjutó kevésbé ismert csapatok, szóval inkább nézzük meg, mihez képest, mert lehet most dicsérni a Münchent, de ennél csak nehezebb meccsük lesz, bárkivel is fognak játszani akár a bajnokságban egy kis csapat vagy a bl kiesése szakaszában.

Diego89 2009.12.09. 16:21:06

Diego megtalálja majd önmagát! Kellene neki 1 kis segitség. Ferrararol meg csak annyit h minden tiszteletem az övé, de ennek semmi értelme! Télen jöjjön Nani meg 1 2 védö és minden rendben lesz!

pappzozo 2009.12.09. 16:26:10

Szerintem Ciro Ferrara még tapasztalatlan edző! Nem akarom bántani, de valljuk be őszintén még nincs elég tapasztalata ezen a szinten. Nagyszerű játékos volt, a Juventus nagyon sokat köszönhet neki , mint védőnek, de erre a feladatra még nem érett meg, sajnos. Biztosan nagyszerű ember és remélem egyszer nagyszerű edző lesz, de már nem tudok másra gondolni, minthogy nem képes összetartani a csapatot, és az a véleményem, hogy az Öreg Hölgynek most egy nagyon tapasztalt edzőre lenne szüksége! A csapat tegnap rendkívül motiválatlanul játszott és ezért a csalódott szurkolókat is megértem, mert kikaphatott volna a Juve úgy is hogy küzd az utolsó pillanatig mindent beleadva és akkor szerintem nem lenne ekkora a csalódás. Ez ellen a helyzet ellen szerintem azonnal lépnie kell a vezetőségnek! Forza Juve!!!

Szabi 2009.12.09. 16:33:59

Akik a posztjukat tekintve !jelenleg! benne vannak a világ 5 legjobbjában az két játékos Chiellini és Buffon! Van több jó játékos, csak az még- már- vagy nem is fogja megütni a kívánt szinvonalat... 4-5 éve Thuram, Cannavaro, Zambrotta játszottak a védelemben most egyedül Chiellini üti meg azt a szintet... Kp-án van két jó védekező játékos (Melo és Sissoko - ha nem sérült), de a labda megjátszása már elég problémás számukra sajnos! Emerson, Viera azért nem adott el annyi labdát szerintem... Camoranesi 2 meccs jó teljesítmény aztán 5 meccs teljes szürkeség... Diego meg Amauri van elől, két csatáros játéknál még Del Piero aztán a többiek nam nagyon érnek fel, legalábbis az utóbbi meccseken szemmelláthatóan előfordult sokszor... 3-an 4-5 védő ellen nem lehet sokmindent csinálni, aztán az ellenfél visszazár, mi játszuk a tilitolit, labdavesztés aztán kész a baj... A sok a sérült, meg nem üti meg a keret a "Juve-szintet" az mindenki számára világos, de az számomra érthetetlen, hogy nincs tűz, szív, robbanékonyság... Tegnap arra nem volt képes senki, hogy a Disznóra kilépjen - kivétel Cannavaro - csinált is 3-4 átlövést... Meg a fejekből már elkéne tüntetni a felívelgetjük a labdákat Amaurira vagy aki éppen elől áldogál(!!!), lesz ami lesz alapon... Akárhonnan nézzük ez nagyon sovány! Minap olvastam több cikket még a calciopoliról és az elmúlt évekről, hát ha azok a teóriák igazak...!? Nem is csodálkozom, hogy itt tartunk és itt a vezetők felelősségére gondolok! Nagy szavak, nagy marketing, megy a szurkolók beetetése, a hülyítés, a nagy szavak az egész mögött pedig nincs semmi! Vagyis dehogynincs, amit Dec. 8-án látott az ember!

Zici 2009.12.09. 16:51:31

Egyértelmű, Ferrara felelőssége! Ez szerintem nem is kérdéses. Olvastam valahol, hogy Hiddink vmelyik tévénél mint szakértő nézte a meccset, és ő is azt emelte ki, hogy a Juvénak nincs elképzelése, ill hogy Ferrara nem tudja, hogy mit csináljon. Akkor szerintem egyértelmű hogy Ferrara T.......j!

DJKGB 2009.12.09. 17:01:24

Ferraranak nagy falatnak bizonyult elsőre a Juve! Kitalált új taktikák nem váltak be, illetve szerintem jó lenne, a 4-2-3-1 és vannak hozzá még embereink is, de még sok idő kell hozzá, hogy ütőképes taktika legyen. Meg Melonak rengeteget kell fejlődnie előre játékban, mellette szerintem Marchisio tökéletes lenne. Sissoko sérüléseire nem lehet mit mondani, luxus, megtartani ennyi sérülés mellett. Idényenként néhány meccset játszik, luxus...

Ismeretlen_128149 2009.12.09. 17:07:00

Ciro Ferrara...Annak idején az ókori Rómaiak minden szarból, sziklából lófaszból építettek várat...Ferraranak a világ legjobbjai között tartott játékosokból kellene csapatot csinálnia, ami megfelel az elvárásoknak, a szintnek amit tudnak... --->A római építmények 1600 éve ott állnak, és bár megkopott az egy része, még látható, a Juve amelynek a BL döntő lenne a célja kikap egy Bayern-től úgy, hogy 1-0ra vezet, és 6világbajnok van a kezdőben, és olyan játékosok, h elélvezel a nevek hallatán...ez a probléma

pruxta 2009.12.09. 17:21:18

1.Vezetőség- rossz igazolások, Ferrarat kinevezni sem kellett volna, most meg nem küldik el, mert sztem ötletük sincs megfelelő szintű edző szerződtetésére 2. Ferrara- szimpatikus, ámbár tapasztalatlan edző, taktikai érzéke sztem kevés ezen a szinten 3. Erőnlét- nem nagyon értem, hogy ilyen szinten két meccsen egymás után nem lehet 100ig birni az iramot, lassúság, fáradtság látszik nagyjából az egész csapaton 4. Sérülések- Rani papa óta már vagy 100 sérülés, ilyen nincs, ezen a szinten legalábbis, a Nb1ben talán de a Juve szintjén nincs!!!!! Ha rossz az edzőpálya, oldják meg, az orvosokat elküldték szal az nem lehet......

Ismeretlen_128149 2009.12.09. 17:25:08

mi az, h rossz az edzőpálya? ez nevetséges... ki van nyalva a seggük, és beletörik alábuk a labdába...ha salakpályán kéne edzeniük akkor sírnának hogy jajjjj neee? vagy mi? Buffon meg hónapiok óta fájós sérült térddel jáccik.. hihetetlen

Harig 2009.12.09. 17:57:12

Szerintem azzal is baj van,h túl sok a védekező játékos a csapatban,a bl legesélyesebb csapatai egy kimondott védekező középpályással játszanak,pl:a Chelsea-ben Essien,a Barcelonában Toure vagy Keita,a Milanban Ambrosini vagy még sorolhatnám!!Melot és Sissokot nem szabad egyszerre játszatni!!Igaz most a Bayern ellen csak az egyikük játszott!Szerintem a 4-2-1-3-at kellene megpróbálni,amit a Milan is játszik,Diego nem tolni annyira előre így szabadabban mozoghatna és inkább a két szélsőt tolni feljebb!!Marchisio és Sissoko lenne a két kezdő középpályás,előttük Diego és a három csatár Gio a baloldalon Alex vagy Camo a jobb támadó posztján és a három centerünk közzül aki épp jobb formában van!!Kicsit a Barca felállására is hasonlítana ez Diego hátrébb irányítana,mint Xavi a Barcában és így jobban megjátszható is lehetne,elől meg a három támadót jobban kitudná szolgálni!!

Ismeretlen_131128 2009.12.09. 18:09:56

Ferrara pályát tévesztett, ez nem vitás. De tavaly is az edző volt a baj. Most is az edző a baj. A következő is hibás lesz. De az igazság az, hogy ezek a játékosok csak nekünk jó játékosok, mert azt akarjuk hinni, hogy jó csapatunk van. De ez egy... nem tudom mi. Azt nem hiszem el, hogy egy játékos, hogy tud olyat csinálni, hogy 20 labdát kap egy meccsen, és 30-at ad el belőle. Ezek megcsinálják. Persze lehet mentálisan jobban felkészíteni őket, meg lehet jobb taktikát kidolgozni, meg okosabban cserélni, és egy olajozott gépezet jobban működne, de itt olyan hiányosságok vannak a többségnél, hogy ha belegondolok, hogy; ez valóban a Juventus?, akkor azt nem tudom elhinni. Hol van itt egy Zidane? Vagy egy Di Livio? Vagy Davids? Vagy egy Nedved? Felipe Melo-ra van jótállás, garancia vagy valami? Mert egy ilyen szar terméket visszavinnék oda ahol vettem, mert valami biztos nem jól működik. Pedig nem a kínai üzletben lett véve 1500-ért. Megverjük a Sampdoriát, oké, most már menni fog minden, meg van a taktika, felállás, minden. Aztán jönnek a pofonok. Pár hét múlva nagynehezen megverjük az Intert hazai pályán. Ez az, sinen vagyunk... Ja, mint József Attila. Pedig a vezetőink, hogy meg voltak elégedve a fene nagy erősítéseikkel a szezon előtt... Ezzel a kerettel el lehet szórakozni a dobogóért a (sajnos) gyenge olasz bajnokságban, de jöhetne ide akárki, még maga a nagy Csozé Murinnyó is, de folyamatosan jó teljesítményről már nem is álmodok ezektől. Ha ezek Juve-szintű játékosok, akkor az a szint nagyon mélyen van a (pl) tíz évvel ezelőttitől. Komoly erősítésekre lenne szükség. De valódi erősítésre. Igazi nagycsapatok, igazán jól teljesítő játékosaira. A mostani keret meg 4-5 játékos kivételével mehet amerre lát.

Doki 2009.12.09. 18:25:44

En is ugy látom hogy sajna Ferrara nem tudja motiválni a csapatot.S ha a bajnokságban csak csak eldöcög a csapat, az a BL-ben kevés.Olyan edző kell akinek a BL-ben is van tapasztalata.Olyan akinek tekintélye van a csapatnál.Olyan aki ha azt mondja hogy Alex öreg, Trez formán kivül van és irány a kispad akkor nincs visszamagyarázás!Olyan kell aki bátran nyúl a tehetséges fiatalokhoz.Nem is egy bl meccsen hanem sima bajnokin.+ azt kell játszatni a csapattal amit tud....Ha nem megy egy megálmodott formácio akkor nézni kell egy masikat.Itt meg még mindig arra panaszkodik Ferrara hogy össze kell szokni....Nevetséges.Nem értem meg hogy miért ne lehetne egy Diego - Gio páros fenn a pályán , segithetnék egymást, + az ellenfélnek nem 1 embert kellene megfogni s ez nagyobb fejtörés... S értelmetlen a játékosokat nem saját posztjukon játszatni.Itt is látható hogy nem ment sok esetben. No és a játékosok hozzáállásán is változtatni kell.Párat seggbe kell rugni hogy menjen el.Ezzel be legyen ijjesztve..Aztan a többi már fogja csinálni.Ide egy Hiddink vagy egy Capello kell...Személy szerint Hiddinkre lennék kiváncsi.De ő is letett pár dolgot...Jó lenne ha nálunk is alkotna vmit. FORZA JUVE

Ismeretlen_109592 2009.12.09. 18:27:42

sziasztok. szerintem a baj ferrara lehet, de lenyegeben a vezetoseg atigazolasi politikaja. nem lehet elhinni hogy meg mindig itt van salihamidzic, 30, zebina. csak a cserepadot melegetik, meg legtobbszor azt se mert foltyon serultek. helyettunk beepithettek volna vmi fiatalokat. ezek helyett lehetett volna hozni egy jo hatveded, mert ha chiellini nincs akkor gyengus a vedelem. bevalllom h grossoval jobban mutat a vedelem bal oldala, de nem ott kellett volna; lehetett egy cristitonk, kolarovunk stb. nincs kulunosebb bajom amaurival, de nem ertem miert kellett idehozni. del piero kezd kioregedni, de azert tudna nyomni egy felidot, trezeguet, ha nem serult, meg mindig kepes golt loni, iaquinta-n latszik h szivvvel jatszik es goleros is. ok 30 evesek mar. kellett volna egy fiatalabb jatekost hozni. vhogy a juvenak nincs meglatasa a fiatal jatekosokra, kivitel akiket o nevel. lenne par otletem kiket lehetne megvenni, de majd maskor..... szoval a vezetoseg az akiben a bunost latom. ferraraval nincs sok bajom, de en vhogy ugy erzem, hogy nincs a helyzet magaslatan, nincs eleg rutinja a taktikakban, az edzoskodesben. persze nem feltetlenul jelent megoldast a lecserelese, hisz ketseg nem fer hozza h kotodik a klubbhoz es van benne potencial. a csapat szerintem lenyegeben jo, vannak szemetek, de azert eros a keret, csak vmi hianyzik, ami szerintem az edzo hibaja. aztan ezek a sok serulesek........

Streetballer 2009.12.09. 19:24:54

Sziasztok! Én egy 16 éves srác vagyok,még csak 4 éve vagyok Juve szurkoló!De nagyon szeretem ezt a csapatot. Olvastam a kommenteket és van amibe egyet értek és van amibe nem.Tegnap egy Bayern szurkoló barátommal néztük a koliba a meccset.1-0-nál nagyon megörültem de a a vége nem tetszett.A játékunk tényleg a 0-val volt egyenlő, a sok eladott labda és az elhalt támadások a középpályán.Értelmetlennek láttam Alexet lehozni a félidőbe és Poulsen-t behozni.Van egy mondás"Aki a döntetlenre játszik, az mindig veszít.".Igaz nyerni akartunk,de nem sikerült.Ferrarának kéne egy alapos agymosás a vezetők részéről.Mert most össze van rakva egy keret, ami kezd összeszokni.Majd jön egy új edző aki majd újat épít,de az se fog egyből a csúcsra jutni, mert újra össze kell szokniuk.Diego és Melo is remek játékosok, és még meghatározó emberei lesznek a Juvénak.Csak nem megy minden elsőre, vagy ahogy mi akarjuk.Mellesleg a keret jó, világklasszis is lehet(Marchisio egy remek ifije a Juvénak), csak meg kell találni a jó felállást és a taktikát.A sérülés meg tényleg nagy probléma, kosarazok és most az ujjam elvan törve és abba kellet hagynom egy kis időre.Tavaly meg a bokám ment ki és 2 hónapot hagytam ki.A jó formám amit ősszel kemény áron összehoztam eltűnt. A bundabotrányra még mai napig fájó szívvel gondolok, mikor a remek játékosaink kirepültek. FORZA JUVE! Üdv.:Streetballer

Ismeretlen_140492 2009.12.09. 20:28:21

Én elsősorban az edzőt hibáztatom, mert tapasztalatlan, rosszak a döntései, nem jól nyúl bele a meccsbe, valamint nem ad elég nagy motivációt és nem is nagyon egyértelmű hogy mit akar, és ezért a játékosok se nagyon értik hogy mit is akar és ezért nem hajtanak eléggé. Sztem még maga Ferrara sem tudja mit akar, van hogy 1-1 játékost folyton más-más poszton látok. Többek között ezért sem szokik össze a csapat.Persze sok a sérülés is ,de ettől függetlenül jó a keret és ettől sokkal többet ki lehetne hozni belőle. A vezetőségnek pedig sokkal szigorúbbnak kéne lenni és nem pátyolgatni az edzőt. Én már a téli szünet alatt kirúgnám Ferrarat és az év végéig hoznám Hiddinket. A köv. évre pedig hoznám Gasperinit a Genoától, aki nagyon jó, hatásos támadófocit játszik és állítólag még a Manchester Unitednek is megtetszett a stílusa és Ferguson egyenesen őt akarja utódjának. Állítólag a Juve érdeklődik iránta, ráadásul olasz. Szóval nekem ez a véleményem: el˝ször Hiddink az év végéig, aztán Gasperini a köv. évekre, valamint szigorúbb vezetőség és sok-sok odafigyelés és csak néhány új, fiatal játékos.

Ismeretlen_140210 2009.12.09. 20:31:54

sziasztok! Én csak Diegot szeretném megvédeni. Az az ember előbb töreti el a lábát minthogy eladja a labdát, de ha egyszer nincs kinek adja mit csináljon kérdem én??? most komolyan, Del Piero a kedvenc játékosom, de sajnos muszáj kimondani, hogy felé aztán az ég világon semmit nem lehetett tenni Diegonak, 1 nem éri el, 2 ha elérte is olyan csínybe próbálta továbbítani, hogy azt meg már képtelenség volt bárkinek átvenni (kivéve a bayernnek) aztán Trezi sem túl gyors mostanában, Giovincót meg nézhettük a padon "jókedvében"... Amauri is leste a nagy öregeket. Ja és amikor nem volt szabadrúgáslövő a pályán??? na az is egy oltári poén volt mikor szegény Gosso odaált, már fogtam a fejem (már előtte is) ezek akárhogyan nézem, az egész csapat hibája, az edző viszont nagyrészben hozzájárul ehez, de attól még, hogy ő mit mond, mozogni kéne a labda irányába... csak ennyi lenne

pongi 2009.12.09. 20:35:24

hali Én elég komplexnek latom a problémát: 1.)A keret: ez a legkisebb gond szerintem.A keret magja elég erős és juventus szintű de vannak akik nagyon nem ide valók. Kezdve Grossoval Legroval Poulsennel hogy csak a gyakran játszókat említsem. Attól függetlenül hogy tegnap Canna jól játszott ő is öreg és nem úgy mozog már és Alex se az igazi már.Én a középpályával nem látok gondot de a védelmet és a csatársort meg kell erősíteni. 2.)Az edző: itt látom a 2. legnagyobb hibát. Ferrara egyszerűen alkalmatlan erre a feladatra. Tisztelem őt mint játékos de nálam a tegnapi poulsen cseréjével elásta magát(ez már csak hab volt a tortán).Képtelen megtalálni a megfelelő taktikát és motiválni a játékosokat. Az inter meccs után derült ki számomra hogy nagy a baj. DP a meccs után Ferrara nyakába ugrott hátulról a lefújás után. Tudom hogy barátok meg minden de egy edzőt tiszteljen a csapata mert ha nem akkor szart se ér az egész. 3.)A motiváció:Az egy dolog hogy ferrara nem tudja motiválni a csapatot, de hogy egy bl meccsen ne küzdjenek a játékosok (tisztelet a kivételnek)az megengedhetetlen. 4.)És végüla vezetőség: nyáron megtettek mindent de ha most nem látják be hogy Ferrara nem alkalmas akkor ők is ide sorolhatók. Bocsi ezért a novelláért de annyit tudnék róla beszélni és olyan elkeseredett vagyok, hogy azt el se tudom mondani Azért továbbra is FORZA JUVE

Pusi 2009.12.09. 20:35:35

Ez SZÖRNYŰ volt!!!

Ismeretlen_140492 2009.12.09. 20:48:28

egy két átigazolási hír a Transfer Market-ről: (ha vkinek van kedve fordítsa le, bár naggyából érthető) 1. Juventus want Juan Mata. At least according to the spanish "Sport", the Italian team would have offered 20 million euros to Valencia in order to persuade Valencia to yield the player. Also Bayern Munich are interested in him . The Spanish team would have rejected all the offer arrived for Mata, Silva and Villa. 2. The great target of Juventus for June is the striker of Wolfsburg, Edin Dzeko. Despite the Italian team has not be able to overcome the Champions League round, losing so much money, but they would try the same to sign the Bosnian player, maybe using the the trade Tiago. 3. AS Roma are interested in Juventus left-back Christian Molinaro and could propose their right-back Marco Motta in exchange until the end of the season.

Claudius77 2009.12.09. 20:57:03

Hello. Szerintem ez már edzö kérdés.Tisztelem Ferrarat mint játékost,de még sokat kell tanulnija.A keret jó,igaz van egy két ember aki kilog a sorbol.A tegnapi Poulsen cserét én sem értettem.Remélem a vezetöség levonja a konzekvenciákat.Köszi hogy kibeszélhetem magamból.Forever Juventus.

tataboy 2009.12.09. 21:26:43

Az egész szezont el kéne felejteni,ezután mi lesz a különbség,mi fog változni baz+???!!!! Semmi,egy nagy semmi lesz! A játékosoknak elegük van az egészből és ez látszik is,förtelem ez a csapat,amikor valami jó eredményt értünk el akkor gyenge volt az ellenfél is!!! Ez így nem mehet tovább,tegnap este szégyelltem hogy Juventus szurkoló vagyok,14 év alatt nem emlékszem ilyenre,a haverok hívogattak,nevettek hogy kik ezek! Szégyen és Ferraranak ezért kell mennie mert 80%ban miatta játszik így a csapat, emberileg lehet tisztelni,de aki azt mondja hogy várjunk majd jó lesz ez így,az vagy vak vagy hülye!!! Ki lehet kapni és ki lehet esni de nem így,szégyen amit tegnap láttam,ez a játék nem méltó egy Juvéhoz!!! Ez egy vicccccc!!!!

Ismeretlen_96517 2009.12.09. 21:33:12

mit nem értettetek a paulsen cserén? visszaálltunk 4231re, csak védekezőbbre vették a figurát. Nem az volt az hülye csere, taktikai váltás volt, nem posztváltás, de a diego Amauri csere? az mi volt? Akkor kellett volna behizni giot-t.

Juveen 2009.12.09. 21:39:58

Szisztok! Nekem az a véleményem,hogy sok játékosunk van,aki nem elég elhivatott a klub iránt,mert nem fekete-fehér vér folyik az ereikben,mint pl: Buffon trez,alex,és camo....és volt Nedved......ő volt a különbség a mostani,és az eddigi Juve között. Ő Juve szívű-és szintű volt,és láthatóan ő nagyon hiányzik ebből a csapatból,hiszen ő volt a motor a juvéban. Diego nem ilyen,bár Juve szintű játékos is lehetne......de nem elég elhivatott,és még sajnos akadnak páran azért nincs csapatjáték. Ha csak megnézek akár egy tavalyi Juve meccset,összehasonlíthatatlan a különbség a mostanihoz képest. próbáljátok ki! Ha ez az 5 említett játékos pályán volt,nem nagyon volt ellenfelünk. Lásd pl:real.A másik ok Ferrara,és a hülye húzásai. Nem is értem..Szerintem egy új edzővel újra motiváltabb lenne a csapat,és talán a felálláson is változtatna. Hát ennyi

Szabi 2009.12.09. 21:44:13

Először "Marottákat, új-Moggikat" kéne igazolni, meg normális vezetőséget összehozni, aztán lehet gondolkodni a többiről! A sok sérülésnek meg kell, hogy legyen igazi oka!!! Ennyire az olasz labdarúgás legjobb orvosai sem lehetnek hülyék! Ez nem Juventus, ez vicc!

csuma 2009.12.09. 22:19:53

Ezt olvastam egy másik Juvéval foglalkozó portálon, nem tudom hogy mennyire hallottatok erről a nyilatkozatról: "keveset valósítottunk meg abból, amit elterveztünk." "Sajnálom a szurkolókat, a klubot, és minden mást is. Nem szabad kifogásokat keresnünk a meccsel kapcsolatban, hanem magunkba kell néznünk, és felelősséget kell vállalnunk a tetteinkért." by: Ferrara

Ismeretlen_130011 2009.12.09. 22:25:10

Hát nemtudom.......... Ferrara lenne nagy részben felelős??Nemtudom......Tavaly ugye szintén motivációs problémák voltak rengeteg meccsen(főleg kis csapatok ellen),és akkor ugye nem Ferrara volt az edző.......És idénre ez még nagyobb problémává vált.Azt még meg lehet érteni,hogy Lecce ellen nem olyan játszani mint a Real ellen na dehogymár a Bayern sem méltó arra,hogy oda egyék magukat a mi "sztárjaink"az már azért kész röhej.Szóval én úgy érzem,hogy nem Ferraran kéne elverni a port,hanem azokon a játékosokon akik amikor hátrányban vagyunk jókat vigyorognak a pályán vagy azon kívül.(pl.Amauri,Melo,)Nem hinném,hogy Gattusoval,Giggselt,Raulal,Buffonal,Puyolal stb. minden meccs elött vért itatnának és mégis minden meccsen hihetetlen motivációval játszanak.Melonak(akiben én a legnagyobbat csalódtam)meg nemnagyon kéne mentegetőzie hanem oda tenni magát végre,mert rajta kívül még 22 brazil volt ott a konföderációs kupán,és még egytől sem hallottam,hogy jajj de nagyon fáradt vagyok és ezért nem megy.Állandóan fölöslegesen cselez,szabálytalakodik,kockázatossan passzol,előretörést meg kb.3-at láttam töle eddig. Azt megérteném,hogyha 60 percen keresztül fantasztikusan játszana és cserét kérne mert nem bír többet,de ő eddig összesen nem játszott 60 percet hiba nélkül és nem hinném,hogy ez a fáradtság miatt van,és nem is a tudás hiánya miatt....Talán kicsit elszállt magától......(ahogy Amauri is) Szóval szerintem Elkannak,Ferraranak,vagy nittomén kinek meg kéne szorongatnia a srácok golyóit aakármilyen módszerrel,mert itt közel sem a tudással van a gond ha úgy is tűnik.

Ismeretlen_135402 2009.12.09. 22:46:53

Nesze! Az inter ki mert állni 4-3-3-al és simán továbbmentek,mi meg a szünetben 1-1-nél a 3. védekező középpályást hoztunk(vagyis Ferrara) egy csatár helyére,a vége meg 1-4!!! Azt hiszem ez mindent megmagyaráz!

hajduzoli 2009.12.09. 22:54:13

Nézzetek már magatokra. Mindenki csak fikázni tud ilyenkor. Ha nyerünk istenítettek mindenkit. Ha vesztünk akkor rögtön mindenki váltsuk le Ferrarat, adjuk ezt meg ezt. Következő meccsen valaki megint jól szerepel erre milyen jó vétel volt, de jó hogy Juvés. Szégyellem, hogy ilyen szurkolói vannak. Mindennél jobban szeretem a Juvét és akkor is kitartok mellette ha az év végén az utolsó helyen zárnának és átkerülnének a Seria B-be. Ilyenkor biztatni kell a csapatot nem szapulni. Vannak hibák, kicsit öregedő játékosaink. Nem a mi csapatunk aki ezzel bajlódik. Nehéz egy edző váltás. Ki tudja mit akar nekik megtanítani. Ha a végén beérik meg lehet hosszú évekig veretlenek leszünk. Nézzetek magatokba. FORZA JUVENTUS.

alibi 2009.12.09. 23:06:37

TILTAKOZOM AZ EGÉSZ KÉRDÉS ELLEN(vagy mi ez) NEM LEHET 1vagy 2 vagy 3 játékost estleg az edzöt vagy Blancot okolni.ha 20év mulva viszaemléxünk erre akor nem az lesz h Diego vagy Buffon kiesett a BL-böl hanem JUVENTUS.cakkum pakk az egész ugy ahogy van.nem szabad senkit leterhelni meg ujjal mutogatni H TE VAGY HIBÁS "HUZZ INNEN" EGYÜTT SÜLLYEDTEK EBBE A SZARBA ÉS REM EGYÜTT MÁSZNAK KI.ugyh az egész csapat hibás vezetökel edzökkel egyaránt. de azért FORZA JUVE!

Ismeretlen_128149 2009.12.09. 23:13:20

igazad van alibi, de ez akkor is edzőkérdés! Nem azért mert Ferrara nem jó, azért mert tapasztalatlan, és nem azért mert nem jó a juve, hanem azért, emrt kicserélődött a nyáron...év végén az utolsó 2 meccsen Nedved , Alex, Iaquinta...maguk megnyerték a meccset ferraranak.. ez van ferraranak kissebb csapat vagy 2.edzőnek lenni Lippi v akárki mellett, h tanuljon

Ismeretlen_108746 2009.12.09. 23:40:04

Az, hogy valaki kritikát fogalmaz meg azokban a pillanatokban, amikor szeretett csapata körül elfogadhatatlan állapotok uralkodnak, nem azt jelenti, hogy az illető "nem tart ki" a csapat mellett. Az ilyen gyermeteg, közhelyszerű gondolatokat el kellene már felejteni... Azt gondolom, hogy a kommentelők közül még a kritikusabbak sem fognak holnaptól a Milan-nak szurkolni, s történjék bármi, hétvégén sört hűtenek maguknak, s leülnek megnézni a Juve meccsét, szurkolva és reménykedve a végsőkig. A kifejezett kritika mögött pedig az a vágy rejlik, hogy szeretnék mihamarabb régi fényében tündökölve látni szeretett csapatukat. Én a Juventusnak szurkolok, nem Ferrara-nak. Ha ő csak lefelé tudja vinni a csapatot, távoznia kell, s kritizálni fogom egykori eredményei ellenére. Nagyon jó volna, ha egyesek indokolatlan módon nem éreznék erkölcsileg felhatalmazva magukat arra, hogy definiálják ki az igazi szurkoló, s nem ítélkeznének mások fölött.

Ismeretlen_114321 2009.12.10. 07:20:54

antonioconte: "Cáceres,Canna,Grosso-Melo 4 új játékos a kezdőben,ennyit nem lehet egyik percről a másikra beépíteni,összeszoktatni,főleg ugy h három védő!" "Buffon-Sagna,Zapata,Chiellini,Criscito-Marchisio,Nocerino,Cigarini-Diego-G.Rossi,Iaquinta. idénre ez tökéletes kezdő lehetett volna.jó és ez kiegészül" nem értem a kommentedet. azt mondod, 4 játékost nem lehet összeszoktatni (ami amúgy 5, mert ott van még Diego, bár persze ő nem védekező, gondolom ezért nem írtad), közben a te "álomkezdődben" 6 új játékos van. és ha még azt is nézzük, hogy Chiellini a válogatottban együttjátszik Cannavaróval és Grossoval, akkor a hozzászólásod első fele is értelmét veszti, mert nekik már érezniük kellene egymást, tehát maradt Cáceres, Melo (és Diego), akiknek szoknia kell a csapatot. és azt sem szabad elfelejteni, hogy azért jelentős pénzkiesést is jelentett a Serie B, és a BL-ből való kiesésből sem profitáltunk, úgyhogy én nem lovalnám bele magam semmiféle nagybevásárlásba. 1-2 játékos szezononként a reális, szerintem. de ne vedd kötözködésnek, csak szúrta a szememet :) én már elmondtam máshol a véleményemet, de azért röviden itt is. szerintem a mai Juventus egy az egyben motiválatlan, elkényeztetett játékosokból áll. nincs bennük tűz, nincs bennük nyerni akarás. ez vagy az ő makacsságukból ered, vagy az edző tapasztalatlanságából, nem tudom. tavaly papíron gyengébb keretünk volt, mégis továbbjutottunk, több látványos és élvezetes meccsünk volt. amúgy mmartin91 hol van? őszintén érdekelne a véleménye, tudom, hogy sok embert magára haragít a dolgaival és szélsőséges véleményével, de szokott okos dolgokat mondani. úgyhogy mmartin91, ha olvasod ezt, gyere! :)

alexandro 2009.12.10. 08:08:32

én két játékost elengednék ingyen!!! Diegot,Melot!!! nem idevalók,nagyobb az arcuk mint amit tudnak!! diego amikor lecserélték,a cserepadon ott mosolygot, miközben sirnia kellet volna!!!!!!! FORZA JUVE!!!!

babo410 2009.12.10. 10:21:56

Nem lehet 4-5 új játékost beépíteni? Vagy csak nekünk nem? Mert internek sikerült! Lucio, Sneijder Eto'o, Millito, Motta. És ők rendszerint kezdők, és tudnak együtt játszani. Azt most ne nézzük milyen a játukuk, de nyernek, és BL-ből továbbjutottak. Itt az a baj, hogy mi nem Sneijdert, meg Ribéryt vettünk, meg egy tapasztalatlan edzőnk van! Ennyi.

Ismeretlen_102246 2009.12.10. 10:30:05

Sírnia kellett volna tán??? Mivel jobb, ha sír?Az nem jut eszedbe, hogy esetleg kínjában mosolygott... ti még nem mosolyogtatok kínotokban? Ha nem, akkor már értem a következtetésed. Ha igen, akkor előítéletes vagy, mert sem rosszra, sem jóra nem lehet biztosan következtetni egy mosolyból.

juve16 2009.12.10. 12:19:04

Én már nem szeretnék ezen többet rágódni hogy ki a hibás, és ki nem! Úgygondolom a hétvégi Bari elleni meccs sokmindent el fog árulni hogy a játékosok most hol tartanak fejben. Én Ferrara helyében nemcsak a pályán tartanék kollektív oktatást, hanem egyenként mindenkivel elkellene beszélgetnie, hogy a jövőben többet ilyen mértékű vereség már ne érjen minket. Amit észrevettem eddig hogy Ferrara sem bevállalós, ahogyan Ranieri sem volt az. A cserék is hasonlóképp szarok. Az elmúlt meccseken úgyéreztem , mintha csak most vette volna át a csapat irányítását Ciro. Semmi jele annak hogy lenne egy megszokott taktikánk. Csak a tanácstalanság....de abból bőven van!! Én úgygondolom hogy a játékosok fejében kellene rendet rakni mindenféleképpen, és nem utolsó sorban Cironak is belekellene néznie a tükörbe és megkérdezni: -Képes vagyok győzelemre vezetni a JUVENTUST?!! És itt nem egy meccsre kell érteni, hanem hosszútávon és folyamatosan. Ezt várják a JUVENTUS szurkolói.

Streetballer 2009.12.10. 16:19:17

Jó de az Inter-nél ott van Mourinho!Akit igaz utálok,de nem egy rossz edző.

Ismeretlen_102194 2009.12.10. 16:56:34

Azért azon elgondolkodhatnának egyesek hogy amíg mi egy Bayernt otthon még csak megszorítani sem tudtunk egy Fiorentina Okatat! az Anfield Road-on!!!!!!EMBEREK!!! Egy Fiorentina!

Ismeretlen_108746 2009.12.10. 16:59:04

asveed: Na ja, de úgy könnyű, ha egy csapatnak van edzője is :-))

Ismeretlen_53881 2009.12.10. 17:02:16

Ja, és Marchionni meg Zanetti röhög a markába ;)

Ismeretlen_102194 2009.12.10. 19:33:06

Bazz passerby, most még idegesebb lettem! Apuelius : Teljesen igazad van!Az egy kitűnő edző, aki néhány középszerű játékosból és egy-két sztárból remek és ütőképes gárdát tud csinálni!!!! És persze van rutin is , nem kevés;)! Ja,és még mindig nem tudtam megemészteni azt a semmilyen produkcót!A teljes csőd!Még a Milan-os haverom vígasztalt, hogy nem baj,stb. persze a gyökér intereseknek most megint nagy lett a pofájuk, de valahol jogos:( Tegnap meccsem volt és esküszöm több elképzelés volt a játékunkban mint a keddi bl meccsen!!!!Pedig egy kispályás bajnokság, mondjuk uli-buli amatőr;)! Ja, és gólt is lőttem:)))))))))))!!!!

Sziszi 2009.12.10. 19:59:19

Ezt 1 dologra nem lehet levezetni... Tulajdonképpen minden baj van most. A sérültek, a formán kívüli játékosok, az ötlettelen foci, talán nem mindig a megfelelő taktika, a vezetőség, a bundabotrány, és sorolhatnám... Erre mondják a szegény embert még az ág is húzza:S

Doma 2009.12.10. 20:46:52

A csapatmentalitással van a legtöbb gond..Nem képesek felpörögni a játékosok és ebben Ferrara is hibás mert nem tud lelket önteni a csapatba.És a keddi meccsen az volt a legnagyobb baj h csak Poulsen támadott le..Szerintem ő volt a legaktívabb..Felipe Melo nagyon rosszul játszott adogatta el a labdákat..Nah szóval a mentalitással kellene valamit sürgősen kezdeni..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása