Juventus - Bayern München: 1-4

A Juventus kiesett a Bajnokok Ligájából, miután hazai pályán kiábrándító vereséget szenvedett a német együttestől.

Hétvégén mennybe mentek a Bianconeri szurkolói, hiszen sikerült legyőzni az Intert, most viszont soha nem látott mélységekbe süllyedtünk. Megérkeztünk, ez itt a mélypont. Legalábbis reméljük, hogy innen már csak felfelé vezet az út.

Különösen fájó, hogy a manapság nagy vetélytársnak számító német bajnokság képviselője mérte ezt a hatalmas pofont a gárdára.

A mérkőzés képére jellemző, hogy igazán nem lehet jó teljesítményt megemlíteni a Juventus oldaláról, főleg a kulcsemberek nyújtottak szégyenteljes játékot. A második félidőben nem volt kaput eltaláló lövésünk...

JUVENTUS - BAYERN MÜNCHEN: 1-4

Összegzés:

Gólok: Trezeguet 19', ill. Butt 30', Olic 52', Gomez 83', Tymoshchuk 90+2'

Sárga lap: Demichelis, Schweinsteiger, Pranjic

JUVENTUS: Buffon; Cáceres; Cannavaro; Legrottaglie; Grosso; Camoranesi; Felipe Melo (Giovinco 81'); Marchisio; Diego (Amauri 65'); Trezeguet; Del Piero (Poulsen 45')

Fel nem használt cserék: Manninger; Grygera; Tiago; Salihamidzic;

Edző: Ciro Ferrara

BAYERN MÜNCHEN: Butt; Lahm; Van Buyten; Demichelis; Badstuber; Müller; van Bommel; Schweinsteiger; Pranjic (Robben 72'); Gomez; Olic (Tymoshchuk 79')

Fel nem használt cserék: Kraft; Breno; Braafheid; Altintop; Klose

Edző: Louis van Gaal

Bíró: Massimo Busacca

 

A Juventus az Európa Liga küzdelmeiben próbálhatja majd helyreállítani igencsak megtépázott - egy kis szubjektív: atomokra szaggatott - tekintélyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr554651630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_53881 2009.12.08. 23:29:37

Eddig ezt a bejegyzésemet írtam meg legnehezebben. Többet nem akarok ilyet.. 1-4, basszus, nem fogok tudni aludni.

csuma 2009.12.08. 23:31:24

Olvasás közben éppen azon tűnődtem, hogy hogy bírsz ilyenkor megírni egy ilyen bejegyzést. Legnagyobb tiszteletem!

Zsil 2009.12.08. 23:36:23

Ez katasztrofális volt,szégyen!!!!

pruxta 2009.12.08. 23:46:08

Ez a nap minden Juve szurkoló számára gyásznap. De a nagy bukásból lehet építkezni. Bízzunk a szép jövőben!

Ismeretlen_53881 2009.12.08. 23:48:32

Ja, hogy a klasszikust idézzem: napfelkelte előtt legsötétebb az éjszaka. Még keresem a megfelelő szót a mai napra, eddig a megalázóig jutottam.

Ismeretlen_138370 2009.12.08. 23:49:55

Nehéz erre szavakat találni nem is emlékszem mikor kapott a Juve 4gólt bármilyen tétmeccsen is:S

csuma 2009.12.08. 23:55:42

Roma-tól, Depor-tól. Kaptunk már párszor 4et, de ennyire még sosem volt ' ' - én is keresem a megfelelő szót....

Ismeretlen_108746 2009.12.08. 23:56:38

Köszönjük Ciro, azt hiszem le kellene vonni a tanulságokat. Ami nem megy, nem kell erőltetni.

süci 2009.12.09. 01:26:30

Nem értem. Az Inter elleni meccs előtt 'Ferrara takarodj.' Miután legyűrtük őket, 'Ferrara-t talán félreismertük, adjunk még esélyt neki!' Most meg megint ő a szar. Azt hiszem most is a lehetőségekhez képest jó kezdőt állított fel. A cserék is rendben voltak, talán kicsit hamarabb kellett volna. De arról nem tehet, hogy mindenkinek a teljesítménye egy gőzölgő szarkupaccal volt egyenlő. Itt már nem kell 'feltűzelni'/motiválni a csapatot - vagy ha igen akkor elég szégyenletes. Nem védem, csak nem kellene mindent a nyakába varrni. Rendben, menjen, keressünk a helyére egy EDZŐT - én sem marasztalom. A meccsről nem nyilatkoznék, a Bayern-drukker ismerőseimtől sokat fogom hallani az eredményt. :/

-mJz- 2009.12.09. 07:27:24

még jó hogy éjjeles voltam.

Ismeretlen_122258 2009.12.09. 08:22:59

Sücinek igaza van, jól cserélt de későn, 1-2-es hátrányban még fél órát ültette Giovincot, Amaurival együtt kellett volna a pályára küldeni vagy előbb Gio-t és utána Amaurit. Nem értem mi a hiba de nem is Nekem kell érteni vagy találgatni. Jó játékosaink vannak de egyszerűen nem megy a játék. A Real jut az eszembe amikor ott volt a sok sztár de szart sem nyertek majd megjelent Capello és össsze ragta úgy a csapatot, hogy egyből nyertek bajnokságot, a BL-ben nem vagyok biztos.

DJKGB 2009.12.09. 08:50:22

A mérkőzés végén, a Hajdú Pista azt mondta, hogy ilyen játékkal nincs helye a legjobb 16 között a Juvenak, ekkor felment bennem a szar és gondoltam legközelebb leköpöm a pályán, de ekkor csak az elvakult szurkolásom mondatta ezt velem, mert valójában teljesen igaza volt!!!!! Pocsék volt a teljesítményünk... Kiábrándító!

Scooter82 2009.12.09. 08:56:04

Nem is értem miről beszél sok ember. Ez a csapat erre képes, nagyjából olyanok vagyunk mint egy erős középcsapat Olaszországban, kivéve hogy nekünk van nevünk és múltunk és egy "kicsit" drágább játékosállományunk. Nézzétek végig a keretet és észre fogjátok venni, hogy ebből a Juventus-ból senki nem férne be egy másik (angol, spanyol, olasz) normális csapatba, legalábbis én nem tudok olyan nevet mondani, talán Chiellini és jelenleg Marchisio. Buffon öregszik igaz így is nagyon jó, de rajta nem múlt egyik vereség sem, DP már szerintem kiég, Camoranesi is öregszik, kannabáró tegnap jó volt, de öreg, Grosso egy 0, legro nem rossz, de ez Juve és ide a nemrossz az kevés, Caceres egy középcsapatba nagyon jó kb mint legro. Amauri nem is tudom mit keres még mindig a juve környékén, jahh mert nincs más csatár, Trez a kedvencem, de már ő sem fog fiatalodni, pedig ha van egy olyan középpálya aki kiszolgálja akkor ontaná a gólokat most is. Sissoko és Felipe Melo talán Juve szintű játékos lenne, csak rájuk meg nem kellene ennyi terhet rakni, nekik a labdaszerzés lenen a feladatuk a többit a középpályának kellene megoldani ami nálunk nincs. Néha egy középcsapat is össze tudja szedni magát egy-egy meccsre úgy ahogy mi is az Inter ellen és a Samp ellen, ebből is látszik hogy nagyon messze vagyunk az élcsapatoktól. A 2006-os juvéba nálam ebből a jelenlegi keretből senki nem férne be. Valahol olvastam hogy sok idő kell kb. 10 év mire teljesen kiheveri a Juve a száműzetést, és be kell látni neki lesz igaza. Ezzel a kerettel akármilyen edzőnk lehet, nem leszünk jobbak. Forza Juve.

pedronegro 2009.12.09. 09:32:48

Húúú! 20 éve szurkolok a juvénak de ilyen kiábrándító teljesítményt még nem láttam tőlük. Ezt a meccset sokáig fogják még emlegetni, sajnos. Sose gondoltam volna hogy ilyen mélyre süllyed a csapat, bár minden csapat életében vannak mélypontok a juve is már át élt egy-kettőt, de ilyet amikor egy iksz is elég otthon és egy zakó lesz a vége szinte hihetetlen. Ennek ellenére nem gondolom hogy az egész csapat tehetségtelen és középszerű. Tavaly megnyertük a bl csoportunkat egy elvileg gyengébb kerettel. Tavaly még volt nedved és del piero. Most nincsenek ilyen klasszisaink. (del piero kevés és öreg) Ha lenne egy -két húzó ember akkor nem volna semmi gond a keret többi tagjával. Nálunk nincs ilyen ezt kell megérteni és ameddig nem jétszanak nálunk ilyen játékosok addig ne várjunk többet a csapattól.

Ismeretlen_128760 2009.12.09. 09:54:05

Nem vagyok egy hangulatdrukker (lásd pl inter meccs utáni véleményem), de a Juventus újkori történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el! Nagyobb blamának érzem, mint a Roma manchesteri vesszőfutását, itt egy gyenge, futballozni tudó játékosait nélkülöző Bayern rombolta le egy meccs alatt a hosszú évek, már -már évtizedek alatt felépített megtörhetetlen, bárkit megszorongató csapat mítoszát! Szánalmas bohóckodás volt, egy lefizetett megye 1-es csapatra hasonlított az egész banda! Ranieri egy rém gyenge keretből (félelmetes sérüléshullámokkal együtt) egy hagyományokhoz hű, versenyképes csapatot tudott összerakni, de Ferrara nem edző! Ő egy rendkívül szimpatikus volt sikeres Juve játékos, aki tanulgatja az edző szakmát, de semmi több! Ráadásul a tekintélye gondolom a nullához konvergál, hisz vannak néhányan a keretben, akikkel még együtt is játszott. (el tudom képzelni milyen lehet egy edzés) Ferrara megtartásával és a nyári átigazolásokkal, egy teljesen új, ez eddigi stratégiától ellentétes, támadó stílusú csapatot akartak felépíteni a védekezés rovására, (mert vessetek meg, de Grygeria és Molinaro is jobban megoldotta az ilyen feladatát utódjaiknál) láthatjuk mennyire jártak sikerrel. Hogy ennek csak az edző az oka? - remélem hamarosan megtudjuk. De mi ne a Barcára akarjunk már hasonlítani! Soha nem leszünk olyanok, mi mindig is a védekezéssel arattunk sikereket, és ez a valaha volt leggyengébb Juventus védősor! Az elkövetkező átigazolási időszakokban ez lesz a legfontosabb feladat! (biztos vagyok benne, hogy ezzel tisztában van a vezetőség is). Lépnünk kell, ahogyan az összes többi olasz csapatnak is, ha nem akarjuk, hogy itália beleszürküljön az európai középmezőnybe! Ördögi kör ez, a romló teljesítménynek "hála" egyre nehezebb lesz ide csábítani a külföldi, valóban erősítést jelentő játékosokat! Bízzunk a legjobbakban! Addig is Forza Juve, Forza Italia!

Ismeretlen_108746 2009.12.09. 10:15:16

süci: Nem tudom, hogy kinek szólt értetlenséged, de én például mindvégig tartottam/tartom a "Ferrara takarodj!" alapelvhez, s soha nem írtam olyasmit, hogy "adjunk még esélyt neki". Alapvetően én is azt gondolom, hogy a kezdő tizenegy, darabra és névre rendben volt, a neveket elolvasva nekem sem volt az az érzésem, hogy az adott keretből másokat kellene játszatni. Igazából szerintem felesleges volna elővenni egyesével a játékosokat, mert mindenki értékelhetetéen teljesítményt nyújtott. Caceres-t lehet hibáztatni a büntető előtti hibájáért, de az ilyen becsúszások benne vannak a játékban, utána pedig meccslabdát rakott Trezeguet lábára. Del Piero sokadszor bizonyította, hogy már nem lehet komolyan számolni vele, ezen a szinten kevés az, hogy talán kapunk egy szabadrúgást jó szögből, s talán... Nem lehet mindent csak és kizárólag Ferrara nyakába varrni, de ha egy keret minden egyes játékosa mélyen a tudása alatt játszik, az vajon nem az edző hibája? Dehogyisnem... Ferrara nyilvánvalóan alkalmatlan arra, hogy a Juventus edzője legyen. Lehet, hogy ha magára szed elég rutint, akár még jó edző is válhat belőle, de ezt nem szeretnénk kivárni gondolom. Az kétségtelen tény, hogy a keret néhány tagját azonnal nyugdíjazni kellene. Ebben is komoly igazság van.

Forza_JuVe 2009.12.09. 10:42:48

a pool kiesése az évtized égése volt,a miénk az évezredé. ez nem csak ferrara hibája,ez az egész csapat hibája.ez egy értékelhetetlen,kiábrándító gusztustalan,szurkolókat cserbenhagyó,minősíthetetlen szar volt.ahogy az idény eddigi nagy részében. év eleje óta hullámvölgyben vagyunk,és kb 5meccsenként van egy jó meccsünk. régen rossz ha egy ilyen meccsre a játékosok nem pörögnek fel maguktól.a pályán úgy mozogtak mint akik azt se tudják hol vannak.nem hiszem hogy csak az edzőnek kell feltüzelni a csapatot meg lelket önteni mindenkibe. amelyik játékos ezt magától nem tudja megoldani és a pályán se csinál semmit a csapatér,a szurkolókér,a becsületért,annak nincs keresnivalója a pályán.nem csak az edzőre kell hallgatni.egy jó játékos lát a pályán,nem megmondani kell neki mit lásson. melot meg mi az istenér nem lehet már kihagyni a kezdőből.amit csinált azt puli is meg tudta volna csinálni.azaz a semmit. ranieri harmad ennyi pénzből tartott előbbre,mint ferrara.egyiket se védem,csak tényeket irok. az is oké hogy össze kell szoknia a csapatnak meg minden.de akkor mutassák ennek a jelét is.4hónap alatt semmit se mutattak.ez a csapat azt mutatja hogy olyan mindegy mi lesz az eredmény,kiesünk-e vagy nem,nyerünk-e valamit vagy nem.botrány. és ahogy az elmúlt 2évben úgy idén se fogunk nyerni semmit.örülhetünk ha a 3.-4. hely meglesz.

Ismeretlen_135227 2009.12.09. 11:35:01

Engem speciel a gyalázatos teljesítményen kívül az is baszott, ahogy a kommentátorok még forgatták a tőrt a Juve szurkolókban. Köszönjük, ilyen az igazi pártatlanság... nem tudom a neveiket, nem is érdekel de primitív amatőrök az biztos.

buub 2009.12.09. 16:47:14

SpriccMeastro: Nem forgattak a kommentátorok semmilyen tőrt, kimondták egyszerűen az igazságot csak szebben, mint ahogy azt én gondoltam: Szarok voltunk és 3. helyet sem érdemeltük meg ilyen játékkal.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása