Fiatalokkal erősödhet a védelem

A hátsó alakzat acélosabbá tételéhez Simon Kjaer az első számú célpont, de a dán játékosra angol klubok is kivetették a hálójukat.

A Juventus nincs könnyű helyzetben, ha valóban meg akarja szerezni a Palermo fiatal védőjét, ugyanis három angol óriás, a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea is a kérők között van.

A Tuttosport szerint a Juventus már a szezon kezdete óta figyelemmel követi a 20 éves dán játékost. Kjaer nagyszerűen teljesít egyesületében, és minden bizonnyal a világbajnokságon is alapembere lesz hazája válogatottjának. A védő már korábban is célzott rá, hogy szívesen kipróbálná magát egy igazán nagy klub mezében.

A Palermo részéről most jelezték, hogy tisztában vannak a Bianconeri érdeklődésével, de ugyanakkor angol csapatok is Kjaer nyomában vannak. Ezzel valószínűleg egy licitálást szeretnének kezdeményezni a részt vevő csapatok között.

"Hallottam róla, hogy a Juventus és megfigyelői szemmel tartják Kjaert, de mostanában értesültem a Manchester United, a Liverpool, és a Chelsea érdeklődéséről is. Akárhogy is lesz, az biztos, hogy Kjaer januárban nem távozik." - nyilatkozta Walter Sabatini, a Palermo igazgatója.

A dán fiatal nem az egyetlen védő a Juventus listáján, van ugyanis egy B-tervük is.

Ebben nem más szerepel, mint a Bari két fiatal kiválósága, Andrea Ranocchia és Leonardo Bonucci. A torinóiak állítólag szeretnék megszerezni a két, idei teljesítményével meglepetést okozó játékost. Ebben azonban megakadályozhatja őket az AC Milan, akik szintén szeretnék soraikban tudni a két védőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr944650303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2009.11.16. 16:32:43

Hát ha a pénzen fog múlni akkor elfelejthetjük...Amúgy ez a "B" megoldás számomra kicsit érthetetlen,ott van Criscito + Ariaudo,saját nevelések akkor most helyettesítsük őket 2 másik fiatallall?? Miaz éetelme?

Ismeretlen_128149 2009.11.16. 16:55:34

1 Tony tökéletesen igazad van 2 Ez a forma am ****jó védő! 3 Ha már Bari, jöjjön vissza Iago + Tiagot cseréljük el Koman Vladimirra:))))(jó ehez a Sampdoria is kell, de ez nem gond)

Ismeretlen_137099 2009.11.16. 16:59:59

Criscito balhátvéd és Grosso helyett jönne vissza nyáron valószínű.Ariaudo nagyon nagy tehetség jól helyezkedik jól mozog a pozíciójában, de fizikailag iszonyat gyenge még.Télen és utána nyáron kölcsön kell adni mert a primavera meccsek egyszerűen nem fejlesztik az izomzatát.Ranocchia-Bonucci páros a hátán viszik a Barit.Fiatalok nagy tapasztalattal tökéletes alkattal és nem lennének drágák. A hátsó alakzatba Criscito-Ranocchia-Bonucci trió kell majd.Criscito(Grosso)-Chiello(Canna)-Ranocchia(Bonucci).....Jövőre a védelem.Canna egy évet lehúz és vissza vonul és jön helyére a megerősödött Ariaudo.

Ismeretlen_119096 2009.11.16. 19:03:09

Kjaer engem nem igazán győzött meg...Ranocchia számomra szimpatikus,Bonucci is.De a sorban nekem igy jönnek:Sakho,Bocchetti,Ranocchia,Mexés,Santacroce.De sztem Canna még 1 évet le fog huzni,Legroval még meglesznek sztem jövőre.A védelem szélére meg Motta vagy Rafinha.Bambát felhoznám,cserének egyenlőre tökéletes Zebina helyett...Balra Criscito. Motta(Bamba),Canna(Legro),Chiellini(Ariaudo),Criscito(Grosso,De Ceglie).olcsó és jó megoldás lenne sztem ez igy.

Szabi 2009.11.16. 19:31:39

Aztán amikor nem Bojinov a Parmaból vagy Miccoli a Palermoból jön szembe, henem Ibrahimovic, Drogba, Messi stb. akkor nem tudom mennyit ér a 20 éves fiatalos lendület és tehetség hátul...?! Mindennek megvan az előnye meg a hátránya, itt rövidtávon inkább hátránynak érezném ezt a túlfiatalítást!

-mJz-------------------------- 2009.11.16. 19:36:36

Meg kell szerezni, mese nincs. Bajnokságot csak gólszerzéssel nem lehet nyerni.

Ismeretlen_128149 2009.11.16. 19:54:40

Hozzáteszem, h senki ne mbeszél Cáceresről! Sztem a leges legfontosabb, h az év végén kifizessük az opciós jogunkat a 12 millió eurót és zsebbe legyen ez a csávó, mert nála jobb jobbhátvéd sztem csak Bacary Sagna jelenleg!

Ismeretlen_53881 2009.11.16. 20:11:05

Marchisio, már megbocsáss, de ezt már többször is leírtad, és most már nem tudom megállni szó nélkül. Akármennyire is undorodsz tőlük esetleg, de nézz meg egy Inter meccset, a világ legjobb jobbhátvédje jelenleg ott játszik ugyanis sajnos, és úgy hívják, hogy Maicon. Cacares pedig úgy néz ki éppen abban a leggyengébb, amire szükségünk lenne, az pedig a védekezés. Én egyelőre nem is erőltetném azt a 12 milliót. Kjaer meg 20 évesen meggyőzőbb, mint néhány klasszisnak hazudott sztárocska.

Ismeretlen_135402 2009.11.16. 21:33:24

passerbynek igaza van,Maicon a legjobb balhátvéd,sőt a zinter legjobbja is egyben!Cacares szerintem jól játszik,főleg ha azt nézzük,hogy az elmúlt 2 évben mennyit volt pályán.12 misit még nem adnék érte,majd idény végéig kiderül,hogy mit tud ha folyamatosan játszik és akkor talán.Kjaer:mindenki agyon dicséri,tehát biztos jó,én kb 20 percet láttam játszani engem akkor nem győzött meg!Ariaudo:szerintem jó volt már tavaly is amikor játszott,nagy tehetség,én nem adnám kölcsön,inkább lassan beépíteném annyira nem jó ez a védelem,hogy nagyon kilógna!Criscito:Ő nagyon jó,de szerintem nem akar visszajönni,legalábbis nekem nyáron ez jött le,ezért is adtuk el a "felét".

Juve... 2009.11.16. 21:41:06

Nekem van egy olyan érzésem h Cácerest nem vesszük meg nyáron... nem is kap annyi lehetőséget ( legalábbis eddig nem kapott ) hogy bizonyítson... én erőltetném a vezetőség részéről hogy igazoljuk le Sagnat, és hülyeségnek tartom hogy nem lehet elhozni az Arsenalbol, igaz h megkérik az árát de hát jó csapatot nem lehet filérekböl összerakni.

-mJz-------------------------- 2009.11.16. 21:49:13

De srácok. Mi lenne az a pénz amiért sagna eljönne?vagyis elengednék. Nekünk hazai tehetségekben kell gondolkodni... Auridot sajnos még az u21es válogatottbansem akarják jáccatni.Ez is elárl valamit. Caseres meg drága de év végén majd lehet alkudni.

Ismeretlen_137099 2009.11.16. 22:27:00

Sagna nyáron majdnem a Juveba igazolt.Csak a játékoson múlott az üzlet, vagyis azon h nem akarta elhagyni az ágyúsokat.Kjear jó játékos de én többre tartom a Bochetti-Ranocchia-Bonucci 3ast.Santacroce is ezen a listán lehetne de tavaly március óta gyalázatosan focizik.Caceresnek még van fél éve h bizonyítson.Criscito nyáron meg biztos h vissza jön.

mmartin91 2009.11.16. 22:37:59

A világ legjobb jobbhátvédje valóban Maicon, ehhez kétség sem férhet. Caceres, mint lehetséges opció e poszt betöltésére, vicc kategória. Ő jelenleg nincs benne a TOP50-ben. A 12 milliós vételár elképesztően magas érte, és a mostani helyzet alapján 99% h nem fogjuk leigazolni. Sagna valóban nagyon jó játékos, de képtelenség, hogy az Arsenalból leigazoljuk. Ez a klubcsere neki sajnos egyértelműen visszalépés lenne. Kjaer engem sem győzött meg, nagyon túlsztárolt a srác, ráadásul sokat is kérnek érte. Nem tudom ki lenne a legmegfelelőbb megoldás Chiellini mellé, majd talán a következő fél évben, esetleg a VB-n kitűnik/feltűnik valaki, aki korban is és árban is megfelelő megoldást jelenthet a Juventus számára. Criscito-t meg felejtsük el, mert az az ember nem való nagycsapatba. Ha komoly, hosszú időre megoldást jelentő balbekket akar a vezetőség, akkor invesztáljon Kolarovba.

glaci19 2009.11.16. 23:01:47

Srácok,én nem tudom hogy gondoljátok,de megkérdem hogy ilyen névtelen játékosokkal mint ez a Bochetti-Ranocchia-Bonucci hármas szerintetek lehet bl-t,vagy bajnokságot nyerni???????????Ahol olyan csapatokkal kell megküzdeni mint a Barca,Chelsi,Menchester,Inter.Nézzük már meg ezeknek a csapatoknak milyen védelmi soruk van....! Gondolkozzunk fiatalokban,de azért olyanok kerüljenek már képbe kik már letettek vmit az asztalra,és egy barca ellen is megállnák a helyüket,elvégre Európa egyik legnagyobb klubbjáró van szó a Juventusról,és nem egy olasz középcsapatról...

Ismeretlen_137099 2009.11.16. 23:37:18

glaci19!Aki kicsit is otthon van az olasz fociban nem mond ilyet h Bochetti-Ranocchia-Bonucci névtelen senkik.Az nemzetközi labdarúgó szakma(nem csak olasz) a következő nagy nemzedéknek tartja őket akik átvehetik Canna-Nesta-Maldini trió örökét.Ha mindenki így gondolkozna mint te nem lenne ma Messi-Fabregas-Sagna-Adebayor-Inesta-Xavi-Raul. Az említett három olasz fiatal már nem tehetség, hanem fiatal koruk ellenére érett játékosok akikre lehet építeni.

Type-R 2009.11.17. 10:46:08

Sagba számára visszalépés a Juve az Arsenalhoz képest??? Ezt azért nem mondanám! Lehet, hogy a PL-nek nagyobb a presztízse, de a Juve az a JUVE. Az Arsenal nagyon szimpatikus csapat, de sosem fog nyerni semmi komolyat, ahogyan a sinter sem. Azzal a különbséggel, hogy az utóbbi nem szimpatikus. Criscito nem nagy csapatba való? Azért erre sem vennék mérget, fejlődik a srác. Előre leírni meg végképp badarság!

mmartin91 2009.11.17. 11:14:48

Éljünk a mában, s ne 10 évvel ezelőtt. Manapság egy, a "Big Four"-ba tartozó Premier League-s klub nagyon könnyedén meg tud tartani egy játékost a Juventusszal szemben, ha akar. A PL és a Serie A között jelen pillanatban fényévek vannak, sőt, a Bundesliga igen jelentősen ostromolja a Serie A-t a 3.helyért. Sagna számára elhagyni a rendkívül szépen játszó Arsenal-t, a fantasztikus Emirates Stadiont, a minden hazai meccsen ott lévő 60 ezer szurkolót a Juventusért, egyértelmű visszalépés. Egy Premier League-ben szereplő nagycsapat kezdőjátékosát a Juventus nem tudja leigazolni. Sagna a londoni "körítést" nem fogja otthagyni a hanyatló Serie A-ért, a csíkozatlan pályákért, és a 10 ezer szurkolóért, akik megjelennek a hazai mérkőzéseken. Továbbá nem fog az Inter, a Milan és a Roma ellen harcolni, ha már megízlelte a MU, a Chelsea és a Pool elleni rangadók ízét. Most, 2009-ben, ha a Juventus vásárolni szeretne valamelyik nagy PL-es csapattól játékost, akkor a kispadon kell körülnéznie, mert a kezdőből senki sem fog eljönni ide. Ha már az Arsenal háza táján nézelődnek a vezetők, akkor inkább Eboue-val kellene foglalkozniuk, mivel az ő leigazolására abszolut van reális esély, de Sagnáéra nincs. Az meg abszolut elképzelhető, hogy az Arsenal nem fog nyerni semmi komolyat, de egyáltalán nincs kevesebb esélye Sagnának az Arsenalban, mint lenne a Juventusban. Semmi garancia nincs arra, hogy a Juventus bármit is nyer idén. A szurkolók hajlamosak elfogultak lenni a kedvenc csapatukkal szemben, de a helyzet az, hogy a Juventus jelenleg semmivel sem komolyabb tényező Európában, mint az Arsenal.

pedronegro 2009.11.17. 11:37:50

Gyerekek felesleges vitatkozni hogy melyik volna a jobb megoldást ezt senki sem tudja megmondani mert ha tudnánk akkor mindig mi nyernénk mindent. Szerintem induljunk ki abból amink van! Pl. ha már Cacerest kölcsönvettük akkor adjunk neki minél több lehetőséget hogy nyáron el tudjuk dönteni hogy kell-e vagy sem. Én egyébként látok benne fantáziát de az a pár meccs amit játszott kevés a megítélésre. Sagna az tényleg jó játékos az arsenálba! A juvéba nem biztos hogy az lenne és amúgy is sokba kerülne én nem erőltetném. Ha már igazolunk akkor inkább az olasz bajnokságból pl. az említett fiatalokat. Criscitot is vissza kellene hozni egy próbát megér, eleve hülyeség volt elengedni most meg nincs nagy variálási lehetőség a szélső védőknél. Tehát én továbbra is a fiatalítás mellett vagyok főleg hogy vannak tehetséges fiataljaink, be kell őket építeni az őregeket viszont meg kell tartani még egy-két évig a tapasztalataik miatt mert ők tudnak segíteni a fiataloknak meg én amúgy se tartom korrektnek csak úgy kirúgdosni az öregeket, cannavaro és legrottaille is sokat tett a csapatért. Minden poszton ez a véleményem hogy az öregek és a fiatalok optimális elegyét kellene ferraranak felépítenie.

Daccc 2009.11.17. 14:32:54

Szamomra is szimpatikus a Ranocchia - Bonucci paros. Nem elfeljteni azt a tenyt h a Bari 7 golt kapott eddig a bajnoksagban(12 meccs) es ezzel idaig a liga legjobb vedelmevel rendelkezik, annak ellenere h mar utkoztek pl a Milan es Inter parossal

Darkmon 2009.11.17. 22:14:36

Szerintem a védelmet kéne erősiteni mert sok gólt kapuk Buffon bravurjai ellenére. Jobb szél szerintem 2 arcu mert grygera ikább védekezik és faltol de tul tudják futni sokan és csak a rutinja segiti még őt az akciok meghiusitásában, Caceres viszont gyors és sokat fut a szélen fel a támadásokkal és a mentalitása, agresszivitás remek de a védekezése nem Seria A-s szinvonal és meglátszik még hogy őt inkább kőzépső védő ként játszatták viszont ellenérv hogy fiatal és mecs hiánya is lehet. Nekem a kettőnek az elegyére lenne szülségem viszont kevés ilyen játékos van talán Maicon,Lahm,Sagna kivül de a problémát valahogy orvosoli kéne. A kőzépső védőkkel csak az a baj van hogy chiellinire épül.Ő lelke és ha ő nem teljesit világ klasszis szinvonalon akkor egyből átjáro ház a védelem. Uj embert nem vennék erre a posztra most mert ez a tőbbihez képest nem rossz viszont lehet kéne bele egy fitalos lendület hogy ne csak chiellii birja a tempot de mondjuk felálástol is függ menyi szerepkőr hárul rájuk. A bal szél az szerintem kb jó de Moliarot tőbbet játszatám e hogy kihüljőn

hameee 2009.11.18. 00:09:24

Azért ne legyünk beszarva az Arsenaltól,akárhol játszik akárhány ember előtt akármilyen csapatok ellen,nem nyer semmit mert a Manu-Liver-Chelsea mindig megelőzi bármiben.Nem véletlenül koccolt el onnan Henry is.Emellett azt sem szabad elfelejteni,h most épült fel az emirates stadion nemrég, amit a fiatal felfuttatott játékosokból (is)törleszt a csapat!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása