Pletyka itt, pletyka ott

Ugyan a téli átigazolási ablak megnyitása még várat magára, az újságírók mégis a lehetséges érkezők és távozók neveivel foglalkoznak.

A szóbeszéd szerint a Juventus vezetősége kész lenne megválni Amauritól, akinek helyére Edin Dzeko érkezhetne, méghozzá Ferrara kérésére. A brazil csatár több angol csapat kívánságlistáján is szerepel - főleg, ha megkapja olasz útlevelét -, de az AC Milan is szívesen látná a soraiban. A Bianconeri állítólag nyitott az ajánlatokra, ha azok 20 millió euró feletti összegről szólnak.

A befolyó pénzt Dzeko megvásárlására fordítaná a klub a Tuttosport szerint, bár a bosnyák támadót korábban éppen az AC Milan együttesével hozták hírbe, sőt, maga Dzeko nyilatkozta, hogy szívesen költözne a San Siro-ba.

A pletykák szerint azonban Giampaolo Pazzini, a Sampdoria remek formát mutató éke is felkeltette a vezetők figyelmét Torinóban, így ő lehet Dzeko egyik alternatívája.

A Virgilio Sport beszámolója szerint viszont Alessio Secco a Wolfsburg és a Sampdoria helyett sokkal inkább a Bayern Leverkusen együttesétől igazolna csatárt, méghozzá Stefan Kiesslinget. A 24 éves játékos, akiben sokan az új Rudi Völlert vélik felfedezni, Trezeguet helyére érkezhet. Az idén jól teljesítő játékosra állítólag már az Arsenal is kivetette a hálóját.

Végül pedig a hátvédsor. A szélső védők teljesítményével elégedetlen vezetők már januárban is több igazolást végrehajthatnak ezen posztokat illetően, legalábbis a Tuttosport jelentései szerint. Juan Camilo Zuniga, Rafinha és Marco Motta neve is szerepel ugyanis azon a listán, melyből télen a vezetőség előreláthatóan leigazol valakit.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr594650284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony 2009.11.10. 12:45:45

Ezek tényleg csak a pletyka kategóriába tartoznak.

r-m-c 2009.11.10. 13:00:04

Amaurit nehogymár :O még ha csak pletyka, de akkoris

Ricsman 2009.11.10. 13:11:34

Kezdődik a szokásos szünidei matiné :D Sztem minden nagy klub részéről megszellőzteti a helyi sajtó a top 20-30, aktuális, Most Wanted listás neveket! :D 20-30 név, az 20-30 szám amit megvesznek az emberek, így megy ez. :) A Juve is minden szezonban 30-40 embert igazol a "hírek" szerint, azaz csak "szándékozik, felmerül a neve" stb...

Ismeretlen_128760 2009.11.10. 13:14:14

Dzeko bosnyák, nem?

Ismeretlen_53881 2009.11.10. 13:20:59

Köszi, javítva.

Ismeretlen_128760 2009.11.10. 13:31:49

Nincs mit. Dzeko jól jönne, de nem látok rá sok esélyt, túl sokan akarják még a soraik közt látni. Igazából a védelmet kellene erősíteni, egy Sagna-Rafinha kettős piszok jó lenne, de kétségtelenül a legfontosabb feladat Chiellini mellé egy hasonló képességű játékost találni.

Sziszi 2009.11.10. 14:32:23

Ezek a szokásos h is fejezzem ki magam f*szságok!! Hülyék lennénk Amát eladni, főleg h kezd újra formába lendülni, ha Trez megy, akkor a helyére egy fiatal és MINŐSÉGI játékost kéne... akiket említettek, ezek közül szerint Dzeko sztem a "legalkalmasabb", de pl szerintem egy Arsahvin se lenne rossz megoldás! Védő poszt az már más kategória. Molinarot ah lehet basznám ki a keretből, attól függetlenül h egy szimpatikus játékos, m hajt küzd, de játszani nem sokat tud szegénykém! Cacares sztem teljesen jó megoldás a jobb oldalra, Grygera jó a cseréjének. De sztem Zuniga, Motta, nem Juventus szintű játékosok...megint idehozzuk középszerű játékosokat:S Rafinha már jó megoldásnak tűnik, de akit szívesen látnék a csapatban az Abidal, Sagna v Clichy, esetleg Evra bár erre mondják: "Szépek ezek a francia filmek..", de álmodozni lehet! FORZA JUVE!!

Ismeretlen_102194 2009.11.10. 15:06:34

Kiessling????Na ne viceljünk már! Mindenki Dzekotól van hanyatt esve, Grafite mivel rosszabb???Mondjuk nálam Ibisevic is hasonló kategória, tehát semmivel sem gyengébb! Arsavint már egy éve is mondtam de itt volt pl aki agyonhájpoltnak tartotta!!???Azóta látjuk mit alkotott idáig az Arsenalban............;)

mmartin91 2009.11.10. 15:34:48

Amauri-t nyilvánvalóan nem fogjuk eladni, mivel ő az 1.számú csatár. Ha Trezeguet elmegy, akkor lenne érdemes csatárokról beszélni, és mérlegelni a vezetőségnek, hogy milyen formációban akarunk játszani. Ha maradunk az 1 csatáros játéknál, akkor kérdéses, hogy kellene-e egy Dzeko szintű játékos Amauri és Iaquinta mellé. Ha igen, akkor értelemszerűen valakit el kellene boltolni, mivel én nem gondolnám, hogy pl. Iaquinta csak úgy leülne az említett két ember mögé a padra (vagy inkább a lelátóra), s ugyanez Amaurira is igaz. Egyébként úgy gondolom, hogy télen maximum egy új játékos érkezik, mégpedig egy jobbhátvéd. Nagyon jó lenne, ha sikerülne Rafinha leigazolása, mivel egy Zunigával vagy Mottával ugyanott lennénk, mint most. Sagnára nincs reális esély, Arshavinra meg aztán még annyi se. asveed: játékban semmivel sem rosszabb, viszont a 7 év korkülönbség igen jelentősen Dzeko malmára hajtja a vizet.

Tony 2009.11.10. 17:10:43

Én leginkább nem is vennék,télen az első dolgom az lenne hogy megszabadulok Tiago-tól!!! Aztán Molinarotol,sajnos a sok sérült miatt Poulsen nálam marad.

Ismeretlen_138370 2009.11.10. 17:24:58

Nem ezek a pletykák miatt,de én úgy érzem,hogy jövő nyár végéig Alexen kívül akár mind3 csatárunkat eladhatják,szerintem az elkövetkező 1-2 évben lesznek elég nagy változások a keretben és kell is,a Zuniga-Motta kettős közül meg nem hiszem,hogy valamelyiküket is leigazolnánk,mert felesleges és ha nem is télen,de szerintem nagyobb kaliberű játékos várható arra a posztra.

Ismeretlen_20408 2009.11.10. 17:27:04

Na most már erre reagálnom kell nekem is.Főleg,hogy előbb olvastam a Chamak és Kadleces cikket is. Vicc,de annak jó! Amaurit eladni?Hát,kétség kívűl érdekes gondolat menet.Ha utánna járunk,akkor rájövünk,hogy miért is kacsa; 1.Trez nyáron megy,addig eladni a BL kellős közeépn egy ilyen kaliberű csatárt,Öngyilkosság-pláne ennyi sérültnél 2.Téle nmindegy kit hozunk,azt a BL-be nem nevezhetjük;lásd Arsa vagy Dzeko vagy Grafie... Ergo viccnek nagyon jó hír:) Ami Chamakot és Kadlecet illeti,hát Seccoék menjenek Moggihoz a börtönbe tanácsadásra,mert az agyam eldobom tőlük,de komolyan!Jelenleg 4 klasszis csatárunk van,abból az egyik nyáron elmegy-állítólag,de remélem nem így lesz,a másik 35 éves és sérülékeny...a két emblematikus figurát nem fogjuk pótolni csak úgy,hiszen most se sikerül 100%ig!Ha pedig választanom kellene Amarui vagy Enzo között,akkor inkább Amaurit tartanám meg,egész egyszerűen,mert a csapatnak sokkalta jobban a hasznára van.Így én télen a védelmet erőíteném,nyáron pedig ha megy Trez,én vele Küldeném Enzot is. De télen mindenképp 3 védőt hoznék,jobb-bal-közép. Balra Taiwot hoznám,jobbra Rafinhat vagy Caninit,középre pedig Sakhot.Canini és Sakho-t.

Ismeretlen_20408 2009.11.10. 17:29:13

Egyet kihagytam,takarítsák már el a búsba De Cegliét,Molinarot,Tiagot,és még Poulsent is,sőt nyáron Grygerat is elengedném....

Ismeretlen_117673 2009.11.10. 17:38:07

Az ,hogy 4 klasszis csatárunk van az jól hangzik ,csak egyáltalán nem igaz.

Ismeretlen_119096 2009.11.10. 17:40:03

érdekes gondolat Amaurit lecserélni most az tény...Dzeko nem rossz,de...sokkal szívesebben látnám Pazzinit,vagy Rossi-t.sztem ha Trezeguet tényleg elmegy a nyáron,sokkal jobban jönne nekünk egy kreatív,mozgékony csatár,mint Rossi.idén tényleg nem megy neki,de belegondolva h a Parmat mikor bennt tartotta,fél év alatt 19 meccsen 9 gólt termelt,nem lenne rossz olaszhonban sztem.Amauri helyére akkor csak ez esetben hoznék erőcsatárt,méghozzá Pazzinit.Bár 2 csatárt kétlem h lecserélnénk a nyáron.Sztem Trez-Rossi csere lesz. Jobb védő mindenképp kellene nekünk még mindig.Sagna,Rafinha,Motta...őket látnám szívesen.középre énis Sakho-t hoznám,jó és fiatal,még Bocchetti-t sem tartom rossznak.Balra a Grosso,Criscito páros nekem tökéletes lenne...középre Poulsen,Tiago páros árából Cigarini,nekem szimpatikus lenne.Marrone és Fausto Rossi nálam jövőre biztos kerettag lenne.

Ismeretlen_102194 2009.11.10. 18:39:20

mmartin : Igazából nem tartom olyan nagy problémának egy jó csatárnál a korkülönbséget!;)Ilyankor mindig eszembe jut az egyik nagy kedvencem Henrik Larsson aki ha Fergusonnak és Rijkaardnak is kellett akkor nem lehetett olyan szar...... Mellesleg nézd meg a sokat látott leírt Owent most, vagy az általunk emlegetett Militot;)! Tehát részemről oly' mindegy hogy milyen idős ha egyszer a kapu előtt életveszély!

juvefan98 2009.11.10. 19:23:52

Remélem nem igaz nekem ő a kedvenc játékosom

Ács Ricsi 2009.11.10. 19:45:24

Hát remélem h ez csak egy nagy vicc. Amaurit eladni. Áhh. Csatár szerintem erre az évre nem kell max nyáron. Védő az nem ártana mer ez elég gyér ami most van. Rafinha jó lenne Daniel Alvast is szivesen látnám de az ugyse jönne, Pepe de ő is kizárva. Védő kell csatár nem ennyi. A játékunk most jó szerintem, győzni kell Scudetto kell csak a bajnokok ligája a necces na de majd kiderül

Sziszi 2009.11.10. 20:06:37

Nem tudom mi bajotok van Poulsennel... mostanában szerintem elég jól játszik, sok labdát szerezz és ami fontos, h küzd!! Tiago az már télleg más tészta! Ha versenyképesek akarunk lenni nemzetközi szinten is, akkor szerintem nem középszerű játékosokat kéne igazolni, amit már fentebb említettem, ezzel nem őket ócsárolom, de egy juve szintű csapatba szerintem nem megfelelőek. Csatárt ráérünk nyáron is szerződtetni, akkor már "okosabbak" leszünk.

Sziszi 2009.11.10. 20:07:12

Nem tudom mi bajotok van Poulsennel... mostanában szerintem elég jól játszik, sok labdát szerezz és ami fontos, h küzd!! Tiago az már télleg más tészta! Ha versenyképesek akarunk lenni nemzetközi szinten is, akkor szerintem nem középszerű játékosokat kéne igazolni, amit már fentebb említettem, ezzel nem őket ócsárolom, de egy Juve szintű csapatba szerintem nem megfelelőek. Csatárt ráérünk nyáron is szerződtetni, akkor már "okosabbak" leszünk.

Ismeretlen_128149 2009.11.10. 20:29:14

Poulsen kezd belilleszkedni a Juventusba..Tiago meeht a ..Molinaroval és Zebinával együtt...Am Kiessling nem is olyan rosz lehetőség, Dzeko sem, de akk mgé ott van Chamakh, Luis Fabiano, és még sokan mások...Amaurit meg úgyse adják el, és am votl róla szó, h Cavani, márpedig ők Amaurival nagyon a toppon vannak, és Cavani nem is olyan drága!

babo410 2009.11.10. 20:54:07

Én inkább Sissoko helyére hoznék valakit, mert sokat sérült, és januárban meg az Afrika kupa indul be. Poulsen most jó, de még mindig nem annyira, mint amennyire szüksége lenne a csapatnak. Sissokoval teljesen más szintre kerül a játékunk. Helyére kéne egy játékos, aki megfelően pótolja. Sissoko nagyon jól tudta a védőket is segíteni, ezért kéne egy hasonló játékos, mert akkor a védelem is biztosabb lenne!

Ismeretlen_128149 2009.11.10. 21:56:12

Ranierinél Marchisio VKP volt vagy Jobbszélső, Lippinél Balszélső Ferranal mindegy hol van de támadó középpályás és msot mgé sérült is..ő jó VKP és Melo is képes rá:)Sztem egy jó középsővédő kell! Meg egy olyan középpályás aki olyan mint Marchisio, fiatal, erős, harcias, ügyes és minden poszton jó:) de továbbra is fenttartom, h a fiatalokat kéen beépíteni a csapatba

Zoli 2009.11.11. 08:31:41

Ez a cikk teljesen ellentmondásban van azzal amit Blanc nyilatkozott tegnap. Azt mondta, a Juve oldalon, hogy nem lesz télen sem eladás sem pedig igazolás, eleget költöttek nyáron a csapatra, szükségtelen egy ilyen gazdasági helyzetben feleslegesen pénzt költeni. Igaza van. Védekező középpályás a tengelybe? Minek? Ott van Marchisio, Melo, Sissoko, Tiago, Poulsen ez már most sok. Ha okosak nem vagytok legalább hülyeségeket ne írjatok.

Ismeretlen_53881 2009.11.11. 09:52:20

Zoli, legközelebb személyeskedés nélkül. Köszönjük.

fmsteve 2009.11.11. 10:18:46

A mennyiség megvan, na de a minőség? Tiago eddig szerintem semmivel se bizonyította h helye lenne a csapatban. Poulsen egy fokkal jobb, de igazából ő is csak azért játszik mert nincsen más. Marad Momo, Sisso, Marci. Momo sokat sérült, megy Afrika kupázni, szóval lehet oda is elférne egy ember. De lehetne ezt mondani a támadó középpályásainkkal kapcsolatban, hogy nekik sincs nagyon cseréjük. A védelemről még nem is beszéltünk akkor.

Zoli 2009.11.11. 10:59:38

Szerintem meg minden posztra van cserénk, egyedül Camo helyére nincs pótlás mert Brazzo mióta itt van kb. 3-4 meccsenként lesérül. A védelemmel semmi gond sztem, a csatársorunk viszont nem fiatal, de így is eléggé masszív. a Kp.sorunk meg nagyon hosszú, nem fog idejönni egy klasszis Kp, sem Sissoko csereemberének, hogy a padot koptassa, vagy ha veszünk valakit akkor Sissoko fog padozni. Semmi értelme eleve ezeknek az okfejtéseknek mert hülyeség.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása