Górcső alatt: Felipe Melo II.rész

Elsősorban, mielőtt még valamit írnék, meg szeretném köszönni írótársamnak az ötletet. Ebben a részben megtudhatjátok, hogy Felipe Melo hogy teljesített a bajnokság többi meccsén, és a Bl-ben.

A szurkolók elég sokat várnak el Melótól, de ezt ő is tudja, és próbálja kielégíteni a szurkolókat. Hát ez szerintem igen jól megy neki, mert a zseniális játékával, hosszú passzaival nagyon hasznos a csapatnak. A debütálás számára nagyon jól kezdődött, mert az AS Roma ellen az utolsó percekben lőtt gólt. Bevezetésként ennyi, most összefoglalom a meccseit, majd néhány szó a Palermo elleni találkozóról.


Kezdjük a Genoa elleni rangadóval. Ezt a meccset a csapat nagyon akarta hozni, mert egy győzelemmel az élre is ugorhattak volna. A kezdőben újra lehetett üdvözölni Felipe Melót, akinek ki kellett hagynia a Livorno elleni mérkőzést. Jól kezdődött számára, és a csapatnak is meccs, mert már a 7. percben előnyhöz jutott a csapat, bár a végén éppen ki tudtunk egyenlíteni. A Goal.com szerint az osztályzat: 

Genoa ellen:

Felipe Melo 6,5: Nem a legjobb teljesítményt láttuk ezen a meccsen. Jobban kell használnia a területét és felesleges kockázatot nem kell vinni a játékba.


A Bologna ellen nem hoztuk a teljes formánkat. Úgy érzem, hogy a játékosok lazára vették a játékot, mert papírforma szerint gond nélkül le kellet volna őket győzni. A végén talán ez is lett a vesztünk amikor az utolsó percekben kiegyenlített a Bologna. Ekkor már igazán sajnálhatták a játékosok, hogy nem figyeltek oda.

Bologna ellen:

Felipe Melo  7: Még egyszer Felipe Melo lenyűgöző középpályás, szíve a pályán van, bár a meccs végén dühösnek tűnt.


A  Juventus úgy utazott el Münchenbe, hogy semmiképp nem kaphat ki, és minél több pontot hozzon haza. A Juve okosan játszott, szépen védekeztek, amivel a Bayern nem tudott semmit se kezdni.

Főként a labdajáratás/labdatartás volt a Juve célja és egy-egy gyors kontra. Amikor eljutottunk a kapujukhoz, volt olyan pillanat, amikor már majdnem gólt ünnepelhettünk, de ezt végül a kapusuk megakadályozta. Az első félidőben már nagyon vártuk a sípszót, mert nagy nyomás alatt tartott a Bayern, úgymond ,,egy kapuzott".

A második játékrészben is a Bayern dominált, de a pontatlan befejezéseiknek, vagy Buffonnak köszönhetően nem találtak be, és végül el tudtuk hozni azt az egy pontot, amire nagy szükségünk van, mert ha a Bayern tudott volna nyerni, nagy lépéselőnybe került volna a Juventus-szal szemben.

Bayern ellen:

Felipe Melo 6,5: Az első félidőben próbálta áttörni a védelmet, a második félidőben pedig védte az alapvonalt. 

Átlag: 6,66


Végezetül pár szó Felipe Melo válogatott mérkőzéseiről.

Amikor a brazil szövetségi kapitány behívta a válogatottba, egyáltalán nem számított arra, hogy vezéregyéniség lesz a válogatottban. Ám egy korán lesérült játékos helyett lehetőséget kapott, és annyira jól teljesített, hogy alapember lett. Erre több top európai csapat is felfigyelt, és sokan szerették volna a keretükben tudni.

Amikor hazatért a Konföderációs Kupáról, mindjárt zajlott az élet körülötte. Sok kérője akadt, de ő és a Fiorentina közös megegyezéssel az Öreg Hölgyet választotta. Ezzel a döntéssel mindenki jól járt. 

Mi a véleményetek a cikkel kapcsolatban? Szerinted is jól teljesített Melo a válogatottban és a Juvéban? Várom mindenki hozzászólását.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr64650104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süci 2009.10.04. 13:40:56

Ne haragudj, de irritál a magyartalanságod. Mielőtt kiteszed a hírt, olvasd át még párszor, vagy kérj meg valakit, hogy segítsen. 'Bevezető képpen ennyi most összefoglalom a meccseim' 'Livorno elleni mérkőzést kikellet, hogy hadja.' 'nem hoztuk a teljes formánkot' Eddig jutottam a cikkben:]

Ismeretlen_53881 2009.10.04. 13:44:41

Valaki vágjon már hozzá sücihez egy korrektori admin-felhatalmazást, annyit szeret kötekedni. Még ha van is igazsága néha.

süci 2009.10.04. 16:04:42

Csak volt egy érzésem, hogy a sok 'segítő'-vel esetlegesen romolhat az oldal színvonala. Csak segíteni próbálok, mert ha valaki újoncként olvassa a cikket, megfordulhat a fejében hogy ez egy komolytalan oldal. Amúgy a Firefox-ban is van már helyesírás-ellenőrző, ha más nem ő segíthet. 'Konfödörációs' 'megeggyezéssel' :D

Ismeretlen_22017 2009.10.04. 16:14:56

Néha a f*szom kivan - bocs a megfogalmazásért - süci kötekedéseivel, de most rohadtul igaza van... Azt hittem, leesek a székről, mikor elolvastam ezt a bejegyzést. Gyorsan kijavítottam a legdurvábbakat, de látom, maradt még benne rendesen. Majd ha lesz rá időm, átnézem tüzetesebben. juventino03-nak pedig már szóltam.

Ismeretlen_102246 2009.10.04. 18:14:27

Lehet egy kicsit sok benne a helyesírási hiba, de amúgy a mondanivaló rendben van... Majd idővel jobb lesz a helyesírás is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása