Juventus - Chievo: 1-0

A mérkőzés előtt még úgy nézett ki, hogy Vincenzo Iaquinta nem is játszik a Chievo ellen, ám Del Piero sérülése miatt mégis ő léphetett pályára, és a mérkőzés egyetlen gólját is ő szerezte.

Vincenzo Iaquinta

A Juventust idén sokan az egyik legfőbb bajnoki esélyesnek tartják, és a torinóiaknak az első fordulóban pont az ellen a Chievo ellen kellett bizonyítaniuk, akikkel tavaly csak egy 3-3-as döntetlent játszottak.

Ciro Ferrara nem számíthatott a sérült Mohamed Sissoko, Jonathan Zebina és Sebastian Giovinco, valamint az eltiltott Felipe Melo játékára, ám a brazil Diego debütálhatott a Serie A-ban.

A Juventus a mérkőzés első 30 percében látványosan, és jól játszott, ám ezt leszámítva szinte csak a Chievo tett valamit a találkozó képének javítása érdekében. A veronaiak folyamatosan próbáltak helyzeteket kialakítani, és veszélyt jelenteni a Juve kapujára, ám ez többnyire nem jött össze nekik.

A Juventus nem játszott jól, de a 3 pontot sikerült begyűjteni, és az első forduló után ez a legfontosabb.


JUVENTUS - CHIEVO: 1-0

Összegzés:

Gólok: Iaquinta 12'

Sárga lap: Rigoni 11', Poulsen 13', Pinzi 13', Cannavaro 69', Marrone 75'


JUVENTUS
: Buffon; Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salihamidžić (De Ceglie 46'); Tiago (Marrone 74'), Poulsen, Marchisio; Diego (Camoranesi 86); Iaquinta, Amauri

Fel nem használt cserék: Manninger, Legrottaglie, Molinaro, Trezeguet 

Edző: Ferrara


CHIEVO
: Sorrentino; Frey, Morero, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini (Bentivoglio 66'); Pinzi (De Paula 84'); Pellissier, Bogdani (Granoche 71')

Fel nem használt cserék: Squizzi, Mandelli, Malagò, Ariatti

Edző: Di Carlo


Bíró: Gava

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr774649947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_111112 2009.08.23. 23:39:58

Az a jó csapat amelyik rossz játékkal is nyer.De a Roma ellen ez kevés lesz....Szép volt fiúk!Hajrá Juve

zebra 2009.08.23. 23:53:14

Szép volt fiúk a 3 pont a lényeg nem a játék.Kiemelném Cannavarót, Chiellinit,Amaurit,és Diegot. Meg az a lényeg hogy a Sinter x-elt mondjuk ezt egy 2000-em bánta a tippmixen.

blake11 2009.08.24. 00:08:47

valóban a 3pont a lényeg de zebra ne dobálozz annyira azzal,hogy nem a játék a lényeg mert ez egy komolyabb csapat ellen vagy a bl-ben keserves lesz-akkor szentem nem ezt mondod majd

zebretti 2009.08.24. 00:45:41

Teljes csőd! Ennél még a tavalyi teljesítményünk is jobb volt. Akkor volt egy szar edzőnk. Idén nincs edzőnk, csak egy Ciro Ferrara nevű szurkolónk, akinek a klubvezetés megengedte, hogy közelről nézze a mérkőzést. Nincs taktika, nincs középpálya, nincs semmiféle játék előre. Mit mondott ez a Ferrara a játékosoknak? Mi legyen a taktika? Az, hogy: "Poulsen a félpályáról ívelgesse fel a ladbdákat az ellenfél kapuja elé"? Vagy az, hogy: "Adjuk a labdát Diegonak, ő majd megoldja"? Aztán amikor szemmel látható az összeomlás, Ferrara válasza a középpályánk és a támadójátékunk teljes csődjére: Marrone. Egy 0 db. serie A meccsel rendelkező 20 éves "játékos", miközben ott van a padon Camoranesi, a támadásban kreatív, kiválóan védekező, makkegészséges világklasszis világbajnok, akit végül gyáva, megalkuvó módon az utolsó 5 percre hoz be Diego helyére, mert nem mer védekező játékost lehozni, annyira tartani akarja az egy-nullás diadalunkat, ahelyett, hogy a második gólra hajtana. Ez a győzelem fölért két vereséggel! Az előkészületi meccsek közül számomra most már egyértelmű, hogy a Villarreal elleni tükrözte a realitásokat. Attól félek, hogy a bajnokságban így a BL-hely sem lesz meg. A BL-csoportból talán továbbvergődünk, de aztán azonnal akkorát kapunk, hogy a fal adja a másikat. Ott kezdődik, hogy a jövő héten alaposan megcsap minket a Roma. Úgy tűnik, még egy szezonnal tartoztunk az ördögnek. Istenem, csak akkor kapok agyvérzést, amikor eszembe jut, hogy a nyáron még Gasperini, a Genoa edzője úgy ajánlgatta magát a sajtón keresztül, hogy az ő élete álma, hogy a Juventus vezetőedzője lehessen...

Tutajos 2009.08.24. 02:28:30

Sajnos egyet kell értenem Zebrettivel... :S

süci 2009.08.24. 02:35:01

',,, akinek a klubvezetés megengedte, hogy közelről nézze a mérkőzést.' Muhaha. :D Részben egyetértek veled, de azért ne nézzük ilyen szigorúan a dolgokat! Kezdjük Diego-val: A mai meccsen látszott hogy mindenáron bizonyítani akar, nagy nyomás volt rajta, ezért néha többet foglalkozott a játék szépségével, mint a hatékonysággal. Ez a 'feltűnési viszketegség' úgy érzem pár meccs múlva el fog múlni. Folytassuk a csatárokkal: Úgy érzem Amauri és Jaki is remekül játszott, harcoltak a labdákért és főleg Amauri néha megbolondította a védőket. Vegyük figyelembe, értékelhető labdákat szinte nem kaptak, Grygera és De Ceglie 'beadásaik' kritikán aluliak :S A középpálya: Melo, de főleg Sissoko hihetetlen erősítést jelent majd. De van egy Gio-nk, és egy Camoranesink, remélem ez a mai csak a 'B' középpályánk, sűrűn nem akarom őket látni a pályán. Továbbra is a védelmünkkel van a baj. EZ a védelem nagyobb csapatok ellen - pláne BL-ben - édes kevés lesz. Canna ma nagyot játszott, Chiellini meg eddig is a védelmünk erőssége volt, de ketten nem fogják megoldani :/

süci 2009.08.24. 03:11:53

Még egy észrevétel: Ha kikapunk, az persze hogy senkinek sem tetszik. De most már ha nyerünk, az sem elég? Ez már túlzás, nem gondoljátok? Rendben, nem meggyőző játékkal nyertünk, de ilyen a foci. Az eredmények sokszor nem tükrözik a mutatott játékot. Ennyi erővel mit szóljon a 'világverő' Inter? Egy frissen feljutott, Serie B-s csapattal nem bírt el. Vagy a Roma, aki majd szét fog 'csapkodni' minket jövőhéten, kikapott a Genoa-tól. Azt hiszem lehetne rosszabb is. Ez csak az első meccs volt, messze még a vége. Én reménykedek. Forza Juve.

Tony 2009.08.24. 03:58:26

Véleményem erről a meccsről,mert tényleg hosszú még a szezon: Iauqinta=0 ,szélsőjáték=0,középpálya=0, mentalitás=0, tisztelet a kivételnek:Amauri,Diego,Canna,Chiell. Igaz ez volt az első meccs,de,hogy a végén azért kelljen izgulni,h a Chievo ne vigyen el 2pontot az vicc! Állítólag a Barca mintáját akarják követni,láttatok már Barca meccset? Azok birtokolják a labdát és gólt akarnak lőni...Ezek meg-csak legyen meg az 1-0 a Chievo ellen(HAZAI pályán)! Röhej,csak jobbakat barátaim!!!

Ismeretlen_124142 2009.08.24. 07:36:43

A tegnapi meccsből nem kell végső következtetést levonni. Gondolom mindenki hallott olyanról, hogy idény eleji forma. El kell telni néhány fordulónak és sokkal jobb lesz majd a játék. A középpálya meg elég tartalékos volt, tehát ott is lesz javulás. Egy érdekesség. Amikor Camoranesit behozta Ferrara Diego helyett, akkor vissza álltunk a 4-4-2-re, ami egyértelműen az eredmény megtartásai miatt volt. Na hát, aki nem 1-2 éve néz Juve meccset, azt tudhatja, hogy mikor Ferrara játékos volt és Lippi volt az edző, akkor is előfordult ez a szituáció. Ciro látta, hogy nem megy a támadás, ezért inkább a biztosra ment. Szerintem a győzelmet nem kell megmagyarázni, egy meccsből, meg nem lehet következtetést levonni. Cannavaro és Chiellini nagyon jól játszottak, viszont De Ceglie-nek nem ez volt a nagy meccse. A beadásai nem voltak jók, és a védekezéshez sem ért vissza. Sajnos. Remélem javulni fog és stabil játékossá válik.

Matee 2009.08.24. 07:51:51

Hát ez hihetetlen, 1 meccs után temetik egyesek a csapatot, ráadásul úgy hogy nyertünk, hihetetlen, emlékezzetek a Barca úgy triplázott hogy a bajnokságba asszem 2 vereséggel kezdett szenvedett a szezon elején. Amúgy Sissokoval meg Meloval teljesen más lesz a középpálya, de a szélsőhátvéd posztok azok egyenlőre gyengék ahogy korábban megjósoltam, jók-jók, de nem az igazi...

Ismeretlen_53881 2009.08.24. 08:01:02

Hát-hát... Mondjuk azt, hogy idény eleji forma, kezdők hiánya, túl nagy teher, bizonyítási vágy, és hasonló közhelyeket, utána pedig zárjuk be a szánkat. Remélem ennél azért többet tudunk, és fejlődünk majd. Értem ezt pl. Diego-ra is, aki engem nem igazán győzött meg. Vagy hogy tulajdonképpen nincsen épkézláb szélső védőnk, sőt a bal oldalon kifejezetten gyengék vagyunk. Felesleges ezekkel foglalkozni, majd úgy még 2-3 meccs múlva, akkor meglátjuk. Cannavaro viszont a meccs meglepetése, csak így tovább!

Ismeretlen_129146 2009.08.24. 08:09:12

Ti milyen idióták vagytok,hiányzik a teljes középpálya és elkezditek szapulni a csapatot,főleg ferrarát! Ha szerintetek rosszabb a csapat mint tavaly,ááááááááááá,nem is állok le vitatkozni,basszátok meg elegem van. FORZA JUVE

Ismeretlen_125607 2009.08.24. 08:09:34

Hát én csak a 2. félidőt láttam, de az elkeserítő volt. Visszaköszönt a tavalyi játék.

Ismeretlen_130211 2009.08.24. 08:16:10

azért azt hozzá kell tenni, hogy új játékstílust akar bevezetni ferrara és idő kell ahhoz, hogy a játékosok hozzászokjanak. én mondjuk trezt cseréltem volna be jaki helyére, mert a gólján kívül nem csinált az égvilágon semmit. diego sérült volt, lehet, hogy még nem volt teljesen fit. meg az egész csapaton a fáradtságot lehetett észrevenni, mikor pl pellisier elvitte a labdát chiellini mellett. és azért azt ne felejtsük el, hogy az elmúlt 1-1,5 hónapban 12 meccset játszott a csapat és nem volt túl sok pihenési lehetőség.

Dana 2009.08.24. 08:17:42

Emberarcuhal eggyet értek veled!! Mit szólnak az Inter szurkolók kikaptak a Baritól!! Ők is temetnék az egészet? nem hinném!! 3 pont a lényeg a végén úgy se azt kérdezik majd hogy az 1. fordulóban hogy nyertünk a Chievo ellen, hanem hogy megvan a győzelem! Kész Forza Juve!!!

Ismeretlen_130211 2009.08.24. 08:18:07

ja meg marronen kívül nem is nagyon tudott volna más középpályást beküldeni ferrara, mert ugye sérültek vagy eltiltottak.

Ismeretlen_128760 2009.08.24. 08:38:54

A tegnapi meccsen egy nagyon sebezhető Juve védelmet láthattunk. És ez nem a védők teljesítményével magyarázható, nem verték meg őket 1-1-ben szinte sohasem. Az tény, hogy valami a taktikával nem volt rendben, nagyon rosszul zárták a területeket, olykor nem értek vissza a szélsőink, középpályásaink, végig olyan érzésem volt, hogy egy rosszul sikerült letámadó taktikát látok. Támadójáték: Egyértelműen Diego-ra próbáltak építeni, gyakorlatilag a három védekező középpályásnak az volt a dolga, hogy odapasszolja neki a labdát, ám ő rettentő körülményesen játszott, pont emiatt halt el néhány ígéretesnek tűnő ellentámadás. Szerintem nagyon hiányzott egy Camoranesi, vagy Gio-hoz hasonló lendületes játékos, erre behozza Marone-t (vagy kit!?). Amauri jól játszott, Iauqinta labdát is alig kapott egy gyönyörű gólt mégis fejelt, szóval felesleges őt szidni. Ciro még próbálgatja a felállást, taktikát, de megfogja találni a legjobbat, ebben biztos vagyok, a játékoskeret megvan hozzá. (legfeljebb nyom egy-két telefont Lippi papának) Forza Juve!

Csabah 2009.08.24. 08:46:08

Zebretti és a többiek. Ez mi??? Nyertünk! Haho.... Amugy meg az első meccs volt, és a csapat ha szép ha nem elfáradt a második félidőre. Majd fittebbek lesznek Ők is! Ez az egyik. A másik meg az , hogy sajna pont ott voltak sérültjeink ahol lehetett volna változtatni. Pl. Zebina-Grygera, Gio vagy Alex-Diego! JA és Camo-t meg azért nem írom, mert ugyan beállt , de amugy kb. csak ennyit tudott vállalni, mert a sérüléséből még nem épült fel! Az meg nekem kifejezetten tetszik, hogy igen is fel merte vállalni, hogy beáll egy fiatal, és ez dicsérendő!!!!!! Csak ugy mint Canna, vagy akár (bár ő is fáradt volt, de Poulsen, és Tiago(első félidei teljesítménye)! Kiemelkedő meg Chiellini és Amauri volt, és az első félidei teljesítmény miatt Diego is!

Ismeretlen_125854 2009.08.24. 08:46:36

azért az elég gyenge taktika volt,hogy a csapat két részre oszlott: a védők és a védekező középpályások a mi térfelünkön, Diego meg a csatárokkal az ellenfél térfelén!Előre vágták nekik és oldják meg ahogy tudják. Csak pontrúgásból voltunk veszélyesek,meg egy kontrából, amikor Amauri kapufát rúgott. Persze a győzelmet nem kell megmagyarázni, de én sok mindenben egyet értek zebretti kommentjével. Ennél simább győzelmet és jobb meccset vártam.

Ismeretlen_130011 2009.08.24. 09:39:28

Hát srácok szégyenteljes egy banda vagytok....Tisztelet a kivételeknek...Iaquinta 0?Végülis csak 1 győztes gólt szerzett.Középpálya0?A Poulsen,Tiago,Marchisio hármas lehet,h ebben a szezonban többé ilyen formában nem lép pályára de most muszály volt.(És Tiago jól játszott sztem.)Diego és Amauri jók voltak csak nagyon "brazilosra" vették a figurát,de később Alexel kiegészülve bármelyik védelmet az őrületbe kergetik.Ferrara meg csak egy szurkoló akinek engedik,hogy közelről nézze a meccset??Hát erre nem mondok semmit!pffff Te nagyon vághatod a dolgokat ha ilyet ki le mersz írni...De szerintem mennyél vissza Fifázni,ott biztos te vagy a legnagyobb menedzser....:D:D:D szánalom:@ ui:JAh és Canna előtt(akit én eddig hevesen kritizáltam) megemelem a kalapom.

Ismeretlen_113151 2009.08.24. 10:02:04

Ejha, vannak elég komoly kommentek... Itt egy jópáran vagy nem Juve drukkerek, vagy kb 2 hónapja szurkolnak a Juvénak... Kapjunk már az agyunkhoz, nyertünk!!! Diego-ról meg zizzenjünk le, nem ő tehet róla hogy halványabb volt a teljesitménye, hanem a mögötte álló középpálya! Basztak felmenni segiteni neki, ezek után nem értem hogy miért várjátok hogy megváltsa a világot. Arra a teljesítményre nem csak 30 percig vagyunk képesek, de látták a fiúk hogy annyi is elég...elég is lett, ennyi! Győztünk! Forza Juve!

norbi86 2009.08.24. 10:04:09

kicsit furcsa volt a felállás,igen első meccs volt,ettől csak jobb lehet majd,3pont meg van,nem kell mindjárt leírni az edzőt meg a többieket,így jött össze,én is többet vártam volna a játékostoktól,főleg a 2. félidőben, de viszont azt mondom,hogy a meccs után könnyű okoskodni,akinek nem tetszik,jelentkezzen edzőnek a juvenál,és meglássuk,nem kell mindjárt pesszimistának lenni!

Ismeretlen_102246 2009.08.24. 10:10:05

0. Grat a csapatnak! 1. Nyertünk (Mindenkinek azzal kellene kezdeni, hogy grat a csapatnak, kivétel a pesszimisták és örök okoskodók, de ezt már megszokhattuk) 2. Ferrara-val éles meccsen még nem kaptunk gólt -> a védelem jó, főleg Canna mutatta meg, hogy képes még jó játékra. Remélem ugyanígy folytatja. 3. Volt elképzelés a játékban. Rombuszforma, amiben csak a felső csúcson lévő játékos segítette a támadásokat. Ez valóban kevés volt. Főleg a második játékrészben, amikor szerencsétlen Diego egyedül kolbászolt az ellen tizenhatosáig. -> Ennek egyértelműen az az oka, hogy kemény volt a felkészülés és a játékosok fáradtak, azaz ennél már csak jobb lehet, ha a kipihent Melo és Sissoko csatlakozik a kerethez. 4. Poulsen még mindig bénázik, de Melo le fogja váltani a Roma ellen és remélhetőleg jobban fog játszani. 5. Diego jól játszott, de összeszokás után nem hal bele a szépségebe, hanem bejöhetnek a szép passzok is... azaz adjatok neki időt. Első meccsen egy gólpassz -> ezért tapsolt neki Camo is, valamint mutatta, hogy ez a mez, amiben jól játszottál :) szép jelenet volt. 6. Ferrara jó edző és aki nem látott elképzelést a játékban, az rossz meccset nézett. A fáradtság volt a langyos második félidő oka, hiszen a nyár eleje óta 12 km-eket futnak szerencsétlenek és játszák folyamatosan a felkészülési meccseket. Később ez lazulhat a rotációnak köszönhetően.

Ismeretlen_111021 2009.08.24. 10:10:24

most komolyan Jakit szidjátok??hahóó emberek miatta nyertünk...ez valahogy így korán reggel fejbe ütött,hogy már azt is szidjuk aki miatt nyerünk?meg Ferrarat?most ez vicc remélem?tavaly istenítve lett mert vissza küzdött velünk a második helyre most meg már szurkoló??ez igazi magyar mentalitás valaki mindig hülye... de továbbra is Forza Juve :)

mAT 2009.08.24. 10:41:03

Eszméletlen, hogy itt egyes hozzászólók EGY darab Chievo elleni meccs alapján előre le tudják vezetni a teljes szezont, megállapiítják hanyadikok leszünk a tabellán, és hogy mi lesz velünk a bl-ben, valamint Ferrara fejébe is tökéletesen belelátnak, egy csapat menatalista. Az hogy, győztünk, már nem is számít. Úgy látom, itt már nem az a lényeg hogy mit játszanak a fiúk, csak hogy legyen meccs, aztán lehessen már végre utánna szapulni a csapatot. Hányinger. Egy Juve szurkoló.

juveman 2009.08.24. 10:42:57

ezaz!itt egyesek nagyon hülyék!Shyr Khan-al egyet értek!nehogymár cirot szídjuk akivel 2.ak lettünk...Ratyiérit nem akarják vissza itt egyesek??!!

glaci19 2009.08.24. 10:43:59

Hát srácok,én sem értem azokat akik szidják a csapatot,meg leírják itt Diegot és Ferrarat.Ezt most csak azoknak szól kik ennyire negatívak,hogy akkor milyen véleménnyel lennétek ha mondjuk kikapott volna a csapat..!Szóval szánalom,nem tudom ti olyan játékot vártok az első meccsen mint egy összeszokott,bajnokságot és bl-t nyert Barca????Mert ha komolyan gondoljátok,akkor valóban csak a fifa előtt nyomjátok.A másik mit várunk egy ilyen összeállítású középpályától??????Gondolkozzunk már kicsit,ha hogy a kezdőből csak egy Diego volt a pályán.Ami pedig Camoranesit illeti,most épült fel a sérüléséből,s egy Roma meccs előtt inkább tartalékolta Ferrara,s ez természetes is.Szóval mielőtt ilyen megnyílvánulásokat tesznek egyesek használjáj már a fejüket is.Egyébként volt fantázia a játékban,de egy embertől (Diegotól)ne várjuk hogy bl-t,és bajnokságot nyer nekünk,kell mellé egy jó Camo,egy erős Meló,és egy futógép sissoko.Ami pedig a védelmet illeti Canna ls chiellini nagyon jók voltak ha a szélsők is felnőnek hozzájuk,nem lesz gondunk.Hajrá juve..

Ismeretlen_127033 2009.08.24. 11:01:31

Egyböl hogy elkezdte több ember szidni ferrarat,nem elhamarkodott ez egy kicsit "Ciro Ferrara nevű szurkolónk, akinek a klubvezetés megengedte, hogy közelről nézze a mérkőzést",az ilyen irományok szánalmasak és aki irja saját önmagát irja le vele Ferrara már évek óta a juvét szolgálja és ez a meccs elött még nem láttam ilyen írásokat,sőt,kicsit jobban kéne bízni a csapatban és az edzőben

Ismeretlen_127033 2009.08.24. 11:13:00

És ha azt nézzük,hogy Yepes 16-oson belüli kezezéséért nem kaptunk 11-est,és amauri is lött egy kapufát,akkor lehetett volna 3-0 is és akkor senkinek nem lenne itt egy rossz szava se!ennyi Hajrá juve

Ismeretlen_53881 2009.08.24. 11:35:45

Emberek, 1-2 ember leírja a privát véleményét, és úgy ugrottok rá, hogy az nem igaz. Ha még 20-an beolvastok nekik, attól neki még az lesz a véleménye. Egy meccs volt? Igen. Nyertünk? Igen. Teljesen meggyőző volt a játék? Nem. Lesz ennél jobb is? Biztos. Minden kétkedőt meggyőz majd a csapat? Reméljük.

dani 2009.08.24. 11:39:20

Szélső védőként én Salihamidzicet és Zebinát kezdetném, mindkettő támadó szellemű, és védekezésben is visszaérnének. Grat a győzelemhez, várjuk a Romát.

babo410 2009.08.24. 11:39:47

HAHÓ emberek Ti csak fikázni tudtok? Ferrara se jó nektek? Most a csapat nem küzdött! De a védelmünk remek volt! És ha egy kicsit is jobban küzdenek a srácok, akkor 4-0 is lehetett volna! Én örülök, hogy nyertünk. De azt veszem észre, hogy ezen az oldalon divat szidni a Juvét, ha nyer, ha nem. Nektek inkább a Barcának kéne szurkolni talán az jó lenne nektek. És Ferrara igen is jó de ha nem azt csinálják amit mond, akkor nem lehet mit tenni! Mert tuti nem azt mondta, hogy Diego, meg a csatárok előre, többiek hátra! Most sajna nem úgy játszottunk, ahogy majd fogunk. Nem hiszem, hogy azt kérte Ferrara, hogy íveljék Diegonak a lasztit. Lehet, hogy ő volt a kulcs a támadásnál, de ezt se hiszem, hiszen Ferrara azt mondta, hogy nála nem egy emberre épül a taktika, és a földön akar focizni, nem ívelgetni. Én hiszem, hogy ma csak ngyon lazára vették a formát a srácok. Azért látszott Ferraran is, hogy nem azt nyújtották a srácok, amit ő akart. És mikor a Chievo lött egy bődületes kapufát Ciro nagyon ideges lett! De a védelem végre jó volt! És szerencsére nem az lett amitől féltem, és Canna is jó volt. Remélem egyesek itt szbekapnak, mert az első meccs után így leteremteni a csapatot, és főleg az edzőt! És pléne, hióogy Iaquinta is akármit csinál mostanában, már nem jó, pedig gólt fejelt. És eddig Trezt mindenki eladta volna, most meg inkább ő játszott volna? Sztem a két csatár jó volt. Tiago is, és Poulsen is! Csak sajna nem küzdöttek eléggé. Még kicsit érződött a Ranieri féle korszak a csapaton, de lesz ez még jobb is!

-mJz-diegoool 2009.08.24. 11:47:10

Én azért kiemelném Poulsent is, aki rengeteg labdát szerzett. FORZA JUVENTUS

Ismeretlen_102246 2009.08.24. 11:55:44

Ferrara folyamatosan integetett a védőknek, hogy húzódjanak előre, de mivel a kp sor sem volt képes előre menni a fáradtságtól, ezért mindenki maradt a rossz helyen (hátul)... nyilván Ferrara sem ezt tervezte, de nem tud a pad mellől mit csinálni, nem tud erőt lehelni beléjük. Remélem azt megtanulta, hogy nem jó, ha túlerőlteti a játékosokat... a megfelelő regenerációs idő nagyon fontos tényező... most jó lenne egy-két nap pihenőt adni a játékosoknak, hogy tudjanak normálisan regenerálódni (ugye Melo is azt nyilatkozta, hogy fáradt, mert kemény felkészülés volt, de a Roma elleni meccsre készen lesz)... az egyébként az érdekes, hogy a legidősebb játékos volt az egyetlen talán, aki nem fáradt el... Canna... ebben hasonló a dolog az elmúlt évhez, mert akkor meg Nedved volt fáradhatatlan. Ezt az energiatakarékos, de hatékony játékot meg kellene tanulnia a többieknek is... de szerintem ezt Ferrara látja/látta és a következő mérkőzés már egy másik történet lehet. Ezen felül minden jónak tűnt és volt képe a játéknak, szóval szerintem a helyes úton van a csapat, csak tényleg kondíció és megfelelő regeneráció kell. Többször nem ismétlem magam :) Ámen.

ronny34 2009.08.24. 11:56:53

Itt sokan a második félidőre hegyezik ki a dolgot, pedig nézhetnénk úgyis, hogy volt egy remek első félidőnk, amiben nem sok köze volt a Chievo-nak a meccshez. Bízom benne, hogy ez az iránymutató. Lehet, hogy flegmán jöttek ki a másodikra, de ebből mindenképp tanulnak. Annyi azonban biztos, hogy szélen nem vagyunk a legjobbak, ott még javulni kell. Forza Juve!

juvefan98 2009.08.24. 12:34:55

Azt nem értem hogy eggy pár ember miért a juvénak szurkol ha csak szidni tudja a csapatot ? Szar volt a középálya és ? Nyertünk ja és nézzük a hiányzókt : Del Piero,Sisso,Melo,Camo,Gio,Casares ha ien tartalékps csapattal is nyerünk akk lehet hogyaz A csapattal a chievót el verjük 3-O-ra és minden játékosnak grat mert önmagához képesst mindenki a maximumot nyujtotta FORZA JUVE

Ismeretlen_128149 2009.08.24. 12:40:03

Abban van valami, h minden játékosnak grat, de azzal tényleg problémák voltak, h a csapat kettéoszlott, a 2brazil csatár csak sarkaztak vagy cseleztek, a végén meg már nem akart előre menni a csapat... ettől fügetlenül tényleg hiányzott minimum 3alapember, de a tegnapi caspat is 3-0-ra kellett volna, hogy győzzön! Nagyon Jó a csapat, de lehet, h elkéne Ferraranak gondolkodni ezen a felálláson! Mert nem tudjuk megoldani annyira jól...sajnos ez nem a Barcelona focija még:( Forza Juve!

Tony 2009.08.24. 12:45:21

PASSERBY,pontosan így van. Én például nem temetek senkit,de ez a konkrét 1meccs,ez szomorú volt számomra,ennnyi...De azt látom,h azt mindenki látja amit egész nyáron gondoltam,a két szélsővédőposzt,bizony harmatgyenge,oda muszály lenne vinni vkit az uccsó pill-ban,mert abból nagy gond lesz!

Ismeretlen_114321 2009.08.24. 13:11:43

Egyeseken csak nevetni tudok. "Ranieri takarodj! Forza Ferrara! > Ferrara csak egy szurkoló, aki közelről nézheti a meccset. Észrevehetné, hogy szarok vagyunk, így nem fogunk semmit nyerni. Ferrara takarodj! Trez takarodj! Sérülés után nem tudsz formába lendülni 20 perc alatt? Húzz innen! Csak nehogy Iaquinta kezdő legyen! Iaquinta gólt rúgott. Hülye g*ci, takarodjon a csapatból, hogy merészel gólokat rúgni? Akkor inkább a falábú Trez kezdjen helyette." Szurkolni kellene a jobb formáért, nem mindenkit elküldeni a picsába, aki éppen nem jól teljesít. Jobb oldalra szvsz nagyobb szükségünk van az erősítésre, Grygera sem tud jobban beadni, mint Molinaro, Zebina jobb támadásoknál, mint Grygera, csak idegbeteg. De Cegliének még nagyon soakt kelll fejlődnie, potenciál van benne, de nagyon könnyen lefordulnak róla, a tegnapi beadásai sem voltak túl jók. Ha védekezésről van szó, nálam bal oldalon Molinaro az alapember, jobb oldalon passz. Cáceres, ha megjönnek a papírjai, beilleszkedik és persze ha jó lesz. szerintem a 4-2-3-1-es felállás sokkal hatásosabb lenne, ha felépül Sissoko, akkor Felipe Meloval besegítenének a védőknek, így ergo lenne 6 védekező játékos, akik még a támadásoknál is fel-fel futnak. csatár csak 1 lenne, de a 3-as támadó középpálya megfelelő hatékonysággal tudna működni, és legalább nem minden feladat Diegóra hárulna.

Ádám 2009.08.24. 13:16:50

Gyerekek mi van itt, mikor pár éve azzal a csúcskerettel a Serie A első fordulójában 1-0 ra Vertük a Chievo-t egy Trezeguet fejessel akkor is ugyanezt csináltátok???? a középpályárol 3 ember hiányzott aki kezdeni fog. Csak Diego marad. a Rombuszban 3 védekező játékos játszott, 1 szar poulsen 1kakuktojás Tiago és maradt Marchisio és Diego. ketten jóhogy nem oldják meg. Hétvégén kezdeni fog Camoranesi és Felipe Melo és meglátjátok hogy bedaráljuk a Rómát. Itt egy dologtol kell félni a szezon során: a sérülések ugyanis a padon nem ül klasszis csere.

juveman 2009.08.24. 13:25:08

csak trezeguet,del piero/iaquinta legro...

Tomi 2009.08.24. 13:29:46

sztem meg nagyon jól játszottak... a lényeg h nyerjenek és kész.A Roma csupán Tottira épül,ha őt megfogják,akkor nincs gond..Márpedig ha a Genoa és meg tudta verni a Romát...akkor végképp nem kell félni.

Tibi 2009.08.24. 13:54:06

Srácok, nem egy győztes mecs után kéne azt mondani hogy idén nem nyerünk semmit. Az, hogy a rómátol olyat kapunk hogy huha, az pedig egyenesen a vicc kategória. A róma semmivel sem jobb csapat nálunk, simán megverjük őket, ráadásul Ranierivel 4-1re vertük őket, és mi még többet erősödtünk, nem hiszem hogy bármiféle probléma lesz. Oké, a 2. félidő ugy volt rossz ahogy, és csak Diego-Amauri-Iaquinta támadott, de ne hogy már ezért irjuk le a csapat egész évét.. vannak más dolgok is, mintpl Grygerának mennie kell, Cannavaro pedig egész jó volt. Forza Juve!

Puding 2009.08.24. 14:52:36

Nincs itt gond,izgalmassá tették a fiúk a meccset :)...De ha 2-0 a vége,akkor szerintem mindenki azt írta volna,hogy húúú,mekkora királyok vagyunk,miénk a BL meg a Scudetto stb. A Capello-féle Juve is mindig 1-0 ra nyert,na és? De majdnem mindig nyert ám!!! Bárcsak minden meccsünket nyernénk 1-0 ra én azt mondom...De ha már a Capello-féle Juvenál tartunk---ZEBINAT játszatni KELL!!! a 2006os bomba Juveban KEZDŐ volt!!! Én szeretem Grygerát meg minden...de hát annyira gyenge,hogy az már szégyen...Molinaro detto. Én még életemben nem láttam Cacerest játszani,de Molinaro helyett kapásból beraknám. Nekem csak ezen a téren vannak aggodalmaim. Különben nagyon tetszik a csapat,alig várom a Roma elleni meccset :)

Fradifan 2009.08.24. 15:19:19

Tiago szerintem is jó volt! Amauri is! meg az öreg Cannavaro! Poulsen nem az igazi de mig nincs Sisokko addig jó lesz! Elöl szerintem jók vagyunk!

blake11 2009.08.24. 15:37:47

Én nem pont azon vok kiakadva,hogy 1-0 csak hanem azon,hogy a 2.félidő megint a ranieri féle juvéra emlékeztetett(sajnos)-nagy butaság,hogy a capello féle 1-0 eredményeinket hasonltod a jelenlegiekhez teljes más világ. Zebina-tény és való a jelenlegi juvéban ő az egyik ha nem a legjobb szélső-de majd amikor megint elgurul az agya egy fontos meccsen akkor majd megint 10 ember lesz a juvénál. Ezelőtti szezonban is sokan mondták,hogy csak nyerjünk és kész hát meg is lett az eredménye... De ez felejtős ,mert ez a csapat annyira még nincs összeszokva,hogy komoly dolgokat le lehessen szűrni,csak gondolom elmondom,hogy nehogy úgy járjunk mint a tavalyi szezonban...

blake11 2009.08.24. 15:44:47

Jah és a játékosok hát: Brazzo:b kell látni hiába sokoldalú de a védelembe tenni kész öngól... Canna:jó volt,de a kommentátor jól mondta amikor majd lendületből viszik rá a labdát lehetnek gondok Poulsen: az elején nem okozott csalódást de a vége fele már régi önmaga volt alibi passzok,szarvas hibák. *Ferrara:örömmel láttam,hogy betette Maronne-t látszik számít a fiatalokra ez jó-de szegény marchisio a vége fele alig volt benne szussz... Még csak egy meccs volt ez nem sok még sok minden változhat de azért,van akivel nekem jó ideje nem változik a hozzáállásom...

Alessandro 2009.08.24. 15:44:54

Hát nem teljesen az történt amit vártam. Azért csak egy játékosra építeni a csapatjátékot az elég kockázatos. Igaz a Sissoko-Melo kettős Marchisio-Poulsen-Tiago hármasnál jóval megbízhatóbb lesz de mégis nagyon jevés kockázatot mert felvállalni Ferarra és ez akkor is kevés ha több kulcsjátékos hiányzott Jó hogy nem jártunk úgy mit tavaly kezdéskor a Fio ellen, de azért látszik nem mindegy ki játszik, persze Poulsen ismét bizonyította hogy nem ide való, vicces lett volna ha a Barca megveszi, inkább Marrone játszon, bár ő még rutintalan. Örültem hogy nem játszott Molinaro, mert nem Juve szintű, igaz De Ceglie is szörnyen adott be, pedig ebben a felállásban szükség van nagyon jó szélső hátvédekre.

Ismeretlen_127033 2009.08.24. 16:08:11

Én most láttam a sport2 az inter-barit,hát az inter valami hihetetlenül gyengén játszott és örülhetett az 1 pontnak,szóval nincs még veszve semmi,ráadásul az interből csak cambiasso hiányzott

norbi86 2009.08.24. 16:38:51

ShyrKahn-nak, mAT-nak, pancsika06-nak,meg még páratoknak igaza van,nem is irkálok fölöslegessen hülyeségeket,meg még egyszer azt amit leírtatok,csak egyetértek azokkal,akik örültek a győzelemnek,és nem azonnal a hibákat keresték,meg stb.stb. milyen legyen a szezon 1. meccse,nyert a csapat és kész,aki pesszimistán gondolkodik,meg a hülyék okoskodnak...inkább az halgason,persze hogy voltak hibák,de nem a hibákról kell osztani az igét 6oldalon keresztül,egész biztos lesz még ilyen meccs,volt az előző szezonban is ilyen ,és volt olyan is,hogy a vége fele ment el a meccs,... most örülni kell ,és kész,majd alakul a csapat!

Ismeretlen_130177 2009.08.24. 17:11:04

Úgy vitatkoztok, meg okoskodtok mint a Sport1 ,Sport2 meccsek közvetítésekor az a sok okos magyar szakértő, neveket nem akarok mondani.

zebra 2009.08.24. 18:25:40

Olyan hosszú kommenteket írtok,hogy belefájdult a szemem.Reméljük a Roma ellen szebb játék lesz.

Tubi 2009.08.24. 19:03:33

Komolyan mondom néhány komment kiverte nálam is a biztosítékot.Nyertünk?.Nem volt szép játék?Reméljük majd lesz szebb és jobb is.De a 3-3 jobban tetszett egyeseknek?Remélem hogy a Romát elintézzük vagy két góllal aztán néhányatok bocsánatkérő e-mail-eket írogat a csapatnak és Ferrara-nak!!!Ugyan Tubi a nevem de úgy látom nem én vagyok itt a madár!!Kapjon már néhány ember a fejéhez, vagy inkább "szurkoljon" így a BKV előrének de ne ennek a csapatnak!!!Bocsi az ilyen hangvételért és akinek nem inge ne használja!!! Forza Juve!!!

juvefen98 2009.08.24. 19:05:59

Sztem eggy pár ember akkiros szidni fogja a csapatot ha a BL-t nem 5-0-nyerjük hanem csak 11-esekkel vagy 1-0-ra és ezek nevezik magukat JUVE szurkólónak hát gyerek ez szégyen amit ezen az oldalon néhányan mondank ja és akkor szidjátok a jakit tiagót meg poulsent ha ti majd jobban fociztok náluk am.-meg hallotatok arról hogy eggy csapatnak lehet rossz napja is ja és tavaly a barca úgy kezdte a bajnokságot hogy otthon ki kapott az akkor feljutó numanciától utána 1-1-et játszott a racingal és után mindent vitt és ti nevezitek magatokt juve-szurkólónak ? tisztelet a kivételnek FORZA JUVE

Ismeretlen_53881 2009.08.24. 19:11:41

OK, álljon be mindenki a sorba, és írjon egy "ezek nem is Juve szurkolók, mit akarnak ezek" tematikájú kommentet. Ha mindenki végzett, akkor talán majd a meccsről is lehet érdemben társalogni ;)

juvefan98 2009.08.24. 19:18:14

OK Passerby a meccsről : megnyertük és csak ez a lényeg FORZA JUVE

juvefan98 2009.08.24. 19:29:39

Halljátok sztem mostmár mindenki béküljön ki mindenkivel és legyünk pozitívak a csapattal hiszen mindannyian a juvenk szurkolunk üdv én Kevin vagyok kecskeméti vagyok és a Kecskemét korosztályos csapatában focizok és 11-éves vagyok és a focin kívül gyakorlom a robogózást és a boxolást az udvarban egy zsákon :)

babo410 2009.08.24. 19:56:14

Én is azt mondom, inkább béküljön ki mindenki mindenkivel. A meccs nekem tetszett, de sajna nem azt láttuk, amit Ferrara igért első nyilatkozatában. Majd lesz jobb is! Biztos! És az jó, hogy 2 pontra léptünk a zintertől, remélem a Milan megint elveri! Az jó ötlet lenne, ha mindenki bemutatkozna a dühöngőben, hogy mi a neve, hány éves, hol lakik, mióta Juve drukker. Na?

Ismeretlen_22017 2009.08.24. 19:57:27

Ahogy akarjátok, a Dühöngő elbírja :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása