Juventus 2009/10 szezonelőzetes

A 2006-os Calciopoli óta az idei lesz az első év, hogy a Juventusnak valós esélye van a Scudetto elnyerésére. A Bianconeri láthatóan felépült a bundabotrány okozta sokkból, és készen áll, hogy visszatérjen az őt megillető helyre Olaszországban, és Európában egyaránt.

Juventus FC

Tudják ezt a szurkolók is, így a játékosokra az eddiginél sokkal nagyobb nyomás nehezedik majd. Az előző idény óta rengeteg minden történt Torinóban, hogy sikerüljön csökkenteni az utóbbi időben dominánssá vált Interrel szembeni hátrányt.

A nyári igazolások

A tavalyi idény csalódásai miatt Claudio Ranierinek mennie kellett, és az idény végén vészmegoldásként beugró Ciro Ferrara kapott lehetőséget az idei szezonra is. Az új edző személye sokak szerint garancia volt az ambíciózus igazolások megkezdéséhez.

A klub első igazolása a veterán védő, Fabio Cannavaro volt. A döntés igen nagy visszhangot váltott ki a szurkolók között, hiszen Cannavaro is a távozók között volt a bundabotrány után. A védelem megerősítésére rajta kívül a fiatal Martín Cáceres érkezett kölcsönbe a Barcelonától.

A tavaly sok problémát okozó középpályára egy brazil duó érkezett: Diego a Werder Brementől, és Felipe Melo a Fiorentinától. A két játékos igen sokba került, így ennek kompenzálása miatt távozott Marco Marchionni és Cristiano Zanetti is.

Antonio Mirante, Domenico Criscito, Marcelo Zalayeta, Raffaele Palladino létszámon felülinek bizonyult, így ők továbbra is közös tulajdonban maradnak.

A csapat

A kapuban megkérdőjelezhetetlen helye van Gianluigi Buffonnak, míg a védelem közepét a válogatott belső kettőse, Fabio Cannavaro és Giorgio Chiellini alkotja majd. A problémát - akárcsak tavaly - inkább a szélső védők jelentik majd: a jobb oldalon Jonathan Zebina és Zdenek Grygera, míg a bal szélen Paolo De Ceglie, és Cristian Molinaro harcol majd a helyekért.

A két új brazil érkező helye biztosnak tűnik a középpályán: Diego a csatárok mögött, Felipe Melo a védők előtt, a többi posztra pedig Mauro Camoranesi, Mohamed Sissoko, Tiago és Claudio Marchisio a lehetőségek.

A csatársor most sem tűnik problémásnak: Alessandro Del Piero, Vincenzo Iaquinta, Amauri és David Trezeguet állnak Ferrara rendelkezésére.

A sztárok

Több kiváló játékos is játszik a Bianconerinél, köztük a csapatkapitány, Alessandro Del Piero, a brazil Diego, vagy a belső védő, Giorgio Chiellini, ám talán közülük is kiemelkedik Gianluigi Buffon. Sokan állítják, hogy fantasztikus védéseivel Gigi legalább 15 pontot hoz szezononként a Juventusnak. Merész kijelentés, de az biztos, hogy Buffon még most is a világ legjobbjai között van.

Kit érdemes figyelni?

Claudio Ranieri 4-4-2-es formációja miatt a fiatal Sebastian Giovinco kevés lehetőséget kapott a 2008/09-es idényben, de talán Ferrara irányítása alatt több esélye lesz a bizonyításra. A 21 éven aluli Európa Bajnokságon is megmutatta, hogy Diego méltó helyetteseként lehet rá számítani, és nagyon sok szurkoló bízik abban, hogy idén végre megmutathatja, mit tud. Akár Alex Del Piero cseréjeként is.

Az edző

Miután Claudio Ranieri elvesztette a játékosok bizalmát, és az eredmények sem jöttek, az utolsó két mérkőzésre Ciro Ferrara vette át a csapat irányítását. A két győzelem elég volt, hogy a vezetők az idei évet is vele képzeljék el.

Sokan úgy vélik azonban, hogy szinte azonnal hoznia kell az eredményeket, mivel a bundabotrány óta kissé türelmetlenek lettek a vezetők az edzőkkel, és a szurkolók is éhezik a győzelmeket. Az idény végén mindenesetre csak a győzelem tűnik elfogadhatónak.

A célok

Nagyon egyszerű - a Scudetto. A szurkolók szemében túl sok idő telt el az utolsó bajnoki cím óta, és az elvett két Scudetto is fájó emlék még. Idén a legfőbb cél tehát visszaszerezni az egyiket. És ez még csak a kezdet.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr684649945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juve... 2009.08.20. 11:53:02

Hát nekem a védelem valahogy igy nézne ki : ----------Buffon------------ -Cáceres--Legro--Chiellini-- DC/Sali Szerintem az edzőmeccseken Legro jobban teljesített Cannavaronal. Nagyon jó lenne ha megnyernénk a bajnokságot és annak is nagyon örülnék ha sokáig eljutnánk a BL-ben ( mivel az sok pénzt hoz ) De szerintem a bajnokság se lesz egy sima ügy mivel elég sok jó csapat van és az Inter meg nagyon jó. Figyelni kell azért a Milanra, Romara, Laziora, Genoara, Fiorentinara... nem lesz könnyű de remélem h sikerülni fog Forza Juve !!! és hétvégén meg kell verni a Chievot

Ismeretlen_128149 2009.08.20. 12:17:51

Igen, Cácarest én is hiányoltam, nekem a kezdő Juve így néz ki: Buffon - Cácares,Canna,Chiellini,DC-Marchisio,Sissoko,Felipe Melo-Diego-Delpiero,Amauri Iago sok lehetőséget kapott, és nekem teccik a fiatal támadó, van benne fantázia, és idén én tőle várom az igazi fiatal tehetség szerepet, mert Gio, DC és Marchisio már bizonyították a helyüket! és Ariaudot se hagyjuk ki a buliból:D Forza JUVE(L)

Bobek 2009.08.20. 12:32:58

Huhh, de várom már a vasárnapot és a szezont. Remélem tényleg olyan jók leszünk mint várom. Nem egyszerű összeállítani a csapatot mert nagyon sok jó játékosunk van, de ez a jó! Sztem ez lenne a kezdő: Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, Salinamidiz - Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo - Diego - Del Piero, Amauri

Ismeretlen_114321 2009.08.20. 13:43:52

nálam a jövőre nézve Giovinco Del Piero cseréje lenne, és akkor Diegoval együtt is játszhatnának (: Buffon - Caceres, Legro (vagy Molinaro :D), Chiellini, Molinaro/Brazzo - Camo/Marchisio, Sissoko, Felipe Melo - Diego/Gio/Yago - Del Piero/Gio, Amauri/Trez/Iaquinta befejezőcsatár-választásnál gondban vagyok. szerintem, ha Trez belejön, ontani fogja a gólokat, de ő klasszikus befejezőcsatár, az akciókban nem fog segédkezni úgy, mint Iaquinta vagy Amauri, úh passz.

Wade 2009.08.20. 14:00:13

Hat gyerekek en kozelsem latom olyan jonak a Juvet jelenleg mint amilyen jo lehetne. Teny, hogy joval erosebb mint tavaly, de szerintem meg mindig az Internek van a legjobb jatekos allomanya igaz csatar poszton kb 0-ak Zlatan nelkul. Igaz szerintem a Juventusban sincs olyan igazan meghatarozo befejezo csatar. En Caceresben remenykedem, hogy jol fog majd jatszani de elsosorban Cannavarotol varok igazan jo teljesitmenyt, mert szerintem benne meg sok van a kora ellenere. Remelem sokat jatszanak majd a fiatalok. Remelem iden mienk lesz a Scudetto. Jovore viszont 2-3 nagy igazolast szeretnek latni. 1-2ot a vedelembe es meg egyet a csatar sorba. Iaquinta es Trezegoolt eladnam es hoznek a helyukre igazan jo csatart. Forza Juve!

Ismeretlen_53881 2009.08.20. 14:31:54

Ja, tényleg 0-ák csatárposzton, mert van egy világklasszis Eto'o-juk, meg egy szar Milito-juk, egy tehetségtelen fiatal Balotelli-jük... :D Meg nálunk sincsen meghatározó befejező csatár :D Az Inter esélyesebb a bajnoki címre, kis szerencsével azért mondjuk mi is odaérhetünk. Mondjuk számomra a BL fontosabb, remélem ott legalább 8-ba kerülünk.

Tony 2009.08.20. 14:49:05

Cáceres egyenlőre zsákbamacska,a csapat jónak tűnik,de a két szélsővédő helyén a mostaniak nem ütik meg 1 Juve-mércét szerintem,oda kéne valaki,legal az 1ik helyre. A BL-re nincs esély,a bajnokság bejöhet,csak +kéne tudni verni a kisebb csapatokat,kezdve vasárnap!

Alessandro 2009.08.20. 16:31:31

Hát nehéz lenne megmondani mire lesz képes ez a keret, BL sikert várnék, de sajna nem ez a realitás, igaz több a variációs lehetőség mint tavaly és van egy tehetséges edzőnk, de a védelem közepe lehet a kulcs, remélem sérülések nem lesznek, de így előre nálam Chiellini-Cáseres a legideálisabb, a jobbhátvéd posztot nem érzem problémásnak, ugyan Grygera és Zebina sem klasszis, de képesek jó teljesítményekre és szerintem Ferrara nagyon is tudja majd a játékosokat motiválni a sikerek elérésében. Inter nem hiszem hogy olyan hú de jól erősített volna, Milito nem ér 20 milliót, Lucio már 31 éves, talán csak Eto'o az igazi erősítés. Nem tudom Trez mire lehet képes az új szezonban, úgy gondolom ő lehet akár a köv szezon vesztese, nálam Amauri egyértelműen előbbre jár a másik csatárposztra pedig Alex illetve az ő cseréjeként Gio lehet a legideálisabb. Buffon-Grygera-Cáseres-Chiellini-De Ceglie-Sissoko-Melo-Diego-Camo-Gio-Amauri összetételű kezdőcsapatot várok.

mmartin91 2009.08.20. 16:33:15

Az Inter sajnos valóban esélyesebb a Scudettóra, mint mi, főleg ha még Sneijder-t is leigazolják. A BL megnyerésére reális esélyünk nincs, a 8-ba kerülés már jó lenne, de egy elődöntő óriási. A legjobb kezdőcsapatot felállítani viszont elég nehéz, főleg a védelem miatt. Itt a pillanatnyi forma dönthet majd egy-egy játékos között, hogy melyikük lesz az adott meccsen a kezdő. Buffon - Grygera, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro/Brazzo/De Ceglie - Camoranesi, Sissoko, Felipe Melo - Diego - Amauri, Del Piero

Ismeretlen_117673 2009.08.20. 17:38:25

én a fiatal triónktól várok nagyon sokat idén. Marchisionak és Gionak rettentő nehéz lesz idén !IS! ,mert egyelőre nincs stabil helyük a kezdőben,mivel kb az ő helyükre hozták Melot és Diegot,de majd alakul ez. szerintem ha DC nem lesz sérült idén,akkor elfoglalhatja méltó a helyét a védelem bal szélén . tudom sokan középpályásként számolnak vele,de szerintem végső soron védő lesz. Forza Juve

Dana 2009.08.20. 18:06:00

Bár tudom nem fog tetszeni de engem Zebina meggyőzött. Tehát: Buffon Zebina Canna Giorgio DC Sissoko Camoranesi Melo Diego Treze Del Papa

Tibi 2009.08.20. 19:18:28

Dana! Miért Trez és miért nem Amauri?

juvefan98 2009.08.20. 19:51:03

Én a csapatot így képzelném el : Buffon Zebina Chiellni Canna De ceigle Sisso Camo Sali Diego Amauri Del Piero

Ismeretlen_124142 2009.08.20. 20:10:16

Jó végre arról beszélni, hogy van esély a scudettóra. Mert bizony az Inter jó csapat, de azt tudjuk, hogy ez a végső győzelemhez nem elég. A csapat egység sokkal fontosabb és ha visszagondolunk az elmúlt 10-15 évre, akkor látjuk, hogy volt olyan év, nem is egy, mikor az ellenfélnek jobb játékos kerete volt mint nekünk és mégis mi nyertük a bajnokságot. A Bl megnyerésére viszont nincsen esélyük. Ahogy passerby és mmartin91 is írták a 8-ba kerülés lehet a reális cél. A Bl-hez szerintem még két év legalább kell. Mindent összevetve jó úton járunk, mert a calciopoli óta nem telt sok idő és ismét reális esélyünk van a scudettóra. A Juve vezetőségének 3 év kellet, míg Moratti 89-től építette a csapatot, mire 2007-ben bajnokok tudtak lenne.

süci 2009.08.20. 20:51:36

Az Inter erőssége velünk szemben a cserejátékosokban rejlik. Úgy érzem nekünk most sincsenek olyan minőségi cseréink, elég erre a selejt védelmünkre gondolni. Ha Chiellini kidől, uhhh. Tavaly pl. Sissokot képtelenség volt pótolnunk - bár most se lenne (lesz) könnyű. Én reménykedek hogy megnyerjük a bajnokságot, és szerintem van esélyünk is rá.

zebra 2009.08.21. 08:17:51

Nálam Del Piero már nem kezdő. Számolni kellene a realitásokkal, ő nem a régi már, a tavalyi teljesítménye nagyon vérszegény volt, szinte már csak állított labdából képes a kapuba találni. Csereként szóba jöhet, de kezdőként nálam Iaquinta, Trezeguet és Giovinco is előbb jönne szóba (Amauriról nem is beszélve, aki standard a másik csatárposzton). Remélem, Alex nem balhézik, és mérgezi meg az öltözői hangulatot, ha a padon találja magát! Én is nagy rajongója vagyok a csávónak, van Del Piero feliratú mezem is, meg amit akartok, de az mégis csak nagy kár lenne, ha valamiféle olcsó szentimentalizmus miatt buknánk be a bajnoki címet. Nálam a kezdő így néz ki: Buffon - Grygera, Cannavaro, Chiellini, De Ceglie - Sissoko, Melo, Camoranesi - Diego - Iaquinta, Amauri

Ismeretlen_118238 2009.08.21. 08:43:30

zebra: ha összeadod az előző szezon Bl, Kupa és bajnokságban lőtt Juve játékosok góljait, akkor rájössz, hogy Del Piero volt a legeredményesebb csatár. És ha még a gól passzokat is ideveszed, akkor rájössz, hogy Alex nélkülözhetetlen. Na ez a REALITÁS!

zebra 2009.08.21. 09:17:22

corvinus81! Ha megvizsgálod, ki hányszor volt kezdő tavaly (Iaquinta az utolsó hónapig jóformán még csere se volt, Amauri valami két és fél hónapot hagyott ki sérülés miatt, Trezeguet egy komplett szezont, Giovinco soha nem játszott) és ennek alapján vonsz egy meccs/gól vagy mégjobb esetben egy perc/gól átlagot, nos akkor látni fogod, hogy Alex sajnos a leggólképtelenebb csatárunk. (Gólpasszra is kiszámolhatod, nen lesz szembeötlően más az eredmény.) MA MÁR EZ A REALITÁS! Alex a futball óriása volt, de az idő sajnos őt sem kíméli. A csapat érdeke előbbrevaló! Ez a világ rendje. Idén már Raul sem lesz kezdő a Real Madridban.

Edgar 2009.08.21. 10:14:23

-----------------Buffon----------------------- -Zebina-----Cáceres---Chiellini--Salihamidzic- ---------Sissoko--------Felipe Melo----------- --Camoranesi-----Diego---------DelPiero------- ---------------Amauri------------------------- ---------------Manninger---------------------- -Grygera----Cannavaro--Legrottaglie--Molinaro- -------Poulsen-------Marchisio---------------- --------------Tiago--------------------------- -----------------------------Giovinco--------- ----------Iaquinta-----Trezeguet--------------

Ismeretlen_118238 2009.08.21. 11:18:00

zebra: az, hogy a Real kit játszat, vagy kit sem, az egyáltalán nem érdekel és nincs is jelentősége. Del Piero egyáltalán nem hátráltatja a csapatot és ha már a Reallal pedálozol, akkor gondolj vissza, hogy kinek a vezetésével győztük le őket a BL-ben. Ja és az előző 2 évben gólkirály volt, idén meg ő legalább pályára lépett, mert nem volt sérült. De gondolom Te előre látsz a jövőben és tudod, hogy a 2009-2010-es évben már nem fog jó teljesítményt nyújtani. Remélem nem lesz igazad.

Ismeretlen_114321 2009.08.21. 11:18:38

érdekesek ezek a 4-2-3-1-es felállások, akár Giovinconak is lenne helye a bal szélen Diego mellett, nekem az ötlet nagyon tetszik, de Ferrara eddig csak a rombusz alakzatot próbálta, persze betudható annak, hogy Felipe Melo és Sissoko még sosem voltak egyszerre a pályán. nekem tetszene ez a felállás, támadóbb focit játszhatnánk, mint 4-3-1-2-ben, szerintem. hihetetlenül izgatott vagyok már a Chievo elleni meccs miatt :)

Ismeretlen_119096 2009.08.21. 14:42:43

Alex bármikor képes lehet még felszivni magát.idén nem hiszem h lesz fix kezdő,lesznek mindig változások.most ugy érzem h vannak azért cseréink is,tehát majdnem minden posztra van két jó játékosunk,akik között néha csak a pillanatnyi forma dönt.persze van erősebb és gyengébb 11.nálam igy nézki: Buffon-Zebina,Cannavaro,Chiellini,Molinaro-Camo,Sissoko,Melo-Diego-Amauri,Alex. Manninger-Grygera,Legro,Caceres(Ariaudo),De Ceglie(Brazzo)-Marchisio,Poulsen,Tiago-Giovinco-Trez,Iaquinta. a Scudettoért sztem végig versenyben leszünk,ez függ attól is mondjuk h meddig megyünk a Bl-ben.Itthon az Inter lesz az egyetlen komolyabb ellenfél talán.Jó kiscsapat lesz még a Milan,a Fio,a Genoa.sötét ló a Napoli.Blben minimum a legjobb 8 a cél nekem.

Ismeretlen_114321 2009.08.21. 23:29:01

látom, azért a középpálya mindenkinél megegyezik többnyire :)

dani 2009.08.22. 01:03:45

Edgar felállása nekem nagyon tetszik, nem is gondoltam még erre a lehetőségre.

Ismeretlen_128149 2009.08.22. 11:23:46

Szerintem is van benne fantázia, ez a 4-2-3-1 tökéletesen illen a Juvéhoz, és nálam így nézne ki: Buffon-Cácares,Canna,CHiellini,DeCeglie-Marchisio,Sissoko-Felipe Melo/Camo,Diego,Giovinco/Felipe Melo-Amauri

Zero 2009.08.22. 12:52:22

Én nem értem azokat akik azt mondják h NINCS esélyünk a bl-re, szerintem igenis van, ha nem is nekünk van a legtöbb de az esély mindig megvan , elég csak az elmúlt pár év bl meglepetéseire gondolni, csak hinnünk kell benne , nameg a csapatnak magában ;) ( ami szerencsére meg is van ). FORZA JUVE

Ismeretlen_128149 2009.08.22. 14:56:47

Most olvastam NSO-n, a Rafinha-s dolgot, és ott azt írják, az ára 7 millió, de az a baj, h nincs EU-s tagssága vagy milye, és ugye meg van szabva, hány EU-n kívüli lehet egy csapatba ezért vkit el kell adni, és akk ergo nem GRygera-t hanem Zebinát kéne, de szerintem a legjobb lenne, Ha Zebinát és Almiront adnánk érte, és az árban is megegyezik kb:D:D:D, Nekem nagyon teccene egy ilyen csere, remélem ez már nem csak Pletyka, és megcsinálják! Am Az is elég, ha Almiront kidobnák, és jönne Rafinha, mert DC inkább középpályás szeret lenni(Balszélső);)

Ismeretlen_129987 2009.08.22. 16:00:55

Érzésem szerint a következő szezonból bármi kisülhet.Adott esetben például az is,hogy a BL-ben alkotunk nagyot (legjobb 4 mondjuk),és a bajnokságban lesz szerényebb a dolog (3.4.-hely).Olasz kupát se felejtsük el,bár tudom,hogy nem nagy a respektje de azért jöhetne tizedszerre is HAZA ;) A realitás azt mondja-mutatja,hogy első háromban végzünk a bajnokságban. A BL 1000-dologtól függ,az elég valószínű,hogy a csopiból továbbmegyünk,aztán hogy utána mi lesz azt csak a jóisten tudja.Kedvező sorsolás,kulcsemberek jó formája,erőnlét,sérülések elkerülése,SZERENCSE,stb stb. Szóval sok dologtól függünk,de mindenképpen erősebbek vagyunk mint tavaly,ráadásul lehetetlen,hogy olyan sérüléshullám sz*passon minket mint az elmúlt szezonban.Olyan nincs. MINDÖRÖKKÉ JUVE!!!!!!!

Ismeretlen_117673 2009.08.22. 16:11:06

DC saját maga nyilatkozta,hogy ő védőnek tartja magát. ez a nyilatkozat itt is olvasható volt pár hónappal ezelőtt. csak úgy miheztartás végett gondoltam leírom .

Ismeretlen_130177 2009.08.22. 16:38:32

Buffon Grygera Chiellini De Ceglie Sissoko Felipe Melo Camoranesi Giovinco Diego Amauri Del Piero Szerintem!

Roli921 2009.08.22. 18:38:39

Marchisio: Zebina nem francia? Akkor azzal nem lesz több EU-n kívüli hely Almiront meg már elpasszoltuk a Barinak. Meg nem hinném hogy pont a Schalke04 tudná fizetni Zebi nem kis fizuját. Egyébként Rafinha jó játékos de nehogymár vegyünk mégegy brazilt. Már így is éppen elegen vannak.

Alessandro 2009.08.22. 19:40:28

Roli921: nem tudom mi a problémád a brazilokkal. Az összes európai topcsapatban van legalább egy brazil vagy argentín játékos, akik viszik a csapatot, lenne még pár brazil akik jöhetnének, D Alves jöhetne, de rá nincs pénz, viszont Rafinha se rossz, ha elérhető jöjjön, amúgy is ez a védelem nagyon kiszámíthatatlan, ha megnézzük hogy Canna és Legro 30 felett van, még inkább sérülékenyek, szükség van a keret bővítésére. A legfontosabb az hogy sikeres legyen a csapat, hogy ezt brazilokkal vagy nélkülük tesszük az teljesen mindegy, attól amúgy sem kell tartani hogy az olaszok háttérbe szorulnak, mert van bőven tehetséges játékosunk.

Roli921 2009.08.22. 20:41:13

Semmi bajom a bazilokkal. Csak ha egy csapatban 4 nél több azonos országbeli idegenlégiós szerepel annak általában bukás a vége. Szerintem jobb lenne ha nem brazilt hoznánk. Reál is bebukta a sok hollandot. Meg még sok példa van.

Ismeretlen_128149 2009.08.22. 23:42:38

Nem a brazilokkal van hiba..am Zebina lehet, francia, ezt bebuktam(nem szeretem azt a játékost, szal nem is tudok róla sokat)...Igazából Grygera is jó ill Cácares a legjobb megoldás jobbhátvédnek sztem...am még akit én erre a posztra megvennék az Sagna lenne, és akit én szerettem, bár őt nem tudták annyira jól kihasználni, a most római Cicinho!

Ismeretlen_128149 2009.08.23. 12:31:02

Utána néztem, tényleg francia xd..sorrry akkor, Ma este megverjük a ChievoT, nem kicsit, nagyon:D Forza Juve

Ismeretlen_128760 2009.08.23. 12:31:32

Sagna tényleg hatalmas vétel lenne, fergeteges hátvéd! Majd talán jövőre... :) Alig várom az estét! Forza Juve!

Ismeretlen_119096 2009.08.23. 13:22:59

Buffon-Grygera,Canna,Chiellini,Salihamidzis(Molinaro)-Camoranesi,Poulsen(Tiago),Marchisio-Diego-Amauri,Del Piero ez az esti kezdőre a tippem.már nagyon várom h mire leszünk képesek élesben.Forza JUVE!

juveman 2009.08.23. 14:17:07

legyen már 20:45:D:D

Ismeretlen_128149 2009.08.23. 16:12:48

Rem Piero téll kezdő lesz, de sztem, kihafytad Melo-t, és nem elképzelhetetlen Cácares is, sztem ez lesz a kezdő: Buffon-Cácares/Grygera,Canna,Chiell,Molinaro/DC - Camo, Melo,Marchisio,-Diego-Amauri, Delpapa/Trez/Iaqinta ... Jah és tippem, h Iago is fog jáccani:), bemutatkozik a Serie A-ban, am az a véleményem, h az a csávó qrvajó csatár lesz még:D

mmartin91 2009.08.23. 16:23:02

Felipe Melo és Caceres biztosan nem lép pályára, mivel nincsenek a keretben.

Tony 2009.08.23. 18:20:33

Így van,a Melo gyerek úgy elfáradt ,hogy a keretben sincs.Cáceres-ről meg semmit nem lehet tudni,jó idő mire az kezdő lesz! Rájuk senki ne számítson,rem legalább Diego lesz,mer akkor nem sok újdonság lesz.

Ismeretlen_128760 2009.08.23. 18:46:34

Kár, hogy Melo nem játszik... :(

Csucsuuu 2009.08.23. 18:58:54

melo elvileg csak el van tiltva 1 meccsről...

mmartin91 2009.08.23. 19:06:41

Így van, Melo eltiltott, Caceresnek pedig állítólag nem érkezett meg minden papírja Uruguayból, ezért nem játszhat. Egyébként friss hír h Del Pieronak valami problémája adódott, ezért a lelátóra lényszerül, és az Amauri-Iaquinta duó rohamozhat elöl.

Csucsuuu 2009.08.23. 19:54:18

Inter-Bari 1-1 !!! :D:D

Ismeretlen_128760 2009.08.23. 19:57:32

Inter-Bari 1-1 :))

Ismeretlen_128760 2009.08.23. 19:58:09

Egyre gondoltunk... :)

babo410 2009.08.23. 20:00:57

Akartam épp én is írni ez a csodálatos hírt! És ide tartozik még, hogy a Bari nyerhetett is volna, hisz a végén löttek egy fölét, ami be is mehetett volna. És a zinter csak büntetőből tudott gólt szerezni az újonc Bari ellen! Ez nekünk nagyszerű hír! Én örülök ennek! Így nyerünk, és elsők lehetünk előnnyel a zinter ellen!!!!

Regulus93 2009.08.23. 20:02:03

Én félszemmel néztem a meccset, és azért lett 1-1 mert az iNTER nagyon alábecsülte a Barit. Ennyit erről. :) Már csak háromnegyed óra és kezdünk, már alig várom!!! FORZA JUVE! :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása