Cobolli Gigli újabb érkezőt ígér

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli megígérte, hogy még egy nagy év érkezik Torinóba, mielőtt véget érne az átigazolási időszak.

Giovanni Cobolli Gigli és Jean-Claude Blanc

A Juventus igen aktívan kezdte az igazolásokat, mivel a werder Brementől megszerezték Diegót, majd a Real Madridtól Fabio Cannavarót.

Amikor az újságírók arról kérdezték, hogy ezzel véget ért-e a klub számára az átigazolási időszak, Cobolli Gigli így válaszolt:

"Nem, mert ha szeretnénk nyerni valamit, további erősítésekre van szükségünk. Már sikerült olyan igazolásokat végrehajtanunk, melyek nemcsak a mi, hanem az olasz futball és a szurkolók megelégedését is szolgálják. Itt azonban még nem állhatunk meg. Még mindig a piacon vagyunk, és dolgozunk. Egy belső középpályást keresünk, és sok név van előttünk. Biztosak vagyunk benne, hogy végül találunk valakit."

Cobolli Gigli beszélt arról is, hogyan szándékozik a Juventus csökkenteni a különbséget az Interrel.

"Sok minden függ attól, mennyire lesznek aktívak a piacon. Az Inter nagyon jól összerakott csapat, de a következő szezonban egy sokkal erősebb Juve lesz az ellenfelük. Egy jóval erősebb juve, mint amelyik legyőzte a Real Madridot a Bernabéuban."

Amikor a Kaká nélküli Milan került szóba, Cobolli Gilgi a következőket mondta:

"Ha nem pótolják megfelelően Kakát, akkor igen, a Juventus erősebb lesz. Most azonban mindennél fontosabb, hogy a csapatok helyrebillentsék a Serie A pénzügyi mérlegét. Nekünk sikerült elérnünk a céljainkat, pénzügyileg kiegyensúlyozott klub vagyunk. A többiek viszont nem állnak ilyen jól. Hamarosan olyan áldozatokat kell majd meghozniuk, amiket a Juve már meghozott."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134649799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2009.07.02. 21:09:24

Na még egy nagy név a kp-re? OKÉ, csak akkor mégse csökken az igazolásokra szánt pénz? És a védelem? Arról miért nincs szó? És milyen áldozatokat hozott meg a Juve? Az utolsó mondatot nem értem. ire gondolt az elnök úr?

Ismeretlen_22017 2009.07.02. 21:14:58

Szerintem arra, hogy nem igazolnak ész nélkül. Egy ideje próbálnak ingyen megszerezhető játékosokat hozni, és persze nem fizetik agyon az összes játékost. Magyarul - bár sokan biztosan nem értetek ezzel egyet - kevesebbet költenek már egy ideje a bevételeknél, és nem adnak ki nagy pénzeket játékosokra, annak ellenére, hogy Poulsen, és Tiago sem volt olcsó. De azt hangsúlyoznám, hogy a részleteket nem ismerjük, valószínűleg nem egyszerre fizették ki az X millió eurót.

Ismeretlen_96517 2009.07.02. 21:44:38

én annak örülök, hogy a nagycsapatok között olaszországban, talán egyedül nekünk van javuló tendenciánk, mind pénzügyi mind erkölcsi mind klubb-vezetés terén

süci 2009.07.02. 21:57:04

Ajj, megint ez a Reál győzelem :/ Tényleg nem tudunk mást felhozni? 'Középpályára nagy név' - jobban örülnék egy nagy névnek a védelembe, számomra még mindig ez a legfontosabb 'Kiegyensúlyozottak vagyunk anyagilag' - akkor? mire költjük a pénzt? Igazolásokra? 'Ha nem pótolják Kaká-t erősebbek leszünk' - Ez miféle szöveg? Hogy lehet így nekikezdeni egy szezonnak? Sokat beszélhetett Ratyierivel. Igenis, mi vagyunk az erősebbek.

mmartin91 2009.07.02. 22:09:55

A kérdés az, h Gigli számára ki jelenti a nagy nevet. Én feltételezem h D'Agostinora gondolt, és elég valószínűnek tartom h ő fog érkezni a középpályára, attól függetlenül h most éppen nem állnak túl jól a dolgok vele kapcsolatban. Ezek után meg ossza be mindenki, h számára egy D'Agostino nagy névnek számít-e. Mindenesetre az ő, vagy bármelyik más hasonszőrű játékos leigazolásán kívül is szükség van játékosokra, leginkább védőkre. Egy Santacroce és egy megfelelő balhátvéd (számomra Kolarov) megszerzésével már komoly esélyeink lehetnének a Scudettoért folyó küzdelemben. A Milan-t meg egyelőre sztem felejtsük el, attól h igazolnak majd előre egy Luis Fabiano-t vagy vmi más csatárt, attól még Kaká-t nem tudják pótolni. Egy mára már kövér, kiégett, motivációt vesztett Ronaldinho édes kevés arra, h egy Kaká szintű játékost pótoljon.

Ismeretlen_128149 2009.07.02. 22:10:44

Az biztos, h a Milannál sokkal erősebbek vagyunk, az Interről csak annyit, h mi jövőre a Ferrara által elképzelt focit jáccuk nem a Ranieriset, és hozzáteszem tavaly gyengébb csapattal versenyképesek voltunk, és am is, az a jobbik csapat, amelyik jobb akar lenni, és szívvel kűzd!. Nagy név középre sztem csak Xabi Alonso lehet, mert Melo és Ledesma azért nem a nagy név kategória, csak a jó játékos. A Védelembe Santacroce és André Santos kell, kül qravnehéz lesz..a BL!

Ismeretlen_124410 2009.07.02. 22:11:38

Predy nem csak Olaszországban de a Európa élcsapatai között is kevés az ilyen csapat mint mi hogy pozitív a mutatónk annak örülök hogy jön még középpályás de annak nem hogy mi lesz a védelemmel Cannával el van intézve?! rem ezt ők sem gondolták komolyan...

Ismeretlen_108746 2009.07.02. 22:14:18

Az, hogy nem költekezünk ész nélkül, nekem szimpatikus, s nagyon ügyes húzás volt Diego leigazolás, egy a mai árakat látva, nagyon alacsony áron. Igazából a Poulsenre, Tiagora, Almironra elvesztegetett pénzek dühítőek... Szerintem messze nem a középső középpályás posztja volna a leginkább égető, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ez a prioritás. Amúgy én Gigli nyilatkozatában nem látom, hogy "nagy névről" volna szó, így egyáltalán nem biztos, hogy olyan kaliberű igazolásról van szó. A védelmünk egyelőre elképesztően gyenge, oda még két játékos bizonyosan kelleni fog... Remélem ezt is észben tartják, s lecsapnak Santacroce-re pl. "Már sikerült olyan igazolásokat végrehajtanunk, melyek nemcsak a mi, hanem az olasz futball és a szurkolók megelégedését is szolgálják." Hát ez azért erős... Eddig 2 igazolásunk volt. Diegora a fenti mondat maximálisan passzol, Cannavaro esetében szerintem szó nincs általános megelégedésről...

Ismeretlen_53881 2009.07.03. 08:02:33

Ez a nem költekezünk ész nélkül azért nem feltétlenül igaz, még ha jól hangzik is. Itt nem arra kellene gondolni, hogy nem adunk ki 30 milliókat középszerű játékosokra, hanem hogy minden igazolást megfontoltan hajtunk végre. Márpedig Tiago, Poulsen, Almiron esete nem éppen ezt igazolja. Való igaz, talán mostanra a tendencia megfordulni látszik (Sissoko, Diego), de azért még helyén kell kezelni a dolgokat. Amúgy vannak megmosolyogtató részek a nyilatkozatban - Real-utalás, igazolások, melyek megelégedéssel töltenek el több szurkolót is -, a számunkra legaktuálisabb rész viszont aggasztó. Az OK ugyanis, hogy keresnek egy belső középpályást, a védelemről viszont szót sem ejtett.

Juve4ever 2009.07.03. 10:56:49

cannavarot nem nevezném erősítésnek,inkább egy gyenge cserének. diego remélem végre ojan igazolás lesz,aki megéri a pénzét. dagostino messze van a nagy névtől,a 20millától és a juve szinttől is. 50-15(diego)+5,5(crisito)+2,5(mellberg)=43 crisitot vissza kellett volna hozni nem eladni,mellberget megtartani mert cserének jó lett volna. poulsent,almiront eladni,zebina fizetését 500.000re csökkenteni vagy eladni,tiagoét-marchionniét szintén vagy eladni.palladinot végleg eladni.tiago cserének maradhat de akkor csökkentett fizetéssel. ezeken kívül is lenne pénz még 2 jó igazolásra.ezekkel együtt plusz még 1re.nem nagy név kell,meg igérgetés,hanem jó játékos.csak ehez secco elég kevés.

Ismeretlen_128149 2009.07.03. 11:29:48

Ha lenne valóban még 43 millánk, akk abból 6André Santos, 7 Santacroce, az együtt 13, és marad 30unk Xabi Alonsora, és ha kevés lene a Poolnak, adnánk hozze egy Poulsent v Tiagot, azt megvna a jegjobb csapat

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása