A Real Madrid érdeklődik Trezeguet iránt

Bár Alessio Secco nemrég hivatalosan is megerősítette, hogy David Trezeguet nem eladó, könnyen lehet, hogy a Real Madrid érdeklődése megváltoztatja a helyzetet.

David Trezeguet

A francia támadó ügynöke, Antonio Caliendo ugyanis elismerte, hogy a Real Madrid érdeklődni kezdett Trezeguet iránt.

Caliendo a Diretta Stadio című műsorban beszélt arról, hogy Trezeguet a madridiak kiszemeltjei között van, és állítólag a Juventus is hajlandó tárgyalni a csatár eladásáról.

Trezeguet-t még mindig Európa egyik legjobb befejező csatárának tartják, és a pletykák szerint Zlatan Ibrahimović és David Villa meghiúsult leigazolása után kezdett el iránta érdeklődni a Real új elnöke, Florentino Pérez.

Caliendo azt is elmondta, hogy Trezeguet is örülne, ha Spanyolországba szerződne, ráadásul az ára, és fizetése sem lenne megterhelő a Real számára.

A pletykák szerint a Bianconeri Giuseppe Rossival pótolná a távozó Trezeguet-t, de az is elképzelhető, hogy a Real Madrid is vonna be játékosokat - Royston Drenthe, Gabriel Heinze - az ügyletbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr784649742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2009.06.15. 15:51:24

A real margit ny**ja ki a s***emet! Húzzanak a halál fa**ára! Az atyaúristen nem kell nekik? És még egy csatár mi a jó büdös pics*nak nekik? Így is sokan vannak! Trez nem mehet abba a csürhébe! Akkor lőttek a karrierjének! Akik mostanában mentek oda, mind sz*rok lettek!

Ismeretlen_102194 2009.06.15. 15:52:59

Drenthe játéka nekem Davidsot idézi,szívesen látnám itt!!!

babo410 2009.06.15. 16:00:57

Nem! Max, ha Trez mindenképp menni akar. De akkor viszont Trezér a két játékoson felül még minimum 20-25 misit el kell kérni!!!!!!!!! És helyére Benzemat meg kell venni!

Ismeretlen_108746 2009.06.15. 16:04:48

Ez a pletyka úgy hülyeség, ahogy van. Kb. ugyanilyen típusú és korú játékosuk (Nistelrooy) már van nekik, minek egy újabb? Rossit szívesen látnám Juvéban távlatilag, de idén talán még felesleges volna. Heinze kell a szarnak. Drenthe-ben tényleg lehet fantázia, s őt talán olcsón el lehetne hozni.

k_krisz92 2009.06.15. 16:05:01

Drenthe nekem is Davidsot idézi :D .. hát ha Trezegol távozni akar akkor a Realban "jó helye" lesz. Tömik a zsebét, nem kell semmit csinálnia elrontja az eddig szépen felépített karrierjét mint mindenki aki mostanság a Realba érkezett.. Az viszont tényleg jó lenne ha a volt francia csillag helyett a legújabb sztárjuk érkezne a helyére (Benzemára gondolok természetesen)

Alessandro 2009.06.15. 16:17:25

Bár nem kedvelem a Madridot, de ha jó pénzt fizetnek érte vagy esetleg Drenthe jön, talán még oké, de inkább egy v d Vaart vagy Sneijder csere jobban mutatna, nem vagyok benne biztos hogy 4 csatárra feltétlenül szükség van, mert ha Dˇagostino érkezik inkább a 4-2-3-1 feküdne talán a csapatnak így akár el is adhatnánk Trezt de helyette nem Rossi, sőt nem is csatárt hanem inkább Zapatát kéne idehozni. Rossi szerintem messze nem Juve szintű játékos, csak azért mert olasz, nem kell idehozni, inkább egy fiatal ifijátékosunk játszon, idén volt hogy hónapokig gólt se rúgott Rossi, ő szerintem túl van sztárolva, fele annyit nem ér mint amennyire dícsérik.

mmartin91 2009.06.15. 16:17:59

A Real Madrid eddig két óriási igazolást hajtott végre és itt biztosan nem fognak leállni. Más kérdés h Trezeguet az az ember akit 100% h nem fognak leigazolni, mert nincs rá szükségük. Viszont azt mindenképpen elhiszem h Trezeguet ebbe a Madridba szívesen igazolna, mivel nyilván ő is látja h ott most rendkívüli dolgok vannak kialakulóban és elképzelhető h ő is szívesen részt venne ebben és szeretné ehhez a nevét adni. Giuseppe Rossi nagyon jó játékossá válhat, bár sztem most még egyáltalán nincs azon a szinten h úgymond "bárkinek bármikor" gólt lőjjön. Heinze egy semmirevaló, semmitérő, nevetséges játékos benyomását keltette az utóbbi időben, ha vki akkor ő biztosan nem kell nekünk. Drenthében látok fantáziát, bár a Real nagy összegért megvette és nem csinált szinte semmit. Más kérdés h nem dúskált a lehetőségekben sem.

Alessandro 2009.06.15. 16:18:20

Bár nem kedvelem a Madridot, de ha jó pénzt fizetnek érte vagy esetleg Drenthe jön, talán még oké, de inkább egy v d Vaart vagy Sneijder csere jobban mutatna, nem vagyok benne biztos hogy 4 csatárra feltétlenül szükség van, mert ha Dˇagostino érkezik inkább a 4-2-3-1 feküdne talán a csapatnak így akár el is adhatnánk Trezt de helyette nem Rossi, sőt nem is csatárt hanem inkább Zapatát kéne idehozni. Rossi szerintem messze nem Juve szintű játékos, csak azért mert olasz, nem kell idehozni, inkább egy fiatal ifijátékosunk játszon, idén volt hogy hónapokig gólt se rúgott Rossi, ő szerintem túl van sztárolva, fele annyit nem ér mint amennyire dícsérik.

Juve... 2009.06.15. 16:18:37

Nah az a helyzet hogy én soha nem engedném el Trezt de ha menni akar akkor tiszteletbe kell tartani a döntését... És Secconak nagyon pofátlannak kell lennie... kb 25-30 millát el kéne kérnie a Realtól Trezért mert látni rajtuk, hogy van mit költeniük... Heize még ingyen se kéne vagy esetleg Trezt bevonni valami cserébe pl Van der Var, Snejder kettőst adnák Trezért :P a kp szerintem így már tökéletes lenne de még ha valakire el is cserélnénk a Realbol tuti hogy a leggyengébb játékosukat adnák oda... :S

Ismeretlen_108746 2009.06.15. 16:29:50

Rossi egészen kiváló játékos, aki az olasz válogatott fix csatárja lesz néhány éven belül. Elég hosszan sérült volt idén, ezért nem szerepelt annyit, s nem rúgott sok gólt. Ő nagyon jó igazolás lenne,de csatárt csak akkor van értelme igazolni, ha valaki távozik a csatárok közül. Egyébként Acquafresca sem rossz játékos, de ez a jövő lehet csak. Ráadásul Rossinak viszonylag hosszú szerződése van a Villarealnál, s komoly összegbe kerülne. A Van der Vaart + Sneijder csere az mondjuk nem tűnik rossznak :-) Drenthét nehéz megítélni, de szerintem őt viszonylag olcsón meg lehet szerezni.

Ismeretlen_53881 2009.06.15. 16:52:32

Ki az a Drenthe? Amúgy attól még, hogy hasonlít Davids-ra, nem lesz olyan játékos. Lehet egyedül vagyok vele, de nekem ebből a Madrid-ból szinte senki sem kellene (persze ha nem nézzük az idei igazolásokat), mert nagyrészt középszerű zsoldosokból van összerakva, tisztelet a ritka kivételnek. Viszont ahogy mmartin is írta, Trez számára most valóban vonzó lehet, mert Perez tényleg valami nagyot akar robbantani, és ez bárkinek vonzó lehet.

Ismeretlen_108746 2009.06.15. 16:53:59

passerby: Azért Sneijder nem rossz focista szerintem. Őt szívesen látnám :-)

elcapitano 2009.06.15. 16:55:21

ezek szerint nem csak enegem emlékeztet Davidsra Drenthe:) Viszont vele meg Heinzevel meg már a védelemben lesznek nagy emberfeleslegek. Nem beszélve arról, hogy az utóbbi hetekben mennyi mindenkivel szóbahozták a csatatot (Abidal,Grosso,Pasqual,Zapata,Criscito,Maxwell, most meg ezek a reálosok) Ideje lenne befejezni a szemezgetést, a fölös játékosokat kirakni (pl. Tiago, Marchionni) a hézagokat betölteni (bal bekk) a tárgyalásokat befejezni (D'Agostino) és elkezdeni a felkészülést.

Ismeretlen_53881 2009.06.15. 16:57:06

Én egyedül Casillas-t tartom klasszisnak onnan most, Sneijder meg a többi holland szerintem alaposan leszerepelt, ha ebben a csürhében sem tudtak valami maradandót alkotni.

blake11 2009.06.15. 17:57:16

egy real madridban mindenki klasszis,meg csak röviden a sztárok serlegeket mennek nyerni madridba,hanem szépen elpihennek milliókat keresnek szerepelnek egy pár reklámban és még a csapból is ők folynak-a real jelenleg egy média sztár és nem futballcsapat(de ettől függetlenül mindig van bennük egy nagy győzelem)-ha meg ez igaz is ki tudja lehet 30millát adnának trezért megfontolandó...de szentem ez csak pletyka

Ismeretlen_96517 2009.06.15. 18:08:11

Szerintem Drenthe játéka túlzottan sablonos, messze nincs Davids szintjén, bár hasonló, de nem kéne nekünk. Trez meg csak akkor mehet, ha megvesszük helyette Rossit és nem kell rákölteni. Kíváncsi vagyok ki fog védekezni a realba. Acquafresca se kell.

Ismeretlen_102194 2009.06.15. 18:29:58

Kedves passerby! Nekem nem csak a kinézete alapján tetszenek a játékosok,hiszen régóta ismersz;),ez nálam nem szempont!De!!!Mióta felfigyeltem rá a Feyenoordban azóta kísérem figyelemmel pályafutását,és elhiheted nekem,jó játékos!Az más kérdés hogy ebben a galaktikus erődben messze nem tudta azt nyújtani amire képes!!!!egyrészt a kevés játéklehetőségmiatt, másrészt a csapat miatt!!Ez a madrid már régóta paródia,és talán most Perez megelégelte hogy rajtuk röhög a fél világ az impotens játékukkkal együtt a Gagók,meg Jágók;) stb,akikre egy valag pénzt kidobtak,most már látszik hogy az ablakon! Szal jöjjön csak a kis "csokipogi":D én szurkolok majd neki!

nilsnoa 2009.06.15. 18:38:05

100 millió euróért vihetik, vagy 10 millió euró plusz c. roni :D :D

Ismeretlen_53881 2009.06.15. 18:56:29

asveed, anno én is a Feyenordból ismertem meg - rúgott valami nagy gólt - ezért direkt figyeltem Drenthe-t a Real-ban is. De akárhányszor láttam játszani, csapnivaló volt. Biztos tehetséges, meg minden, de szerintem nagyon túlértékelt, és nem jelentene komoly erősítést számunkra.

babo410 2009.06.15. 19:46:30

A Realban nem lehet játszani! Az egy kirakatcsapat, ahol sajna mindenki csak saját arcával foglalkozik és nem a focival. Láttátok a barca-Real 6-2-t? A Realnal szinte nem is volt a laszti! 30% volt a labdabírtoklásuk! Nem is küzdöttek, hogy elvegyék a labdát! És Capello alatt is ez volt. Capello idején is csak az ellenfelek botlásának köszönhették, hogy bajnokok lettek. Volt egy nagyon gyenge periodusuk, amikor simán beelőzhetett volna a Barca. De nem, mert elbukták ők is a meccseiket. Mi meg egy gyenge periódussal le is mondhattunk tavaly is, és idén is a bajnoki címről. Mert tavaly is csak pár kötelező meccset kellett volna hozni, és miénk a bajnoki cím. A Real meg idén is bukdácsolt. Megköszönheti a Sevillanak, meg a Villanak, hogy második helyen értek célba. Amíg a másik két csapatnak ment, addig a Realnak a BL szereplés is kérdéses volt. A spanyol bajnokság sztem nem olyan erős. Már évek óta nem a Real nyeri a címeit, hanem a többi csapat, és főleg a Barca bukja el. Idén jól játszottak. Nem is fért oda senki! Jövőre is sztem a Real nem nyer semmit, és a BL-ből is hamar kiesnek. Remélem nem veszik meg Ribéryt, mert egyik kedvencem, és egyszer itt szeretném látni, amire kicsi az esély. De ha a Realba megy, akkor nem kell sok és ő is kialszik. Mint Cannavaro, Huntelaar, Sneijder, stb. Sneijder is csak az első néhány meccsen villogot, azóta meg nem igazán láttam tőle korszakalkotót. Pedig mi is meg akartuk szerezni, csak a Real lecsapott rá. Sajna. Ez lett a veszte. Remélem Trez Innen fog visszavonulni, mert nem szeretném, ha úgy vonulna vissza, hogy már nem nagyon gyenge!

Ismeretlen_114321 2009.06.15. 23:04:29

Trezeguet maradjon, Drenthe és Rossi meg jöjjön :D nekem Drenthe tetszett, mikor a BL-ben Juve-Real volt, és beállították Drenthét, egyfolytában azért aggódtam, ne ő vezesse gólra a Margitot.

Ismeretlen_127033 2009.06.16. 15:56:14

Lehet hogy ebböl lesz valami ,mert a real átadólistára tette van nisteroytés saviolat is ,és állitolag lemondtak david villarol,igyhát érzésem szerint mindenképpen fognak igazolni egy vérbeli csatárt,persze korán sem biztos hogy trez lesz az

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása