Ranieri: "A Roma ellen a legjobb teljesítményre lesz szükség"

Megint pénteki sajtótájékoztató Ranieritől, és megint szombati mérkőzés a Juventusnak. Ez jó előjel, ha azt nézzük, hogy a Bianconeri utolsó 4 szombati mérkőzésén - a Palermo, a Napoli, a Torino és a Bologna ellen -  a 12 pontot gyűjtött.

Claudio Ranieri

Azonban most szombaton vár a legnehezebb feladat a Juventusra, legalábbis papíron: a Roma elleni idegenbeli összecsapás. Nagy mérkőzés, főleg ha a hagyományokat, és a két klub közötti rivalizálást nézzük.

"Totti nem játszhat? Az emberek mindig szeretik látni az olyan játékosokat, mint ő, Maldini, vagy Del Piero, mert tőlük mindig csodára lehet számítani, de ez nem jelenti azt, hogy a Roma a hiányában kevésbé lenne erős. A közönség minden tőle telhetőt megtesz majd, hogy segítse a Romát, akárcsak az Arsenal ellen."

A hiányzók nemcsak a Roma, hanem a Juventus dolgát is nehézzé teszik. Ranierinek azonban van oka az örömre, pláne mióta kiderült, hogy Trezeguet és Nedved is játszhat, sőt Chiellini is pályára léphet orrműtétje után.

"A kezdőcsapat kijelöléséig még várok az utolsó edzésig. Tavaly nagyon jól játszottunk három csatárral, és ez most is egy lehetőség, Giovincóval a kezdőben. Sebastian végre megmutatta mit tud, és a Chelsea, valamint a Bologna ellen is nagyon jól játszott. A benne lévő rugó kipattant, most már csak állandósítania kell ezt a remek teljesítményt."

A hiányzók, és a hagyományok csak még fontosabbá teszik az összecsapás igazi célját, a 3 pont megszerzését. A győzelem roppant fontos a Romának, hiszen szeretnék megkaparintani a Bajnokok Ligáját érő negyedik helyet, de ugyanilyen fontos a Juventusnak is, akik szeretnék tartani a lépést az Interrel.

"A tavalyi remek bajnokság után az idei is nagyon izgalmas, de most még nem akarunk megállni, több mindent szeretnénk elérni. Megpróbáljuk megvalósítani a céljainkat, és tudjuk, hogy itt csak az Internek van vesztenivalója. Továbbra is a maximumot kell nyújtanunk, és folyamatosan javulnunk. Realista vagyok, azt nézem, mire van lehetőségünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr794649408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_118238 2009.03.20. 20:01:29

Az nagyon jó lenne, ha 3 csatárral játszanánk. Pár perce írtam, hogy Giovinkonak van 1 hónapja és tessék Nedved felépült. Persze örülök neki, de remélem most már Sebastian nem kerül ki a kezdőből. Jó lenne, ha tudná bizonyítani a tehetségét és végre lenne klasszis olasz irányítónk. Nedved . Del Piero, Iaquinta, Giovinco támadó négyessel azért jó kis meccset lehetne játszani.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása