A Chelsea elleni keret - FRISSÍTVE

Egyik idegenbeli mérkőzés követi a másikat: a Bianconeri alig érkezett haza délről, máris utazhat egy északi összecsapásra.

A Juventus kedden reggel utazik el Londonba, és a Ranieri által kijelölt 21 fős keret ugyanaz, mint a Palermo elleni, azzal a különbséggel, hogy most már Hasan Salihamidžić is bekerült a keretbe, idén először.

Zebina és Knezević kondíciója egyre javul, most már állandóan a csapattal együtt edzenek, de még erősödniük kell, így a Chelsea elleni utazó keretbe sem kerültek be.

Az egyedüli sérültek most már csak De Ceglie és Zanetti, míg Ekdalt egyáltalán nem nevezte a Juve a Bajnokok Ligájába.

Íme Ranieri 21 fős kerete:

kapusok: 1 Buffon, 12 Chimenti, 13 Manninger

védelem: 3 Chiellini, 4 Mellberg, 21 Grygera, 28 Molinaro, 33 Legrottaglie

középpálya: 7 Salihamidžić, 11 Nedved, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 22 Sissoko, 30 Tiago, 32 Marchionni

csatárok: 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 17 Trezeguet


A várható kezdő:

Buffon; Mellberg, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Camoranesi, Sissoko, Tiago, Nedved; Amauri, Del Piero


A mérkőzést szerdán 20.30-tól a TV6 közvetíti élőben. Hogy a jó édes...

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr254649296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_53881 2009.02.23. 19:51:30

Marchionni mégiscsak felszökött a gépre :) . Amúgy szerintem idegenben nagyon defenzív lesz a felállás - nem mintha általában nem az lenne. Gondolom a hasonló lesz a taktika, mint a Madrid ellen.

B 2009.02.23. 20:02:53

Jaja! 1-1 (Amauri,Anelka)

Alessandro 2009.02.23. 20:03:16

Én Giovincot állítanán Nedved helyére, ezzel talán meglephetjük az angolokat. Meg egyébként is amit Gio a Samp ellen nyújtott a 2. félidőben az volt az érzésem nem is kéne feltétlenül Diego vagy Ribery vagy Silva, ha így tudna hosszú távon teljesíteni. Tudom Nedved végigrobotolja a meccset mindíg, de számomra már Gio többet ér.Persze Nedved igazán megérdemelné, hogy májusban felemelje a BL trófeát A 90es évek közepén is volt egy pályája csúcsán lévő Robi Baggio, de jött egy játékos aki kiszorította (Del Piero) és Baggio mehetett. Most is meg lehetne lépni a váltást és Giot Nedved elé helyezni.

maradi 2009.02.23. 20:05:05

én nagyjából megértem rani papa húzásait, csak ez a "marchionni mánia" nem fér a fejembe. giovinco a szélen is sokkal többet nyújt. marchionni védekezésben is pocsék, múltkor majdnem gólt kjaptunk egy rossz labdaátvételéből, mondjuk legalább ütközni jobban tud, mint gio, de egyébként használhatatlan. molinaro mostanában az egyik biztos pontja volt a védelemnek, míg chiellini nem játszott, szóval ne szidja senki

Victor90 2009.02.23. 20:32:25

Sztem ez lesz a kezdő 11:Buffon,grygera,legro,chiellini,molinaro,camo,sissoko,tiago,nedved,Del Piero,és Trez!!Nagyon várom már a meccset!!Valahogy gólt kell rúgnunk,és nagyon koncentrálni kell a védelemnek,de játszanunk kell úgy ahogy mi tudunk, meg kell próbálni a saját játékunkat játszani!!!

Ricsman 2009.02.23. 20:34:25

nem tudom milyen kezdő várható, csak azt, hogy öröm nézni, hogy végre van választék Rani papa számára. Ilyenkor verseny van a posztokra, amihez meg jól kell játszani, hogy megkapd --> egy ambíciózusabb kezdő 11 az eredmény. Ennek örülök! Forza JUVE!

RICh 2009.02.23. 20:40:18

én kb. így állítanám össze Buffon Melberg(inkább mint Grygera)-Legro-Ciellini-Molinaro Camo-Sissoko-Marchisio-Nedved(Giovinco) Alex-Amauri(Trez) Ezt a kezdőt találom a leg ütőkepésebbnek!

Ismeretlen_102194 2009.02.23. 21:31:13

Az a baj hogy nem érzem Legroban az erőt Anelkával szemben!TAlán tévedek de az sanda gyanúm hogy kevés lesz a franciával szemben,aki életveszély!Bárcsak tévednék,remélem így lesz!;) A kicsi Gio meg jól tudna az alacsony súlypontjával kevergetni a "darabos" angol/?/ gólemek között!!!!Egy szó mint száz,üssük meg a "Dinamo Londont"!HÁ' NA!!!!!

zlt 2009.02.23. 21:41:43

"... marchionni védekezésben is pocsék, múltkor majdnem gólt kjaptunk egy rossz labdaátvételéből..." Azért az se volt semmi, amikor a 16-oson belül végigurul a karján a labda és még meg is dobta tenyérrel szándékosan, mint aki electricezni akar.:D

mmartin91 2009.02.23. 21:41:46

Giovinco biztosan nem lesz kezdő, legalábbis remélem. Giovinco és Nedved között leírhatatlan különbségek vannak. Az egyikük világklasszis volt és örökre az is marad, a másik 35 meccsen 6 gólt rúgott az Empoliban. A Chelsea játékosoknak fogalmuk sincs róla h ki az a Giovinco, és ha esetleg beáll, utána sem fogják tudni h ki az, mivel biztosan nem alkot majd maradandót. Abszolut nem tűnne fel nekik az sem, hogy ha esetleg a pályára vonuláskor vmelyikük mellé állna és egy kissrácot helyettesítve kézen fogva kivonulnának a pályára. Diego mindenképpen kellene mivel egy Sampdoria elleni 2.félidőből nem kellene kiindulni Giovinco kapcsán. Nyilvánvaló h nem akkora tehetség mint amilyennek sokan gondolják, mert ha egy Messi szintű játékos lenne akkor már ez a szerencsétlen Ranieri is berakta volna a csapatba. Ami biztos az az, hogy az Amauri-Del Piero kettős fog kezdeni csatárposzton, ez 100%. Én így állítanám föl a csapatot: Buffon Grygera-Legrottaglie-Chiellini-Molinaro Camoranesi-Sissoko-Marchisio-Nedved Amauri-Del Piero

Ismeretlen_22017 2009.02.23. 21:48:20

"Abszolut nem tűnne fel nekik az sem, hogy ha esetleg a pályára vonuláskor vmelyikük mellé állna és egy kissrácot helyettesítve kézen fogva kivonulnának a pályára." Na jó, azt hiszem, ezt nem lehet überelni. Ez egészen egyszerűen zseniális, el kell ismernem :)

Aleee 2009.02.23. 21:55:59

mmartin91-nek igaza van teljes mértékben, mindenki túlsztárolja Giot, holott még nem nyert úgy a Juve meccset, hogy ő is a pályán volt, a kupa az más tészta, most a bajnokságról beszélek.

Ismeretlen_108746 2009.02.23. 22:14:06

Giovinco szerintem mindenkit meg fog győzni hosszabb távon. Ettől függetlenül szerintem csak csereként jöhet szóba, fontos lehet Nedved rutinja. Kemény menet lesz, de legalább egy gólzáporos döntetlent kellene hoznunk idegenben. Forza Juve!

Alessandro 2009.02.23. 23:12:16

mmartin91 azért ez kicsit túlzás, bár jól fogalmaztad meg. De arról ne feletkezz meg hogy a két játékos nem kap ugyanannyi lehetőséget. Diego? Éppen azon gondolkodtam ha tényleg olyan extraklasszis lenne (persze jó játékos) akkor 24 évesen már nem egy Brémában játszana. Azért Ribery egy érettebb, összetettebb játékos aki Münchenben bizonyít ami azért jobban odavág. Bár mindegy ezen még sokat fogunk vitatkozni...

Ismeretlen_108746 2009.02.23. 23:53:21

Szerintem Diego tényleg extraklasszis, s most nyáron mindenképpen csapatot vált. csak remélni tudom, hogy a Juvéhoz igazol. Nem szeretném elvinni egy Diego kontra Ribery irányba az ügyet, hiszen nem ugyanazon a poszton játszanak, s bizonyos szempontból Ribery előrébb tart, már befutott játékos. Persze pont vele kapcsolatban akkor felmerül a kérdés, vajon Ribery európai élcsapatban játszott 24 évesen? Hozzuk el mindkettejüket, bőven ránk férnének a középpályán :-)

Ismeretlen_110517 2009.02.24. 01:21:59

mmartin91! Bár nem feltétlenül értünk egyet, de ez most mindegy...amit írtál, ütött! Konkrétan beszartam!! :D :D Apuleiusnak igaza van, ha ezt nézzük (Ribéry nemrég még "csak" egy OM-ben nyomta). De ez picit butaság is szerintem. Attól még, hogy "már" 24 éves, és nem épp top csapatban játszik, attól még klasszis zsugás. FORZA JUVE!!!

Alessandro 2009.02.24. 07:33:21

Igaz hogy ráférne a középpályára Diego és Ribery érkezése is de nem kell mindkettő legalábbis nem hiszem hogy azért igazoltuk volna a sok fiatal tehetséget hogy a padot koptassák évek múlva is pedig az említett két játékos pár évig eljátszana nálunk, és ha mielőbbi sikereket akarunk na akkor talán tényleg ez kell.

Ismeretlen_117673 2009.02.24. 08:38:38

az igazsághoz hozzá tartozik ,hogy Gio mindösszesen 3 alkalommal volt kezdő a bajnokságban ,annyiszor mint Knezevic :) mindenki vonja le ebből a következtetést.... egyébként minden focit szerető ember tudja,hogy Gio Olaszország egyik legnagyobb tehetsége,és ezt nem én találtam ki,hanem az olasz szakértőktől,az edzőkön át,az újságírókíg mindenki ezt a szemléletet vallja. más: Ribery áprilisban lesz 26 éves :) szal ő már nem olyan kis fiatal suhanc,lassan inkább a rutinosabbak közé tartozik ( ennyi idősen Gio is lesz ilyen szinten..bőven)

Carlos 2009.02.24. 09:44:49

Apuleius utolsó mondatán jót mosolyogtam. Ez a kompromisszumkészség nagyon tetszik: minek vitázni? Jöjjön mindkettő :D Amúgy meg egyet értek. De ha már itt tartunk, ha mindketten jönnének (bár ez nem túl valószínű), akkor már csak egy jobbfajta védőt kéne szereznünk, és minden gondunk meg lenne oldva... Persze a Juventus nem Manchester City, és nincs megtömve még az öltöző vécéje is bankjegyekkel... sajnos. :) Giovinco-ról csak annyit, hogy szerintem nem kap elég lehetőséget. Iaquinta is sokat koptatja a padot, pedig nem rossz ő (bár a Palermo ellen nemigazán villantott semmit sem). Az a baj, vagyis inkább az IS baj, hogy Ranieri nem mer kockáztatni, pedig lehet, hogy egyszer-másszor jabban jönnénk ki a meccsekből, ha mondjuk Nedved helyett Gio lenne a pályán végig. Ezzel nem Nedvedet akarom leírni, mert igenis nagy kedvencem, szeretem, de gondoljunk már bele! Azért végigszenvedni 90+x percet gyenge térdekkel nem lehet kellemes. Azzal viszont nem értek egyet, hogy az utóbbi időben már 2(!) meccsen is eljátszotta Ranieri mester, hogy nem küldte be Alexet. Én értem, hogy pihenteti a Chealsea ellen, de nem lett volna jobb inkább idegileg is felkészíteni a londoniak ellen egy erősnek nevezhető Palermoval? Amúgy is, amikor Alex nem is focizik olyan kiemelkedően, akkor is erőt ad a többieknek, és ezért a tökéletes kapitány az én szememben. Bár talán jobban járna a csapat, ha Alexet nem egyértelmű támadónak küldenék be, hanem hátravonnák amolyan árnyékéknek vagy esetleg második hullámbeli támadónak, és előre küldenék Amaurit és Trezeguet-t, vagy esetlegsesen Iaquintát... Talán jobban szuperálna, mert az aprócska termetével, betonfalnak nem nevezhető fizikumával és félelmetes cselezési és passzolási fantáziájával inkább egy visszavont irányító, mint befejező csatár... [Ahah, a "világ legjobb kilenc és felese" :) ] Molinaro-ról pedig annyit, hogy nem rossz ám ő sem, vannak nagyon jó megmozdulásai, csak kicsit javítania kéne a passzolási hatékonyságán, mert rendre vacakul ad be/passzol. Még visszatérve Ribéry-hez és Diego-hoz: Én őszintén szólva Ribéry-nek jobban örülnék, de az ő megszerzésének esélye valahol 1 és 3 százalék között mozog. Ha már itt tartunk: David Silva nem lenne jobb? A Valencia úgyis trutyiban van pénzügyileg, könnyebben meg lehetne szerezni, és ő is tud annyit, mint Diego. (Személy szerint Diego nem a kedvencem, valahogy nem szimpatikus nekem, és ezért elfogult is vagyok vele kapcsoaltban.) Nah, mindebből azt akartam kihozni, hogy a Chelsea ellen én egy ilyen formációt képzelnék el: Buffon Grygera-Legrottaglie-Chiellini-Molinaro Camoranesi-Sissoko-Nedved(Giovinco) Del Piero Amauri-Trezeguet(Iaqunita) Tudom, ez már közel sem Ranieri kedvenc 4-4-2-je. ^^" De a fenébe is, nekem ez tetszik! :) Aztán lehet, hogy én vagyok a hülye, és ebben a felállásban egy perc alatt kikapnánk ^^" Vélemény? :)

Carlos 2009.02.24. 09:46:06

GOD, most nézem, milyen sokat írtam... bocsi. legközelebb nem leszek ilyen szószátyár :)

Ismeretlen_22017 2009.02.24. 12:49:29

Carlos: én is szívesen látnám Del Pierót a két csatár mögött, de sajnos több okból sem járható út. Leginkább azért, mert Del Piero nem szeret ott játszani, ezt mondta már többször is. Aztán ezzel a felállással túlzottan támadó jellengű lenne a felállás, nem lenne védekező ember, összeroppanna a védelem. Végül Ranieri 4-4-2-jéhez képest óriási váltás lenne, nem lépné meg :) Ami Silvát illeti. Valóban jó játékos, viszont a három közül ő a legsérülékenyebb, ezért nem lenne jó választás. Plusz hármuk közül egyértelműen ő a leggyengébb.

Ismeretlen_53881 2009.02.24. 15:54:28

Nem tudom szoktátok-e nézni a goal.com mérkőzés előtti kis szösszeneteit, amiben írnak a csapatok mutatott formáiról, sérültekről, ilyesmi... Mindenesetre a szerintük valószínű kezdő 11-ben a két belső középpályás Tiago és Poulsen lesz. Csak lestem, hogy Sissoko hirtelen lesérült, vagy mi van :) .

Ismeretlen_110022 2009.02.24. 16:13:18

Végre egyszer megéltem hogy van olyan csatornám ami közvetíti a meccseket! Ez a tv6 ez a Viasat6 akar lenni ugye? Igen megnéztem. :-) Hűha srácok! Kínálat:Ma: Inter-Man U élő utána Lyon-Barca (felv) Holnap: Juve-Chelsea élő utána Sporting-Bayern (felv) M1-re át se kapcsolok :D

Ismeretlen_108746 2009.02.24. 17:19:18

Igen, a Viasat 6-ról van szó elméletileg.

Ismeretlen_110517 2009.02.24. 18:17:08

Nekem egyetlen ÓRIÁSI problémám van...NEM TUDOM NÉZNI HOLNAP A MECCSÜNKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( A rohadt, k.baszott, t.libevert, k.rva életbe!!!!!! Sorry, de kivagyok!!!! FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_102194 2009.02.24. 19:45:26

Tudom Cimbíkém ez nem vígasztal,de majd szurkolok helyetted és Lassus mester helyett is élőben a tv-elött!;)Kár hogy nem együtt:(((

zlt 2009.02.24. 19:59:59

live-football-tv .blogspot .com Itt biztos lesz majd link.

Ismeretlen_22017 2009.02.24. 20:01:10

Nyugi Juvetto, a tévében én sem tudom nézni a meccset, de szerencsére itt van nekünk a net. Sok mindenre jó :) Itt például érdemes körülnézni: http://href.hu/x/72o3

Ismeretlen_53881 2009.02.24. 20:08:12

Nekem is van TV6-om, pár ember szurkolását én is szívesen átvállalom :)

Ismeretlen_102194 2009.02.24. 20:24:18

passerby : -Mi a bérszurkolók!!!:)))) mmartin a besétálgatós kisfiú nálam is ütött,te bolond vagy:))))persze ez is no off,nehogy sértésnek vedd;)!

Ismeretlen_110517 2009.02.25. 01:36:16

DRÁGA JUVENTINO TÁRSAIM!! Csakhogy az én problémám egyéb elfoglaltságból fakad, ezért nem tudom majd élőben nyomon követni a történéseket semelyik médiumon keresztül sem... :((((( De remélem majd felvételről sikerül visszanéznem, mert tutira érdemes lesz!!!!!! :))) Cimbikém! De, igenis valamelyest vigasztal!! ;)) Számítani fog, higgy nekem! :) És a törpiek "bérszurkolását" is igénybe szeretném venni, köszönöm szépen!! ;) FORZA JUVE!!! A k.rva életbe, FORZA JUVEEEEE!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

zlt 2009.02.25. 06:45:17

Juvetto írd ki a telószámod és majd percenként hívogatunk, hogy mi történik.:D

Ismeretlen_102194 2009.02.25. 08:50:39

Juvetto száma : 06-90 ......,a vágy vonala!:))))) :DDDDDD Bocs Címbi ezt nem hagyhattam ki! Természetesen amit tudok leírok én is !!!

Ismeretlen_53881 2009.02.25. 08:54:07

A legfontosabb: gólt kell rúgni. Legjobb esetben többet, mint a Chelsea, legrosszabb esetben eggyel kevesebbet, mint a Chelsea.

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 11:52:00

Nos, hát az értelmesebb Chelsea-szurkolók nevében: Üdv Mindenkinek! Nem a helyet foglalni jöttem, csak szeretnék sok sikert és minden jót kívánni az esti meccshez. Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de nekem ez a meccs még "semleges" szurkolóként is a legizgalmasabb lenne mind közül!! Főleg az után h a "nagy" Barca nagynehezen kibrusztolt egy 1-1et Fo.-ban a "legnagyobb" MU meg egy 0-0t... Na mindegy, csak vmi ilyesmit akartam mondani. És persze elsősorban Chelsea-továbbjutásnak örülnék,de Olaszországból igazából csak egyetlenegy csapat van amit szeretek: az pont a Juventus...(ráadásul bátyám meg Juventus-drukker:D) Na most már tényleg vége a süket szövegnek...tudom h. elcsépelt meg minden, de: Győzzön a jobbik!

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 11:58:13

Jah és még vmi! Ha itt: http://href.hu/x/8azq nem megy akkor sehol Na csáó!

Ismeretlen_22017 2009.02.25. 12:08:06

Üdv Landers! Így van, a Bajnokok Ligájában már bármi megtörténhet, és tényleg győzzön a jobbik. De azért nagyon bízom benne, hogy a Juve lesz a jobb ;) És köszi a linket!

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 12:34:17

Nagyon szivesen!:D Am. nagy kár h Essien nem épült fel még teljesen, mert egy Essien-Sissoko találkozást megnéztem volna...:D

Ismeretlen_108746 2009.02.25. 12:59:16

Üdv Landers! Gratula a sportszerű kommenthez. Győzzön a jobbik! Megjegyzem azért az Inter-MU meccs igencsak élvezetes volt, s főleg a MU miatt.

Tomi 2009.02.25. 13:23:34

Az Ausztriához közel élők meg tudják nézni a meccset az ORF1-en 20:45-kor!!!!!! :)

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 14:09:42

Apuleius : tudom. csak az Inter meg a MU nálam a két legutálatosabb színésztársulat a világon. Élen a MU-ból Krisztinával... De ha mondjuk 4:4-et játszottak volna sajnos valószínű akkor is vmi ilyesmit mondtam volna. De ez már asszem off. Hagyjuk is. Am igazad van tényleg.

mmartin91 2009.02.25. 15:15:41

Hello Landers! Látom te egy nagyon sportszerű Chelsea drukker vagy, ezt tudom értékelni. Én is nagyon megnéztem volna egy Essien-Sissoko találkozást, főleg azért mert a jelenkor két legjobb védekező középpályása csaphatott volna össze, egyébként nálam Essien a világ legjobb védekező középpályása. A meccshez illetően: nagyon remélem h tudunk rúgni egy gólt és 2-nél többet nem kapunk. Ha esetleg kikapnánk 2-1-re még az sem lenne tragédia az idegenbe lőtt gól miatt. Szóval a legfontosabb mindenképpen az lenne h minimum 1 gólt tudjunk szerezni ma este. Még annyit h látom sokaknak tetszett az a bizonyos mondat Giovincoról, köszönöm az elismerést, bár nyilvánvaló h sokan másképp vélekednek róla mint én, de ez most mindegy, nem ide tartozik. Este remélem h min. az 'X' meglesz. FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_102898 2009.02.25. 19:54:36

Egy fontos dolog sztem: Tiago ne játszon!

RICh 2009.02.25. 20:27:08

Hát kövezzetek meg de én örülök h nicns Essien,sztem a jelenlegi Chelsea legértékesebb embere...

Aleee 2009.02.25. 20:31:48

Chelsea: P. Cech – Bosingwa, Terry, Alex – Ash. Cole, Mikel, Lampard, Ballack, S. Kalou – Anelka, Drogba Juventus: Buffon – Mellberg, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro – Camoranesi, Sissoko, Tiago, Nedved – Del Piero, Amauri 3-védővel a Chelsea, ez még jól jöhet. Essien valóban jó, hogy nem játszik, nélküle csodálom is a 3-védős felállást. Lassus, tényleg a jó édes tv6... Marad a stream. Jó szurkolást mindenkinek!!!! FORZA JUVE!!!!!

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 20:36:33

RICh: persze h. neked nem hiányzik a Bölény...:) Am az a 3 védő valójában 4védő.

Ismeretlen_111021 2009.02.25. 20:47:20

hát jó szurkolást mindenkinek :P remélem jól végződik az este :) FORZA JUVE

suci2k 2009.02.25. 20:57:45

Miért kell ilyen hamar gólt kapnunk??!

suci2k 2009.02.25. 20:58:49

Én nézem a meccset, eddig labda szinte nálunk sem volt, sokan csak ácsorognak. Ha nem változik a mentalitásunk, többet is kapunk

Ismeretlen_102194 2009.02.25. 20:59:23

Hogy aza jó édes.....Miért nem figyel valaki arra a Drogos lóra??????????

suci2k 2009.02.25. 21:02:06

Most is teljesen üresen fejelt, ha nem nyakkal fejel, akkor 2:0. Pfff.

Ricsman 2009.02.25. 21:12:36

vigyázni kell ezzel a rőzsehajúval, mert eddig veszélyesebb, mint a kis fekete louis de funes utánzat:P mellesleg éledezünk (átmegyünk a kpályán :D - a 93. percre meg is lesz a Trezegol remélem ;))

Ismeretlen_111021 2009.02.25. 21:12:55

de most azért már egy kicsit javult szerintem nálunk a játék...legalább is szerintem :P vannak helyzeteink már csak ki kell használni... :P

suci2k 2009.02.25. 21:18:49

Intő jel lehetne, mikor Drogba 3 védőt hülyített nemrég.

Ismeretlen_22017 2009.02.25. 21:27:49

Ez a védelem egyszerűen képtelen tartani Drogbát.

Ismeretlen_53881 2009.02.25. 21:37:26

Ez a védelem eddig katasztrofális, mint ahogyan a középpálya is eléggé dadog. Valaki szólhatna a fiúknak, hogy ez nem egy Siena elleni bajnoki, mert én eddig a Serie A-s formát - és abból is a rosszabbat - látom.

Ismeretlen_111021 2009.02.25. 21:55:29

hajdubé hogy tud ennyi hülyeséget egy meccs alatt elmondani??már kb a 3.percben kiakasztott,h megállapította,h a focihoz elengedhetetlen kellék a labada...és ezt tudja fokozni...wáá kéne gólt lőni és igen a védelem az ajaj...nagyon nincs a toppon...nem rég milyenk volt a legjobb,de ez most nics azon a szinten...simán átmennek rajtunk...de még változni fog remélem ma az állás (1-2??!!:P) :P FORZA JUVE

RICh 2009.02.25. 21:55:59

Hogy miért nem lepödök meg ezen a cserén?! De szétb*szom ezt a Qr*a Tv-t a monitorral 1ütt... Nem tudom h mitöl de láthatóan félünk!!!!!

Ismeretlen_108746 2009.02.25. 22:00:08

Marchionni.... Vaze ezt nem hiszem el.... Ez a mai játék sajnos megint lehangoló... Nagyon pesszimista vagyok...

Ricsman 2009.02.25. 22:20:54

Marchisiot a kezdőbe. 4ever. 15 perc alatt hasznosabb volt mint a fél középpálya.

suci2k 2009.02.25. 22:28:11

Lejött Camoranesi, és Tiago. Most lehozta Sissokot, és beküldte Trezeguet-et. Ööööö. Na mindegy.

Ismeretlen_111021 2009.02.25. 22:32:33

mért nem hagyjuk már a 4-4-2 felállást??nem jön be mostanság...kéne újítani,mondjuk lehet csak én látom így...ezt a cserét haamrabb kellett volna :P

RICh 2009.02.25. 22:37:01

Nem is nagyon mondok semmit,max azt h remélem othon nem leszünk ilyen megszeppentek és nem kell megint 1 golt kapnunk hogy elkezdjünk picit játszani............

Ismeretlen_108746 2009.02.25. 22:38:49

Nem tudom, én azt éreztem, hogy ha reggelig játszunk sem rúgunk gólt. Nagyon, nagyon gyengék vagyunk előre, s sajnos ez nem sok jóval kecsegtet a visszavágót illetően, hiszen ott muszáj lesz támadni... Az idegenbeli 1:0 beleférhetne, de én főleg a mutatott játék miatt sajnos nem vagyok bizakodó...

bfeco 2009.02.25. 22:38:50

Ez valami szörnyű volt nézni, marchonni minek kell erőltetni????? egy fos kész...bele kéne már törődni. Hiányzik a kreatív középpályás, nincs aki osztogatná a labdákat. Én nem akarom leírni a csapatot, de 100% kell javulnunk,ha egyáltalán tovább akarunk jutni. Oh istenem segíts!!!

Scooter82 2009.02.25. 22:42:20

Akár ki akár mit mond a gólon kívül le a kalappal a srácok előtt. bárcsak minden meccsen ilyen lenne a hozzáállás. Stamford bridgen - épphogy visszatértünk a bl-be - így játszani nem egy utolsó dolog. Kicsit a kapu előtt lehetett volna több szerencsénk is, na de majd 2 hét múlva reméljük így lesz.

zlt 2009.02.25. 22:43:41

Alig várom már Ranieri papa semmit mondó nyilatkozatát, amiben elárulja nekünk, hogy nem is volt olyan rossz a csapat. Marchionni+Tiago Menjenek már innen. Tiago megint nem csinált semmit, de mégis kezdő lesz a következő meccsen is.:/

Ismeretlen_53881 2009.02.25. 22:45:14

Alapból sem hittem azt, hogy hűha, visszatértünk a BL-be, most aztán végigverünk mindenkit, de most még pesszimistább lettem. Nem igaz, hogy csak a 70. perc táján ébredünk fel (vagy csak akkor fáradt el a Chelsea?). Sokan mélyen a tudásuk alatt teljesítettek, pl. Sissoko, vagy Molinaro, aki egyszerűen csak szar volt. Ha nagyon összeszedjük magunkat, és a Chelsea szar napot fog ki, akkor talán van esélyünk, de így nem sok. Most egy nagy fejmosás kell - bár szerintem Ranieri nyilatkozata szerint elégedett lesz - ha a fejmosás sem segít, és kiesünk, akkor pedig egy durván nagy takarítás kell a csapat háza táján. Ráadásul még a Liverpool is nyert, a Bayern pedig megalázta a Sportingot. Hú de el lett cseszve ez az estém, nem igaz..

zlt 2009.02.25. 22:45:54

Scooter82 te mit néztél? Mert én a szokásos "rúgjuk előre a labdát, hátha jól pattan" nevezetű játékot láttam.

mmartin91 2009.02.25. 22:48:55

Ez a mai játék ez vmi katasztrófális volt. Nem látom túl rózsásan a helyzetünket. Innen nagyon nehéz lesz továbbjutni mivel ha a Chelsea eltalál vmi szart Torinóban, akkor nekünk már 3-at kell lőnünk és mint láthatjuk 1-et is elég nehéz lesz. Nagyon dühös vagyok, mivel látva a Chelsea játékát, ami ugyanúgy mint nekünk, gyakorlatilag nincs, simán lehetett volna nekik gólt lőni. Semmit nem változott a játékuk Hiddink érkezésével, szóval Ranieri remélem nem azzal magyarázza ezt a játékot h új edző jött a kékekhez és nem tudott felkészülni belőle. Camoranesi sajnos megint lesérült, és ki tudja mennyi ideig. Természetesen megint Marchionni állt be, viszont érdekes módon most volt egy jó lövése. Én nagyon remélem h Tiago-t végre egy életre elfelejti Ranieri mert ez az ember kész paródia. Sem támadni, sem védekezni nem tud, akkor meg minek van a pályán? Marchisio-t simán kezdetni kellett volna, remélem a visszavágón már ő fog játszani. Sajnos a mai teljesítmények alapján senkit sem tudnék kiemelni, de talán Nedved volt a csapat legjobbja. Egyébként elnézve ezt a játékot, nagyon meg kellene erősíteni a csapatunkat, amellett h kellene középre egy Zapata, két szélsőhátvéd is elkélne. A középpályára pedig kellene szerződtetni Camoranesi helyettesének egy bevethető játékost, mert Marchionni nagyon gyenge. Továbbá természetesen kellene Diego és Ledesma is. Ez össz-vissz 6 ember, ennyi kellene és a csapatunk versenyképes lehetne, de ilyen Tiagokkal, Marchionnikkal, Molinarokkal, semmire sem fogjuk vinni.

buub 2009.02.25. 22:48:58

Szar volt, viszont Marchionni valamikor jobb volt mint Camoranesi, aki szerintem pocsékul játszott, csakúgy, mint Legro. drogba ott hagyta helyben Legrot amikor akarta, Marchisio miért nem kezdő? Tiago egy lutri nyomorék, és legközelebb a jobb oldalon próbáljuk már ki Giot, mert Camora nincs formában mostanában Marchionnit, meg amúgy is tudjuk mekkora egy faszláma.

juvem 2009.02.25. 22:57:08

nem tudom ti azt hittétek h nekünk olyan sok babér terem majd Londonban?!?! sajnálom h nem játszottunk jobban de meccs előtt gondoltam h 0-0 v 1-0 lesz Chelsea-vel otthon nem könnyű játszani... találtak egy malac gólt ennyi ne ezen törődjünk ne írjuk le a csapatot a Chelsea is jön még hozzánk kb 45-55 % az esélyek megosztása szóval az semmi! FORZA JUVE

Ismeretlen_53881 2009.02.25. 23:00:39

Marchionni játéka mellett én sem tudok szó nélkül elmenni, hiszen tényleg volt egy jó lövése, sőt beadásai is. Ilyen ütemű fejlődés mellett 3-4 év alatt igazán megbízható játékos válik belőle...

Shyr Kahn 2009.02.25. 23:04:58

Szerintem nem voltak elég jók mentálisan a srácok az elején és a végén, Az elején meg voltak ijedve, kb 20 percig. A végén nem erőltették eléggé a helyzeteket (lassú kirúgás, lassú bedobás, mintha jó lenne az 1-0). Trez cseréje hamarabb kellett volna. A visszavágón a kezdőbe akarom látni, mert kurva nagy a motivációja és kis túlzással 5 perc alatt tett annyit, mint Amauri 90 alatt. A védelem a második félidőre feljavult (az első félidő valóban csapnivaló volt). Sissoko élete egyik legrosszabb meccsét játszotta. Camo béna volt. Nedved-ről példát vehetnének a többiek (a végén benn láttam a lövését... nagyon kicsin múlott). Amauri hullámzott a mérkőzés során... voltak szép momentumai, de nagyon csúnyák is. Torino-ban képesek lehetnek a srácok egy gólt akasztani a Chelsea-nek (így én hosszabbítást és esetleg tizi párbajt saccolok), de kettőt már kis eséllyel. A visszavágón az lesz a döntő momentum, hogy Hiddink mennyire tudja majd ezt a Chelsea-t még jobban összekupálni. Ha nagyon, akkor baj lehet, ha nem, akkor sokkal nagyobb az esély a továbbjutásra. Még mindig reménykedem.

Ismeretlen_108746 2009.02.25. 23:10:08

passerby:-)) Én is őszintén meglepődtem azon a jó lövésen, de szerintem csak lecsúszott neki. Amúgy nekem inkább az az ultraszar szöglet ugrik be Marchionni kapcsán, amit erőtlenül, bokamagasságban sikerült produkálnia. Tényleg szánalmas nézni a játékát. Na meg elszomorító, de tényleg... Észre kellene venni végre, hogy a lassan 40 éves, egyre gyengébb Nedveden, s a fél szezonokat kihagyó, formán kívüli Camoranesit kivéve egészen egyszerűen nincsen olyan középpályásunk, aki képes előre játszani. Támadó középpályást nem is merek írni, mert beérném bárkivel, aki képes előre játszani. Giovinco jöhetne szóba, de őt valamiért nem hajlandó játszatni ez a kretén Ranieri. Ez így nem mehet tovább. VENNI KELL VÉGRE LEGALÁBB 2 TÁMADÓ KÖZÉPPÁLYÁST!!! Trezeguet-et miért nem hozta be előbb??? Rejtély... Ne legyen igazam, hiszen 2 hét múlva én is reményekkel telve ülök majd le megnézni a visszavágót, de szerintem semmi esély nincsen, hacsak nem történik csoda.

kunpeti 2009.02.25. 23:16:25

Hát szerbusztok srácok! Őszintén megmondom nem gondoltam a meccs előtt, hogy megverhetjük a Chelsea-t. Viszont egy döntetlenre azért számítottam. Én nem tudom, hogy Ranieri mit csinál. Szerintem ő azt hiszi, hogy csak 4-4-2-vel lehet játszani. Hú de nagyon gyökér felfogása van ennek az embernek...Pedig én szinte mindig mellette érveltem, de ez már sok nekem is...Mindenki nagyon-nagyon rosszul játszott! örülhetünk, hogy ennyivel megúsztuk!!! Nem is tudom mi lesz a visszavágón!Nagyon bízom benne nem így lesz, de szerintem eldőlt a továbbjutás...Bocsánat a pesszimizmusért, de ezt érzem most...Elkeserítő... Amugy az én öcsém volt Landers :) Azért FORZA JUVENTUS MINDÖRÖKKÉ!!!!!!

maradi 2009.02.25. 23:25:35

én sírtam mikor marchionni bejött, de végül nem is volt annyira szar, annyit biztos tett hozzá a játékhoz, mint camoranesi:) amúgy meg idegenben ez nem annyira szar eredmény, otthon meg alázunk, ennyi:D forza juve per sempre!

Ismeretlen_110022 2009.02.25. 23:26:08

Tényszerűen amit ma láttam: -Olyan mint "gördülékeny támadójáték" ismét ki volt törölve a zebra-szótárból -a védelem nem rossz,de nem is jó. Hullámzó teljesítmény a top-on.Bajnokság 5 meccs 1 gól aztán 5 meccs 6 gól (kb) Itt egy megingás is elég volt. -az 5-10 méteres passzok is komoly gondot jelentenek bizonyos játékosoknak -olyan mozzanatokat amiket ma láttam általános iskolában láttam utoljára:két játékos összerúg,két játékos összefejel,mindkét játékos hagyja a másiknak a lasztit,ezáltal egy ellenfél viszi el stb -ismét sérülés... -ranyinak tökéletes ez a 0-1 Ha emlékezetem nem csal legutoljára 1-0,0-0-al estünk ki a BL-ből a Pool ellen. Kísérteties a hasolnóság...

Ismeretlen_116706 2009.02.25. 23:31:02

Marchisio ha nem kezd 13 nap mulva, lekapom Ranieri buksijat! Lattatok, hogy egyik kiiras szerint Tiago futott masodik legtobet nalunk? errol a ma megjelent nb1-es statisztika jut eszembe (asszem Debrecen-Nyireegyhaza most hetvegen), ahol a jatekosok egy kivetelevel tobbet futottak, mint az eb nyertes spanyol garda....

babo410 2009.02.25. 23:38:05

Én pont fordítva látom! Jók voltunk, csak az első 10-15percet csesztük el, estünk-keltünk, meg túl sok teret hagytunk a Chelsea-nek. visszavágon simán nyerhetünk, hiszen a mutatóink jobbak voltak. Többet volt a labda is nállunk, csak a gól nem jött. Kettő gólt simán lőhetünk a Chelseanek, és már csak védekezni kell beállni. Nyerni fogunk két kontragóllal, mint a Real ellen.

Ismeretlen_110636 2009.02.25. 23:40:56

Nah megint itt vagyok. Könyörgöm ne oltsátok le a saját csapatotokat arra ott van pl az edzői stáb. Semmivel sem voltunk jobbak, egy necces góllal ennyi. Molinaro messze földről híres beadásairól már hallottam, így nem volt nehéz levédekezni a beadásokat a jobb oldali védelemmel. Meg az állandóan ideges Ballack-kal + Mikel + A. Cole. Na de h ne legyetek annyira elkeseredve: a visszavágóig még a Wigan-nel meg Man.City-vel nyomjuk + FA Kupa 3 nappal előtte. Nem lepődnék meg ha kissé fásultak lennénk 10-én. Na minden jót azért nem volt rossz meccs no... Jah igen szép jó estét Petikém!!

suci2k 2009.02.25. 23:47:14

Chelsea megengedhette magának, hogy behozzon egy 21 éves fiatal srácot, akinek ez volt az első BL meccse. Nálunk ilyen mikor lesz?

Ismeretlen_117669 2009.02.26. 06:51:17

Elvagyok keseredve hiányzott trez!És amugy 20percig rugdaltuk össze vissza a labdát!A Chelsea meg tutta h mit csinál nem volt jo a védelem! De a visszavágót alig várom! Forza Juve!!

Ismeretlen_102194 2009.02.26. 08:55:11

Aludtam rá egyet,de ezt a ratyi tutyimutyi,bekkelős,szar elképzelés nélküli játékot a bekkeljük ki taktikával én még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én Sissoko és Nedved játékában láttam némi tüzet,de ami nagyon fáj az Alex hitevesztett,kedvetlen hozzáállása!!!A többiektől már lassan megszokom,sajna,de Legrot szinte éreztem hogy képtelen lesz megbírkózni a feladattal,és ez bejött! Marchionnit most bár biztos szúrja Ranieri,akinek az össz edzői "furfangaja" a 80.perc utáni csere,amit egyáltalán nem vagyok képes megérteni!!!Akkor már mit csináljon szegényTrez????Vicc!!!! Ne haragudjatok de most úgy érzem hogy qrva gyorsan kellene egy EDZŐ!és csak utána az égetően szükséges igazolások!Mert ez nem taktika!!! Nem értem hogy a Kicsi,gyors Gio,és előre játékban intenzív Marchisio miért is nem kezedett???? Ezek még egyet is nehéz lesz rúgni,nem hogy kettőt!Nagyon elb@szták a hangulatom!!! Annyira vártuk már a Bl-t és erre ez a játék a válasz?????????Nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_22017 2009.02.26. 09:27:27

Aleee: bocs, csak most vettem észre, hogy két kommented is elbírálásra várt, mert szúrtál bele linkeket, most meg már semmi értelme kirakni.

Victor90 2009.02.26. 09:29:40

Üdv!!NE legyünk ennyire elkeseredettek,hiszen még nem reménytelen a helyzet!!Sajnos az első 15 percbe kerestük önmagunkat,és ezt a Chelsea rutinosan ki is használta sajnos!!Utána annyira nem volt vészes a játékunk,rúghattunk volna a meccs folyamán 1 gólt,de ez sajnos benne is maradt a fiúkba:S!!A visszavágón nem szabad gólt kapnunk,és gólt,gólokat kellene rúgnunk!!!Nincs még lefutva sztem!!!FORZA JUVE

Bobek 2009.02.26. 09:40:06

Egyetértek Vixóctor90-nel, sztem sem kell annyira elkeseredni. Az első 20 percben tény hogy kerestük a labdát és kaptunk is egy gólt, de utána a Chelsea se csinált semmi különöset és veszéklyeset. Tény, hogy nekünk se volt sok épkézláb támadásunk, de azért nem játszottunk alárendelt szerepet. Azt én is remélem, hogy Mrchisio kezd majd 2 hét múlva mert jól játszott. Jobb bekkben meg Grygera kell mert Mellberg ugyan elátta a feladatát de a támadásokat nem nagyon segítette, ez nem az ő szerepköre. Én bízom Nedvedben és remélem Camo felépül és szerintem Alex nem volt kedvetlen csak kénytelen volt mindig visszalépni a labdákért mert nem jutottunk közel a kapuhoz. Én bízom a csapatban! Hajrá Juve!!!

zlt 2009.02.26. 09:51:43

Vizi8: A védelem és a középpálya ugyanolyan rossz. Az ilyen "nincs veszve semmi" szöveget hajtogatóknak: Nálam már eleve veszve van minden, mióta Ranieri itt van. Csapatjáték mint olyan megszűnt létezni. Megy a rúgjuk előre a lasztit játék a bekkelés után. Aztán vagy összejön valami vagy nem. Példát lehetett venni annó a Cagliari-ról. Nem előre vagdosták a labdákat, hanem szépen kipasszolgatták és röhögve átmentek az egész juve védelmen... Évek óta nem láttam ilyen reménytelen, kreativitás nélküli játékot a juveban, mint idén. És ez Ranieri munkájának gyümölcse. Tiago-ra és Marchionni-ra nem mondok semmit. Valaki úgyis isteníteni fogja őket.

Ismeretlen_53881 2009.02.26. 09:53:31

asveed, ezt írod: "Aludtam rá egyet,de ezt a ratyi tutyimutyi,bekkelős,szar elképzelés nélküli játékot a bekkeljük ki taktikával én még nem láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Nem akarlak elkeseríteni, de a visszavágó még rosszabb lesz ;) . Mivel ha kapunk gólt, szinte biztos, hogy kiesünk, ezért az egész csapat be fog állni védekezni, és az esetleges kontrákra számíthatunk majd. Ranieri-ből én nem nézem ki, hogy hazai pályán legázoljon egy Chelsea-t. Pesszimista vagyok, de szerintem úgy 25% esélyünk maradt.

Shyr Kahn 2009.02.26. 10:12:57

Ez igaz. Védekezés várható a visszavágón. Alapból. Szerintem ezzel nincs baj, mert gólt nem szabad kapni, inkább annyiban kell fejlődni, hogy a helyzeteket ki kell használnunk (kontrákat). Tegnap két-három gólt akaszthattak volna a srácok. Nedved, Marchisio, Alex, Trez, Amauri... volt esélyük a gólszerzésre. Trez-nek, Alexnek és Nedvednek elég szép helyzetre futotta. Összességében egy döntetlent igazságosabbnak éreztem volna, de az első 20 perc miatt elment a meccs. Aki meg azt mondja, hogy ne reménykedjünk ("veszve van minden"), az egy kibaszott pesszimista. Az Isten szerelmére: szurkolók vagyunk és 1-0 nem a világ vége. Amíg van remény, addig tessék reménykedni, aztán majd meglátjuk. Minden lehet. 2-0 nekünk. Sima kiesés, Hosszabbításban továbbjutás. Tizikkel kikapás, bár ha valaki olyen okos, hogy előre ássa a csapatot, akkor tegye meg az össze pénzét a Juve ellen a visszavágóra. Sok sikert hozzá!

suci2k 2009.02.26. 11:48:32

Egyet értek. 1-0ás hátrány, ez nem olyan vészes! Lehet, hogy a Chelsea is meg lesz illetődve az első időszakban, és majd mi is betalálunk egy gólt az elején. Szerintem még így is sokkal nagyobb esélyünk van továbbjutni, mint megnyerni a bajnokságot. Hazai pályán, hazai közönség előtt úgy érzem hogy jobban fog mindenki játszani, és az első 20 percet leszámítva a Chelsea se mutatott sok mindent. Optimistán ;)

Ismeretlen_107862 2009.02.26. 14:19:36

Sziasztok! Kommentelésben való debütálásomat a tegnapi esemény késztette: a srácok kedves módon egy CHE-JUV meccsel örvendeztettek meg a szülinapomon. Egy pikantériája van a dolognak: a nemzetközi futballban, és a külföldi bajnokságokban mindkettőnek szurkolok. Ezek a kötődések már vagy 10 évesek, ezért sajnos egyik szemem sír, másik nevet. Nyert a CHE, de szerencsére a JUV nem kapott ki nagyon, teljesen nyíltnak érzem a visszavágót. Őszintén szólva az elmúlt 2-3 viszontagságos év miatt a JUV felé húzott a szívem, de én is csalódtam a meccsben. Azt gondolom, hogy egy ilyen presztízs küzdelem mindenkinek (az edzői stábnak is) motivációt kell hogy adjon, ezért is reménykedem benne, hogy a visszavágón bátrabbak, koncentráltabbak lesznek, és mernek focizni (sajnos én is éreztem -leginkább az elején- a megilletődöttséget, olykor a kedvtelenséget). A blogról annyit, hogy már lassan 3 éve olvasom, nagyon színvonalas forrással szolgál nap mint nap. Üdv még egyszer a szerkesztőknek és blogtársaknak!

olivér 2009.02.26. 14:20:03

a chelsea volt a jobb ehez kétség sincs

re 2009.04.09. 13:38:02

Szerintem a JUVE nagyon jó lesz.Föleg Del Piero.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása