Ranieri: "Elszántan lépünk pályára"

Ranieri a sérültekkel kezdte sajtótájékoztatóját, és legelőször Marchisióról beszélt:

"Marchisio nincs rendben, és nem szeretnénk megkockáztatni, hogy az állapota még rosszabbra forduljon, így ő nem játszik a Catania ellen. Tiago viszont már jól van, elmúlt a láza, kiheverte az influenzát. Szerencsére a Napoli elleni két órás mérkőzés nem hagyott mély nyomot a játékosokon. A hosszútávú hiányzókon kívül egyedül De Ceglie nem játszhat, aki bordasérüléseket szenvedett a Napoli ellen."

Claudio Ranieri

Elképzelhető esetleg egy szerkezeti váltás most, hogy mind a négy támadó egészséges?

"Nem lesz váltás, mivel nincsenek mindannyian csúcsformában. Az a célom, hogy azoknak is lehetőséget adjak, akik eddig kevesebbet játszottak, mert csak így lehet őket formába hozni. Nehéz időszak áll előttünk, és mindenkire szükségünk van. Persze sok mindentől függ, mikor adhatok nekik lehetőséget. Már a Napoli ellen pályára akartam küldeni Camoranesit, ám De Ceglie sérülése miatt minden máshogy alakult."

Trezeguet és Amauri tud egymás mellett játszani?

"Persze. Alig játszottak még együtt, de mindketten nagyon jó támadók, és tudják, hogyan kerüljenek helyzetbe."

Nem túl lassú a Juventus védelme?

"Nem, csak akkor van probléma, ha hiányzik az összhang, és emiatt az elmúlt mérkőzéseken 5 gólt kaptunk. Ha az összhang megvan, miénk a legjobb védelem. Néha a túlzott lelkesedés miatt követünk el hibákat, de edzőként ezekért vállalom a felelősséget. Ez egy fiatal csapat, és teljesen természetes, ha hibázunk, és nehéz időszakokon megyünk keresztül."

Gondolja, hogy a Napoli elleni hosszabbítás nyomokat hagyott a játékosokon?

"Önmagában az, hogy ilyen sok mérkőzést kell lejátszani, fáradtságot, sőt sérüléseket eredményezhet. Egyértelműen rengeteg energiánkat felemésztette a Napoli elleni mérkőzés, és ezt a Catania megpróbálja majd kihasználni. Az viszont nagyon tetszett, hogy a hosszabbításban jól játszottunk, és rengeteget futottunk."

Milyen taktika várható a Catania ellen?

"A Catania szereti váltogatni a taktikát, így mi ehhez alkalmazkodunk majd. Jó csapatuk van, egységesek, és hazai pályán nagyon veszélyesek."

Az Olasz Kupában nem volt nehéz dolga a Juventusnak a Catania ellen.

"Minden mérkőzés más és más. Az Olasz Kupában jól játszottunk, ők is és mi is rengeteg helyzetet alakítottunk ki, azzal a különbséggel, hogy mi gólt is tudtunk szerezni. A 3-0-ás vereséget biztosan nehéz volt megemészteniük, és ezért bosszút akarnak majd állni, de holnap jól fogunk játszani. Elszántan és erősen lépünk pályára, és a győzelemért játszunk majd."

Mi a helyzet Zengával?

"Zenga jó edző. Keményen dolgozik, és ezért megérdemli a sikert."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr834649232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3379) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4151) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása