Trezeguet: "Jó érzéseim vannak"

Trezeguet visszatért, több, mint egy órát játszott, gólt szerzett, amit jogtalanul érvénytelenítettek, értékesített egy büntetőt, és csapatával bejutott az Olasz Kupa elődöntőjébe. Röviden így foglalható össze David Trezeguet szerdai, Napoli elleni mérkőzése. Az Udinese ellen még csak percek jutottak neki, de a Napoli ellen már meghatározó tagja volt a Juventusnak.

David Trezeguet

David Trezeguet a 'La Stampa' mai számában nyilatkozott. A hosszú beszélgetésben a francia támadó felelevenítette az elmúlt négy hónapot, és a szezon hátralévő idejére kitűzött céljait.

"Jól vagyok, a szerdai mérkőzésen jó érzéseim voltak, és ez a legfontosabb dolog. Nagyon örülök, hogy visszatérhettem a csapathoz, és végre játszhattam, mert már nagyon hiányzott."

A négy hónappal ezelőtti műtét már a múlté:

"Az operáció előtt elég sok mindent tanultam Prof. Cerullitól, aztán elvégzett rajtam egy majdnem ugyanolyan műtétet, mint korábban. Minden jól sikerült, és még azelőtt visszatérhettem, mint vártam. A műtétnek köszönhetően hosszabb karrierem lehet."

"Az első hónap nehéz volt, és amikor eleinte még járni sem tudtam, az volt a legrosszabb. Azután elutaztam Arezzóba, majd Firenzébe, és ez sokat segített, met félretehettem a futballal kapcsolatos dolgokat."

"Ezután 20 napig egyedül edzettem, és ez eléggé megviselt mentálisan, ezért különösen jó volt, amikor már a többiekkel együtt dolgozhattam. Világossá tettem magamban, hogy a lehető leghamarabb vissza kell térnem."

A hosszú kihagyás alatt Trezeguet csak kívülről figyelhette a csapatot, így fontos mérkőzéseken nem játszhatott. Most, hogy visszatért, mindent megtesz majd a sikerért.

"Leginkább a Real Madrid elleni mérkőzés hiányzott. Negatív időszakon mentünk keresztül, és nagyon szerettem volna segíteni a csapatnak. És a Santiago Bernabeu Stadionban minden játékos nagyon szívesen játszik. Most viszont már én is harcolhatok a klub kitűzött céljaiért: egyre jobb szeretnék lenni, és végre nyerni valamit. A bajnokságban nehéz dolgunk lesz, de még négy hónap hátra van, és nagyon bízom benne, hogy a sérülésből felépülő játékosok megfelelő segítséget nyújthatnak a klubnak."

Trezeguet szeretné bepótolni a kiesett négy hónapot, és már most nagyratörő terveket dédelget magában:

"Meg szeretném nyerni a Bajnokok Ligáját. Már szerdán, a büntető párbaj után ehhez hasonló érzéseim voltak: sok olyan játékosunk van, akik még sosem játszottak az Olasz Kupa elődöntőjében. Még én is, aki nyugodt típusnak tartom magam, meglepődtem, milyen érzelmek szabadultak fel bennem a győzelem után. És ez hasznos lehet még a későbbiekben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84649228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wiltore 2009.02.06. 18:33:07

Úgy legyen Trezegóóóól, légy olyan mint voltál 4-5 évvel ezelőtt!!!!

Matee 2009.02.06. 18:45:42

a tavalyi teljesítményét is ha hozza az se lenne rossz (20 gól), de félszezon alatt én 8-15 gólt várok tőle BL+kupa+bajnokság

Ismeretlen_108746 2009.02.07. 12:10:00

Nagyon bíztató volt a játéka a Napoli ellen, éhes a sikerre, s játszani akar. Ő nagyon fontos lehet a csapat számára abban, hogy kilábaljon ebből a hullámvölgyből. Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása