Ranieri: "Követjük az álmainkat"

"Az Udinese jó csapat, de most nehéz időszakon mennek keresztül. Kitűnő játékosaik vannak, és a Juventus ellen biztos mindent beleadnak majd. Készen kell állnunk, és a lefújásig harcolnunk, mert nagyon fontos, hogy jó eredményt érjünk el."

Claudio Ranieri

Ranieri nem bízik az ellenfélnél tapasztalható válságban. Az udineiek elmúlt 11 mérkőzésükön mindössze 3 pontot szereztek, de a csapatot még mindig jó játékosok alkotják, így még nehezebb megmagyarázni ezt a pocsék sorozatot.

"Szerintem ők sem tudják megmagyarázni. Vannak olyan évek, amikor minden összejön, máskor pedig semmi sem sikerül. Az Udinese remek munkát végez már évek óta. Új tehetségeket fedeznek fel, és igazi bajnokokat nevelnek belőlük. Úgy tűnik azonban, hogy idén nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnék."

A zsúfolt menetrend miatt elképzelhető, hogy Ranieri holnap új dolgokat próbál majd ki.

"Minden mérkőzés más és más. Ennek megfelelően kell mindegyikhez hozzáállni, és megpróbálni győzelmet szerezni. Versenyben vagyunk, és az idény végéig versenyben szeretnénk maradni, ezért a lehető legmegfelelőbb formációt küldöm pályára."

Az Udinese ellen végre visszatérhet néhány régóta hiányzó játékos, így Ranieri előtt több poszton is változtathat.

"Nem is olyan régen még szükségem lett volna egy védőre, és egy középpályásra, nehéz volt megfelelően összeállítani a csapatot. Most pedig - bár még nem mindenki teljesen egészséges - egyre több játékosom tér vissza, így az én dolgom is könnyebb valamennyire."

Az elmúlt forduló vitái miatt Ranieri beszélt a bírókról is.

"Rengeteg szó esett Gilardino góljáról, aki nem volt lesen, mivel Marchionni sarka előrébb volt néhány centivel. Tényleg úgy gondolják, hogy egy partjelző láthatta ezt 50 méteres távolságból? Ez nevetséges. Jovetić büntetője? Megadható lett volna, akárcsak Nedved esete a Lazio ellen, de akkor senki nem reklamált. Tavaly rengeteg téves döntés történt ellenünk, és először csak az idény második felében ítéltek nekünk büntetőt... Meg kell tanulni kezelni bizonyos dolgokat."

Néhány szó a szerdai fordulóról, és a Catania - Inter mérkőzésről, bár Ranieri nem szívesen beszél más csapatokról.

"Nem foglalkozunk másokkal, most a saját mérkőzésünkre kell koncentrálnunk. Követjük az álmainkat."

És végül néhány szó Amauriról, aki most sem kapott meghívót Dungától a brazil válogatottba.

"Akármit is gondol Dunga, én örülök, hogy Amauri itt van, és a rendelkezésemre áll. Elégedett vagyok a teljesítményével. A csatárok remek pillanatokat élnek át, amikor lövik a gólokat, de a pokolban érzik magukat, amikor nem sikerül. Amauri mindig a maximumot nyújtja, kiveszi a részét a játékból, és a társai rendelkezésére áll. Ezek miatt igazoltuk le tavaly."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr124649189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3387) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9921) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4161) mercato (4144) nyilatkozat (7443) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása