Diego, a pénzéhes

A brazil játékmester már régóta a Juventus célkeresztjében van. A Juventinók többsége minél előbb zebracsíkos mezben szeretné látni őt, ám ez a megelőlegezett szívélyes fogadtatás, akár a visszájára is fordulhat a következő információ hallatán.

Diego

Diego így nyilatkozott a 'Globoesporte.com'-nak:

"A Juventus egy nagy klub, jó választás lehetne számomra. Az a tény, hogy brazilok is legyenek egy csapatban, fontos nekem, hiszen az megkönnyítheti a beilleszkedésemet."

Könnyen lehet, hogy a Bianconerinek farkasszemet kell majd néznie a pályán kívül is a két milánói gárdával, mert a hírek szerint ők is igényt tartanának a játékos szolgálataira.

"Jó néhány élcsapat érdeklődik utánam. Azonban a legfontosabb, amit figyelembe fogok venni a döntésem meghozatalakor, az az lesz, hogy ki mennyit hajlandó majd fizetni nekem."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr994649128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sebi7 2009.01.09. 20:44:41

bassza meg! nem kell ekünk.. a pénzért játszik és nem a JUVENTUSÉRT ez olya interbe való:S nagyot esetta szememben:((

SpaNgyor 2009.01.09. 21:43:47

Ez igy van.Ijen egyeniség ne jöjjön ide.Bár nekünk semmi közünk ezekhez a dolgokhoz....

Ismeretlen_102246 2009.01.09. 21:44:50

Egy valami túlzás nélkül állítható: Ha valaki ezt így kimondja az a bölcsesség híján van (feltéve, ha ez a kijelentés portugál, vagy akármilyen nyelven valóban megszületett egyáltalán). Tudjuk, hogy a legtöbb játékosnak a pénz sokat jelent, DE ezt nem kell kimondani. Akaratlanul is felmerül: aki kimondja az talán tényleg pénzéhesebb a többieknél. Ezek után én is azt mondom, hogy menjen Isten hírével valami számító klubba, ahol légiósként ellehet a millióival.

maradi 2009.01.10. 00:14:08

gondolom az idegenlégiósok többsége így gondolja, de azért annyi esze lehetne, hogy nem mondja ki ilyen nyíltan...

Smotty 2009.01.10. 03:21:15

legalább őszinte... :DDD komolyra fordítva a szót, ne áltassuk magunkat, ilyen a profi futball, szerintem... :(

Ismeretlen_110022 2009.01.10. 06:02:21

Eddig se volt szimpi...

buub 2009.01.10. 08:36:33

Hát ez szánalom. Kétlem, hogy mondott volna valaha is ilyesmit, vagy csúnya elferdítése ez a valóságnak, eddig nem iylen nyilatkozatokat tett, szerintem ezt nem ő mondta. Mind1 ígyis-úgyis kell. :) sebi: Diego miért játszana a Juventusért?? Ezt nem értem jelenleg semmi köze hozzánk, játszik ő a Werderért.

sebi7 2009.01.10. 09:05:59

buub úgy értettem h ha leigazoljuk akkor is a pénze után fut.. nem úgy mint pl ALEX aki fizetés csökkentés ellenére is maradt és szívvel lélekkel játszik...

Unimuck 2009.01.10. 09:18:20

Azért ne gondoljátok, h szerelemből fog idejönni, ha jön! Meg miért nem él hal, már most a Juventusért?!... Amúgy szerintem se mondott ilyet. Ez goal.com-os "hír". egyszerűen arról lehet szó, hogy a számára legjobb ajánlatot fogja kiválasztani, ami nem biztos, h egyenesanyányosságba van a fizetéssel.

Matee 2009.01.10. 10:22:57

sebi, miért játsszon ingyen? neki nem jelent többet egy Juventus mint egy Milan és oda megy ahol többet adnak, ez logikus... ugyanúgy tiszteli mind2 klubbot, de ő profi futballista. Nem lehet mindenkinek a Juve a kedvence és a pénz beszél a fociban is. A Juventusért játszana ugyanolyan erőbedobással hiszen ezért kapja a pénzt, de mondjuk én se bánom ha nem jön...

DelPiero86 2009.01.10. 11:02:13

Ha kicsit belegondoltok..eddig olyanokat igazoltunk többségében,akik juventusban akartak játszani/juve mellett határozták el magukat...és ezért van nagy csapatunk,mert olyanok jöttek,és olyan játékosaink vannak,akik talán érzelmi alapon döntöttek a klub mellett,nem a pénz miatt..és ez tesz minket nagy csapattá..ottvan a milna..lassan brazil válogatott..és szarrá vertük őket..az intert meg utolérjük :)ennyi nem mondom h nem jönne jól diego,de sztem giovi is idővel megteszi a helyén...Nedved utodjaként!FORZA GRANDE JUVE!

Matee 2009.01.10. 11:07:16

DelPiero86 kire gondolsz ilyenkor? Sissokora? aki 2 éve nyáron azt mondta hogy a Liverpool nagyobb klub mint a Juve, aztán mivel nem fért be a Poolba jött ide, vagy Amaurira? aki ha a Milan BL helyen van akkor valószinü oda igazolt volna, mert 1 millióval többet kapott volna szezononként. Amúgy mind2 játékost nagyon szeretem... de azért ezt nem mondtam volna... egy profi futballistát nem irányíthatnak az érzelmei a pályán, mindenhol azért fizetik hogy mindent beleadjon, szivét lelkét kitegye a pályán...

Ismeretlen_113227 2009.01.10. 11:09:19

Unimucknak iagaza van,amúgy szinte minden focista a számára a legjobb ajánlatot fogadja el,de egy idő után már nem,mert van klub hűség is... Veszteni valója nincs a Juvenak,ha meg veszi Diegot, jó vétel lenne szerintem,csak az ára ne menjen feljebb:) Nem szabad azonnal leírni ha ilyen cikket ferdítenek róla,persze valamennyire van valóság alapja is, de várjuk ki a végét.

Bodo 2009.01.10. 11:10:26

Én goal.com-on azt olvastam angolul, hogy a számára legjobb ajánlatot fogja elfogadni, ott szó sem volt arról, hogy odajön ahol a legtöbbet kapja.

juvem 2009.01.10. 11:23:37

Már nem is kell mert nem a juvéért hanem a pénzért játstzik XDXD JESSSSZUS:D egy Brémai valszeg átjönne ingyen:D Del Piero, Buffon is a Juvéért játszik de meg is fizetik őket néhány játékosnál vagyis soknál ahol fizetnek ott játszik aklubért basszus ebben mi a meglepő???? nem is biztos h igaz a hír... MOMO meg asszonta jobb a Pool mint a JUve és mégis eljött és most úgy küzd mint a sz*r!!!

mmartin91 2009.01.10. 11:53:36

Hát ez vicc!!!Azért ne vegyük meg Diego-t mert a pénzért játszik nem pedig a Juventusért???Hát a többiek miért játszanak? Matee-nak teljesen igaza van a Sissoko-s ill. Amauri-s dologban. Momo is azért jött át mert a Poolban csak pados volt, nem pedig azért mert a Juventus számára a világ legnagyszerűbb csapata. Azért jött h játszon és ez be is jött neki mivel itt mindenki tiszteli, becsüli. Egyébként én is biztos vok abban h Amauri a Milanba ment volna ha BL-t érő helyen végeznek dehát jelenleg itt van és a Juventusért küzd, de nem azért van itt mert a Juve a kedvenc csapata, hanem mert nagy klub vagyunk és a Milan mellett csak mi érdeklődtünk utána, viszont mi BL-es helyen végeztünk. Ennyi, ő ezért jött ide. Még egy jó példa Poulsen. Ő is eljött a nagy pénzért a Juventusba, nem foglalkozott azzal h őt ebben az országban gyűlölik, többet ért számára a 3 milliós évi fizetés szinte a semmiért. Persze, hülye lett volna ha nem jön el, nyilvánvaló h a pénz mozgatta őt is. Minden focista pénzből él, szóval Diego kijelentése ellenére is óriási szüksége van rá a Juventusnak.

babo410 2009.01.10. 11:55:01

Matee igazad van, Amauri is a pénzt nézte, de azóta bizonyította, hogy nem a pénz számít neki, alázattal játszik a Juvéban. Én így látom. Diego meg meglepett, ha tényleg ezt mondta. Én nem ilyennek ismertem meg, a Werderben is látszott rajta, hogy a csapatért játszik, nem a pénzéért. Jó nyilván azért is, de elsősorban nem azért. Látszott rajta, hogy örömmel játszik. Aki a pénzért focizik és nem a csapatáért azon nagyon meglátszik szerintem. Ott van Beckham. Ő is elment amerikába fcizni! Aki szereti a focit, és a foci öröméért játszik az nem amerikába megy. Vagy Van der Vaart. Mikor mi akartuk, akkor mi voltunk a nagy sztár klub, most, hogy a Real megvette, már ő a világ legjobbja, meg mindig is ott akart játszani, meg máshová nem is ment volna. Ha mi vettük volna meg akkor rólunk mondta volna. Menjen a francba. Hantelaar legalább nem mondott rólunk semmit, mikor velünk hozták szóba. Ő azt nyilatkozta, hogy olaszba nem szeretne menni. Huntelaart ezért is szeretem annyira. Már az Ajaxban is látszott rajta, hogy nem (csak) a pénzért játszik. A Real ezért szar csapat. Nyáron, mikor le akarták igazolni C. ronaldot, akkor nyilatkoztak olyat a játékosok, hogy ne menjen, mert túl sokat fog keresni. Jó nem ilyen nyiltan mondták ki, de ez volt az értelme. Nálunk meg csak olyan focistáknak kéne játszani, akik elsősorban a fociért lépnek pályára. És ne azért jöjjenek, mert a Realnak, a Milannak, Internek, stb. nem kellenek, vagy mi adunk nekik a legtöbbet. Ilyenek ne ide jöjjenek. Amaurival is így voltam, pedig ő nagy kedvencem. Palermo meccseit is miatta néztem.

juvem 2009.01.10. 12:21:19

egy nagyon egyszerű példát felhotzok 1-2 embernek aki nem érti:D szal te szereted a Sony-t dolgozhatnál a gyárban havi 200ért de a samsung felajánlja h 300at ad te hova mennél??? sonyba mert szereted?

Matee 2009.01.10. 12:54:11

rossz példa, mert Diegoról nem tudom hogy szereti a Juvét... szóval ő csak annyit elismer hogy nagy klub de ugyanígy érez a többi élklubról is... babo ezt megint nem értem.... aki jól játszik az nem a pénzért játszik? most nem azért de ez hülyeség. Jól játszik mert jól tud és a jó játékát fizetik meg rendesen és mivel egyik klub sem, sem a Juve, sem a Milan a szive csücske vagyis nem tudjuk, szóval evidens hogy oda megy ahol több pénzt adnak és ott ugyanúgy minden tudását beleadja a játékba mint egy profi futballista. Azt hívom én inkább pénzéhességnek amikor odaigazol, nagy éves fizetéssel egy játékos 1 klubhoz és nem hajlandó elmenni, inkább ül a padon vagy lelátón és felveszi a nagy fizetést minthogy máshol játszon kisebb fizetésért, vannak ilyenek is nem kevesen... a 3. kategória a klubhűságet tartó játékosok, akik tisztelik a szurkolókat és az érzéseiket és 1 klubnál szeretnének szimbólummá válni mint Del Piero aki már annyira kötődött a Juvéhoz hogy esze ágába se volt váltani. Akkor van a 4. kategória, mondjuk ha egyáltalán ez az?! most csak Zlatan példáját hozom. Őt a pénz és a saját egyéni sikerei érdeklik és leszarja a szurkolókat és ha ez az Interbe való igazolással jön össze akkor oda igazol. Rengeteg pénzt is keres, szóval a pénzéhes játékosok közé tartozik, de meg is dolgozik érte, nagy játékos de 1 szenny ember a szememben már. Kicsit hosszúra nyúlt de a lényeget le lehetett szűrni sztem...

juvem 2009.01.10. 13:26:48

de én most nem úgy beszéltem Diegoról !!!! félreértettél akkor! nem diego volt a szempont ebben a példában hanem a pénz vagy és a klubok

Ismeretlen_108746 2009.01.10. 14:45:03

Ez valóban egy goal.com-os hír, s már ott is nagy viharokat kavart... Nagy kérdés, hogy valóban ezt nyilatkozta-e, mert ha a valóságban mondjuk azt mondta, hogy a "legjobb" ajánlatot fogadja el, az baromira nem azt jelenti, hogy oda megy, ahol több pénzt kap. Egy légióstól amúgy nevetséges volna azt várni, hogy már akkor is a Juventusért dobogjon a szíve, amikor még oda sem igazolt. Nem vagyok benne biztos, hogy pl. Nedved már a cseh bajnokságban is a Juvéról álmodott-e, s ennek semmi jelentősége. Igazoljon ide, s ha utána mondjuk úgy viselkedik, mint Féreg-Ibrahimovic, akkor lehet szapulni.

babo410 2009.01.10. 14:57:42

Én nem arról beszéltem, hogy ha vki jól játszik, az nem a pénzért játszik. Én csak azt mondtam, hogy Amauri is pl. Mióta itt van nekem bizonyította, hogy nem a pénz a legfontosabb neki. Meg kell nézni a nyilatkozatait. Amauri nyerni jött. Habár eleinte leheat, hogy ő is a pénzért jött, mint ahogy Diego is azért jönne. De ha a Juvéban játszol, akkor meg kell tanulnod alázattal lenni a klub iránt, mert nem leszel hosszú életű a csapatban. Csak meg kell nézni a kezdő 11-et. Milyen szívvel játszik mindeki. Sokan nem értették (köztük én se) miért kezdő állandóan Molinaro. Aztán láttam mien szívvel játszik, és rájöttem, hogy talán ezért kezdő mindig. És mostanra már egész ügyes lett. Még van hová fejlődnie, de egész jó.

Aleee · http://www.retek.hu 2009.01.10. 18:01:22

Sajnos a cikk igaz ezt Diego mondta, amúgy én már több nyilatkozatán felháborodtam, meg azon is, hogy úgy hagyta ott az olimpia idején a brémát, hogy nem kapott engedélyt a klubtól, valami pénzbüntetést is kiszabtak neki, szóval ő koránt sem az a szívemet beleadom focista, sőt, lehet, hogy Brazil, de jelenleg a posztján sokkal több tehetségesebb játékos van, még a brazil válogatotton belül is. Matee: Te meg minden fórumon szítod a tüzet?

Matee 2009.01.10. 18:24:56

mit szítottam? leírtam a véleményemet és senkit se sértegettem, akkor meg mire mondod hogy szítom a tüzet?

Ismeretlen_102246 2009.01.10. 20:17:05

Feltételezve, hogy igaz a nyilatkozat. Nem azzal van baj, ha a pénzért játszik, hiszen minden játékos a pénzért IS játszik, de nem kell ezt kimondania, mert 1. így pénzéhesebbnek tűnik még a naívabb szurkolóknál is (azokra gondolok, akik úgy gondolják csak szeretetből igazol el valaki valahová) 2. ezért a szurkolók többsége az első x időben megkeserítik az életét, hiszen sokaknak unszimpatikussá válik a pali. 3. Ha valaki ezt kimondja az lehet valóban pénzéhesebb is és hajlamos elkényelmesedni miután megkapja az álomfizetését. 4. Bár vannak játékosok akik fényesre nyalták a Juve seggét mielőtt ide jöttek, de valóban úgy tűnt/tűnik, hogy ezt komolyan gondolták és otthon érezik magukat a körülmények ellenére is (elsősorban Iaquinta-ra gondolok). Ha elhozzuk remélem kiteszi a szívét-lelkét a csapatért és ugye portugál nyelven beszélőt is találni fog majd, hiszen Amauri, Tiago, Andrade triónak is ez az anyanyelve. Ez a mondat egyébként gyanús számomra:" Az a tény, hogy brazilok is legyenek egy csapatban, fontos nekem, hiszen az megkönnyítheti a beilleszkedésemet." Ezek alapján inkább a Milan-ban a helye, mert ugye a pénz és ez tűnik számára elsődlegesnek. David Silva-nak jobban örülnék, bár kétségeim nincsenek afelől, hogy Ő is a pénzt és a spanyolok jelenlétét (egyelőre Iago) szeretné (mellette csak akkor szólnék egyértelműen, ha nem lenne akkora Ökör, hogy ilyet nyilatkozzon).

buub 2009.01.10. 20:39:52

Alee, már bocs, de ez hatalmas hülyeség amit írtál. Épp azért kellene még jobban tisztelni, mert a klubja tiltására is elment az olimpiára a brazil válogatottal, mert fontosnak tartja. ja és a Werder nem tilthatta meg, hogy elmenjen, mivel a korhatáron belül volt, és innentől kezdve semmi beleszólása nincs a Werdernek. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása