Nedved: "Nagyon koncentrálnunk kell a BATE ellen"

Claudio Ranieri mellett Pavel Nedved volt a mérkőzés előtti sajtótájékoztató főszereplője. Ranieritől először azt kérdezték, elképzelhető-e, hogy a cseh játékos holnap Claudio Marchisio mellett belső középpályást játszik, mivel Mohamed Sissoko eltiltott, Cristiano Zanetti pedig éppen csak most épült fel.

Pavel Nedved

"Számunkra nagyon fontos, hogy Pavel tudja, hogyan tegye a legtöbbet a csapatért. Akkor is a legtöbbet nyújtja, amikor saját posztján lép pályára, de akkor is, amikor belső középpályásként kell bizonyítania." - mondta Ranieri.

Nedvedet, aki a tréner mellett foglalt helyet, ezután arról faggatták, hogy a belső középpályás poszt megnyújthatja-e karrierjét.

"Véleményem szerint mindenhol nagyon sokat kell futni, szóval nem értem, hogy belső középpályásként miért nyúlna hosszabbra a pályafutásom. Számomra az a legfontosabb, hogy a csapatot segítsem, és ott játsszam, ahol Ranieri kéri."

Nedved egyelőre nem gondol a Milanra, csak a BATE Boriszov elleni összecsapásra koncentrál.

"A Bajnokok Ligájában csak kellő összpontosítással lehet játszani, máskülönben hülyét csinálhatsz magadból."

A BL-ben egyszerűbb elérni a célokat, mint a bajnokságban?

"Bárcsak így lenne! Egyik sem könnyű. Elég egyszer rosszul játszani, és már ki is estél. A döntőig szeretnénk menetelni, szóval nem hibázhatunk."

Egy nagyon nehéz csoportból sikerült továbbjutni, és a BATE ellen az első helyért játszhat a Juventus.

"Mivel nehéz csoportba kerültünk, így jobban koncentráltunk, és ez erősebbé tett bennünket. Kívül is, belül is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr644649029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása