Del Piero: "A Juve-Real nagyon fontos számomra"

"Szombaton nem azt kaptuk, amit vártunk, de nem azért, mert meg sem próbáltuk elérni. Nagyon keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben, de még mindig túl kell jutnunk néhány problémán. Jó lenne, ha azonnal jönnének az eredmények, de ezekhez a dolgokhoz időre van szükség, folytatnunk kell a munkát."

Így kezdte Alessandro Del Piero sajtótájékoztatóját, majd rátért a Real Madrid elleni, nagyon várt összecsapásra.

"Ez a Mérkőzés. Nagy M-mel. Az emberek az ilyen meccsekért akarnak futballisták lenni. Most nem számít, hogy problémáink vannak, minden játékos az ilyen mérkőzésekről álmodik. Ez a találkozó egyszeri és megismételhetetlen."

Alessandro Del Piero

Az újságírók azt kérték Del Pierotól, hogy beszéljen még a csapat jelenlegi helyzetéről.

"Ez mindenképp egy kényes időszak, néhány kemény akadály áll előttünk. A Real Madrid legyőzése óriási lendületet, és önbizalmat adhatna nekünk, de számításba kell venni azt is, hogy ellenfelünk sokkal jobban teljesít mostanában, mint mi, és nálunk rengeteg a sérült is."

Az egyik újságíró megkérdezte Alextől, hogy a mérkőzés pontot tehet-e valaki karrierjének végére a klubnál. Del Piero így felelt:

"Az összecsapás mindenkire hatással lesz. A klubra, a trénerre, a játékosokra, és a szurkolókra is. Mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk. Ismétlem: egy győzelem hatalmas lendületet adna nekünk."

A szurkolókkal kapcsolatban Alex nem kételkedik:

"Biztos, hogy a szurkolók nagyon támogatnak majd minket, mert tudják, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy túljussunk ezen a kényes időszakon."

És végül, egy személyes megjegyzés a csapatkapitánytól:

"Tudják mennyire hiányzott a Bajnokok Ligája az elmúlt két évben? Nagyon. Még akkor is, amikor a nyilvánosság előtt azt nyilatkoztam, hogy nem nézem a BL mérkőzéseket. Nagyon hiányzott, de nemcsak nekem, hanem a Juventusnak is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr954648883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2008.10.21. 23:01:47

ALEX nem beszél levegőbe!! Micsoda gól te jó ég! Del Piero!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása