Ranieri: "A legjobbak akarunk lenni"

Claudio Ranieri hivatalosan is megkezdi második szezonját a Juventus élén. Ugyanolyan lelkes, mint tavaly, és alig várja, hogy a legjobbat adja. Ahogyan tavaly.

Onnan kell folytatni, ahol a csapat abbahagyta. A meghatározó emberek a csapattal maradtak, és jött néhány fontos játékos. A 2008/09-es idény csapata már majdnem összeállt, bár néhány poszt még megerősítésre szorul. Ezt a szurkolók legnagyobb örömére Jean-Claude Blanc is megerősítette.

Ranieri a következőket mondta a sajtó képviselőinek:

Jean-Claude Blanc és Claudio Ranieri

Pillantás a múltra: "Tavaly lefektettük az alapokat, és nagyszerű bajnokságot játszottunk. Most azonban meg kell próbálnunk még többet nyújtani."

Claudio Ranieri vagyok, örülök a találkozásnak: "Nagyon mélyről indultunk el tavaly. A srácok most már ismernek, és én is ismerem őket. Az ismerkedési periódus végre a múlté. Most már csak az új igazolásokat kell felpörgetnünk."

Az új igazolások: "Azok, akik már megérkeztek, és akik érkezni fognak, mindannyian nagyszerű emberek, játékosok, és mindannyian a végsőkig fognak harcolni."

Július közepétől teljes lesz a keret: "A felkészülés első szakaszában néhányan még szabadságon lesznek. Mire visszatérnek, remélem, már az új igazolások is megérkeznek, és a keret teljes lesz."

Kik lesznek az új érkezők?: "Több, mint két középpályást is figyelünk. Végül azt fogjuk választani, aki hasznosabb lesz a csapat egésze számára."

Egyre elégedettebben: "Eddig az volt a legfontosabb, hogy a keret összeszokjon, és egyre jobb legyen. Ezt teljesítettük. Éppen ezért vagyok nagyon elégedett a klub eddigi munkájával."

A visszatérők: "Azért döntöttünk úgy, hogy visszahozzuk De Ceglie-t, Marchisiót és Giovincót, mert nagyon jól teljesítettek első Serie A-s idényükben. Úgy érezzük, tovább tudják erősíteni a csapatot."

Giovinco, a jövő sztárja: "Egy csapatom van, szóval nem azt nézem, ki hány éves, vagy mennyit keres. A foci az, amit napról napra a pályán mutatsz. Giovinco tehetséges; képes cselezni, átmenni a védelmeken, és gólt lőni. Továbra is így kell folytatnia, de közben nyugodtnak kell maradnia úgy, hogy közben örömét leli az egészben."

A legjobbnak lenni: "Akárki is csatlakozik még hozzánk, ambíciózusnak kell lennie. Én tavaly is optimista voltam, idén pedig még inkább. Minden területen a legmagasabbra akarunk törni."

A BL selejtezői: "A Bajnokok Ligája nagyon fontos számunkra, ezért mindenképp túl kell jutnunk a selejtezőkön. Még mindig nem tudjuk, ki ellen játszunk majd; néhány csapat nehezebb ellenfél, mint a többi. Az a legfontosabb, hogy jól menjen az edzés, így a selejtezőkre megfelelő erőállapotba kerülünk."

A bajnokság: "A Serie A nehéz lesz, mint mindig. Szerintem az AC Milan a legesélyesebb. A Fiorentina, és a többiek, akik bejutottak az UEFA Kupába, biztosan tovább javulnak."

A szurkolók szerepe: "Nagyon sokat segítettek tavaly, egész idényben támogattak minket. Azt várom, hogy idén is így tesznek. Amikor az átigazolási piacon dolgozunk, azt is számításba veszzük, hogy ők mit gondolnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184642341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pinszi44 2008.07.06. 12:25:21

Ngyon jól hangzik igazolást olvasátok még jöniekel minimum2 játékosnak

babo410 2008.07.06. 21:16:35

Ez mind szép és jó, de ha az edző hülye taktikai húzásai miatt nem tud úgy játszani a csapat ahogy az elvárható lenne, akkor mindegy ki jön. Remélem idén nem a béna ívelgetős hülyeséggel fog Ranieri kiállni, mert akkor mindegy ki jön, nem nyerünk semmit. Remélem idén megtáltosodik Ranieri, mert az eddigi teljesítménye nagy nulla volt. A 3. hely nem az ő érdeme volt, ezt mindenki beláthatja. Remélem idén több telik ki belőle. Én bízom benne, és a vezetőségben is, de leginkább a játékosokban. Remélem az idei feledhetetlen szezon lesz!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása