Veloso érkezhet a középpályára

Portugál sajtóértesülések szerint a Juventus továbbra is meg akarja szerezni a Sporting Lisszabon középpályását, Miguel Velosót, de most már Tiagót is belevonná az üzletbe. A 22 éves védekező középpályást már hónapok óta figyeli a Milan, de úgy tűnik, mégis a Juventus igazolhatja le.

Miguel Veloso

A hírek szerint megfelelő ajánlat esetén a Sporting hajlandó elengedni a játékost, és a Juventus is elég elszánt, hogy lezárja végre a középpálya kérdését.

Az 'A Bola' úgy tudja, hogy a Bianconeri 15 millió eurót, plusz Tiago Mendes játékjogát ajánlaná fel a Sportingnak. A várakozások szerint a portugál együttes egy ilyen ajánlatot nem utasít majd vissza, ráadásul Tiagót pocsék szezonja ellenére még mindig értékes játékosnak tartják hazájában.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr334642321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blake11 2008.06.30. 16:47:25

hát nem kevés de thiagonál sokkalta jobb már most és visszahozná az árát

asveed 2008.06.30. 17:40:22

Szegény Tiago,most már komolyan sajnálom,ahány üzletbe összeglefaragás címén bevonták,már-már megalázó!Azért ennyire tényleg nem rossz ő,csak nálunk nem megy neki.

norbisillo 2008.06.30. 17:57:44

ha már sporting akkor inkább moutinho.

csufi 2008.06.30. 18:02:14

Mi lesz az európabajnok Xabi Alonsoval szerintem ő nagyobb játékos.

mmartin91 2008.06.30. 19:39:28

Én még soha nem láttam jáccani Miguel Veloso-t de vmi azt súgja nekem h ez a Veloso-Moutinho-Meireles hármas egy igazán túlsztárolt emberekből áll.Ugyebár ők a "nagy" és tehetséges portugál középpályások akik természetesen a portugál bajnokságban,a saját közegükben kiváló teljesítményre képesek de sztem ez a Veloso gyerek nálunk nem sokat csinálna.Most tehát érte adnánk 15 misit meg ezt a szerencsétlen Tiago-t.Ez így természetesen sokkal több mintha kifizetnénk Alonsoért a 20 misit.Dehát a vezetőség naon okos és úgy gondolják h így csak a pénzt adnák ki mert Tiago odaadása nem kerülne semmibe.Most pl.én azt viccnek tartom h Velosoért 30 mio.€-t kér a Sporting pedig ez az ember gyakorlatilag semmi maradandót nem alkotott még.Igazából én ezt az igazolást ennyiért nevetségesnek tartanám...ő kell a vezetőségnek 25-27 millióért(ebbe benne van Tiago ára) de a friss EB győztes Xabi Alonso nem kell 20-ért.Ezen csak röhögni lehet,én is röhögök csak az a baj h kínomban...

Vittorio24 2008.06.30. 19:50:36

Sajna az a nagy helyzet,hogy ez a csabi alonso se a Pool-ba nem volt kezdő,se a spanyol válogatottba nem evett meg sok sók kapott 5-10perceket szóval teljes mértékben epizódista volt és ha olyan nagy játékos lenne mint amenyien annak tartják azt akkor kezdő lett volt és hozzátartozik a spanyol válogatott leggyengébb emberét egy bizonyos marcos senna-t nem bírt kiszórítani a kezdőből pedig az az ember harapja a ladbát. Nem tudom valójában ez a Veloso gyerek mit tud de ha jó és a jövő Juventusát építik inkább egy 22éves Veloso jöjjön mint 28-30éves tucatjátékosok. Forza Juve!

mmartin91 2008.06.30. 20:00:42

Xabi Alonso természetesen kezdő volt a Liverpoolban de ősszel sérülést szenvedett és vmikor télen jött vissza.Ő miatta alakította át a csapat szerkezetét Benítez h 5 középpályással tudjon jáccani,így lett Kuyt-Mascherano-Gerrard-Alonso-Babel 5-ös,elöl Torresszel.A spanyol válogatottban azért nem lehetett kezdő mert 1 db vkp-val jáccottak és az a színspanyol Marcos Senna volt mivel ő kimondottan védekező középpályás mint Sissoko,Essien,Diarra,stb.Xabi Alonso nem vkp,ő inkább ún.középső középpályás aki támad és védekezik is.Tehát nem a Senna,Sissoko kategóriában van de nem is a Lampard,Diego,VdV-ba hanem a két kategória között.Ezért lenne számunkra naon jó hisz Zanetti stílusú játékos csak sokkal magasabb szinten.És nem hinném h attól h ez a Veloso 22 éves még jobban járnánk vele ennyiért mint a 26 éves Alonsoval.Simán el tudnám képzelni h kb.azon a szinten jáccana mint nálunk Tiago.Aztán persze lehet h majd elviszi Wenger és a világ egyik legjobb középpályását faragja belőle de én most inkább az előbbi variációt tartanám valószínűbbnek a kettő közül...

Vittorio24 2008.06.30. 21:20:10

Én arra tudok támaszkodni amit saját fülemmel halok és a csabi alonso-t mindenhol védekezőközéppályásnak tartják számon,és a Senna is az,engem nem érdekel hogy ez ennyit támad a másik meg annyit ugyanaz a posztjuk és kész ezen nincs mit tovább tárgyalni. Ez a gyenge Senna kiszorította a válogatott kezdőjéből egy olyan senna akiről két éve még azt se tudták a legnyagyobb fanatikusok se,hogy létezik. Na a lényeg annyi amit már egyszer leírtam így most sajna ismétlem magam az alonso ügybe hogy az már egy brazil szappanopera meg a srác már többször elmondta hogy így meg úgy szeretne a juve játékosa lenni és mégse fog történi semmi előrelépés az ügybe,hagyni kell a picsába kit érdeket ha nem jön,találunk jó középpályásokat. Engem a szar flamini se hatot meghogy nem jött ide,aki a szájából segget csinált.Szóval felejtsük már el ezt a csabit. Én változatlanul azon a véleményen vagyok,hogy fiatalok jöjjenek akik re hosszú távon lehet számítani szóval akár Veloso de Cigarini is jöhetne. Forza Juve!

Shyr Kahn 2008.06.30. 23:57:37

A vkp és középső középpályás között van "némi" különbség. NEm hinném, hogy Zanetti és Sissoko ugyanazt a feladatot látja el pl. Csabi a védekezés mellett nagyon jó a támadások építésénél. Nem sok olyan játékost láttam még, akinek ilyen hihetetlenül jók a passzai, mint neki. A spanyol válogatottban Xavi helyett simán befért volna szerintem... persze egy EB győzelem után ezzel senki sem foglalkozik. A görögök ellen fantasztikusan játszott és a Poolban is hihetetlen dolgokat művelt. Egy igen jól passzoló játékos pedig elkél középre, mert pl. Trez mostanság nem igen kapott értékelhető passzokat, a nélkül pedig nem sok mindent tud csinálni elől...

Edgár 2008.07.01. 14:36:15

sztem Zanetti stabil kezdő lesz a következő idényben is. nagyon jó szezonja volt és hiába nem olyan nagy sztár, de biztos pont. Annak ellenére örülnék ha jönne még valaki.

Vittorio24 2008.07.01. 17:04:40

Az teljes mértékben kizárt,hogy egy csabi alonso befért volna XAVI helyett az a nagy helyzet hogy a Barca klasszisa lett az Eb legjobb játékosa úgyhogy csabit ne nagyon említsétek még csak egy napon se Xavival. Ja és csabi alonso posztja védekező középpályás mindenhol úgy jegyzik és nem támadó középpályás. Nálunk Sissoko és Zanetti is ugyanazt játsza védekeznek és szerzik a labdákat magyarul szűrnek a középppályán azzal a külömbséggel hogy Zanetti azért igen jól passzol és idén is sok-sok olyan gólpaszt adott hogy tátva maradt a szám,én Zanettit simán kivittem volna az Eb-re,a kerettagságot tutira megérdemelte. A következő szezonba is kezdő lesz Zanetti mert nagyon jól játszott az elmúlt szezonba és megérdemli. Forza Juve!!!

mmartin91 2008.07.01. 19:50:18

Cristiano Zanetti 1000% h a következő szezonban nem lesz kezdő mivel az ő helyére nézünk középpályást!!!Akár Alonso,akár Aquilani,akár Veloso jönne az Zanetti helyére jön a kezdőcsapatba.Xabi Alonso nem védekező középpályás és nem is támadó,mondjuk nem tom minek mondod kihangsúlyozva h Xabi nem támadó amikor azt a világon senki sem mondta h az.De nem is védekező mivel nem azt jácca mint Sissoko,Senna,Essien,Diarra és nem is támadó mivel nem azt jácca amit VdV,Diego,Lampard,Ballack,Deco.Ő a kettő között van és ugyanazt jácca amit Zanetti vagyis h szűr és kiválóan passzol és segíti a támadásokat.Szerencsétlen Sissoko nem tudná úgy segíteni mint Alonso mivel hosszan sajnos elég gyatrán passzol viszont ő kimondottan védekező középpályás.Nem véletlen h az a szerencsétlen Aragonés Sennát jáccatta a védelem előtt mivel neki az a posztja de Xabi Alonsoé nem az.Ha lehet olyat mondani h kimondott,tipikus középső középpályás akkor az Xabi Alonso mivel nem védekező de nem is támadó középpályás hanem mind2 egyben de elsősorban valóban nem támadó de azt sem lehet rá mondani h vkp. Zanetti egyébként kiválóan teljesített az elmúlt szezonban de egyértelmű h az új kp.(rem Xabi) az ő helyére jön a kezdőcsapatba.Ettől függetlenül sokat fog jáccani mivel ha Momo vagy az új kp.közül kiesik akkor ő áll be majd elsősorban,gondolom én mert Marchisionak még sokat kell tanulnia.

Vittorio24 2008.07.01. 21:01:41

Marchisio szerintem nem fog konkurenciát jelenteni a középpályásn,szóval nem szól bele a kezdő csapatba kerülésért folytatott harcba. Max beugró lesz szerintem olyan 10-15meccsen lesz bevetve.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása