Ranieri Angliából vásárolna

Egyes pletykák szerint Claudio Ranieri a nyáron a Premier League-ből vásárolna néhány sztárjátékost. A Juventus kiszemeltje ugyanis többek között Frank Lampard, Mathieu Flamini, Patrice Evra, és Gerard Pique is.

Claudio Ranieri

A Bianconeri a jövő évi szezon előtt szeretné jelentősen megerősíteni keretét, hogy az európai porondon, és a bajnokságban is méltóan szerepelhessen.

Egyik legfőbb kiszemeltjük az Arsenal középpályása, Mathieu Flamini, akit azonban a Milan is nagyon szeretne megszerezni, sőt egyes pletykák szerint ez már sikerült is nekik. A 'Corriere dello Sport' mai számában azonban újabb angliai célpontokat említ.

A Manchester United két védője, Evra és Pique lehet a két jelölt, akik megszerzéséhez Palladinót használná fel a Juventus, ugyanis az olasz támadót Sir Alex Ferguson szeretné leigazolni.

Ranieri egyes számú kiszemeltje pedig Frank Lampard, akit még a Chelsea trénereként irányított. A Juventus esélyei nem rosszak, bár a középpályás éves 7 millió eurós fizetése azért gondot jelenthet.

A torinóiak vezetői jövő héten utaznak Angliába tárgyalni, és a rendelkezésre álló pénzösszeget játékosok eladásával is növelhetik. Tiago iránt ugyanis még mindig érdeklődik a Tottenham, a kölcsönből hamarosan visszatérő Sergio Almiront pedig a West Ham, a Middlesbrough és a Tottenham is vinné.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr404642039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.04.27. 02:06:06

Evra: Mivel sajna annak, hogy Zambrotta visszajöjjön kb. akkora az esélye, mint, hogy megszerezzük Lahm-ot, valamint Taiwo hosszabbított(ami mondjuk persze egyáltalán nem kizáró ok azért), úgy jó volna idehozni Evra-t. De erre is csekély a sansz szerintem. Akkor viszont De Ceglie! :) Vagy esetleg az a fiatal francia gyerek, akit már "javasoltatok"... Lampard: Én még mindíg sokkal inkább mást hoznék ide szívem szerint, de persze nem gyengülnénk vele, ha valami csoda folytán esetleg úgy alakulna a dolog... :) Viszont a fizuja!!!! :( Flamini: a tököm se tudja már mi van/lesz vele... Jó lenne, az tuti! Pique: ??? FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása