Ranieri: "Döntő fontosságú hét"

Nyolc nap alatt három meccs - a Milan, a Parma és az Atalanta ellen -, melyek akár eldönthetnek mindent:

"Meglátjuk, hogyan teljesítünk a célegyenesben. Ha sikerül legyőznünk a Milant, nagyon előkelő helyzetbe kerülünk."

Az idénynek ebben a szakaszában, amikor minden mérkőzés sorsfordító lehet, a Juventus készen áll, hogy jól teljesítsen. Ma este az AC Milan érkezik Torinóba, hogy a két csapat lejátssza minden idők egyik legizgalmasabb rangadóját. Most nincs idő a múlton és a két csapat dicsőségein merengeni. Csak a jelen, és az európai kvalifikáció számít.

Claudio Ranieri

A Rossoneri elleni mérkőzés önmagában is nagyon fontos, de a találkozóra kulcsfontosságú pillanatban kerül sor. Ranieri csapata nyolc nap alatt a Milanon kívül játszik a Parma és az Atalanta ellen is

"Mondhatjuk, hogy ezután a három mérkőzés után már a célegyenesben vagyunk. Meglátjuk, hol állunk majd a hét végén. A legjobbat akarjuk magunkból kihozni a három meccs alatt. A lényeg, hogy megfelelően kell koncentrálnunk minden egyes találkozóra."

Annak is eljön majd az ideje, hogy a Parmára és az Atalantára koncentráljunk. Most azonban a Milan elleni mérkőzésre kell összpontosítani, ahol igazából nincs szükség külön motivációra. Most nem a bajnoki címről dönt majd a két csapat - ahogyan tette azt a korábbi években többször is -, de a Bajnokok Ligája kvalifikáció is fontos cél. A Bianconeri előnye 6 pont, egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ez tekintélyes előny, de nem elég.

"Most nem pihenhetünk, figyelnünk kell a helyezésünkre. Ha azonban legyőzzük a Milant, nagyon jó pozícióba kerülünk a BL szempontjából. A Milan idegenben több pontot szerzett, mint hazai pályán, és rengeteg kiemelkedő játékosuk van. Az ilyen nagy mérkőzések teljesen nyíltak, és legtöbbször csak momentumok döntenek a végkimenetelükről. Nagyszerű mérkőzésre számítok."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184641968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása