Criscito + Marchionni = Amauri?

A 'Tuttosport' szerint a Juventus Domenico Criscitót és Marco Marchionnit is bevonhatja az Amauri ügyletbe.

Amauri

Szinte már nyílt titok, hogy Amauri a Juventus egyik legfőbb nyári célpontja, de a hírek szerint a Palermo csak akkor akar a játékos átigazolásáról tárgyalni, ha a Bianconeri néhány játékost is bevon az üzletbe.

Egyes pletykák szerint Alessio Secco és Rino Foschi (a Palermo sportigazgatója) már korábban megállapodott, ami szerint a Juventus 15 millió eurót, plusz Sebastian Giovincót, Claudio Marchisiót és Paolo De Ceglie-t adja a szicíliaiaknak. Ezt az üzletet azonban Claudio Ranieri megvétózta, így nem lett belőle semmi.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Juventus új ajánlattal próbálja meggyőzni a Palermót: eszerint a torinóiak Domenico Criscitót és Marco Marchionnit adnák a délieknek.

Criscito január óta kölcsönben szerepel a Genoa együttesénél, míg Marchionni pocsék szezont tudhat maga mögött a rengeteg sérülése miatt. A hírek szerint a középpályástól a nyáron mindenképp megválik majd a Juventus.

Olyan lehetőség is felmerült, hogy a Bianconeri Antonio Nocerinót és Raffaele Palladinót próbálja meg felajánlani a Palermónak, bár ezt cáfolni látszik, hogy Palladino visszautasította ezt a lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr534641957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bfeco 2008.04.08. 21:02:19

Istenem... A nagy tehetségeket ne pazaroljuk már el... Marco Marchionni mehet,de Criscitót ne adják már el. Vagy csak én vok ilyen hülye?? Szerintem az utánpótlás is fontos és nem kénne így elkotyavetyélni tehetségeket. Alessio Secco menjen a büdös francba, minek van itt???? Forza Juve!!!

Edgár 2008.04.08. 21:48:42

És ha elmegy Marchionni ki lesz camoranesi cseréje? Salihamidzic? áh

Juvetto 2008.04.09. 02:38:12

Ezen az "ötleten" azóta is nagyokat nevetek, miszerint 15 milla+Giovinco+De Ceglie+Marchisio=Amauri... Nagy mókamesterek ez a Seggco! :D Hallatlan!! FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_74763 2008.04.09. 09:54:41

És mi lenne ha Seccot adnánk Amauriért cserébe meg egy kis pénzt? :)

Ricsman 2008.04.09. 13:01:40

yuuzerrel vagyok: 15 milla + secco... és még amauriról is hajlandó vagyok lemondani! :D Nem kell semmi cserébe, csak vigyék el, meg hagyjanak fel az amaurizással :D

RICh 2008.04.09. 14:33:20

De nem ám...ha ezt valaki meglépi(Secco,Ranieri) asszem másnap reggelre az olimpico 1ik tartóoszlopán fog lógni kötéllel a nyakába!

Csaba 2008.04.09. 15:07:09

Szerintem sem Marchionnit, sem Criscitot nem kéne eladni. Főleg nem egy Amauriért. Marchionni, mikor egészséges volt, és játszott...remekül helyettesítette Camoranesit. Nagyon jól játszott. Criscitto pedig szerintem hatalmas tehtség. Jövőre Bl. És kellenek az ilyen emberek, akik oda tudják tenni magukat, mikor szükség van rá. Amaurit én nem akarom itt látni, mert szerintem még Jakinta(tudom, hogy nem így kell írni) is jobb nála, és nagyobb szívvel harcol, annak ellenére, hogy mindig csere.Trezeguet, meg Del Pierot pedig nem szoríthatja ki ez az ember a kezdőből.

Juvetto 2008.04.09. 15:36:58

"Jakinta":), tökéletes 3. számú csatárnak, harcos és gólerős! Szegény Palladino is alig-alig kerül oda igazi támadóként...és lécel is innen valószínűleg sajnos!!:(( Alexet és Trezegolt még 1-2-3 évig úgysem lehet kiszorítani a stabil kezdőből! :P FORZA JUVE!!!

Babo410 2008.04.09. 16:02:02

Ha ez tényleg bejön, akkor szerintem az olesz jJuvedrukkerek mind ott fognak tüntetni fegyverell a csapat székházánál. Ne legyen már ennyire fasz Secco! Ranieri is azt mondta egyszer, hogy jövőre kell neki Giovinco. De ha ez tényleg összejön az összes Palermo drukker ki fog röhögni minket, hogy mekkora hülyék vagyunk. Szerintem a Palermo vezetősége nem véletlenül kéri a fiataljainkat, hanem mert tudják, hogy Secco hülye, és oda is adja őket. De szerintem ezt a 158 millát inkább védőre és középpályásra kéne költeni, nem csatárra. De ha tényleg jön az orosz befektető, akkor sem Amaurit kell idehozni, hanem Huntelaart. Szerintem ő iszonyat jó, és ha nem hozzuk ide minél előbb, akkor a Real elviszi, és miért mindig ők vigyék el a sztárokat? Egyszer mi is vehetnénk egy ekkora nagy sztárt! (Jó tudom nálunk is játszik egy kettő!)

buub 2008.04.09. 16:18:16

Ember hol van nekünk 158 millánk??? Sehol és nem is lesz.

babo410 2008.04.09. 19:13:21

15 millát akartam írni, bocsánat!

Vittorio24 2008.04.11. 21:40:31

Amauri nem kell!!! Egy jó középső védőt kell igazolni és egy kemény jobb hátvédet.Középre Fernando Meira-t vagy Luisao-t,jobbvédőnek Sagnol-t a Bayernből vagy a portugál Miguel-t a Valenciából,bal oldalra pedig az olasz Pasqual-t kellene leigazolni ezek gyors,kemény játékosok megfelelő rutinnal.Csere kapusnak pedig Gomes-t kellene ide hozni aki remek,megbízható bármikor bevethető kapus.Középpályára két remek játok kell Mancini és Maresca.Csatárnak pedig Huntelaar.Ha őket sikerülne leigazolni roppant erős csapatunk lenne a BL-be.Forza Juve!

RICh 2008.04.11. 22:31:45

Hát én ezt inkább roppant fos csapatnak nevezném...szerintem 1 tö-1ig "szar"játékosok(kivéve Huntelaar),de ez csak az én szubjektiv véleményem!

Vittorio24 2008.04.12. 10:50:05

Fernando Meira egy roppant jól fejelő,jól helyezkedő sokszoros válogatott,paszolni tudó középső védő. Luisao kemény,határozott,gólerős és szintén válogatott plussz még fiatal is ők a Juventusba való védők. 100szor különbek mint a most középső védőt játszó világtalan Legrottaglie,aki lassú körülményes és rengeteg labdát elad sokszor kaptunk róla gólt.RÖVIDEN EGY RAKÁS SZERENCSÉTLENSÉG,az eddigi Juve középső védők közül minden idők leggyengébb játékosa!!!! Pasqual gyors kemény sokat futó védő,technikás és OLASZ valamint FIATAL és ballábas ugyebár az hiányposzt,szóval teljesen illik a Juve-ba sok jó meccsét láttam a Fiorentina-ba. Miguel nagyon rutinos megbízható sokat futó és a támadásokat jól támogtó,csupa szív védő és aki magas szinten játszik hosszú évek óta a portugál válogatottba és a spanyol Valencia-ba.Sagnol meg a francia válogatott valamint a Bayern oszlopos tagja évek óta,remek megbízható védő.Maresca meg Mancini meg lát a pályán jól paszolnak és odavarázsolják a lasztit ahova kell igazi irányítani tudó játékosok a mostani Juve-ba hiánycikk a játékmester.Szóval nem értem mirről beszélsz RICh látszik hogy kb semmit se értesz a focihoz.Ezek szar játékosok aki ezekre azt mondja az világtalan.

RICh 2008.04.12. 11:20:56

Gondolkozz má ember...idehoznál 31,30,27 éves védöket....és minek???azért hogy jövöre ujjakon gondolkozz????Hülyegyerek...szerintem életedbe nem láttál még annyi meccst mint amit én egy hónap alatt megnézek!!!!kis gyökér!

mmartin91 2008.04.12. 11:33:12

Fernando Meira egy rakás szar,5* gyengébb mint Legrottaglie.Luisao jó védőnek van kikiáltva de nem véletlen h még mindig "csak" a Benficában jáccik.Sagnol már a Bayernbe sem fér be,inkább Lell jáccik ott vagy Lahm megy át jobbra és akkor Jansen a balbekk.Sagnol abszolut csere.Miguel-t jó játékosnak tartom,ezek közül legszívesebben őt fogadnám el de úgy tom h nincs csúcsformában,a Valencia pedig lassan a kiesés ellen küzd a spanyol bajnokságban.Pasqual jó játékos de bőven megfelelő a Fiorentina számára,nekünk nem lenne jó kezdőnek mert ide nem elég.Maresca már a Sevillában is csere,alig jáccik.Mancini viszont kiváló játékos de ő sokkal inkább megy majd az Interbe vagy a spanyol bajnokságba mint hozzánk.Huntelaar jobb mint Amauri,én is inkább őt hoznám ide.Viszont azt feleslegesnek tartom h egy 7-8 mio.-s kapus üljön Buffon mögött a padon,ugyanis ennyi az ára Gomesnek Milan oldalak szerint(a Milan meg akarja venni Gomes-t).Sztem a legpraktikusabb megoldás Mirante lenne,nem kéne érte semmit fizetni,olasz és 24 éves,nem úgy mint pl.Sorrentino vagy Manninger vagy Lehmann akik felmerültek még cserekapusnak.

Vittorio24 2008.04.12. 12:05:08

Pofád lapos rich,mert te még apád faszába voltál mikor én már Juve meccset néztem.Úgyhogy kuss a pofádnak.

Vittorio24 2008.04.12. 12:12:09

Luisao 27évesen öreg lenne ez egy nagy hülyeség,jó védő és simán megszerehető és nem kell csillagászati összegeket lepengetni érte.Miguel tapasztalt jó játékos és 4-5 jó szezon simán benne van,mivel még 28éves,az pedig a legjobb kor. Mancini-t Capello idején is leakartuk igazolni és most is,ennek van realitása,rá nagy szükség lenne. Amauri helyett inkább Huntelaar ez egyértelmű.

Juvetto 2008.04.12. 12:32:21

Srácok! Csak nyugi, hisz FORZA JUVE, ez a lényeg! :) Van aki így látja a dolgokat, van aki úgy. Tiszteletben lehet tartani a másik véleményét. Még ha nem is értesz vele egyet, akkor sem "tuskó" módon kellene reagálnia egyikőtöknek sem. Bocsi az okoskodásért! :) Szóval én is Miguelt tartanám még esetleg jó elképzelésnek. Viszont akire nagyon "rávagyok állva" az Zaccardo! Szerintem ő nagyon is beválna, és valahogy csak meglehetne dumálni a palermoiakkal a businesst... ;) Valamint ő ugyebár OLASZ!! Egyértelmű, hogy Huntelaar, Amaurival szemben! Azért félreértés ne essék, Amauri nagyon jó játékos, csak ahogy hallani, kissé drága lenne, illetve Hunti fiatalabb és legalább annyira jó! FORZA JUVE!!!

Vittorio24 2008.04.12. 12:49:38

Szeva Juvetto! Ja igazad van kissé túl reagáltuk. Semmi a baj:) Zaccardo nem lenne rossz választás. De én a fiatal Criscito-t is vissza hoznám ő is jó védő.De Zapata-t is szívesen látnám a védelem tengelyébe! Valamint a középpályára Giovinco-t. Csak verjük meg ezt a gyenge rozzant rinocéroszokat mármint a nyugdíjasokból álló milan-t! FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_22017 2008.04.12. 13:01:36

Na, srácok, ezt a stílust itt ne, oké? Már kértünk egyszer benneteket, ez volt ez utolsó. Köszönöm!

Juvetto 2008.04.12. 13:58:33

Szia, bajkeverő! :D Megesik az ilyen. :) Criscito-t én is vissza hoznám, mert van benne elképzelés. Viszont az ő esete az én meglátásom szerint azért más egy kicsit, mert ő ugyebár középső védő, és ott van aztán a legkevésbé szükség rutintalanságra és őt még picit annak érzem. De van benne fantázia, de inkább úgy 2 év múlva tudnám elképzelni mondjuk a stabil kezdőben, ha addig is bizonyítana persze. Ja, és felszedhetne 4-5 kiló izmot! Zapata játékát nem kísértem figyelemmel annyira, szóval benne csak ezért nem vagyok biztos, hogy jó megoldás lenne-e. De valószínűleg tudhat valamit, mert nem csak Mi érdeklődünk iránta. :) Giovinco-t egyértelműen vissza kell hozni, ez egyszerűen nem lehet kérdés!! Ugye, te faxkalap Seggco?!?! Viszont szerintem 1 idény "rámenne" az ő fokozatos beépítésére, de ez nem lenne baj, ez a dolgok rendje. És ugye megtapasztalná a BL-légkörét is jövöre, mert megverjük ma Pirloékat, így pedig tuti lesz a BL szereplésünk!!! :))) FORZA JUVE!!!

RICh 2008.04.12. 14:05:45

Vittorio24:Olvasd el a 13.komment végét "az én szubjektiv véleményem!" és szerintem ha azt mondom hogy:Zapata,Taiwo,Lucho G.,Giovinco(csak azokra a posztokra mondtam neveket amikre te is irtál)kb 99%os arányban az én jelöltjeim nyernének.....és akkor kb ezzel le is záruk hogy ki ért(én)illetve ki nem ért(te) a focihoz(legalábbis az átigazolási részéhez)

Vittorio24 2008.04.12. 15:46:40

Miguel,Sagnol,Meira,Luisao,Pasqual,Maresca, Mancini,Gomes ezekre a játékosokra mondtad,hogy szarok ez azért nagyon durva vélemény,mivel egytől egyik válogatott sztárokról van szó akik már valamit letettek az asztalra. 99%-ban a te jelöltjeid nyernének szerinted!! Viszont 99% rá az esély,hogy Taiwo és Lucho nem jön,vagyis nem igazoljuk le őket. Ha igazán jó támadó középpályást akar a Juve vegye meg Mancinit a Roma-tól jobb is mint Lucho és nagyobb a realitási is,hogy ide jön hozzánk.

RICh 2008.04.12. 17:29:41

Lucho mióta támadok középpályás????Asszem támado középpályás poztra 1értelmü a jelölt:Diego(és majd meglátjuk hogy mi lessz belöle)Taiworol meg annyit hogy ha akarjuk akkor simán leigazoljuk...legalábbis ö tuti szivesen jönne!Amugy miért lenne mancini idej9vetele reálisabb mint Luchoé?szerintem ez pont forditavan!

mmartin91 2008.04.12. 19:12:54

RICh-nek igaza van,sokkal inkább Lucho-t vesszük meg mint Mancini-t.Ráadásul nem is ugyanazon poszton jáccanak.Mancini ugyanott jáccik mint Nedved,Lucho meg középen.Nem tom mit erőlteted Mancini-t támadó középpályásnak amikor olyan helyen jáccik ahol már van ember.Lucho helyén meg nincs senki szal egyértelmű h inkább ő jön.

Vittorio24 2008.04.12. 19:50:59

Védekező középpályásnak ott van Zanetti,Sissoko és Nocerino szóval egy Lucho-t idehozni 4.-nek mikor már 3an vannak arra poszta teljesen felesleges. Mikor igazi jól paszoló fifikás játékos nincs!!Mancini egy igazi Jolly Joker lenne mivel a középpálya mindkét szélén tud játszani de középen is,de láttam már mikor Tottival csatárt játszott.Szóval univerzális és ő már bizonyított az olasz bajnokságba.Lucho posztján túlkinálat van a keretbe éppen Mancini kellene mivel az ő posztja hiányos! De az igaz,hogy Zidane óta nincs igazi vezér irányítónk,sajnos:( és ez a kis diego gyerek tuti nem jön ide.

RICh 2008.04.12. 22:38:47

hallod Vittorio24 tényleg nem akarlak most megbántani,de tényleg nem nagyon vagy informálódva játékosokrol mert, Lucho olyan középpályás hogy mind támadásban,mind védekezésben nagyon otthon van és Középsö középpályás(olyan mint Zanetti) Zanetti kicsit már öregecske,vele nem lehet hossu távon számolni Norcerino valósinüleg távozik a klubbtol és akkor mi van marad Sissoko mint vérbeli védekezö kp. én ugy igazolnék hogy otthoni meccseken Lucho-Diego a középpálya,idegenben pedig Sissoko-Diego,vagy Sissoko-Lucho....ez tökéletes lenne szerintem...!szerintetek?

Juvetto 2008.04.12. 22:50:26

Nasrit is jó lenne megszerezni. Ő tudná szervezni a játékot(akárcsak, mint mondjuk Lucho), és szerintem van is rá reális esély! Persze fel kellene venni komolyabban a kapcsolatot a Marseille-el...és akkor, ha már úgyis arra járunk, eshetne szó Taiwo ügyéről is. ;) FORZA JUVE!!!

RICh 2008.04.12. 22:54:32

ja,ha nem lessz Diego akkor inkább helyette hozzuk el nasrit....no meg ha már arra jáunk.......Taiwo is jöhet!

Vittorio24 2008.04.13. 09:48:14

Hallod martin gyerek te mit vauzol??? Ilyet beszélsz Lucho posztjára nincs ember????????? Mikor ott van Zanetti,Sissoko és Nocerino!!!!!!!!!Ember vedd már észre teljesen felesleges 4.-nek egy Lucho,minek nagy pénzt kiadni arra,hogy a padon üljön.Nocerino,Sissoko 23éves ők hosszú éveken keresztül alakalmasak arra posztra,Zanetti-be is benne van 3-4jó idény. Szóvel teljesen felesleges idehozni mikor 3ember előtte van arra a posztra.Erra a poszta ráérünk igazolni inkább egy jó csatár(Huntelaar) meg egy jó jobb hátvéd(Miguel)kellene.

RICh 2008.04.13. 10:11:31

De értsd má meg hogy Zanetti öreg és Norcerino meg nem képes bejátszani azt a posztot,mert össze vissza kapkod...egyedül Sissoko van normális ember azon a poszton deö nem tud annyit hozzátenni az elörejátékhoz(csak néha iramodik meg elörefelé,de akkor nagyon,ez kéne gyakrabban töle)Szóvak a középpálya közepén nincs normális támadó felfogásu játékos...pl nézd meg amikor Camo középen jáccik....mekkora "élet" lessz hirtelen a középpályán...csak akkor eg az a baj,ha nincs Nedved Akkor a szélek meghalnak--->ha meg szélen jáccik akkor a középsö rész hal meg!Nah ezt a szerepet töltheti be Lucho....majd csak próbálj meg nzni egy Porto meccset amin jáccik és nézd meg a stilusát!

Vittorio24 2008.04.13. 10:33:57

Ha nedved 35évesen ilyen szinten játszik akkor a 30évesen Zanetti miért öreg???Simán benne van még négy-öt jó év!!! Na de csak meg kéne nézni ezt a Lucho gyereket,hogy teszi a zsugát!

Vittorio24 2008.04.13. 10:45:44

Na de azért egy jó Mancini-t mindenki szívesen látna a Juvéba! Jobb hátvédnek kit igazoljunk most ez a legégetőbb probléma!Oda javasoljatok embereket!Egy jelölt van eddig a portugál válogatott Miguel,aki nagyon jó kis lendületes védő. Mondjatok még jó jobb hátvédeket akiket lelehetne igazolni!

mmartin91 2008.04.13. 11:27:22

Nocerino egy kalap szar,soha a büdös életbe nem lesz képes ilyen szinten jáccani.És h a faszomba ülne a padon Lucho????Kezdőbe vennénk ember.Nézzél már körül h milyen szintű emberek vannak ott.Sissoko az egyetlen normális,Nocerino olyan gyenge h az hihetetlen,eladjuk a picsába nyáron.Zanetti nem rossz de ő sem lesz már fiatal.Tiagoról meg ne is beszéljünk mintha nem is lenne.Most ha megszámolod h ha nyáron eladjuk Tiago-t meg Nocerino-t,akkor tod mennyi ember marad középre???2!!!Sissoko meg Zanetti.Ebből Momo kezdő lesz,Zanetti meg csere.Szted Lucho nem fér el????Hát kibaszottul elfér Sissoko mellett.Diego-t úgyse vesszük meg szal Lucho jöhetne oda.Mancini a büdös életbe nem jön hozzánk,nincs is szó arról h megvennénk,majd megy az Interbe vagy a Realba ha egyáltalán elmegy. Attól meg h Nedved 35 évesen is így jáccik attól még Zanettinek nem kötelező ugyanígy jáccania.Nedved egy világklasszis játékos,Zanetti hozzá képest egy senki.Lehet h jövőre vagy 2 év múlva már teljesen ki fog lógni a csapatból szal rá nem lehet alapozni.

Vittorio24 2008.04.13. 11:55:27

Na azt mondod 30évesen vége Zanetti-nek kilóg a csapatból,na most néztem ez a lucho 27 éves akkor ő is 2-3 évig játszana jól és vége lenne mert 30évesen ő is öreg lenne és kilógna a csapatból,legalábbis a te felfogásod szerint.Na majd meglátjuk a vezetőség mit húz,hogy Nocerino meg Tiago elmegy ezek még csak találgatások,de ha tényleg akkor majd igazolnak oda arra a posztra megfelelő embert.

mmartin91 2008.04.13. 14:21:28

Zanetti holnap lesz 31 éves(előre is Boldog Szülinapot neki) tehát közte és Lucho között 3 év 9 hónap van szerény számításaim szerint ami majdnem 4 év.Azért a 4 év elég sok,ennyi idő alatt lehetnek szép dolgai Luchonak nálunk,tehát én úgy gondolom h simán jöhetne nyáron hozzánk.Almiron-t,Tiago-t és Nocerino-t eladjuk tehát marad Sissoko és Zanetti.Ha pl.jönne Lucho akkor már csak 1 ember kellene középre,nem véletlen h Hamsik is szóba került...

Vittorio24 2008.04.13. 15:11:10

Az igazi megoldás a középpálya közepére Lampard lenne nem véletlenül szeretné Ranieri is,hogy ő jöjjön ide hozzánk. Ő szenzációs igazolás lenne!!!! Az igazi megoldás ő lenne,ő igazi világklasszis!

RICh 2008.04.13. 18:01:06

Kifizeted a fizetését??????Mert akkor nyugodtan jöhet...ha má chelsea akkor azt mondom hogy a legjobb megoldás Essien lenne,de ezt inkább nem is folytatom......!

Vittorio24 2008.04.13. 18:25:08

Essien felesleges mert ő Sissoko stílusa egy az egyben,tehát egy támadóbb középpályás kell olyan mint Lampard!!!!A fizu megoldható simán tudná fizetni a klub,ha nem lenne spúr!!! Igy festene a középpálya:Camoranesi,Lampard,Sissoko,Nedved(Giovinco) ütős sor lenne!!!!! Forza Juve!!!!!!

RICh 2008.04.13. 19:07:29

ja csak egy 100000000 éve itt játszó Del Pieronál 5x nagyobb fizetést kapna,az meg milyen dolog a többiekkel szemben!???!!!!

Vittorio24 2008.04.13. 19:43:27

Azt,hogy Lampard 5x nagyobb fizut kapna az kizárt,legalábbis erősen kétlem.Ha igazán jó kerettel akarunk menni a Bl-be egy ilyen igazolásra mint Lampard feltétlenül szükség lesz!Lampard világklasszis egy igazi nyerő típus.

Juvetto 2008.04.13. 20:00:54

Én valahogy úgy vagyok a "Tiago-kérdéssel", hogy még bízom benne, úgy tűnik egyre jobb lesz. Mindenesetre ha marad, akkor lesz helye a padon, mert az vitathatatlan, hogy hosszú kispadra lesz szükségünk a következő szezonban. És azért mondjuk egy 2. számú belső középpályásnak maradhatna. Persze tényleg csak, ha a játéka növekvő tendenciát mutatna... Kb. így vagyok Nocerinoval is. Mondjuk ő más eset, mert még rutintalan. Tényleg borzalmasan kapkod és nem passzol a legjobban, de látok(bizakodom)benne fantáziát. Szóval kettejük közül azért meg kellene tartanunk az egyiket, mert kell egy bő keret! FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.04.13. 20:18:53

Ja, és Almironból természetesen mindenképp pénzt kell csinálni, dehát ez nem is volt kérdés! Gyerekek! Nem igaz, hogy Nasri, mint lehetséges megoldás a gondjainkra, még nem jutott eszetekbe!! És Giovinco-t mindenképp vissza kell hozni persze, bár közvetlenül a következő idényben még nem hiszem, hogy stabil lehetne, de rutinszerzés+beilleszkedés a játékszisztémánkba+egy kis BL-tapsztalat, és 2009/2010-re már kész is lehet... :) Meg kellene szerezni Foggia-t is, mert ingyen érkezhetne, hisz tudtommal nyáron lejár a szerződése a Cagliarival. Kibaxott lendületes gyerek(24 éves), technikás, gyors, jól cselez, "két lábas", és még tud irányítani is valamelyest, bár picit önző(na, itt nem lenne az!:D ). Nos, szerintem ő jó ötlet lenne a hosszú kispad kialakítására, és ingyen még jó befektetés is lehetne! Cigarini-t is magasztalják, de az ő játékát még kevésbé ismerem...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása