Giovinco nyilatkozat

Sebastian Giovinco egy rövid exkluzív interjút adott a Goal.com weboldalnak. Íme:

Sebastian Giovinco

Giovinco Olaszország egyik legtehetségesebb játékosának számít, jelenleg az Empoli együttesénél szerepel kölcsönben.

EMPOLI

A 21 éves játékost első Serie A-s szezonjáról kérdezték.

"Teljes mértékig pozitívan alakult, elégedett vagyok eddigi teljesítményemmel. Meg kell köszönnöm az Empolinak a lehetőséget, amit kaptam tőlük. Ha egyszer visszatérhetek Torinóba, az az itt szerzett tapasztalatnak köszönhető. Hogy miért választottam az Empolit? Ez egy nyugodt hely, ahol állandó lehetőséget kaphatok. Plusz itt játszik Ighli Vanucchi is, akit mindig is csodáltam, és akitől megpróbáltam a lehető legtöbbet tanulni az edzések és a mérkőzések során is. Neki is nagy szerepe volt abban, hogy ide jöttem.

JUVENTUS

A Bianconeri szurkolóinak nagy többsége jövőre már a Juventusnál akarja látni a fiatal játékost.

"Az idény végén meglátjuk, mi lesz. Most csak az Empolira koncentrálok, a többivel később foglalkozunk. A szurkolók szeretete azonban boldoggá tesz, de tudom, hogy még rá kell szolgálnom erre a szeretetre.

SECCO ÉS AZ ELADÁSI KÍSÉRLET

Egyes olasz pletykák szerint Alessio Secco sportigazgató a nyáron megpróbálta eladni Sebastian Giovincót, Claudio Marchisiót és Paolo De Ceglie-t is, és a tranzakciót csak Claudio Ranieri közbenjárása tudta megakadályozni.

"Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor nagyon örülök. Képmutató lennék, ha azt mondanám, hogy nem akarok visszatérni Torinóba, és a Juventusban játszani, de most még nincs itt az ideje, hogy erről beszéljünk."

EURO 2008

Giovinco végül arról beszélt, hogy sokak szerint Donadoni behívhatná őt az Európa Bajnokságra utazó olasz keretbe.

"Mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni, szóval nincs értelme erről beszélni. Természetesen örülök, hogy sokan így gondolják, de ennyi. Egy nap majd, ahogyan mindenki más, én is szeretnék bekerülni a válogatottba, és ilyen nagy tornára utazni, de jelenleg ennek semmi esélye."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr34641949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.04.07. 21:50:58

Szerintem mindenképpen vissza kellene őt hozni nyáron! Ha mindenki akkora tehetségnek tartja, akkor nehogy már Empoli-szintű csapatokban játszogasson kölcsönben még 1-2-3 évig... Merjék már meghúzni a fantasztikus vezetőink, vagy éppen az aktuális edzőnk, és vegyék a szűk kerethez. A következő szezonban persze még nem hinném, hogy meghatározó játékossá válhatna, de szokná és tapasztalná a légkört. Mert az sem mindegy, hogy valaki ugyan azonos bajnokságban játszik, de mondjuk Empoli játékosként éli meg a dolgokat, és nem Juvésként. És akkor a BL-ről még nem is beszéltem... :) FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása