Chelsea - Lampard távozik, Diego érkezik

A 'The Sun' információi szerint a Chelsea 35 millió eurós ajánlatot készül tenni a Werder Bremen brazil középpályásáért, Diegóért.

Diego

Diego jelenleg Európa egyik legkeresettebb játékosa, és kitűnő formában játszik. A Chelsea megfigyelői legutóbb a németek Rangers elleni 2-0-ás veresége alkalmából nézték meg a fiatal brazil középpályás teljesítményét.

Diego nemrég hosszabbította meg szerződését, mely most 2011-ig érvényes. Mivel a Werder Bremen az utóbbi időben folyamatosan szerepel a Bajnokok Ligájában, a klub nagy hírnévnek örvend, nincsenek pénzügyi gondjaik, így nincsenek rákényszerítve arra sem, hogy eladják sztárjátékosaikat. Ennek megfelelően annak a klubnak, aki el akarja csábítani a tavaly a Bundesliga legjobbjának választott Diegót, nagyon mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia.

A 'The Sun' információi szerint a Chelsea 35 millió eurós ajánlatot készül tenni a Werder Bremen brazil középpályásáért, Diegóért.

Diego

Diego jelenleg Európa egyik legkeresettebb játékosa, és kitűnő formában játszik. A Chelsea megfigyelői legutóbb a németek Rangers elleni 2-0-ás veresége alkalmából nézték meg a fiatal brazil középpályás teljesítményét.

Diego nemrég hosszabbította meg szerződését, mely most 2011-ig érvényes. Mivel a Werder Bremen az utóbbi időben folyamatosan szerepel a Bajnokok Ligájában, a klub nagy hírnévnek örvend, nincsenek pénzügyi gondjaik, így nincsenek rákényszerítve arra sem, hogy eladják sztárjátékosaikat. Ennek megfelelően annak a klubnak, aki el karja csábítani a tavaly a Bundesliga legjobbjának választott Diegót, nagyon mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. 

A Werder Bremen 2006-ban mindössze 4 millió euróért vásárolta a Portótól a fiatal brazilt, és most akár tízszer ennyiért adhatja el. A 'The Sun' szerint a Chelsea a legesélyesebb csapat, hogy ekkora összegért megszerezze, ami azt is jelentheti, hogy Frank Lampard londoni karrierje végetér.

Frank Lampard

"Frank az egyik leghűségesebb játékosunk, de hihetelen módon eddig még nem írta alá az új szerződését. Mindannyian tudjuk, hogy már csak egy év van hátra jelenlegi kontraktusából, így akár fillérekért távozhat idén." - mondta egy névtelen Chelsea-alkalmazott.

"Valós esély van rá, hogy a klub megváljon tőle, és egy olyan brazil játékost hozzon helyette, akinek semilyen tapasztalata nincs az angol játékstílust illetően. Rengeteg találgatás megy Diegóval kapcsolatban. Több nagy klub is érdeklődik iránta, de leginkább a Chelsea rendelkezik azzal a pénzzel, ami elég lehet a megszerzéséhez."

Ha a Chelsea ekkora összeget kiad a brazil középpályásért, a kiesést játékosok eladásából kell majd finanszíroznia, hiszen a klub terve az, hogy újra nyereségessé tegyék a csapatot. A Chelsea vetélytársa lehet egyébként a Juventus, akik szintén komolyan érdeklődnek Diego iránt, ám Lampard is a kiszemeltjeik közé tartozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244641710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2008.03.12. 11:28:27

Már megint a pénz beszél... Diego-nak a stílusa szerintem jobban passzolna a Serie A-hoz, de gondolom az ügynököket ez kurvára nem érdekli, így azt hiszem elfelejthetjük a leszerződtetését, hiszen a Chelsea-vel nem tudjuk felvenni a versenyt... pontosabban nem valószínű, hogy akarjuk. Marad VdV.

RICh 2008.03.12. 14:29:01

Sztem ez a Diego ügy má régóta halott volt de azt tudom hogy nem fog a Chelsea-be menni ott fog maradni Brémba legalább 1 évig!

RICh 2008.03.12. 14:43:46

Most olvastam 1 pár érdekes dolgot remélem hamarosan felkerül az oldalra!

mmartin91 2008.03.12. 15:20:42

A kurva anyját a Chelseanek!Hagyják békén Diego-t!Egyébként tuti h ők nem fogják megvenni mivel Lampard a Chelseaben fog megrohadni és meghosszabbítja szerződését 2020-ig.És akkor már nincs is szükség Diegora.Szal erről ennyit.Nekünk viszont Diego KELL!!!

vizi8 2008.03.12. 15:38:21

carlos44-nek válaszolva 2 évet vártak Ballackra és mostanra beleált az angol stílusba. Újra a régi formában játszik.

Edgár 2008.03.12. 19:25:26

Diegot szerintem nem a Chelsea veszi meg, hanem a real.Egyébként arra is gondolni kell, hogy Lampard lehet , hogy olcsón szerződne, de neki óriási fizetése van a cselzinél, és szerintem másik klub nem vizetne annyit, főleg nem a juve...hát láttuk del Pieronál is mekkora ügy volt a fizetéséből...pedig ha a Juve legnagyobb ikonjától féltik a pénzt nem hiszem, hogy egy Lampardnak, aki még semmit nem tett a csapatért kétszerannyit adnának , mint del Pieronak, meghát az kicsit nevetséges is lenne szerintem.Ennek ellenére én örülnék, ha Lampard nyártól zebramezben játszana!BLbe nagyon elkelne egy ilyen szintű játékos!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása