A Hamsik iránti érdeklődés nem csak pletyka

Claudio Ranieri elismerte, hogy a Juventus valóban meg akarja szerezni Marek Hamsikot, a Napoli középpályását. Hozzátette viszont azt is, hogy ez nem lesz könnyű.

Marek Hamsik

A tegnapi olasz lapok arról írtak, hogy a fiatal szlovák játékos lehet a Bianconeri egyik fő nyári célpontja, aminek megfelelően a Juventus pénzen kívül Marcelo Zalayeta és Manuele Blasi játékjogát is felajánlja a nápolyiaknak.

"Nagyon szeretjük Hamsik játékát." - mondta Ranieri a 'Tele A'-nak. - "A megfigyelőink ott voltak a Roma elleni vasárnapi mérkőzésen is. Megerősíthetem, hogy érdeklődünk iránta, de tudjuk, hogy nehéz lesz őt elcsábítani a Napolitól."

Hamsik múlt nyáron igazolt a Brescia együttesétől a Napolihoz, és szinte azonnal meghatározó játékossá vált. Idén 27 mérkőzésen 6 alkalommal volt eredményes. 7 alkalommal léphetett pályára a szlovák válogatott színeiben, és ezalatt 2 gólt szerzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr834641713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RICh 2008.03.12. 21:04:47

Nah ennek viszont kifejezetten örülök!

PaLLaDiNhO 2008.03.12. 21:09:46

demineeeeeek? :S

mmartin91 2008.03.12. 21:21:18

Sztem Hamsik leigazolása jó ötlet lenne,főleg úgy hogy adnánk 2 játékost és pénzt mert így sokkal olcsóbb.Viszont Nocerino azt mondta h ő szívesen jáccana a Napoliban,lehet el kéne gondolkodni azon h őt pénzzé tegyük és akkor jöhetne Hamsik mellett még Cigarini is.Sztem mind2 játékos jobb mint Noce.

Shyr Kahn 2008.03.13. 16:54:32

Szerintem felesleges... Giovinco van olyan jó, mint ez a srác és legalább saját nevelés.

RICh 2008.03.13. 20:02:21

Gondolkozzál mááá hogy hol jáccik Hamsik és hol jáccik Giovinco te agyas!!!!

zebra 2008.03.13. 21:25:19

Nem tartom olyan jó játékosnak,eddig semmi kiemelkedőt nem láttam tőle

mmartin91 2008.03.13. 21:35:20

Sztem Hamsik tehetséges és jó játékos.Én már láttam pár meccsen jáccani is elég jól nyomta.Viszont tudomásom szerint mostanság szinte minden meccsen lecserélik.Ettől függetlenül sztem ő is és Cigarini is jöhetne hozzánk mert mind2 játékos fiatal és már most jók,lehet rájuk építeni.Sztem Nocerino-t el kéne boltolni nyáron éppen a Napoliba mert ha annyira akar akkor nyugodtan mehetne.Kíváncsi vok h Hamsik h fog jáccani ellenünk.Remélem jól nyomja majd attól függetlenül h NYERNI fogunk.

Shyr Kahn 2008.03.14. 12:49:47

Giovinco elég sok poszton bevethető, mint pl. irányító kp, szélső kp vagy hátravont csatár. Hamsik gőzöm sincs a középpálya melyik részén játszik, de ha jól tudom nem szélen, azaz vagy hátravont irányító kp, vagy vkp. Előbbire ott van Sissoko és Zanetti is, utóbbira Sissoko, Zanetti, Nocerino és sztem még Marchisio se éppen az a gyenge kategória. Ha megkérhetnélek kicsit normálisabb stílusban válaszolj, mert én sem ordítottalak le, bár legközelebb megfontolom, hogy hasonló stílusban válaszolok neked.

RICh 2008.03.14. 15:43:43

Ki orditott le,csak amiröl fingom sincs azt nem állitom váltig!!!!

Shyr Kahn 2008.03.14. 16:25:24

Részben jogos az észrevétel (bár váltig semmit sem állítottam, csak egy megjegyzést tettem), de ostobaság bárki ismeretlen embernek gúnyos megjegyzéseket tenni (lásd: "agyas") három felkiállítójellel, ami tudtommal a nyomatékosítás és kiabálás jele!!! Öröm az ürömben, hogy Hamsik támadó és védekező funkciókat ellátó kp (vö.: Aquilani, vagy Pirlo feladatköre), így kettőnk közül te vagy az akinek fingja sincs arról, hogy miről beszéltem. Ui. Giovinco nem fér a csapatba, ha két vkp-val játszunk, maximum csak csatárnak, de oda már Trez, Iaqui, Alex ott van és a vezetőség akar még egy csatárt (Amauri, Hunti, ...). Szóval bármilyen vkp-val csak annak esélyei csökkenek, hogy Gio visszajöjjön és irányítóval álljunk fel, ami bevallom zavarna. Konklúzió: szvsz Gio jobb alternatíva, mint Hamsik.

RICh 2008.03.14. 18:57:28

Hogyha mindenki a legerösebb posztján jáccik(nevek nélül) -------------Kapus-------------- ----JSZ----KH-----KH------BSZ--- ----------KK/KVK--HAMSIK-------- ---JK----------------GIOVINCO--- ----------CS---------CS--------- Ugyebár Nedved visszavonul és Giovinco az Empoliban BK-t jáccik(nem is rosszul)akkor miért ne jácchatna a juvéba is ezen a poszton???Más kérdés??????

mmartin91 2008.03.14. 19:54:25

Én csak annyit fűznék hozzá ehhez a vitához h mind Hamsik,mind Giovinco kellene jövőre a csapatba.Hamsik azért,mert csakúgy mint Gio fiatal,tehetséges és már most egy jó képességű játékos.Giovincora is ugyanúgy igazak ezek az állítások.De viszont Giovinco ahhoz még nagyon kevés lenne h átvegye Nedved helyét mert még "kicsi".De erről még kár beszélni h ő kezdő lenne a Juvéban mert Nedved még NEM vonul vissza ha meglesz a BL hely.Tökéletes lesz,hogy Nedved beleáll még 1 évbe,Giovinco pedig folyamatosan tanul tőle.És utána majd felválthatja...

Shyr Kahn 2008.03.14. 23:03:06

Sissoko jól játszik. Hova tennétek akkor? Hamsik játszana helyette? Nedved helyettesének Ranieri Palla-t jelölte meg sajnos... Giovinco a Juventus-ban hátravont csatárként játszott még DD keze alatt, amolyan igazi irányító szerepkörben a két ék mögött. Nevekkel az irányítóval felálló csapat a következőképpen nézne ki: Buffon Zebina-Legro/Andrade-Mellberg-Chiellini Sissoko Camo-Nedved/Palla Giovinco Trez-Alex/Iaqui Sissoko helyére ott van Zanetti, Nocerino és még egy tehetséges saját nevelés: Marchisio. Szélre Camo helyett Marchionni bmikor beférne (ha nem sérült), egyébként De Ceglie is jobb szélsőt játszik mostanság, tehát ő is jó alternatívának oda. Az egyedüli hiányposztunk az irányító szerepkör. Ranieri bácsi nyilván azért nem favorizálja az irányítós játékot, mert csak Tiago-t tudná jm-nek betenni (esetenként Palla-t, aki baromira jól érezné ott magát, mint egy-két mérkőzésen kiderült), aki ha jól tudom inkább hátratolt irányító. Alex meg kijelentette: csatár szeretne lenni, bár sokszor osztogat: ez nem elég. Kreatív játékot szeretnénk? Itt van Sissoko egy vkp-nak és kell mellé egy irányító, aki a szabást adja. Giovinco-ra gondoltam, vagy Palla-ra... ebbe a képbe nekem Hamsik nem fér be. Más: Kívánok jobbulást Andrade-nak, akit sajnos a hírek szerint újra meg kellett műteni. Lehet, hogy a pályafutásának is vége... pedig szerintem ritka jó védő (volt).

mmartin91 2008.03.15. 12:28:03

Tehát a kérdés:hova férne be Hamsik? Látom,leírtad h ott van a középpályán védekezőbe Sissoko.Remélem ez sokáig így is marad és egyértelmű h neki kell ott jáccania.Írtad,hogy mellé egy kreatív középpályás kellene,ami így is van.De nehogymár ez a szerencsétlen Palladino vagy a teljesen tapasztalatlan Giovinco legyen a kezdőbe.Akkor inkább jáccon Zanetti még 1 évet a kezdőbe Sissoko mellett,mert még az is sokkal jobb megoldás.Sztem Pallát naon gyorsan el kéne felejteni bármyilyen poszton is és nyáron eladni nagy pénzért mert vannak olyan csapatok akik megvennék őt bőven áron felül.Giovinco-t meg abszolut nem irányítóba kéne jáccatni hanem Nedved helyettesének kéne lennie a bal oldalon.Nekünk irányítóba egy klasszis játékos kell,akinek Diegonak kéne lennie.Érte meg kéne adni azt a pénzt,amit kér a Bremen mert simán megtérülne. És visszatérve a fő kérdésre,Hamsikra.Nyilvánvaló h ő nem férne be a kezdőcsapatba hisz még "kicsi" és tapasztalatlan.De sztem megfelelő megoldás lenne ő az irányító játékosunk(Diego) helyettesének.Főleg,ha azt nézzük h Diego abszolut nem sérülékeny.Sztem Hamsik erre a célra kitünő megoldás lenne.

Shyr Kahn 2008.03.15. 12:36:52

Teljesen logikus amit felvázoltál, bár szerintem kezdhetünk teljesen tapasztalatlan irányítókkal is (nagy kockázatot vállalva). Palla például kétszer volt azon a poszton és mind a két esetben kihozta magából azt a játékot, amit többé-kevésbbé elvárnánk tőle minden mérkőzésen. Giovinco pedig eredetileg irányítóként nőtt fel, ha jól tudom és az Arsenal is betette Fabregas-t teljesen tapasztalatlanul a kp-ra és kezdettől fogva nagyot alkotott. Miért ne lehetne ez most nálunk is így (egyszerűen a túl nagy elvárások miatt nem merik betenni a fiatalokat, így azt hiszem elkallódhatnak sajna)? Bár az igazság az, hogy én is helyettesnek szánnám. VdV, vagy Diego helyett. Sajnos utóbbi már csak álom kategória, de előbbit még megcsíphetjük. Tőle tanulhatna Gio és akár Hamsik is (bár az ő leigazolását nem erőltetném)... Sissoko mindenképpen az első nálam a vkp poszton, bár két hónapja még nagyon nem akartam, hogy jöjjön. Kellemesen csalódtam eddig benne. Nem mellesleg látványos a játéka, nem úgy, mint pl. Nocerino-é.

mmartin91 2008.03.15. 13:39:00

Az Arsenal sztem egy külön kategória.Ha megnézed,a nagycsapatok közül csak a Wenger által dirigált Arsenal rakja be azokat a fiatalokat a csapatba akiket hellyel-közzel ők neveltek ki.Sok helyen vannak fiatal játékosok,viszont őket nagy pénzért veszik a nagyklubok és már amikor nagycsapathoz kerülnek vmilyen szinten ismertek.Pl.Anderson és Nani(MU).Viszont Wenger olyan játékosokat rak be akiknek nincs nevük és bagóért vagy ingyen(mert még nincs profi szerződésük) veszi őket.Pl.Fabregas vagy Flamini,stb.De ha jól megnézzük ez Olaszországban nem igazán divat mert a nagycsapatok nem merik megkockáztatni a fiatal játékosok bevetését.Most lehetne írni h ott van Pato,dehát őt is 22 misiért vették szal ugyanaz a helyzet vele mint pl.a 2 MU játékossal. Tehát a lényeg az hogy,ha visszahozzuk Giovinco-t vagy De Cegliért vagy Marchisio-t,100% h az első évükben nem lesz meghatározó szerepük a csapatnál,tehát nem lesz egyikőjük sem kezdőjátékos. Viszont annak örülök h neked teccik Sissoko játéka:) Nocerino-t pedig sztem el kéne boltolni pl.a Napoliba.Jelenleg naon gyenge formában van,az év első felében naon jó volt,nagy meglepetés volt viszont most naon gyenge és pl.egy Hamsikkal vagy egy Cigarinivel sokkal többre mennénk mert jobb járékosok tőle.Ráadásul Cigarini védekező középpályás,ún.hátsó irányító mint Pirlo és emellett jobb mint Noce.Sztem kellene mind Hamsik és mind Cigarini de valszeg a 2 közül max.csak az egyik jön ha jön.

Shyr Kahn 2008.03.15. 13:44:03

Úgy legyen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása