Ranieri mérkőzés utáni nyilatkozata

Claudio Ranieri elégedett csapata teljesítményével a Torino elleni 0-0-ás döntetlen után. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, ám egyik fél sem tudott gólt szerezni, így egy-egy ponttal távozhattak a Stadio Olimpicóból. Az eredménnyel talán a 'Toro' lehetett elégedettebb.

Claudio Ranieri

"Technikai szempontból nem volt valami jó mérkőzés. Mindkét csapat győzni akart, de sajnos nem igazán tudtuk jól járatni a labdát. Inkább arra koncentráltunk, hogy eljuttassuk azt Nedvednek és Camoranesinek. Nedved kiállítása? Úgy érezte, provokálták, erre reagált. Nem kellett volna ezt tennie, mivel most minden játékosomra szükségem lett volna."

Ranieri azzal viszont elégedett volt, ahogyan játékosai fizikálisan helytálltak. Néhány szó erejéig kitért a játékvezető teljesítményére is.

"Fizikálisan nagyon jók vagyunk, igyekszünk minden labdát begyűjteni, ez látszott ma is. Rizzoli játékvezető nagyon jól dolgozott. A Juventus nyílt levele? Egyetértek a klub döntésével, mások azonban inkább sajtócsendet, vagy még hevesebb reklamálást tartottak volna helyesnek. Mi inkább megpróbálunk rávilágítani egy problémára. Semmit nem várok a nyílt levéltől, csak tisztességes bíráskodást, ahogyan azt ma is láthattuk."

A Juventus szinte végig uralta a mérkőzést, azonban képtelen volt megszerezni a győzelmet. A Roma igen elégedett lehet a keddi nap után. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr994641659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizi8 2008.02.27. 08:32:42

Ha Ő ezzel a játékkal elégedett volt, akkor nagy bajban vagyunk.Kezdem azt hinni nem a játékosokkal van baj, hanem az edzővel, talán ő volt a nyár legrosszabb igazolása.

asvééd 2008.02.27. 08:41:30

No COMMENT!!!!!!!!!!!:(

Csabah 2008.02.27. 09:50:23

Az előző blogbejegyzésben, tökéletesen igaza van Lassusnak!!! Itt pedig csatlakoznék hozzátok srácok, mert Ranieri-nek ki kell akkor is találni egy jó taktikát, ha a kispadon nincs szinte senki aki hozzá tud tenni a játékhoz! Egy Reggina-t és egy Torinot simán le kellene győzni.(egyszerűen nem érzem azt, hogy ha pályára lép a csapat biztos a siker) És van egy kérdésem: Ti, hogy veszitek észre azt, hogy SZERINTEM nagy veszélyben van az a 3-ik hely is a tabellán???(vagy akár a 4-ik??--hétvégén kiderül)

asvééd 2008.02.27. 10:18:46

Igen Csabah,jól látod,sajnos....... Bár a Fiorentina talán nem fog úgy menni amiért Mutu kidőlt,de a Róma és a Milan sztem hozni fogja a kötelező meccseit és a rangadókon is jó minimum egy x-re mindkét gárda,ezzel szemben mi.......

zolmuh 2008.02.27. 10:33:54

Én is egy kicsit pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban, mert most nem megy úgy a játék, ahogy kellene. De nézzük meg a másik oldalról, és ne felejtsük el azt a 6 pontot, amit a közvetlen riválisok ellen értünk el (Udinese, Roma). Én megmondom őszintén, a két meccs előtt x-re gondoltam, pláne a Roma ellen és pláne úgy, hogy előtte sem voltunk valami nagy formában. Sőt az Udinese ellen az első félidőben majdnem elkapcsoltam. Szóval sztem az a 6 pont sokat fog még érni. S hiszek benne, hogy össze fogjuk kapni magunkat. Trez visszatér, stb. AZ Intert meg megütjük ... :)

kgb17 2008.02.27. 11:37:24

Új edzőt! Mondjuk be kell ismerni, h ha a szezon elején azt mondják dobogón fogunk állni mindenki simán beleegyezett volna. De. A mutatott angolfocis ívelgető játék és a sima győztes meccseken kapott zakók miatt ÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ EDZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT!!!!!

Bianco 2008.02.27. 12:40:26

Ranieri legyél merész a Fiorentina ellen: játszunk rombusz alakzatot! Camoranesit az irányítóposztra!!!

sebi7 2008.02.27. 13:29:19

ranieri elmehet a nénikéjébe... menjen el egy másodosztályú csapat edzőjének ott talán jó a 0-0 döntetlen... itt nem!!!!!

Scooter82 2008.02.27. 13:46:43

Szép az Udinese elleni meg a Roma elleni 6 pont, de épp ott vagyunk mint elötte, mivel az alsóházból 2 csapattól meg kikaptunk. Tény a Regina ellen a bíró befolyásolta a mérkőzést, de szerintem ha vágtunk volna nekik az első felidőben 3 gólt, akkor senki nem beszélne a meg nem adott 11esekről, mert egy ilyen utolsó, meg utolsó elötti csapatokat kb. félidőnként 3 gólall kellene verni(lásd. Livorno 1-1; rémes) Gondoljatok bele, ha ezeket a mérkőzéseket hoztuk volna akkor simán beleférne egy városi rangadós 0-0, mert ott tanyáznánk így is a 2. helyen. De sajna nem így van. Egyik barátomat idézném a bajnokság kezdete elött, Ranieri leigazolásakor: "Ranieri? Azt sem tudja milyen érzés nyerni, mert még olyat nem látott. Chelsea-ben örök vesztes, Valenciában örök vesztes" Teljesen egyetértek vele! Sajna. Ha Juventus edzőről beszélünk akkor nálam Lippi ugrik be elsőre. Tudtam mikor elhagyott minket hogy vissza fogom még sírni :( Annyira azért nem vagyok ám elkeseredve, mert tudom hogy nem kell sokat várnom az újabb scudettora és egy újabb "Lippire" akivel a BL trófeát is a magasba emelhetjük. Forza JUVE 4ever!

zolmuh 2008.02.27. 14:29:03

Livornot oda-vissza vertük, 8-2-es különbséggel (5-1; 3-1), de amúgy igazad van.

Bianco 2008.02.27. 14:29:13

Scooter82-Azért azt nem mondhatod hogy Ranieri a felelős mindenért. A keret gyengébb mint az edző! Nagyon szeretem Lippit de ő is szeretett 1-0 nál megállni, csak akkor volt olyan keretünk hogy kihúztuk a 90 percet kapott gól nélkül. Vele sem lennénk az Inter előtt...

mmartin91 2008.02.27. 15:12:12

Sztem már kár felrakini az oldalra Ranieri nyilatkozatait.Bármi történik szerinte mindig kibaszott jól jáccottunk.Ha 0-0 akkor kurva jók voltunk,ha kikapunk 5-0-ra akkor meg aztán ultraszuper játékot jáccottunk.Nevetséges ez az ember,ilyen edzőt,te jó Isten...

Dana 2008.02.27. 16:10:33

Igaz hogy most jutottunk vissza, igaz hogy gyengébb a keret mint 2005 ben. és az is megállja a helyét hogy 3. hely talán majdnem a max. amit ki lehet hozni. De én még többet várok a Juvétól. Több tudatosságot a játékban pl. És talán jobb igazolásokat képzeltem volna el nyárra is. Seccoban látom a hiba egyik okát, talán Ranieriben a másik okot. De most ez van! És lessz jobb is. Forza JUVE!

Scooter82 2008.02.27. 17:01:34

Igaz, sorry, nem a livornoval, hanem a Caglarival x-eltünk. Attól még fenttartom a leírtakat a részemről. Azzal egyetértek hogy Ranieri nem egyedül hibás, sőt kisebb százalékban ő a hibás, úgy érzem talán a csapatban sok olyan játékos van aki nem JUVE szintű. A kispadról meg ne is beszéljünk, az nincs. Sajna. Üdv.

csakajuve 2008.02.27. 18:05:12

látom most Ranieri bácsi lett az első számú célpont, de azért én zárójelben megjegyezném, h ha nem lettek volna a bírói "tévedések", akkor még mindig mi állnánk a tabella élén.... egyébként meg senki ne mondja azt, h gyenge a keret, meg h szar a csapat!!!! milyen drukkerek vagytok ti???? ha tényleg így gondolkodtok a Juventusról, akkor véleményem szerint zinteresek vagytok vagy más csapat drukkerei!! a bajnokságban mi lőttük a 2. legtöbb és mi kaptuk a 3.legkevesebb gólt!!! ja és mégegyszer: senki se fikázza a Juvét, mert ezzel a játékosokat tituláljátok!!! pár embert kéne venni és aztán irány 2009-ben Róma (Bl finálé), ahol a győzelem a cél!

Ismeretlen_22017 2008.02.27. 19:05:01

Nana, azért hülyeségeket ne beszéljünk! Nem hiszem, hogy Interesnek kellene a többieket titulálnod, csak mert elégedetlenek a csapattal.

roobert19 2008.02.27. 19:33:59

Hat mit is mondjak ... talan azt h benak ... nem .... szerencsetlenek ... az mar jobban paszol... szar az egesz csapat... nah deh az edzovel az elen ... (juventus miatt ment el fogadasom...csak ez az egy mecs ment el... nah mind1 nem is voltam ideges...)ha nem jon ide Rafael van der Vart akkor nem sok minden lesz itt , Del Piero magaban nem tud mindig mecset nyerni... o is elfarad...sajnalom h ilyen szanalmas lett a csapat...

Scooter82 2008.02.27. 19:34:32

Születésem óta Juve drukker vagyok, egy fekete-fehér sállal a kezemben hozott létre 26 évvel ezelött anyám, minden egyes meccset amit lehetett a soapcost program segítségével végígnéztem míg a csapat a 2. osztályban szerepelt. A véleményét mindenki elmondhatja (demokrácia van) Akinek nem tetszik, nem olvassa, de egy kicsit az interezés durva volt (aki ezt írta biztos az Ibrahimovics volt a példaképe, gobdolom vele van kitapétázva a szobálya). Szerintem Ranierivel senkinek semmi baja, max egyes emberekben az a hiba hogy túl maximalisták és azonnal a legjobbat szeretnénk szeretett csapatunknak és ez úgy mutatkozik ki, hogy valakiben a hibát keressük. Szerintem egy 2. vagy 3. helyezéssel is ki fog a bajnokság végén egyezni mindenki, csak ezek a két utolsó helyezettől való 5 pontvesztés kicsit fájó. MINDÖRÖKKÉ JUVE, lehetünk akár a 3. osztályban is!

mnorba 2008.02.27. 19:36:46

Én eddig Ranierit nem igazán kritizáltam,de most szerintem rosszul rakta össze a csapatot.Mind a 3 bevethető csatárt kezdőbe tette,csereként,frissítésnek nem lehetett bevetni már senkit.Del Piero a 2. félidőre már elfáradt,nem kérte a labdát,nem mozgott annyit.Lássuk be,csak 33 éves.Sokat várnak tőle,hajt is rendesen,de 3 nap alatt 2 meccset már nem tud végigjátszani úgy,hogy 100%-os teljesítményt nyújtson..Palladinot be lehetett volna hozni a helyére,talán jobb megoldás lett volna,mint szélen játszatni.Így Camoranesi szokásos posztján játszhatott volna,a jobb szélen,középen meg Nocerino.Talán eredményesebb lett volna ez a megszokott felállás,amit mindenki várt.

csakajuve 2008.02.27. 19:53:31

akkor most bocsánatot kérek mindazoktól, akiket leintereseztem: bocsánat. de azt akkor se fogom eltűrni, h szapulják a Juvét és a játékosokat, mert a reggina elleni meccs után gondolom felhőtlen boldogsággal jöttek ki a pályára... és mintha a többi csapatnak nem lennének rossz meccsei? ha a csapat mindig száz százalékon játszana, akkor persze mindenki Juvés lenne, mert mindig ez a csapat nyer. ezért támogatni és buzdítani kell mindig a csapatot, ha vesztésre áll is. és szerintetek a játékosok most mit érezhetnek, amikor túl vannak egy ilyen meccsen és ezeket a visszajelzéseket kapják: a keret=0, az edző=0, csapat=0... lehet h ideges tud lenni az ember, de azért ilyeneket h a keret az semmi??? kérdem én: akkor Del Piero, Trezeguet, Buffon, Nedved, Camoranesi és a többiek micsodák???? nb1es falábú focisták??? nekem ez jött le néhány ember kommentjéből... de hozzáteszem: ez az én személyes véleményem!!! de ha ez vkinek hülyeség, az már az ő véleménye... (és eztz én tiszteletben tartom, mert nem vagyunk egyformák)

Ismeretlen_22017 2008.02.27. 20:01:01

csakajuve: az itteni kommentezők Juventus drukkerek (talán egy párszor tévedt ide más). Mindenkinek szíve joga úgy kifejezni az érzéseit, ahogyan akarja. Hidd el, mindenki ennek a csapatnak szurkol, ki-ki a vérmérséklete szerint. Neked nem kell semmit eltűrnöd, neked tolerálnod kell a többieket. Ennyi. Amíg valaki betartja az íratlan :) szabályokat, addig elmondhatja a véleményét. Te is. És légyszi, ezt fogadd el.

Dana 2008.02.27. 20:14:54

Jól beszél az öreg Sensei :) Én egyébként akkor is a 2005-ös Juvéhoz fogom mérni ezt a csapatot. Lehet nem okos dolog, de én sokat várok tőlük. Ennyi És még annyit hogy tényleg nem kéne interezni azokat akkikel nem értessz eggyet. Fekete fehér nemcsak a vérem, de még a függönyöm is Juvés (bár anyám szerint túlzás már :) u.i. bocsánatkérés elfogadva

asvééd 2008.02.27. 20:16:50

Csak annyit hogy egy dolog a vágyakozás hogy milyen jó a csapatunk és egy a realitás!!! Azért mert látjuk a szerintünk valós hibákat és a tahatetlen düh vagy méreg munkálkodik bennünk azért még egyikünk sem áll át a "sötét oldalra"!!! Én előbb lennék transzvesztita mint interdrukker:)!A világon ezt a csapatot útálom a legjobban!!Ja,és nem most,már nagyon sok éve.Úgyhogy kikérem magamnak!!! Igaz,néha nem értünk egyet,de azért még mindannyian a "jó oldalon" állunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csakajuve 2008.03.01. 15:21:29

mégegyszer bocsánat mindenkitől, akit leintereseztem, mert ez tényleg durva volt. és én ezzel szerintem felejtsük is el az egészet: spongyát rá!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása